Cortana

Cortana

Son dakika Cortana haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cortana gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cortana haber sayfamızda...

Cortana

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 93 cortana haberi bulunmuştur.
Öne çıkan ürünlerini yeniledi
Öne çıkan ürünlerini yeniledi Dynabook Europe GmbH, iş ve eğitim pazarlarını hedefleyen üç iş cihazına yönelik yenilikleri duyurdu. Tecra A30-J ve Satellite Pro L50-J modelleri, en yeni 11. Nesil Intel® Core™ işlemciler ve DDR4 bellek teknolojisi ile güncellenirken, Satellite Pro C40-G artık 10. Nesil Intel® Celeron® işlemci ve 16 GB'a kadar DDR4 bellek seçenekleri ile geliyor. C40-G, Celeron® işlemci seçeneklerinin de eklenmesiyle daha geniş bir spesifikasyon ve fiyat aralığı yelpazesini karşılıyor.
12.01.2021 Teknoloji
Her şeye ‘evet’ diyen Siri cinsiyet eşitliğini bozuyor!
Her şeye ‘evet’ diyen Siri cinsiyet eşitliğini bozuyor! “Dijital asistanların çok önemli bir bölümü kadın sesli ve kimlikli ve çok itaatkarlar...
25.12.2020 Ekonomi
Cortana nedir?
Cortana nedir? Birçok bilgisayar kullanıcısı tarafından kullanılan fakat yine de araştırılmaya devam edilen bir yazılım olan Cortana, internette çok fazla aratılıyor. Peki tam olarak Cortana nedir? Gelin Molatik olalım...
19.11.2020 Teknoloji
Mayıs güncellemesi ile bu özellikler Windows 10'da tarih olacak!
Mayıs güncellemesi ile bu özellikler Windows 10'da tarih olacak! Windows 10'un Mayıs 2020 güncellemesi, işletim sistemindeki bazı işlevleri ortadan kaldıracak. Yeni güncelleme ile hayatımızdan çıkacak Windows 10 özellikleri neler?
1.06.2020 Teknoloji
Acer yeni Swift modellerini tanıttı!
Acer yeni Swift modellerini tanıttı! Acer CES 2020'de Swift serisinin yeni modellerini tanıttı. İki adet yeni Swift modeli, önceki modellerde olduğu gibi ultra ince tasarıma sahip.
Acer yeni Spin serisi dizüstü bilgisayarlarını tanıttı!
Acer yeni Spin serisi dizüstü bilgisayarlarını tanıttı! Acer, CES 2020'de yeni Spin serisi dizüstü bilgisayar serisini tanıttı!
Acer'dan profesyoneller için dizüstü serisi
Acer'dan profesyoneller için dizüstü serisi Acer, küçük ve orta boy işletmelere yönelik ince ve hafif TravelMate X514-51 kurumsal dizüstü bilgisayar serisini duyurdu. Yeni seri, zorlu iş yükleri ve sıkça yapılan iş seyahatlerine uygun, dayanıklı ve şık bir cihaz arayan profesyoneller için tasarlandı.
15.03.2019 Teknoloji Haberleri
Xbox One'a klavye ve fare desteği sonunda geldi
Xbox One'a klavye ve fare desteği sonunda geldi Microsoft, Xbox One konsolu için klavye ve fare desteğini sonunda sundu.  Kullanıcılar, Xbox One'da klavye ve fare kombinasyonunu destekleyen oyunları oynayabilecek.
15.11.2018 Teknoloji
Lenovo Yoga 730 inceleme: 2'si 1 arada çok yönlü laptop
Lenovo Yoga 730 inceleme: 2'si 1 arada çok yönlü laptop Lenovo Yoga 730, dayanıklılık, taşınabilirlik, performans ve satın alınabilirliğin iyi bir karışımı. Günlük iş yükünüzü aksatmadan gerçekleştirmenizi sağlayan iyi malzemeden yapılmış, kompakt bir cihaz. Batarya ömrü hoparlörlerde olduğu gibi daha iyi olabilirmiş. Peki Lenovo Yoga 730 (15IKB) yine de satın almaya değer mi? Cevabını detaylı incelememizde bulabilirsiniz.
28.12.2018 Teknoloji
Asus'tan çift ekranlı  dizüstü bilgisayar: Project Precog
Asus'tan çift ekranlı dizüstü bilgisayar: Project Precog Tayvanda düzenlenen Computex 2018 etkinliğinde ürünlerini tanıtan Asus, dizüstü bilgisayarları ile kullanıcıları şaşırtmaya devam ediyor. Asus, şimdi de çift ekran konseptine sahip, yeni dizüstü bilgisayarı Project Precog ile karşınıza çıkıyor.
7.06.2018 Teknoloji
Microsoft, insanlarla telefonda görüşmeler yapabilen yapay zeka geliştirdi
Microsoft, insanlarla telefonda görüşmeler yapabilen yapay zeka geliştirdi Google, Duplex’in konuşma yetenekleri Google I/O geliştirici konferansında sergilemişti. Microsoft da Cortana'ya özel şimdilik sadece Çince hizmet veren benzer sistemi gün yüzüne çıkarttı.
23.05.2018 Teknoloji
Siri, 'Anne' kelimesini küfürlü bir şekilde açıklıyor
Siri, 'Anne' kelimesini küfürlü bir şekilde açıklıyor Siri'den Anne kelimesini tanımlamasını istiyorsanız ikinci bir tanımı duymayı kabul etmelisiniz. Çünkü Apple'ın sanal asistanı, Anne için ikinci açıklamada küfür içeren argo bir tanımı okuyacak.
30.04.2018 Apple
Samsung Bixby nasıl kullanılır?
Samsung Bixby nasıl kullanılır? Samsung tarafından Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus le birlikte tanıtımı yapılan Samsung Bixby hakkında tüm merak edilenleri sizler için derledik.
27.04.2018 Gündem
Francois Bornibus: Lenovo olarak Türkiye'de bir numaralı PC sağlayıcısı olmak istiyoruz
Francois Bornibus: Lenovo olarak Türkiye'de bir numaralı PC sağlayıcısı olmak istiyoruz Mobil Dünya Kongresi 2018’i ardımızda bıraktık. Fuarda pek çok ürüne şahit olduk ve yerinde deneyimledik. Bunların dışında Lenovo’nun Türkiye’nin de içinde olduğu yöneten EMEA Başkanı Francois Bornibus ile röportaj yapma fırsatı buldum. “Önümüzdeki birkaç çeyrekte ya da iki yıl içinde Türkiye'de bir numaralı PC sağlayıcısı olmak istiyoruz “ diyen Bornibus ile yaptığımız röportaj sizlerle.
9.03.2018 Teknoloji
Lenovo'nun en yeni ürünlerini MWC 18'de test ettik: Lenovo Yoga 530 ve 730
Lenovo'nun en yeni ürünlerini MWC 18'de test ettik: Lenovo Yoga 530 ve 730 Lenovo, Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2018) Yoga 730 ve Yoga 530 adlı artırılmış gerçeklik odaklı cihazlarını tanıttı. Hem Cortana hem de Alexa’nın yer aldığı Yoga 730, bir odanın her yerinden verilen sesli komutları tanıyabiliyor. Biz de bunların dışında Lenovo'nun Mirage adlı sanal gerçeklik cihazını da yerinde MWC 18'de test ettik.
2.03.2018 Teknoloji
Lenovo'nun en yeni ürünlerini MWC 18'de test ettik: Lenovo 530 ve 730
Lenovo'nun en yeni ürünlerini MWC 18'de test ettik: Lenovo 530 ve 730 Lenovo, Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2018) Yoga 730 ve Yoga 530 adlı artırılmış gerçeklik odaklı cihazlarını tanıttı. Hem Cortana hem de Alexa’nın yer aldığı Yoga 730, bir odanın her yerinden verilen sesli komutları tanıyabiliyor. Biz de bunların dışında Lenovo'nun Mirage adlı sanal gerçeklik cihazını da yerinde MWC 18'de test ettik.
11.09.2019 Teknoloji
Lenovo'nun yeni MacBook rakipleri Amazon Alexa tarafından destekleniyor: Yoga 730 ve Yoga 530
Lenovo'nun yeni MacBook rakipleri Amazon Alexa tarafından destekleniyor: Yoga 730 ve Yoga 530 Lenovo, Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2018) Yoga 730 ve Yoga 530 adlı artırılmış gerçeklik odaklı cihazlarını tanıttı. Hem Cortana hem de Alexa’nın yer aldığı Yoga 730, bir odanın her yerinden verilen sesli komutları tanıyabiliyor.
2.03.2018 Teknoloji
Microsoft, Windows Phone 8.1 için desteğini sonlandırdı
Microsoft, Windows Phone 8.1 için desteğini sonlandırdı Microsoft, cihazlarının neredeyse yüzde 80’inde bulunan Windows Phone 8.1 desteğini sonlandırdığını açıkladı. Bundan sonra yazılımlarda güncelleme olmayacak ve güvenlik kontrolleri gerçekleşmeyecek.
12.07.2017 Teknoloji
Microsoft dünyanın en sessiz odasını yaptı! Peki neden?
Microsoft dünyanın en sessiz odasını yaptı! Peki neden? Microsoft dünyanın en sessiz odasını yaptı. Öyle sessiz ki insan kendi kemiklerinin sesini duyabiliyor. Geleceğin elektronik cihazları bu odada tasarlanıyor. Odada uzun süre kalmak imkansız. Peki oda nasıl inşa edilmiş?
30.05.2017 Teknoloji
Sanal robotlar, siz onunla konuşurken hastalığınızla ilgili teşhis koyabilecek
Sanal robotlar, siz onunla konuşurken hastalığınızla ilgili teşhis koyabilecek Microsoft Türkiye CTO'su Onur Koç ile Türkiye’de yapay zeka ve nesnelerin interneti konusunda keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.
18.05.2017 Teknoloji
Windows 10 toplamda kaç milyon PC'de kullanılıyor?
Windows 10 toplamda kaç milyon PC'de kullanılıyor? Microsoft'un Build 2017 geliştiriciler konferansında firmanın işletim sistemi Windows 10’un gelişimi hakkında önemli rakamlar açıklandı. Bakalım Windows 10, kaç milyon PC'de kullanılıyor?
11.05.2017 Teknoloji
Cortana tabanlı kablosuz hoparlör duyuruldu
Cortana tabanlı kablosuz hoparlör duyuruldu Bir süre önce Samsung tarafından satın alınan Harman Kardon, Microsoft’un Cortana dijital asistanı üzerinden farklı komutları algılayıp bunlara cevap verebilen Invoke adlı hoparlörünü duyurdu.
8.05.2017 Teknoloji
Samsung Galaxy S8+ incelemesi (Video)
Samsung Galaxy S8+ incelemesi (Video) Samsung’un 6.2 inç boyutunda ve sınırsız ekran tasarımına sahip yeni amiral gemisi telefonu Galaxy S8+'ı sizler için inceledik. Bakalım Galaxy S8+ bizlere neler sunuyor?
9.05.2017 Teknoloji
Samsung'un sanal asistanı Bixby, Güney Kore’de kullanıma sunuldu
Samsung'un sanal asistanı Bixby, Güney Kore’de kullanıma sunuldu Samsung, kişisel sanal asistanı Bixby'i yeni güncellemeyle Güney Kore'deki kullanıcıları için kullanıma sundu. İlk başta Güney Kore’de kullanılmaya başlanan Bixby'nin sesli asistan özelliğinin yakında tüm dünya geneline yayılması bekleniyor.
1.05.2017 Teknoloji
Samsung Galaxy S8+'ın kutusundan neler çıkıyor?
Samsung Galaxy S8+'ın kutusundan neler çıkıyor? Samsung'un 6.2 inç boyutunda ve 3500 mAh pile sahip yeni amiral gemisi Galaxy S8+'ı kutusundan çıkartıyoruz. Bakalım Galaxy S8+'ın kutusundan neler çıkıyor? İşte Galaxy S8+'ın kutu açılışı...
7.06.2017 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Cortana ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.