Eren

Eren

Son dakika Eren haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Eren gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Eren haber sayfamızda...

Eren

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 36.551 eren haberi bulunmuştur.
CANLI ANLATIM | Trabzonspor - İstanbulspor
CANLI ANLATIM | Trabzonspor - İstanbulspor Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 36'ncı haftasında İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Kritik maç 19.00'da başlayacak.
12.05.2024 Trabzonspor
Borcunu ödemeyen arkadaşını öldürdü
Borcunu ödemeyen arkadaşını öldürdü Denizli’nin Çardak ilçesinde, Cihat Arman (45) borç meselesi nedeniyle tartıştığı arkadaşı Osman Eren'i (55) öldürdü. Gözaltına alınan Arman'ın arkadaşını, kefil olduğu krediyi ödemeyince evine haciz geldiği için çıkan tartışmada öldürdüğü öğrenildi.
12.05.2024 Gündem
Restoranda dehşet dakikaları! 19 yaşındaki Mehmedali böyle hayattan kopardılar
Restoranda dehşet dakikaları! 19 yaşındaki Mehmedali böyle hayattan kopardılar İstanbul Büyükçekmece'de geçtiğimiz yıl bir restorana motosikletli iki kişi tarafından yapılan silahlı saldırıda kurşunlar, restoran önünde oturan 3 çalışana isabet etmişti. Çalışmak için Adana'dan İstanbul'a gelen 19 yaşındaki Mehmedali Memiş'in hayatını kaybettiği saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ve detayları ortaya çıktı.
12.05.2024 Haberler
Restoranda dehşet dakikaları! 19 yaşındaki Mehmedali böyle hayattan kopardılar
Restoranda dehşet dakikaları! 19 yaşındaki Mehmedali böyle hayattan kopardılar İstanbul Büyükçekmece'de geçtiğimiz yıl bir restorana motosikletli iki kişi tarafından yapılan silahlı saldırıda kurşunlar, restoran önünde oturan 3 çalışana isabet etmişti. Çalışmak için Adana'dan İstanbul'a gelen 19 yaşındaki Mehmedali Memiş'in hayatını kaybettiği saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ve detayları ortaya çıktı.
12.05.2024 Gündem
Sofralarınızdan eksik etmeyin! Yaz aylarında tüketilmesi gereken 6 meyve
Sofralarınızdan eksik etmeyin! Yaz aylarında tüketilmesi gereken 6 meyve Yaz mevsimi yalnızca deniz, kum ve güneşten ibaret değil. Yaz aylarına özel meyveleri de sofralarımızdan eksik etmememiz gerekiyor. Yaz meyvelerinin vitamin, mineral, lif ve antioksidan açısından oldukça zengin bir sağlık deposu olduğunu belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Derya Eren, 6 yaz meyvesinin sağlık marifetlerini paylaştı.
12.05.2024 Genel Sağlık
Borsada yatırımcı sayısı arttı
Borsada yatırımcı sayısı arttı Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) nezdinde borsada yatırımcı sayısı halka arzlarla birlikte yeniden yükselişe geçti.
12.05.2024 Uzmanpara
Borsada yatırımcı sayısı yükselişe geçti
Borsada yatırımcı sayısı yükselişe geçti Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) nezdinde borsada yatırımcı sayısı halka arzlarla birlikte yeniden yükselişe geçti.
12.05.2024 Ekonomi
Uzlaş ama taviz verme
Uzlaş ama taviz verme “Treplev”, tabuları yıkıyor. Oyun sanat dünyasındaki muhafazakârlığa, ‘nepotizm’e, ünlü olmak adına verilen tavizlere dikkat çekiyor.
12.05.2024 Kültür Sanat
Şehit annelerinin gözü yaşlı
Şehit annelerinin gözü yaşlı Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde yaşayan Raife Yılmaz, 2018 yılında Adıyaman’da  PKK’lı teröristlerce şehit edilen oğlu uzman çavuş Mehmet Kürşat Yılmaz’ın kişisel eşyalarıyla evini müzeye çevirdi.
12.05.2024 Gündem
Aras Bulut İynemli'ye Buse Meral sorusu!
Aras Bulut İynemli'ye Buse Meral sorusu! Bige Önal ile yedi yıllık birlikteliği Aralık 2022'te sona eren Aras Bulut İynemli'ye (33), bir diğer meslektaşı Buse Meral (24) ile adının aşk dedikodularına karışması hakkında soru yöneltildi.
11.05.2024 Cadde
YÖK Başkanı Özvar Bitlis'in tarihi mekanlarını gezdi
YÖK Başkanı Özvar Bitlis'in tarihi mekanlarını gezdi Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve 25 üniversite rektörü Bitlis’in tarihi mekanlarını gezdi.
11.05.2024 Gündem
'Beşinci hastalık' pik yaptı! Uyutmayan eklem ağrısı ilk belirtisi: '4 şekilde bulaşıyor'
'Beşinci hastalık' pik yaptı! Uyutmayan eklem ağrısı ilk belirtisi: '4 şekilde bulaşıyor' Çocuklarda yaygın olarak görülen ve 'beşinci hastalık' olarak bilinen Parvovirüs B19 son günlerde yetişkinleri de etkilemeye başladı. Şiddetli eklem ağrısı ve şişlikle seyreden bu durum farklı hastalıklarla da karıştırılabiliyor. Tıbbi MiKrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Aynur Eren Topkaya açıkladı.
11.05.2024 Genel Sağlık
Sevgi'nin intiharında komşuların anlattıkları aileyi yıktı: Her gün ölüyoruz
Sevgi'nin intiharında komşuların anlattıkları aileyi yıktı: Her gün ölüyoruz Ümraniye'de eşi ile sorunları olduğu ve sık sık darbedildiği öne sürülen Sevgi Eren Koç, göğsüne ateş edilmiş halde evinde ölü bulundu. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ederken 26 yaşındaki kadının ailesi, cinayet iddiasında bulundu.
11.05.2024 Gündem
Beyoğlu’nda park halindeki 11 aracın lastiği patlatıldı
Beyoğlu’nda park halindeki 11 aracın lastiği patlatıldı Beyoğlu'nda bir kişi kaldırım üzerinde park halindeki 11 aracın lastiğini bıçakla patlatarak kaçtı.
11.05.2024 Haberler
Beyoğlu’nda park halindeki 11 aracın lastiği patlatıldı
Beyoğlu’nda park halindeki 11 aracın lastiği patlatıldı Beyoğlu'nda bir kişi kaldırım üzerinde park halindeki 11 aracın lastiğini bıçakla patlatarak kaçtı.
11.05.2024 Gündem
YÖK Başkanı Erol Özvar: Üniversitelerden, uluslararası görünürlülüklerini artırmalarını bekliyoruz
YÖK Başkanı Erol Özvar: Üniversitelerden, uluslararası görünürlülüklerini artırmalarını bekliyoruz Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Yüksek Öğretim Kurulu'nun en önemli misyonu, üniversitelerimizin ulusal ve uluslararası rekabet gücünü, uluslararası görünürlüğünü ve saygınlığını artıracak her türlü tedbiri almaktır. Tüm üniversitelerimizden beklediğimiz gibi Bölgesel Kalkınma Odaklı Üniversitelerimizden de bölgesel ve ulusal düzeyin ötesinde uluslararası görünürlülüklerini artırmalarını bekliyoruz" dedi.
11.05.2024 Gündem
Cenk Eren'in doğum günü hediyesi sahte çıktı! Gerçeği 10 yıl sonra öğrendi
Cenk Eren'in doğum günü hediyesi sahte çıktı! Gerçeği 10 yıl sonra öğrendi Son dönemde geçirdiği estetik operasyonla gündemde olan Cenk Eren, son olarak yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi. 10 yıl önce bir arkadaşının kendisine doğum gününde hediye ettiği saatin sahte çıktığını açıklayan Eren, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
11.05.2024 Cadde
90+3 Ege'de Futbol | Uyan artık Büyük Altay!
90+3 Ege'de Futbol | Uyan artık Büyük Altay! Trendyol 1. Lig’de tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan ve haftalar önce küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Artık derin uykudan uyananın zamanı. Kulüp, profesyonel bir anlayış ile yönetilmeli ve kendisine uygun bir şirketleşme modeline geçilmeli’’ dedi.
9.05.2024 1.Lig
Boşanma davasında çocukla iletişim detayları
Boşanma davasında çocukla iletişim detayları Ankara 10. Aile Mahkemesi’nde görülen anlaşmalı boşanma davasında A.Y. ve M.Y.’nin boşanmasına karar verildi.
9.05.2024 Gündem
Trabzonspor 2. yarıda açıldı! Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu
Trabzonspor 2. yarıda açıldı! Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu Fatih Karagümrük, Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Trabzonspor'u konuk etti. Rakibini 4-0 yenen Trabzonspor Türkiye Kupası'nda finale yükseldi.
8.05.2024 Türkiye Kupası
API petrol stokları artışını sürdürdü
API petrol stokları artışını sürdürdü Amerikan Petrol Enstitüsü (API) tarafından açıklanan petrol stokları piyasaların beklentisinin aksine üst üste ikinci haftasında da artış gösterdi.
8.05.2024 Uzmanpara
New York’tan büyük ödül
New York’tan büyük ödül 13. International Filmmaker Festival of New York’un açılışını yapan ve yarışan tek Türk filmi olan “Turna Misali”, festivalden iki ödülle döndü.
8.05.2024 Kültür Sanat
ABD'de haftalık çelik üretimi arttı
ABD'de haftalık çelik üretimi arttı ABD'de ham çelik üretimi haftalık bazda artış gösterdi.
7.05.2024 Uzmanpara
İsmail Kartal: Matematiksel olarak hala yarışın içindeyiz
İsmail Kartal: Matematiksel olarak hala yarışın içindeyiz Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kartal, Galatasaray'la olan şampiyonluk yarışı hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.
6.05.2024 Fenerbahçe
Mauro Icardi'den Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası flaş paylaşım!
Mauro Icardi'den Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası flaş paylaşım! Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Fenerbahçe'nin Konyaspor deplasmanında 0-0 berabere kaldığı maçın ardından flaş bir paylaşımda bulundu.
6.05.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Eren ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.