Değer

Değer

Son dakika değer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan değer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan değer haber sayfamızda...

Değer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 70.979 değer haberi bulunmuştur.
Kadınlar istihdamda daha yolun başında
Kadınlar istihdamda daha yolun başında Altınbaş Üniversitesi Yayınları tarafından İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Gülçin Taşkıran editörlüğünde hazırlanan “Emeğin Kadın Suretleri”, Türkiye’de kadın emeğinin durumunu çok yönlü bir şekilde ele alıyor.
6.05.2024 Ekonomi
ALC Kuyumculuk: İzmir'in parıltısı
ALC Kuyumculuk: İzmir'in parıltısı İzmir'in tarihi dokusunu ve modern çizgilerini bir araya getiren ALC Kuyumculuk, şehrin kalbindeki Lider Centrio İş Merkezi'nde yer alarak, mücevher tutkunlarını büyüleyen bir deneyim sunuyor
5.05.2024 Advertorial
Harvard’da Veritas Ödülü’ne layık görüldü
Harvard’da Veritas Ödülü’ne layık görüldü Demir Alp, Hisar Okulları’ndan 2023 yılında okul ikinciliği derecesi ve Türk Dili ve Edebiyat Ödülü ile mezun oldu.
5.05.2024 Eğitim
Türkiye'de ilk kez Efes Antik Kenti’nde uygulandı! 'Çok etkileyici'
Türkiye'de ilk kez Efes Antik Kenti’nde uygulandı! 'Çok etkileyici' UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Efes Antik Kenti’nin turistler tarafından gece de ziyaret edilebilmesi için ışıklandırılmasının ardından "gece müzeciliği" lansmanı gerçekleştirildi. Türkiye’de ilk kez Efes’te uygulandı.
4.05.2024 Gündem
Evlenip borç ödemek yerine dünya turuna çıktılar! ‘Ev, araba alın, çocuk yapın’
Evlenip borç ödemek yerine dünya turuna çıktılar! ‘Ev, araba alın, çocuk yapın’ Son zamanlarda, evlenip borç ödemek yerine, dünya turuna çıkarak hayallerinin peşinden koşan pek çok çift görüyoruz. Karantina sürecinde evlenerek hayatı sorgulamaya başlayan Suna-Berkan Kıyak, çifti de onlardan biri. Çift, işlerini ve evlerini geride bırakarak hayallerini gerçekleştirecekleri bir dünya turuna çıktılar. Otostop çekerek 2 gün boyunca kamyon kasasında seyahat de ettiler, evsizlerle sokakta da yattılar. Aileleri ‘Gitmeyin, ev alın, çocuk yapın’ dese de onlar hayallerinin peşinden gitmeye devam ediyor.
4.05.2024 Yaşam
Bakan Kacır açıkladı: Kritik teknolojileri üreten Türkiye'yi inşa ediyoruz
Bakan Kacır açıkladı: Kritik teknolojileri üreten Türkiye'yi inşa ediyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ısrarı, iddiası ve güçlü liderliğiyle, ekonomik ve siyasi bağımsızlığımızın teknolojik bağımsızlığımızdan geçtiği anlayışıyla kritik teknolojileri üreten ve geliştiren Türkiye'yi inşa ediyoruz. Milli Teknoloji Hamlesi hedeflerimiz doğrultusunda; savunma sanayimizin başrolde olduğu bir dönüşüme tanıklık ediyoruz. Geçmişin acı tecrübeleri bize gösterdi ki; ateş çemberi içerisinde güvenli bir liman olan Türkiye'nin bekası ancak ve ancak savunma sanayisinde milli ve özgün teknolojiler geliştirerek mümkündür" dedi.
4.05.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek’ten enflasyon ve kredi notu açıklaması: Doğru yoldayız, bütün bunlar onu gösteriyor
Bakan Şimşek’ten enflasyon ve kredi notu açıklaması: Doğru yoldayız, bütün bunlar onu gösteriyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 8. Türk-Alman Ekonomi Günü programı kapsamında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek enflasyonda düşüş için tarih verirken, kredi derecelendirme kuruluşu S&P'nin not artırımına ilişkin de önemli bir değerlendirme yaptı.
4.05.2024 Ekonomi
Altın, dolar, borsa ve mevduatta yatırımı olanlar dikkat: Enflasyona göre hangisi daha cazip?
Altın, dolar, borsa ve mevduatta yatırımı olanlar dikkat: Enflasyona göre hangisi daha cazip? TÜİK geçtiğimiz gün nisan ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Enflasyon yıllık %69,80, aylık %3,18 artış gösterdi. Özellikle son dönemde mevduat faizleri yüzde 60’a dayanırken, borsa rekor kırmış, altın fiyatlarında ise sert düşüşler görülmüştü. Peki enflasyona göre parasını korumak isteyenler için hangi yatırım aracı daha cazip? Altın ve borsa için beklentiler neler? İşte detaylar...
4.05.2024 Ekonomi
‘Başıbozuk güruhun vandallığı’
‘Başıbozuk güruhun vandallığı’ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 3 Mayıs “Türkçülük Günü” nedeniyle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 1 Mayıs’ta gerçekleştirilen yasa dışı eylemlere tepki gösterdi.
4.05.2024 Gündem
Nisan ihracatı 19.3 milyar $
Nisan ihracatı 19.3 milyar $ Türkiye, Nisan ayını 19,3 milyar dolarlık ihracatla tamamladı. Ocak-nisan dönemindeki ihracat ise 82,9 milyar dolara ulaştı.
4.05.2024 Ekonomi
Gazze’deki savaşa karşı öğrenci eylemleri dünyaya yayılıyor
Gazze’deki savaşa karşı öğrenci eylemleri dünyaya yayılıyor Gazze’deki savaşa karşı ABD üniversitelerinde başlayan öğrenci protestoları devam ediyor. Eylemler başka ülkelere de yayılırken, Fransa’daki olaylar ‘Sciences Po’da yoğunlaştı.
4.05.2024 Dünya
Galatasaray'da başkan adayı olan Süheyl Batum yönetim listesini teslim etti
Galatasaray'da başkan adayı olan Süheyl Batum yönetim listesini teslim etti Galatasaray'da 25 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi Süheyl Batum başkanlığa adaylığını koydu. Batum yönetim kurulu listesini Divan Kurulu'na teslim etti.
3.05.2024 Galatasaray
Bahçeli'den 'Türkçülük Günü' mesajı
Bahçeli'den 'Türkçülük Günü' mesajı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "1944 Türkçülük ve Turancılık Davası’nın 80’inci yıl dönümünde, Türk milliyetçiliğinin merhum ve muhterem inanç anıtlarını rahmetle, hürmetle, minnetle anıyorum" dedi.
3.05.2024 Gündem
Karanlığa dönüş
Karanlığa dönüş Amy Winehouse’un hayatını konu alan “Back to Black” şarkıcının babası ile sevgilisini aklayan senaryosuyla tartışma yaratıyor. Winehouse’a hayat veren Marisa Abela ise performansıyla öne çıkıyor.
3.05.2024 Kültür Sanat
Firmalar satın alma faaliyetlerini artırdı
Firmalar satın alma faaliyetlerini artırdı Ekonomik büyümenin öncü göstergesi olan imalat sanayi performansını takip eden İstanbul Sanayi Odası (İSO) Türkiye İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi) anketinin Nisan 2024 dönemi sonuçları açıklandı.
3.05.2024 Ekonomi
Ekonomiye ilk çeyrek kaynağı 1.5 trilyon TL
Ekonomiye ilk çeyrek kaynağı 1.5 trilyon TL Yapı Kredi CEO’su Gökhan Erün, bu yıl ilk çeyrekte Türkiye ekonomisine 1.5 trilyon TL kaynak sağladıklarını açıkladı.
3.05.2024 Ekonomi
Turizmde yapay zekanın öncüsü, Türkiye’yi merkez üs seçti
Turizmde yapay zekanın öncüsü, Türkiye’yi merkez üs seçti Dünya genelinde 8 bini aşkın otele tedarik teknolojisi hizmetleri sunan Mövenpick Holding iştiraklerinden dijital satın alma platformu FutureLog, Yunanistan, Mısır ve Türk Cumhuriyetleri operasyonlarında Türkiye’yi merkez üs seçti.
3.05.2024 Advertorial
Bakan Uraloğlu: “Serbest geçiş sistemi’ni ülke genelinde yayacağız”
Bakan Uraloğlu: “Serbest geçiş sistemi’ni ülke genelinde yayacağız” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Akıllı Ulaşım Sistemleri ile ulaşımın daha güvenli ve konforlu sistemler bütünü haline geldiğini belirterek, Bakanlık olarak temel sorumluluk ve misyonlarının Türkiye’de tüm ulaşım modlarına entegre, güncel teknolojileri kullanan yerli ve milli kaynaklardan yararlanan yenilikçi, dinamik ve sürdürülebilir akıllı ulaşım ağı oluşturmak olduğunu söyledi. Ulusal AUS Mimarisi geliştirme çalışmalarını tamamladıklarının altını çizen Uraloğlu, AUS sistemlerinin uydu üzerinden de birbirleriyle haberleşmesini sağladıklarını açıkladı. Uraloğlu, “Türksat’la birlikte mobil ve sabit antenler ile Karada Hareket Halinde Uydu İletişim Antenleri geliştirdik” şeklinde konuştu.
2.05.2024 Ekonomi
1 ay diye gitti, bir daha dönmedi! 'Tek Türk'üm, gün yüzüne çıkmamış altın yatakları var'
1 ay diye gitti, bir daha dönmedi! 'Tek Türk'üm, gün yüzüne çıkmamış altın yatakları var' Isparta’dan binlerce kilometreye uzanan bir yaşamın kahramanı... Güneydoğu Asya ülkesi olan Doğu Timor’a abisinin işletmesine yardım için 1 aylığına gidince tüm hayatı değişti. Daha öncesinde ülkeyle ilgili hiçbir bilgisi olmayan adadaki tek Türk Ayhan Kırkar, yaşadıklarını ve neden asla Türkiye'ye dönmeyeceğini anlattı.
2.05.2024 Yaşam
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su İş dünyasında yaşanan hızlı değişim ve dönüşüm, CFO'ları (Chief Financial Officer - Mali İşler Başkanı / Finans Direktörü) organizasyonların karar süreçlerinin merkezi figürleri haline getirdi...
2.05.2024 Milliyet Executive
Derya Arhan: Bu karardan dolayı pişmanım!
Derya Arhan: Bu karardan dolayı pişmanım! A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 25 yaşındaki yıldızı Derya Arhan, TamSaha Dergisi'ne konuştu.
1.05.2024 Futbol
Burcu Esmersoy'un nazar korkusu! 'Bir şey söylemek istemiyorum'
Burcu Esmersoy'un nazar korkusu! 'Bir şey söylemek istemiyorum' Yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı Nazım Akmandil ile geçtiğimiz eylül ayında nikâh masasına oturan sunucu Burcu Esmersoy, geçtiğimiz gün İstinyePark'da görüntülendi. Daha önce eşiyle elma sirkesiyle yıkanarak kötü gözlerden arındıklarını belirten güzel sunucu, nazar korkusunu bir kez daha dile getirdi.
1.05.2024 Cadde
Fenerbahçe'de yönetim ve teknik heyet düğmeye bastı! 'Bitmedi'
Fenerbahçe'de yönetim ve teknik heyet düğmeye bastı! 'Bitmedi' Fenerbahçe’de hem yönetim hem teknik heyet futbolcuları kalan 4 haftaya mental olarak hazırlamak için düğmeye basacak. Bugünden itibaren oyunculara, son maçlarda kaybedilen şampiyonluklar hatırlatılacak, ‘Hiçbir şey bitmedi’ mesajı verilecek
1.05.2024 Fenerbahçe
‘Tohum gen bankaları milli üretimin güvencesi’
‘Tohum gen bankaları milli üretimin güvencesi’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Türkiye Tohum Gen Bankasını ziyaret etti.
1.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Değer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.