Çinliler

Çinliler

Son dakika Çinliler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çinliler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çinliler haber sayfamızda...

Çinliler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.798 çinliler haberi bulunmuştur.
Çin ile sıkı ilişkiler
Çin ile sıkı ilişkiler İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Çin Halk Cumhuriyeti’nin Gansu Eyaleti Gansu İl Komitesi Daimi Üyesi ve Gansu Denizaşırı Dostluk Derneği Başkanı Sun Xuetao başkanlığındaki heyeti ağırladı.
27.04.2024 Ege
Uzaydan gelen gizemli nesne! Yerel halk kaydetti, 1600 kilometre uzaklıkta aynı görüntü
Uzaydan gelen gizemli nesne! Yerel halk kaydetti, 1600 kilometre uzaklıkta aynı görüntü Çin'de aniden gökyüzünde beliren gizemli nesne önce yerel sonra da ulusal medyada gündem oldu. Resmi makamlar henüz cisimle ilgili bir açıklamada bulunmadı.
24.04.2024 Dünya
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli Özay Şendir - Fransız Doğu Bilimci Joseph De Guines’in 1756-1758 yılları arasında 3 cilt olarak yayımladığı “Büyük Türk Tarihi” kitabında Türklerin atası olarak Nuh Peygamberin oğlu Yafes’in adını zikreder ve Yafes’in oğullarından birinin adının Türk olduğunu yazar...
20.04.2024 Pazar
Elektrikli araçlara talep yağıyor: 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller
Elektrikli araçlara talep yağıyor: 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller Elektrikli araçlar Türkiye’de her geçen sürede daha da yaygınlaşmaya devam ediyor. Bu satış rakamlarına da yansıyor. Elektrikli araç satışları bu yılın ocak-mart döneminde geçen senenin aynı dönemine göre 3,5 kat artış gösterdi. Peki piyasada fiyatı en düşük elektrikli araçlar hangileri? En çok tercih edilen modeller neler? Şu anda ortalama bir araç ne kadar sürede şarj oluyor? Şarj süreleri daha da kısalır mı? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
İkinci el araç alacaklar dikkat! Bayramdan sonra fiyatlar artacak mı? İşte cevabı...
İkinci el araç alacaklar dikkat! Bayramdan sonra fiyatlar artacak mı? İşte cevabı... Araç piyasası bahar aylarına girilmesiyle birlikte hareketlendi. Araç satış rakamlarında ise bir artış söz konusuydu. Peki bayram sonrası araç fiyatları artar mı? Vatandaş konut yatırımını mı yoksa araç yatırımını mı seçiyor? İşte detaylar...
10.04.2024 Ekonomi
Hızlı büyüyor, yeni borsa şirketi yolda
Hızlı büyüyor, yeni borsa şirketi yolda Başta gayrimenkul, turizm ve teknoloji olmak üzere altı alanda yatırıma hız vereceklerini belirten Hasan Peker, yeni halka arza hazırlandıklarını söyledi.
24.01.2024 Ekonomi
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. T harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Myanmar Hakkında Bilgiler; Myanmar Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Myanmar Hakkında Bilgiler; Myanmar Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Myanmar, Asya kıtasının güneydoğusunda yer almaktadır. Resmi adı Myanmar Birliği Cumhuriyetidir. Eski adı Burma olan ve Birminyam adıyla da bilinen ülke 4 Ocak 1948 tarihinde bağımsızlığını ilan etti. Myanmar'ın başkenti neresi, nüfusu ne kadar? Sizin için derledik.
3.01.2024 Tatil
Surinam Hakkında Bilgiler; Surinam Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Surinam Hakkında Bilgiler; Surinam Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Surinam –resmi adıyla Surinam Cumhuriyeti- Güney Amerika’da bulunan bağımsız bir devlettir. Yüzölçümü bakımından kıtanın en küçük ülkesidir. Bir ada ülkesi olmamasına rağmen Karayip Cemiyeti (CARİCOM) üyesidir. Surinam hakkında detaylı bilgiyi derledik.
3.01.2024 Dünya
Tacikistan Hakkında Bilgiler; Tacikistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Tacikistan Hakkında Bilgiler; Tacikistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Tacikistan, Orta Asya'da yer alan bağımsız Türk devletlerinden biridir. 1991 yılında Sovyetler Birliğinin dağılmasının ardından bağımsızlığını ilan etti. 1992 yılında Birleşmiş Milletlere üye oldu. Türkiye, Tacikistan'ı resmi olarak tanıyan ilk ülkedir. Tacikistan'ın başkenti neresi, nüfusu ne kadar? Ülke hakkında bilgileri sizler için derledik.
2.01.2024 Dünya
Dünya 2024'e 'merhaba' diyor! 58 bin havai fişekle nefes kesen gösteri
Dünya 2024'e 'merhaba' diyor! 58 bin havai fişekle nefes kesen gösteri Yeni Zelanda 2023'ü yağmur altında uğurladı, Avustralya'da Sydney Limanı çevresinde 1 milyonu aşkın kişi havaifişek gösterisini izledi.
31.12.2023 Dünya
Bir miladi yıl daha biterken
Bir miladi yıl daha biterken Miladi takvim Dünya’nın Güneş etrafındaki dönüş süresi olan 365 gün 6 saatlik zamanı “1 yıl” kabul etti. Günümüzde, Türkiye’de de Cumhuriyet dönemiyle birlikte kabul edilen takvim, Papa 13.Gregoryen’in Güneş esaslı Miladi takvimidir.
31.12.2023 Dünya
2024’te hayatımıza yön verecek teknolojiler
2024’te hayatımıza yön verecek teknolojiler Bu yıla damgasını vuran yapay zeka iyice hayatımıza girerken, yaratıcılık süper hız kazanacak. Elektrikli ve otonom araçlarda büyük hamleler görülecek. Kişisel veriler ve güvenliği daha da değerli hale gelecek.
31.12.2023 Ekonomi
Kan donduran gelenek! Kemik satıp ölüyle evlendiler
Kan donduran gelenek! Kemik satıp ölüyle evlendiler Dünyada ağaçla, kediyle hatta pizzayla bile evlenen kişiler görmek mümkün. Ancak Çin'de görülen ölüleri evlendirme geleneğinin benzeri pek de yok. Günümüzde kadın cinayetlerine ve mezar soygunculuğuna kadar uzanan 'hayalet evlilik'in detayları ise tüyler ürpertecek türden.
29.11.2023 Yaşam
Vitaminleri bilinçsizce tüketmeyin! Karaciğeri bozuyor, yarardan çok zararı dokunuyor
Vitaminleri bilinçsizce tüketmeyin! Karaciğeri bozuyor, yarardan çok zararı dokunuyor Dengeli beslenen ve sağlıklı kişilerin besin takviyesine ihtiyacı olmadığını dile getiren uzmanlar, ancak ciddi vitamin eksikliği veya hastalık süresinde olanların hekim tavsiyesiyle besin takviyesi alabileceğini söylüyor. "Bilinçsizce tüketilen besin takviyeleri vücutta birikerek karaciğer gibi hayati organlarımıza zarar verebilir" diyen Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Aytaç Atamer, vitamin tüketirken dikkatli olunmasının altını çizdi.
30.10.2023 Genel Sağlık
Kız çocuklarında görülüyor! Böbrek hasarına neden olabiliyor
Kız çocuklarında görülüyor! Böbrek hasarına neden olabiliyor İdrar yolu enfeksiyonunun kız çocuklarda daha yaygın görülebildiğini söyleyen Uzm. Dr. Neşe Yar, hastalığın ilerlemesi halinde ciddi semptomlar ortaya çıkacağına dikkat çekti.
30.10.2023 Genel Sağlık
Çinliler vazgeçemedi, kökten gelen mucize! Kurutup içince yaşlanmayı yavaşlatıyor
Çinliler vazgeçemedi, kökten gelen mucize! Kurutup içince yaşlanmayı yavaşlatıyor Doğal gençlik iksiri etkisi yaratan ve halk arasında geven otu olarak bilinen bitkinin sağlığa birçok faydası bulunuyor. Uzmanlar da geven otunun yaşlanmayı yavaşlattığını belirterek tüm sırlarını açıkladı.
30.10.2023 Genel Sağlık
ABD - Çin çekişmesi dur durak bilmiyor!
ABD - Çin çekişmesi dur durak bilmiyor! ABD ve Çin rekabeti IMF ve Dünya Bankası’nda da sürdü. Çin ekonomik gücüne oranla IMF’de yeterince temsil edilmediğini düşünüyor. ABD kritik veto hakkını sürdürmenin yollarını arıyor...
18.10.2023 Ekonomi
Erdoğan 'kalıcı barış' için devrede! Türkiye'nin önerileri vurgulandı
Erdoğan 'kalıcı barış' için devrede! Türkiye'nin önerileri vurgulandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva ile görüştü.
17.10.2023 Gündem
Depresyon ve enerji düşüklüğüyle kendini gösteriyor! İyotun 6 faydası
Depresyon ve enerji düşüklüğüyle kendini gösteriyor! İyotun 6 faydası İyot, tiroid bezinin büyüme, beyin gelişimi ve enerji metabolizmasının hızından sorumlu tiroid hormonlarını üretebilmesi için gerekli bir mineral. İyotun vücutta eksik olması ise tiroid hormonu seviyelerinin düşmesine neden olarak çeşitli sağlık sorunlarına yol açabiliyor.
14.10.2023 Genel Sağlık
90 dakikadan fazla kablosuz kulaklık kullanılırsa ne olur?
90 dakikadan fazla kablosuz kulaklık kullanılırsa ne olur? Son yıllarda mobil cihaz kullanıcıları tarafından kablosuz kulaklıkların kullanımı oldukça artıyor. Kablolu olanlara kıyasla kablosuz kulaklıklar kullanıcıları ergonomi açısından rahat ettirse de kulak sağlığı açısından bazı problemlere yol açabiliyor.
14.10.2023 Genel Sağlık
Büyük bir zeytin gibi, Çinliler vazgeçemedi! Aç karnına hünnap yiyince bakın ne oluyor
Büyük bir zeytin gibi, Çinliler vazgeçemedi! Aç karnına hünnap yiyince bakın ne oluyor Çin tıbbında sıklıkla kullanılan hünnap, tam bir şifa kaynağı. Bu meyveyi aç karnına tükettiğinizde şifalı etkilerini fark edeceksiniz. İşte hünnabın halk arasında fazla bilinmeyen faydaları.
14.10.2023 Genel Sağlık
Atom bombasından sağ kurtulan 3 hibakuşa! 'Bedeli çok ağır ödendi ama kin yok'
Atom bombasından sağ kurtulan 3 hibakuşa! 'Bedeli çok ağır ödendi ama kin yok' Kimi sevdiklerini kanserden kaybetti, kimi 50 yaşına kadar yaşayabildiği için şükretti, yüzlerce çocuk da lösemi yüzünden can verdi. Atom bombasından sağ kurtulan 3 'hibakuşa'nın anlattıkları, üzerinden yıllar geçse de yaşanmaya devam eden bazı acıları tüm çıplaklığıyla ortaya seriyor. "Japonya'da olanların bedeli çok ağır ödendi ama kin yok" diyen Prof. Dr. Niyazi Meriç çarpıcı detaylar paylaştı.
13.09.2023 Yaşam
Bilim insanları Ay’da yaşama imkan sağlayacak bir enerji kaynağı geliştirdi
Bilim insanları Ay’da yaşama imkan sağlayacak bir enerji kaynağı geliştirdi Bilim insanları astronotların Ay’da uzun süre boyunca bulunmasına imkan sağlayacak bir enerji kaynağı geliştirdi.
4.09.2023 Dünya
Dolar tahtını terk eder mi?
Dolar tahtını terk eder mi? “Küresel ekonominin para birimi dolardır. Dünyada fiyatlar dolar cinsi konuşulur, ticaret dolarla yapılır. Merkez bankaları rezervlerini dolar ağırlıklı tutar. Yakın gelecekte dolar uluslararası rezerv sistemindeki hâkim para olmaya devam edecek. Rezerv para olmak için kullanım ve derinlik önemli. Ancak uzun vadede dolar yerine başka para olabilir.”
25.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çinliler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.