Dev

Dev

Son dakika dev haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dev gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dev haber sayfamızda...

Dev

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 55.727 dev haberi bulunmuştur.
Suudi Arabistan'dan Kerem Aktürkoğlu'na çılgın transfer teklifi
Suudi Arabistan'dan Kerem Aktürkoğlu'na çılgın transfer teklifi Süper Lig devi Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan da takımdaki yıldızlara gelecek teklifleri bekliyor. İddaya göre Kerem Aktürkoğlu'na dev teklif geldi.
12.05.2024 Galatasaray
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
12.05.2024 Futbol
Break dansın çileği olimpiyat! Menno van Gorp: Hiç aklımıza gelmezdi
Break dansın çileği olimpiyat! Menno van Gorp: Hiç aklımıza gelmezdi Break dansın olimpiyatlara dahil edilmesiyle, kariyerini olimpiyat madalyası ile noktalama fırsatı yakalayan Hollandalı Menno van Gorp, ‘Olimpiyata katılacağımız hiç aklımıza gelmezdi. Burada bir madalya, pastanın üzerindeki çilek olur’ diyor.
12.05.2024 Diğer
Pencerede dev yılanı görünce büyük korku yaşadılar
Pencerede dev yılanı görünce büyük korku yaşadılar Mersin'de bir eve giren yılanı gören ev sakinleri büyük korku yaşadı. Haber verilen itfaiye ekipleri yılanı yakalayıp evden çıkardı. İşte o kareler...
11.05.2024 Gündem
Kocaeli'de suç örgütüne dev operasyon! Çok sayıda gözaltı var
Kocaeli'de suç örgütüne dev operasyon! Çok sayıda gözaltı var Kocaeli Gebze'de suç örgütüne dev operasyon düzenlendi. Eş zamanlı düzenlenen operasyonda 29 kişi gözaltına alındı. İşte detaylar...
11.05.2024 Gündem
Süper Lig'e yükselen Göztepe kupasına kavuştu!
Süper Lig'e yükselen Göztepe kupasına kavuştu! Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Göztepe, Bodrum FK maçının ardından düzenlenen törende kupasını aldı.
11.05.2024 1.Lig
Fuat Kınalı: Ligde kaldığımız için çok mutluyuz!
Fuat Kınalı: Ligde kaldığımız için çok mutluyuz! Adanaspor Yardımcı Antrenörü Fuat Kınalı, Bandırmaspor maçından sonra konuştu.
11.05.2024 1.Lig
Beşiktaş'tan dev transfer operasyonu! 3 yıldız birden gündemde
Beşiktaş'tan dev transfer operasyonu! 3 yıldız birden gündemde Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların 3 yıldızı birden kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenildi. Siyah-beyazlıların gündemindeki yıldızlar belli oldu.
11.05.2024 Beşiktaş
Fahrettin Altun: Yunanistan Başbakanı Sayın Miçotakis pazartesi günü ülkemize ziyaret gerçekleştirecek
Fahrettin Altun: Yunanistan Başbakanı Sayın Miçotakis pazartesi günü ülkemize ziyaret gerçekleştirecek Türk-Yunan Medya Akademisi Forumu'nda konuşan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Yunanistan Başbakanı Sayın Miçotakis, iki gün sonra 13 Mayıs pazartesi günü ülkemize gerçekleştireceği ziyaretinde yine ikili ilişkilerimizin güçlendirmesi açısından son derece önemli olduğunu ciddi bir fırsat olduğunu düşünüyoruz" dedi. Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Alexandra Papadopoulou ise foruma Yunanistan'dan gerçekleştirdiği videolu bağlantı ile katılım sağladı.
11.05.2024 Gündem
Fenerbahçe'ye İsmail Kartal'ın yerine dünyaca ünlü teknik direktör! Mario Branco'dan dev operasyon
Fenerbahçe'ye İsmail Kartal'ın yerine dünyaca ünlü teknik direktör! Mario Branco'dan dev operasyon Mevcut başkan Ali Koç'un adaylığı henüz netleşmese de sportif direktör Mario Branco gelecek sezon için çalışmalarına devam ediyor. Branco hem oyuncu transferi hem de teknik adam konusunda yaptığı çalışmaları Ali Koç aday olmasa da yeni yönetime sunacak. Portekizli futbol adamı, sansasyonel isimlerle görüşüyor.
11.05.2024 Fenerbahçe
Tarihi ziyaret öncesi dev röportaj
Tarihi ziyaret öncesi dev röportaj Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Türkiye ziyareti öncesinde Milliyet’e konuştu.
11.05.2024 Gündem
Trabzonspor'dan Türkiye Kupası'nda Atatürk Olimpiyat Stadyumu talebi!
Trabzonspor'dan Türkiye Kupası'nda Atatürk Olimpiyat Stadyumu talebi! Bordo-mavililer’in, Beşiktaş ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası finalinin Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanmasını talep edeceği öğrenildi. Son karar, 13 Mayıs’ta Türkiye Futbol Federasyonu’nda yapılacak toplantı sonrasında belli olacak.
11.05.2024 Trabzonspor
Voleybolda dev sponsorluk anlaşması!
Voleybolda dev sponsorluk anlaşması! Türk Hava Yolları, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun yeni sponsoru oldu. TVF Başkanı Üstündağ, “Bu yolculukta sponsorlarımızın katkısı çok önemli” derken, THY Başkanı Bolat “Federasyonu desteklemekten gurur duyuyoruz” dedi.
11.05.2024 Voleybol
Brezilya'nın Copa America kadrosu açıklandı!
Brezilya'nın Copa America kadrosu açıklandı! Brezilya Milli Takımı'nın Copa America kadrosu belli oldu.
10.05.2024 Dünyadan Futbol
Interpol'ün aradığı gaspçı Antalya’da yakalandı
Interpol'ün aradığı gaspçı Antalya’da yakalandı Interpol tarafından kırmızı bültenle arandığı tespit edilen şahıs Antalya’da yakalandı.
10.05.2024 Gündem
Tokat'taki depremde dev çatlaklar oluştu: Yeni fark etmeye başladık!
Tokat'taki depremde dev çatlaklar oluştu: Yeni fark etmeye başladık! Tokat'ta 18 Nisan'da meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde oluşan dev çatlaklar Buğdaylı Köyü'nde yaşayan vatandaşları tedirgin etti.
10.05.2024 Gündem
Merve Dinçel Kavurat, Avrupa ikincisi oldu!
Merve Dinçel Kavurat, Avrupa ikincisi oldu! Milli tekvandocu Merve Dinçel Kavurat, Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı.
9.05.2024 Diğer
Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi piyangosu, Galatasaray'a kötü haber! Arda Güler ve Sacha Boey detayı
Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi piyangosu, Galatasaray'a kötü haber! Arda Güler ve Sacha Boey detayı UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında Real Madrid, Bayern Münih'i 2-1 mağlup ederek final biletini elde etti. Devler Ligi'ndeki bu sonuç Fenerbahçe ve Galatasaray'ı da yakından ilgilendirdi. İşte Arda Güler ve Sacha Boey detayı...
9.05.2024 Fenerbahçe
Şampiyonlar Ligi'nde olay yaratan ofsayt kararı! Bayern Münih'ten büyük tepki: Rezalet
Şampiyonlar Ligi'nde olay yaratan ofsayt kararı! Bayern Münih'ten büyük tepki: Rezalet UEFA Şampiyonlar Ligi'ne yarı finalde veda eden Bayern Münih'te futbolcular maçın ardından açıklamalarda bulundu. Szymon Marciniak'ın son anlardaki ofsayt kararına tepki gösteren isimler arasında Thomas Tuchel de yer aldı.
9.05.2024 Şampiyonlar Ligi
Denizli'de korkunç motosiklet kazası! İki genç yaşamını yitirdi
Denizli'de korkunç motosiklet kazası! İki genç yaşamını yitirdi Denizli Pamukkale'de feci bir motosiklet kazası meydana geldi. Hatalı sollama yapan motosiklette bulunan iki genç önüne çıkan otomobile arkadan çarptı. İşte detaylar...
9.05.2024 Gündem
Yok böyle kaza! İnşaat çukuruna düştü kamyonun kasasında bulundu
Yok böyle kaza! İnşaat çukuruna düştü kamyonun kasasında bulundu Şanlıurfa'da görenleri şaşkına çeviren bir kaza meydana geldi. İnşaat çukuruna düşen araç kamyonun üzerinde bulundu. İşte detaylar...
8.05.2024 Gündem
Dev kayalar düştü! Hakkari-Çukurca yolu ulaşıma kapandı
Dev kayalar düştü! Hakkari-Çukurca yolu ulaşıma kapandı Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı. Dev kayalar yola düştü ve araçların geçişini engelledi. Bir araç da kayaların arasında kaldı. İşte detaylar...
8.05.2024 Haberler
Olympiakos, EuroLeague'de Final-Four'a yükseldi!
Olympiakos, EuroLeague'de Final-Four'a yükseldi! Turkish Airlines EuroLeague play-off serisi 5'inci maçında Olympiakos, Barcelona'yı 63-59 mağlup etti.
Dev kayalar düştü! Hakkari-Çukurca yolu ulaşıma kapandı
Dev kayalar düştü! Hakkari-Çukurca yolu ulaşıma kapandı Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı. Dev kayalar yola düştü ve araçların geçişini engelledi. Bir araç da kayaların arasında kaldı. İşte detaylar...
8.05.2024 Gündem
Meteoroloji'den son dakika sağanak yağış uyarısı! Yurt genelinde etkili olacak: Kuvvetli şekilde geliyor
Meteoroloji'den son dakika sağanak yağış uyarısı! Yurt genelinde etkili olacak: Kuvvetli şekilde geliyor Meteoroloji yeni hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre sıcaklıklar mevsim normalleri altına düşüyor ve sağanak yağışlar geri dönüyor.
8.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dev ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.