Cinsel Suç

Cinsel Suç

Son dakika cinsel suç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cinsel suç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cinsel suç haber sayfamızda...

Cinsel Suç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.127 cinsel suç haberi bulunmuştur.
Yeni tartışma kimyasal hadım: Çocuk tacizcilerine uygulanabilir mi?
Yeni tartışma kimyasal hadım: Çocuk tacizcilerine uygulanabilir mi?  ürkiye günlerdir, Bağcılarda bir sucunun ses yalıtımlı odasında küçük çocuklara yıllardır tecavüz suçu işleyen faili konuşuyor. Toplumu derinden etkileyen bu olay, küçük çocuklara karşı işlenen suçlarda ve pedofili vakalarında uygulanacak cezalarının yeterliliği ve kastrasyon işleminin hangi durumlarda uygulanabileceğini de tartışmaya açtı.
26.03.2024 Gündem
Bu surat aramızda! TikTok tuzağı cezasız mı kalacak?
Bu surat aramızda! TikTok tuzağı cezasız mı kalacak? Çocukları hedef aldığı yayınlarda cinsel içerikli söz ve davranışlarda bulunan Mehmet Akbulut, dün adli kontrolle serbest bırakıldı. Hukukçular, Akbulut’un “müstehcenlik” ve “taciz” suçlarının oluşması halinde üçer yıla kadar ceza alabileceğini belirtiyor.
26.03.2024 Gündem
Plan içinde plan! 'Kardeşime nasıl böyle fotoğraflar atarsın’
Plan içinde plan! 'Kardeşime nasıl böyle fotoğraflar atarsın’ Ülke genelindeki bir şebekenin, internette oluşturdukları sahte kadın profilleri ile tuzağa düşürdükleri erkeklere şantaj uyguladıkları iddia edildi.
2.03.2024 Gündem
Yalanlar ağı: Tecavüze uğradığını ve fuhşa zorlandığını öne sürdü, her şeyi uydurduğu ortaya çıktı!
Yalanlar ağı: Tecavüze uğradığını ve fuhşa zorlandığını öne sürdü, her şeyi uydurduğu ortaya çıktı! Yara içindeki yüzünün fotoğraflarını çekerek sosyal medyada yayınladı. Gönderiye düştüğü not, kan dondurucuydu. Genç kadın, tecavüze uğradığını ve fuhşa zorlandığını iddia ediyordu. Ancak güvenlik güçlerinin yaptığı araştırma akıl almaz yalanlar ağını deşifre etti.
23.01.2024 Dünya
‘Cinsel suç mağduru çocuk sayısı 3 katına çıktı’
‘Cinsel suç mağduru çocuk sayısı 3 katına çıktı’ CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi’nin hazırladığı çocuk raporuna göre, güvenlik birimlerine gelen veya getirilen cinsel suç mağduru çocuk sayısı 9 yılda yüzde 287 arttı.
25.09.2023 Gündem
Pedofili çetesi çökertildi! İngiltere'nin konuştuğu dava karar çıktı
Pedofili çetesi çökertildi! İngiltere'nin konuştuğu dava karar çıktı İngiltere'de yakalanan ve bugün mahkemeleri görülen sapık çetenin davası görüldü. İngiliz yargıç suçlulara rekor seviyede ceza verdi.
9.04.2023 Dünya
Kara tablo: 14 yılda 4086 kadın cinayeti
Kara tablo: 14 yılda 4086 kadın cinayeti Kadına yönelik erkek şiddeti bitmiyor. Türkiye’nin utanç istatistiğine göre; 14 yılda 4 bin 86 kadın hayattan koparılırken, bu rakam geçen yıl en az 381 oldu.
3.01.2023 Gündem
Kızının katiliyle buluşacak! 'Nasıl öldüğünü bilmek istiyorum'
Kızının katiliyle buluşacak! 'Nasıl öldüğünü bilmek istiyorum' Soğuk bir kış gecesi, okuldan arkadaşlarıyla çıktığı bir gece gezmesi sonrasında ortadan kaybolan üniversite öğrencisine ne olduğu, yeni hafta boyunca çözülemedi. Ona ne olduğunu bilen tek bir kişi vardı: Tecavüz edip öldüren katil. Şimdiyse 21 yaşındaki kurbanın annesi, kızının katiliyle buluşmaya hazırlanıyor.
27.10.2022 Dünya
102 cesedi istismar eden sapık katile yeni suçlamalar!
102 cesedi istismar eden sapık katile yeni suçlamalar! David Fuller iki kadını öldürmekten ve en az 102 cesede cinsel istismarda bulunmaktan müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
6.10.2022 Dünya
İngiltere'de polise 'Tecavüz mağdurlarına şüpheli muamelesi yapmayın' uyarısı
İngiltere'de polise 'Tecavüz mağdurlarına şüpheli muamelesi yapmayın' uyarısı Birçok tecavüz mağduru kadının cinsel saldırı şikayetiyle polise gitme konusunda rahat hissetmediği, mahkumiyetle sonuçlanan tecavüz davalarının sayısının çok düşük olduğu İngiltere'de polis ve savcılara tecavüz mağdurlarına ait bu kadar çok veri toplamaya son verilmesi çağrısı yapıldı.
1.06.2022 Dünya
Bakan Soylu: Kadına yönelik şiddetin gerekçesi olamaz
Bakan Soylu: Kadına yönelik şiddetin gerekçesi olamaz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bizim bu konuda tavrımız nettir. Kadına yönelik şiddetin gerekçesi olamaz, hafifletici sebep diye bir şey de olamaz” dedi.
16.03.2022 Siyaset
Bakan Bozdağ, TBMM Kadına Yönelik Şiddetin Araştırılması Komisyonu üyelerini kabul etti
Bakan Bozdağ, TBMM Kadına Yönelik Şiddetin Araştırılması Komisyonu üyelerini kabul etti Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kadına Yönelik Şiddetin Araştırılması Komisyonu Başkanı Öznur Çalık ve komisyon üyelerini kabul etti.
16.03.2022 Siyaset
Bakan Bozdağ'dan iyi hal indirimi açıklaması
Bakan Bozdağ'dan iyi hal indirimi açıklaması Adalet Bakanı Bozdağ, "İki yakınını öldüren birisine ben iyi hal indirimini anlamakta zorlanıyorum. Yargıtay’ın özellikle kadına karşı şiddet konusunda yol göstericiliğine Türk yargısının, hepimizin ihtiyacı var. ‘Amasız, lakinsiz, tereddütsüz, kararlı bir şekilde’ bu meselenin üzerine bizim gitmemizin şart olduğuna yürekten inanıyorum" dedi.
16.03.2022 Gündem
Cinsel taciz davasında flaş gelişme! Belgeler ortaya çıktı
Cinsel taciz davasında flaş gelişme! Belgeler ortaya çıktı Yılan hikayesine dönen sapıklık zincirinde izler, İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth'in oğlu York Dükü Prens Andrew'a kadar uzanıyor. Cezaevinde intihar eden Jeffrey Epstein'in seks kölesi Virginia Giuffre, 2001 yılında henüz 17 yaşındayken, pedofil milyarder ve Ghislaine Maxwell tarafından Dük ile ilişkiye girmesi için zorlandığını iddia ediyor. Dünyanın konuştuğu cinsel saldırı suçlamasında önemli bir gelişme yaşandı.
29.01.2022 Dünya
ÖZEL - İzlanda'da futbolunda büyük skandal! Gudni Bergsson istifa etti
ÖZEL - İzlanda'da futbolunda büyük skandal! Gudni Bergsson istifa etti İzlanda Futbol Federasyonu (KSI) başkanı Gudni Bergsson milli takımda bazı futbolcular hakkında cinsel saldırı iddialarıyla ilgili bilgisi olmadığı yönünde yalan söylediği iddiasıyla görevinden istifa etti. Federasyon tarafından hangi oyuncunun söz konusu olaya karıştığı resmi olarak açıklanmadı.
31.08.2021 Futbol
Prense ikinci  dava açılabilir
Prense ikinci dava açılabilir Virginia Giuffre’nin kendisine cinsel saldırıda bulunmakla suçlayıp dava açtığı Prens Andrew hakkında bir de taciz davası açılabileceği bildirildi. Johanna Sjoberg de prensin tacizine uğradığını söylüyor
12.08.2021 Dünya
Güney Kore ordusunda cinsel istismar skandalı!
Güney Kore ordusunda cinsel istismar skandalı! Güney Kore ordusunda bir general, genç bir subaya cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. Mayıs sonunda evinde ölü bulunan başçavuşun intihar ettiği tespit edilmişti. 
6.07.2021 Dünya
ABD ordusunda cinsel saldırı ve taciz suçlarında yeni dönem
ABD ordusunda cinsel saldırı ve taciz suçlarında yeni dönem ABD'de Savunma Bakanlığına bağlı bağımsız gözden geçirme komisyonu, cinsel saldırı suçu işleyen silahlı kuvvetler mensuplarının yargılanmalarına, emir komuta zinciri dışında karar verilmesi tavsiyesinde bulundu.
23.04.2021 Dünya
Asliye Ceza Mahkemesi Nedir? Asliye Ceza Mahkemesi Hangi Davalara Bakar?
Asliye Ceza Mahkemesi Nedir? Asliye Ceza Mahkemesi Hangi Davalara Bakar? Asliye ceza mahkemesi ismini her birey sıklıkla hukuk alanında duymuştur. Fakat tam olarak asliye ceza mahkemesi konuları, hangi suçları içerdiği, hangi davalara baktığı konuları tam olarak bilinmeyebilir. Avukatların ve hukuk mezunlarının ilgi alanına ve meslek konularına giren konulardan birini de asliye ceza mahkemeleri oluşturur. Adli yargı kolunun içinde yer alan mahkemelerdir. İşte, merak edilen tüm detaylar.
8.03.2021 Eğitim
Son dakika... 99 kadının kimliği değişti
Son dakika... 99 kadının kimliği değişti Adalet Bakanlığı’nın kadına etkin koruma sağlanmasına yönelik çalışmaları kapsamında geçtiğimiz yıl ısrarlı takip mağduru 99 kadının nüfus ve kimlik bilgileri, 409 mağdurun işyeri değiştirildi. 6 bin 17 mağdurun kimlik bilgileri ise gizlendi.
4.01.2021 Gündem
Almanya’da 963 mahkuma Noel affı
Almanya’da 963 mahkuma Noel affı Almanya’da en az 963 mahkum Noeli aileleriyle geçirilebilmeleri için cezaevinden erken salıverildi. Erken tahliye edilen mahkumların yılbaşında cezaları sona eriyordu.
19.12.2020 Dünya
‘Çocuklarımız için Lanzarote şart’
‘Çocuklarımız için Lanzarote şart’ Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Pınar Kılıç, son dönemde çocuk kitaplarında ortaya çıkan taciz ve tecavüz skandallarının ardından Lanzarote Sözleşmesi’ne dikkat çekti.
13.09.2020 Ege
Hindistan'da 86 yaşındaki kadına tecavüzle suçlanan bir kişi gözaltına alındı
Hindistan'da 86 yaşındaki kadına tecavüzle suçlanan bir kişi gözaltına alındı Tarlaya götürdüğü kadına tecavüz eden cani, çığlıkları duyan köylüler tarafından yakalanıp polise teslim edildi.
9.09.2020 Dünya
Sokak sanatçısı 25 kadına tecavüz etmiş!
Sokak sanatçısı 25 kadına tecavüz etmiş! Fransa'nın başkenti Paris'te birçok kadının suç duyurusunda bulunmasıyla Wilfrid A. hakkında soruşturma başlatıldı. Kadınların avukatı, metodik bir avcı profiliyle karşı karşıya olduklarını söylüyor.
10.07.2020 Dünya
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ''suç mağdurları'' için kararname
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ''suç mağdurları'' için kararname  Suç Mağdurlarının Desteklenmesine Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlandı.
10.06.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Cinsel Suç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.