Derya Beşerler

Derya Beşerler

Son dakika Derya Beşerler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Derya Beşerler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Derya Beşerler haber sayfamızda...

Derya Beşerler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 78 derya beşerler haberi bulunmuştur.
Birol Namoğlu'na konser öncesi eşinden pasta sürprizi
Birol Namoğlu'na konser öncesi eşinden pasta sürprizi Gripin, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda müzikseverlerle buluştu. Grubun solisti Birol Namoğlu'nun doğum gününü, sahneye çıkmadan önce eşi Derya Beşerler kutladı.
11.11.2023 Cadde
Moraller bozuk! 'İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor'
Moraller bozuk! 'İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor' Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlerin yasını tutuyor. Binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği afet bölgesine yönelik yardım kampanyaları sürüyor. Sanat dünyası da depremzedeler için tek yürek olmuş durumda. Önceki gün farklı mekanlarda görülen ünlü isimlerin büyük üzüntüsü yüzlerine yansıdı. Ebru Şallı, Oğuzhan Koç, Ekin Türkmen ve Sera Kaya bu zor günler için duygularını paylaştı.
23.02.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Nalçakan’ın tiradı Nemrut’ta yankılandı Celil Nalçakan, Güvenç Dağüstün, Ilgıt Dağüstün, Coşkun Aral ve Hazer Amani gibi ünlü isimler, ‘Adıyaman’da Turizm Sektörünün Canlandırılması Projesi’ kapsamında şehirde buluştu...
26.10.2022 Cadde
Kerem Bürsin: Sanırım çiftçi olacağım
Kerem Bürsin: Sanırım çiftçi olacağım Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Beyoğlu Kültür Yolu etkinlikleri kapsamında önceki gün gerçekleşen sinema söyleşisine katıldı. Başarılı gazeteci Ömür Sabuncuoğlu'nun moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşi Beyoğlu Atlas Sinemasında gerçekleşirken, Kerem Bursin tüm içtenliği ve samimiyeti ile kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. Kariyeri ve film sektörüyle ilgili konuşan Bürsin, dikkat çeken açıklamalarıyla adından söz ettirdi.
30.05.2022 Cadde
Kerem Bürsin: Sorun yaratmaya devam ediyorlar!
Kerem Bürsin: Sorun yaratmaya devam ediyorlar! Oyuncu Kerem Bürsin, Maslak'ta gerçekleştirilen Art&Tech for Good Summıt 2022 'Yuvamız Dünya İçin Bir Gün Artık Bugün' etkinliğine konuşmacı olarak katıldı. Ünlü isim, iklim krizine dikkat çekerek influencer'ları sorumsuz olmakla eleştirdi.
16.05.2022 Cadde
Pınar Deniz: Kariyer açısından çok güzel bir yıl geçirdim
Pınar Deniz: Kariyer açısından çok güzel bir yıl geçirdim Ömür Sabuncuoğlu'nun üçüncü kitabı 'Sizin Öykünüz'ün lansmanı, cemiyet ve sanat hayatından ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Lansmana katılan ünlülerden Pınar Deniz, gazetecilerin sorularını cevaplayarak hem kariyeri, hem de yaptığı kısa tatil hakkında konuştu.
21.04.2022 Cadde
Stephanie Cayo ile aşk mı yaşıyor? Kerem Bürsin'den açıklama
Stephanie Cayo ile aşk mı yaşıyor? Kerem Bürsin'den açıklama Hande Erçel ile ilişkisi biten Kerem Bürsin, "Aradığı aşkı İspanya’da buldu" haberleriyle gündem olmuştu. Ekim 2021'de ülkedeki bir defileye davetli olarak giden yakışıklı oyuncunun, oyuncu ve şarkıcı Stephanie Cayo ile tanıştığı, çiftin kısa sürede birbirinden etkilendiği ve sık sık gizlice buluştukları iddia edilmişti. Kerem Bürsin adının aşk dedikodularına karıştığı 34 yaşındaki güzel hakkında ilk kez konuştu.
21.04.2022 Cadde
‘21 konser aldım’
‘21 konser aldım’ Müzisyen Birol Namoğlu ve eşi Derya Beşerler, önceki gece Arnavutköy’de bir mekanda görüntülendi.
12.04.2022 Cadde
Gripin grubu üyeleri kimler, hangi isimlerden oluşuyor? Gripin grubu ne zaman kuruldu, solisti kim?
Gripin grubu üyeleri kimler, hangi isimlerden oluşuyor? Gripin grubu ne zaman kuruldu, solisti kim? Gripin grubunun kimlerden oluştuğu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 1999 yılında İstanbul'da kurulan pop rock grubu olan Gripin ilk albümünü 2004 yılında çıkardı. İşte Gripin grubu ve albümleri...
13.11.2021 Cadde
Zeynep Beşerler ve Derya Beşerler pazara çıktı
Zeynep Beşerler ve Derya Beşerler pazara çıktı Tam kapanma nedeniyle evden dışarı adım atmayan Zeynep Beşerler ve kardeşi Derya Beşerler, pazarın kurulmasını fırsat bilip alışverişe çıktılar.
8.05.2021 Cadde
Oyuncu Gözde Okur dünyaevine girdi
Oyuncu Gözde Okur dünyaevine girdi ATV'de yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde rol alan Gözde Okur, uzun süredir birlikte olduğu Agah Burak Serez ile nikah masasına oturdu. Okur, nikahtan kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.
24.02.2021 Cadde
Derya Beşerler: Temsili Birol
Derya Beşerler: Temsili Birol Gripin grubunun solisti Birol Namoğlu'nun koronavirüse yakalandığını açıklaması ardından, eşi Derya Beşerler sosyal medyadan paylaşım yaptı.
21.11.2020 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (29 Haziran 2020)
Magazin Haberleri Bülteni (29 Haziran 2020) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları...
29.06.2020 Magazin
Mutlu aile tablosu
Mutlu aile tablosu Zeynep Beşerler, oğlu Kerem İçgören, kardeşi Derya Beşerler ve onun eşi Birol Namoğlu’yla Bodrum'da görüntülendi. Anne ve teyzesine havuza girmeleri için baskı yapan minik Kerem, başarılı olamayınca eniştesi, Namoğlu’nu havuza itti.
29.06.2020 Cadde
‘Kara kara düşünüyoruz’
‘Kara kara düşünüyoruz’ Derya Beşerler-Birol Namoğlu çifti, önceki gün Etiler’de manav alışverişinde görüntülendi.
29.04.2020 Cadde
‘Evde nasılsak ekranda da öyleyiz’
‘Evde nasılsak ekranda da öyleyiz’ Derya Beşerler ile Birol Namoğlu, TRT 2’de ekrana gelen ‘Kısa Bir Ara’yla, izleyici karşısına çıkıyor. Evliliklerinde dört yılı geride bırakan çift, “Evde nasılsak ekranda da öyleyiz” dedi
19.11.2019 Cadde
Derya Beşerler uçuyor!
Derya Beşerler uçuyor! Uzun süredir sırt ağrılarından yakınan Derya Beşerler, çözümü yogada buldu. Anti-gravity yoga yapmaya başlayan oyuncu, paylaştığı videolarla dikkat çekti.
10.10.2019 Cadde
Bel  ağrıları  geçti
Bel ağrıları geçti Derya Beşerler, boş zamanlarında son dönemin popüler sporlarından antigravity yogaya merak sardı.
10.10.2019 Cadde
Petival hayvanseverler ile buluştu
Petival hayvanseverler ile buluştu Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde bu kez dördüncüsü düzenlenen Türkiye'nin ilk Evcil Hayvan ve Yaşam Festivali ''Petival'', 20-21-22 Eylül’de Bebek Parkı’nda hayvanseverlerle buluştu.
24.09.2019 Evcil Hayvan
CharlIe ChaplIn  Derya
CharlIe ChaplIn Derya Derya Beşerler ve Gripin’in solisti Birol Namoğlu, TRT 2’de yayınlanan ‘Kısa Bir Ara’ programında sanat dünyasının başarılı ismi Charlie Chaplin’i anlattı.
23.09.2019 Cadde
Kuzgun 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kuzgun konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?
Kuzgun 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kuzgun konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? STAR TV'nin sevilen dizileri arasında yer alan 17. yeni bölümü ile bu akşam izleyecilerinin karşısına çıktı. Heyecan dolu bir bölüme sahne olan dizinin yeni bölümünde Dila ile Kuzgun arasındaki olaylar büyük heyecan yarattı. İşte gözlerin çevrildiği Kuzgun 18. yeni bölüm fragmanı ve Kuzgun'un konusu ile oyuncuları...
18.09.2019 Gündem
Merdiven Baba filminin konusu nedir?
Merdiven Baba filminin konusu nedir? Hasan Tolga Pulat'ın yönetmenliğini üstlendiği Merdiven Baba'nın başrollerinde Esra Dermancıoğlu ve Hacı Ali Konuk yer alıyor. Peki, Merdiven Baba filminin konusu nedir? İşte Merdiven Baba filmi ile ilgili merak edilenler...
14.08.2019 Gündem
Kahve molası
Kahve molası Birol Namoğlu ve Derya Beşerler Akmerkez’de objektiflere yansıdı.
28.06.2019 Cadde
Derya Beşerler: Her şey yolunda
Derya Beşerler: Her şey yolunda Oyuncu Derya Beşerler, eşi Birol Namoğlu ile birlikte Akmerkez'de objektiflere yansıdı.
27.06.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Derya Beşerler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.