Çürük

Çürük

Son dakika çürük haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çürük gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çürük haber sayfamızda...

Çürük

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.847 çürük haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'tan dünyaca ünlü teknik direktör hamlesi! Yönetim harekete geçti
Beşiktaş'tan dünyaca ünlü teknik direktör hamlesi! Yönetim harekete geçti Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra sezonu Serdar Topraktepe ile tamamlama kararı alan Beşiktaş'ın gelecek sezon için dünyaca ünlü teknik direktörü gündemine aldığı öne sürüldü. Siyah-beyazlılarda ikinci başkan Hüseyin Yücel'in dünyaca ünlü teknik direktörle görüşeceği aktarıldı.
22.04.2024 Beşiktaş
Dolapta çürüyüp ziyan olan çileklere son! Herkes bilmiyor, kağıt havlu gibisi yok
Dolapta çürüyüp ziyan olan çileklere son! Herkes bilmiyor, kağıt havlu gibisi yok Hem lezzetli hem de faydalı meyvelerden çilek, hızlıca çürüyebilir. Muhafaza edildiğini düşünsek de bazı durumlarda daha hızlı çürümeye başlayabilir. Bu yöntemleri uygulayarak çileği taze tutabilirsiniz.
22.04.2024 Püf Noktası
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok! 5 eksik birden
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok! 5 eksik birden Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü ile karşılaşmaya hazırlanan Beşiktaş'a 5 futbolcusundan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip, kadroya alınmayan oyuncuları duyurdu.
22.04.2024 Beşiktaş
Rıza Çalımbay'dan Samet Aybaba'ya sert yanıt! Beşiktaş'ta 'çürük' tartışması büyüyor
Rıza Çalımbay'dan Samet Aybaba'ya sert yanıt! Beşiktaş'ta 'çürük' tartışması büyüyor Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Rıza Çalımbay, Samet Aybaba'nın 'Bu takım çürümüş' sözlerine yanıt verdi. İşte detaylar...
22.04.2024 Beşiktaş
Diş tedavisi bu hale getirdi! 'Canavar gibi hissediyorum' diyerek paylaştı, sosyal medyayı sarstı
Diş tedavisi bu hale getirdi! 'Canavar gibi hissediyorum' diyerek paylaştı, sosyal medyayı sarstı Yıllardır yaşadığı 'ızdırap verici' ağrılar, zavallı kadını zorlu bir diş implantı yaptırmaya sevk etti. Prosedürden sonra, hızla tüm yüzüne yayılan morluklar ve dayanılmaz acı hakkında konuşan kadın, yaşadığı korku dolu saatleri anlattı.
20.04.2024 Dünya
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Gündem
Almanya duyurdu! Ukrayna’ya ilave Patriot yardımı
Almanya duyurdu! Ukrayna’ya ilave Patriot yardımı Almanya Savunma Bakanı Boris Pistorius, artan Rus saldırılarını engellemeye yardımcı olmak amacıyla Ukrayna’ya ek Patriot hava savunma sistemi gönderileceğini açıkladı.
13.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa'ya Filistin mektubu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa'ya Filistin mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katoliklerin ruhani lideri Papa Fransuva'ya Filistin mektubu gönderdi.
13.04.2024 Gündem
Türkiye Kültür Yolu Festivali’nde 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek
Türkiye Kültür Yolu Festivali’nde 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali’ni, Adana’da düzenlenen etkinlikle başlattı.
13.04.2024 Gündem
Döverek öldürdü, mezarlığa bırakıp kaçtı! İstanbul'da eski boksör dehşet saçtı
Döverek öldürdü, mezarlığa bırakıp kaçtı! İstanbul'da eski boksör dehşet saçtı Pendik'te eski boksör Engin Karanlık, dini nikahlı eşine sarkıntılık yaptığını iddia ettiği arkadaşı İkrami Güler (60)'i döverek öldürdü.
13.04.2024 Gündem
Teleferik faciasında son durum! Bakan Yerlikaya paylaştı
Teleferik faciasında son durum! Bakan Yerlikaya paylaştı Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde devrilen teleferik direğine çarpan kabinin parçalanması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bölgede devam eden tahliye çalışmalarına ilişkin son durumu paylaştı.
13.04.2024 Gündem
'Akıllı değil' diye vitaminli tek lokma verilmedi! Acıdan kıvrandıran 'çürük diş' deneyi
'Akıllı değil' diye vitaminli tek lokma verilmedi! Acıdan kıvrandıran 'çürük diş' deneyi Her gün öğünlerine aslında tüketilmemesi gereken miktarda şeker ekleniyor, bazılarına ise vitamin içeren tek bir besin dahi verilmiyordu. Zihinsel engelli oldukları için en fazla bir sebzeden daha akıllı görülen, insan yerine dahi konulmayan bu insanların yaşadıkları dehşet ise her detayıyla iç acıtıyor.
13.04.2024 Yaşam
Bin 200 yıl boyunca gizli kaldı! Nil'in Venedik'i nasıl sulara gömüldü?
Bin 200 yıl boyunca gizli kaldı! Nil'in Venedik'i nasıl sulara gömüldü? Antik Mısır’a ilişkin arkeolojik çalışmalar elde edilen sonuçlara göre zaman zaman dünya genelinde gündem olabiliyor. Bunun en ilginç örneklerinden biri de İskenderiye kenti açıklarında gerçekleşti. İşte bin 200 yıl boyunca sular altında kalan, yağmacıların bile bulamadığı Thonis-Heracleion kentinin sırrı.
13.04.2024 Yaşam
Bir bayram klasiği şeker dişlere zarar vermeden nasıl tüketilmeli?
Bir bayram klasiği şeker dişlere zarar vermeden nasıl tüketilmeli? Şekerlerin hepsinin diş üzerinde çürük yapıcı etkiye sahip olduğunu kaydeden uzmanlar, bazılarının daha fazla, bazılarının da daha az olduğunu söylüyor. Şekerler arasında yapışkan olanların yani dişin üzerinde daha uzun süre kalanların tükürükle de daha zor temizlendikleri için diğer tür şekerlere göre dişlerde daha çok çürük yapıcı özelliğe sahip olduğunu vurgulayan Periodontoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Nihal Bahar, bir bayram klasiği şekerin dişlere zarar vermeden nasıl tüketilmesi gerektiğini açıkladı.
12.04.2024 Genel Sağlık
Semih Yalçın: MHP'li binbir surat olamaz; kılıktan kılığa giremez
Semih Yalçın: MHP'li binbir surat olamaz; kılıktan kılığa giremez MHP'li Yalçın, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimleri'nin sonuçlarıyla ilgili tartışmalara ilişkin yazılı açıklama yaptı.
7.04.2024 Gündem
Yeşillikleriniz çabuk çürüyorsa artık çürümeyecek! Haftalarca dolapta taptaze kalıyor
Yeşillikleriniz çabuk çürüyorsa artık çürümeyecek! Haftalarca dolapta taptaze kalıyor Kıvırcık, göbek, soğan gibi yeşil sebzeler çok çabuk çürüme eğilimi gösterebiliyor. Yanlış saklama koşulları ve sebzelerin etrafındaki çürükler bu durumu daha da kötüleştiriyor. Ancak merak etmeyin sizi bu dertten kurtaracak ve yeşilliklerinizin taptaze kalmasına yardımcı olacak.
3.04.2024 Püf Noktası
Kiralık katiller anlattı! Korkunç gerçek: 'Üniformasını çıkarıp veren polis var'
Kiralık katiller anlattı! Korkunç gerçek: 'Üniformasını çıkarıp veren polis var' Dünyanın farklı bölgelerinde yeraltı dünyasını inceleyen Portekizli gazeteci Mariana van Zeller, 1 Nisan’da izleyiciyle buluşacak olan ‘Trafficked’ adlı belgesel dizisinin son bölümünde kiralık katil ‘piyasasını’ mercek altına aldı. ABD’den Güney Afrika’ya uzanan araştırma sürecinde anlatılanlar, duyanları şoke edecek cinsten.
30.03.2024 Yaşam
Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki örnek daireler tanıtıldı
Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki örnek daireler tanıtıldı Ümraniye'de 10 ay önce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı'yken Murat Kurum tarafından temeli atılan Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi’ndeki örnek dairelerin tanıtımı yapıldı.
28.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmet Şimşek'e tam itimadım var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmet Şimşek'e tam itimadım var Batman'da mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Batman'ın bir evladı olan Hazine ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek'e bu konuda tam itimadım var. İnşallah yılın ikinci yarısından itibaren olumlu yansımaları daha net göreceğiz.' dedi.
27.03.2024 Gündem
Çürük kokusu geliyorsa işte sebebi! Süpürgeyle temizlemeyin, tüm ayarı bozuyormuş
Çürük kokusu geliyorsa işte sebebi! Süpürgeyle temizlemeyin, tüm ayarı bozuyormuş Kırılmış veya dökülmüş şeyleri elektrikli süpürgeyle süpürmek çoğu zaman en iyi çözüm gibi geliyor. Ancak bir süre sonra cihazımızdan kötü kokular geldiğini, çekim gücünün önemli ölçüde azaldığını görebiliriz. Bunun nedeni kesinlikle elektrikli süpürgeyle temizlenmemesi gerekenler olabilir!
25.03.2024 Püf Noktası
Erbakan: Bizden bahsetmekten kendilerini alamıyorlar
Erbakan: Bizden bahsetmekten kendilerini alamıyorlar Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Bingöl’de konuştu. Erbakan, “Bizden bahsetmekten kendilerini alamıyorlar. Gece gündüz bizden bahsediyorlar ve hepsinin mutabık kaldığı nokta, diyorlar ki: Bu seçimlerde oyunu artıracak tek parti Yeniden Refah Partisi olacaktır” dedi.
22.03.2024 Gündem
İmamoğlu: 'Kağıthane de Kasımpaşa da çürük'
İmamoğlu: 'Kağıthane de Kasımpaşa da çürük' İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Kağıthane’deki Cendere Deresi kıyısına yapılan 'Cendere Yaşam Vadisi' nde incelemelerde bulundu. İmamoğlu gazetecilere açıklamalarda da bulundu.
22.03.2024 Gündem
İstanbul depremi kapıda mı? Marmara Denizi'ndeki hareketlilik neyin habercisi?
İstanbul depremi kapıda mı? Marmara Denizi'ndeki hareketlilik neyin habercisi? Marmara Denizi'nde bu sabah saatlerinde 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem başta İstanbul olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Akıllarda ise aynı soru; Büyük Marmara depremi ne zaman gelecek, yakınlaştı mı?
20.03.2024 Haberler
İstanbul depremi kapıda mı? Marmara Denizi'ndeki hareketlilik neyin habercisi?
İstanbul depremi kapıda mı? Marmara Denizi'ndeki hareketlilik neyin habercisi? Marmara Denizi'nde bu sabah saatlerinde 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem başta İstanbul olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Akıllarda ise aynı soru; Büyük Marmara depremi ne zaman gelecek, yakınlaştı mı?
20.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çürük ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.