Ev Partisi

Ev Partisi

Son dakika ev partisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ev partisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ev partisi haber sayfamızda...

Ev Partisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.456 ev partisi haberi bulunmuştur.
İrem Derici: Özgürlüğümü kıskanıyorlar, alnını karışlarım adamın!
İrem Derici: Özgürlüğümü kıskanıyorlar, alnını karışlarım adamın! Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici, 'ev partisi' konseptli bir davet verdi. Bir konserinden sonra bardakları kırdığı için eleştirilen İrem Derici, “Bu parayla alakalı değil, benim özgürlüğümü kıskanıyorlar” diyerek dikkat çeken bir açıklama yaptı.
17.11.2023 Cadde
Kozmetikte rekabet sorunları
Kozmetikte rekabet sorunları Üretici/ithalatçı lüks olarak belirlediği ürünlerinin hangi platformlarda yer alabileceğini belirleyebilmekte ve internet satışlarını kısmen veya tamamen yasaklayabilmektedir.
3.04.2023 Milliyet Rekabet
Berfu Yenenler'den takipçilerinin yorumlarına karşılık eğlenceli paylaşım
Berfu Yenenler'den takipçilerinin yorumlarına karşılık eğlenceli paylaşım Eser Yenenler ve Berfu Yenenler, 2019'dan yılından beri mutlu evliliklerini sürdürüyor. Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı eğlenceli paylaşımlarla dikkat çekiyor. 'Sende Eser kadar popo yok' yorumlarından bıkan Yenenler, taytının içine dolgu koydu. Squat yaptığı anları da paylaşan fenomen, dolgu malzemesi yüzünden kapıdan zor geçti.
9.11.2022 Cadde
Size ‘canım ailem’ diyebilir miyim?
Size ‘canım ailem’ diyebilir miyim? Seyircisini duygusallaştırmayı pek seven Hirokazu Koreeda’nın yeni filmi “Broker/Bebek Servisi”, bu sene Cannes Film Festivali’nde Song Kang-ho’ya En İyi Erkek Oyuncu Ödülü getirdi.
28.10.2022 Kültür Sanat
Berfu Yenenler'den takipçisine olay yanıt: Senin mi gözün vardı Eser'de?
Berfu Yenenler'den takipçisine olay yanıt: Senin mi gözün vardı Eser'de? Eser Yenenler ve Berfu Yenenler, 2019'dan yılından beri mutlu evliliklerini sürdürüyor. Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı eğlenceli paylaşımlarla dikkat çekiyor. Son olarak, "Evlilik nedir, sizi nasıl değiştirir?" notuyla paylaştığı gönderiye gelen yorumla çileden çıkan Yenenler, verdiği yanıtla gündem oldu.
26.10.2022 Magazin
Berfu Yenenler'den takipçisine olay yanıt: Senin mi gözün vardı Eser'de?
Berfu Yenenler'den takipçisine olay yanıt: Senin mi gözün vardı Eser'de? Eser Yenenler ve Berfu Yenenler, 2019'dan yılından beri mutlu evliliklerini sürdürüyor. Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı eğlenceli paylaşımlarla dikkat çekiyor. Son olarak, "Evlilik nedir, sizi nasıl değiştirir?" notuyla paylaştığı gönderiye gelen yorumla çileden çıkan Yenenler, verdiği yanıtla gündem oldu.
26.10.2022 Cadde
Berfu Yenenler, Eser Yenenler'in parti evine balyozla girmiş!
Berfu Yenenler, Eser Yenenler'in parti evine balyozla girmiş! Magazin dünyasının en dikkat çeken çiftlerinden Eser Yenenler ve Berfu Yenenler, Doğu Demirkol'un programına konuk oldu. Programda, Eser Yenenler'in Levent'te diskosu olan ve bolca parti verdiği villası gündeme geldi. Berfu Yenenler, Eser Yenenler'in bir dönem çok konuşulan parti eviyle ilgili yaptığı itirafla şaşırttı.
4.10.2022 Cadde
Ev partisi korkunç sonla bitmişti! Çelişkili ifadeler her şeyi ortaya çıkardı
Ev partisi korkunç sonla bitmişti! Çelişkili ifadeler her şeyi ortaya çıkardı Esenler'de dün ev sahibinin kaçtığı parti yapılan dairede başından vurulmuş halde ölü bulunan, arkadaşlarının intihar ettiğini iddia ettikleri Ozan Oğuz'un cinayete kurban gittiği ortaya çıkarıldı. Parti yapılan evin sahibi, kız arkadaşı ve bir arkadaşının evden panikle kaçtıkları anlar kameraya yansırken, gözaltına alınan 5 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
7.11.2021 Gündem
Son dakika - Juventus'ta Andrea Pirlo cezayı kesti! 3 isim kadro dışı
Son dakika - Juventus'ta Andrea Pirlo cezayı kesti! 3 isim kadro dışı Juventus'un teknik direktörü Andrea Pirlo, ev partisi yapan Weston McKennie, Arthur, Paulo Dybala'nın Torino ile yarın yapacakları maçın kadrosuna almadığını söyledi.
3.04.2021 İtalya Serie A
Bodrum'da yılbaşı alarmı! 'Anında müdahale edip durduracağız'
Bodrum'da yılbaşı alarmı! 'Anında müdahale edip durduracağız' İçişleri Bakanlığı genelgesiyle yılbaşı kutlamalarının eğlence mekanları ve otellerde yasaklanması, gözleri, 170 bin olan kış nüfusu pandemiyle 400 bine çıkan Muğla'nın Bodrum ilçesine çevirdi. Yılbaşında, hafta sonuyla birlikte 4 gün tatil olduğuna dikkat çeken Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, "Ancak bu tatilde sokağa çıkma kısıtlamamız var. Emniyetimizin, zabıtamızın, jandarmamızın denetimleri sürekli olarak devam edecek. Diğer taraftan da eğer ev partisi şikayetleri gelirse, anında müdahale edip durduracağız. Kaymakamımızın da bu konuda talimatı var. Ev partilerine özellikle dikkat edeceğiz" dedi.
24.12.2020 Gündem
Sosyal medya fenomenlerinden ev partisi
Sosyal medya fenomenlerinden ev partisi Koronavirüs salgınına rağmen ev partilerinin sonu gelmiyor. İstanbul'da ünlü isimlerinde aralarında bulunduğu grup yine ev partisinde bir araya geldi.
17.11.2020 Gündem
Sosyal medya fenomenlerinden parti rezaleti
Sosyal medya fenomenlerinden parti rezaleti Koronavirüs salgınına rağmen ev partilerinin sonu gelmiyor. İstanbul'da ünlü isimlerinde aralarında bulunduğu grup yine ev partisinde bir araya geldi.
16.11.2020 Gündem
Sosyal medya fenomenlerinden ev partisi
Sosyal medya fenomenlerinden ev partisi Koronavirüs salgınına rağmen ev partilerinin sonu gelmiyor. İstanbul'da ünlü isimlerinde aralarında bulunduğu grup yine ev partisinde bir araya geldi.
16.11.2020 Haberler
Ali Cem Resne yine parti verdi! Komşular isyan etti
Ali Cem Resne yine parti verdi! Komşular isyan etti İş insanı Ali Cem Resne, 2 hafta önce Rumelihisarı’ndaki villasında 200 kişilik parti vermişti. Sabah 07.00’ye kadar süren, sosyal mesafe ve maske kuralının hiçe sayıldığı partiyi polis basmıştı. Bir kez daha pandemiyi yok sayan iş insanı; yeni bir parti verdi. Sabahın ilk ışıklarına kadar süren eğlenceye isyan eden komşular, ''Burada haftanın üç günü parti yapılıyor. Yeter artık'' dedi.
8.11.2020 Cadde
Son dakika... Bilim Kurulu Üyesi'nden 'ev partileri' uyarısı
Son dakika... Bilim Kurulu Üyesi'nden 'ev partileri' uyarısı Sağlık Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, İstanbul'da koronavirüs vakalarının artmasında ev partilerinin etkili olduğunu söyledi. İlhan, 'Koronavirüs kalabalıklaşmalardan çok etkileniyor. Gördüğümüz kadarıyla İstanbul'daki sosyal faaliyetler, hafta sonu eğlenceleri, ev partileri vakaları açık bir şekilde artırıyor' dedi.
17.10.2020 Gündem
Ev partisi
Ev partisi Melek Mosso’nun, ‘Ezginin Günlüğü 40 Yıllık Şarkılar’ albümündeki ‘Kanto’ parçasının klibi çıktı.
2.06.2020 Cadde
Mbaye Diagne'den ev partisi...
Mbaye Diagne'den ev partisi... Club Brugge forması giyen Senegalli golcü, eşi ve yakın çevresiyle ev partisi verdiği anları paylaştı...
17.05.2020 Futbol
İstanbul'daki ev partisi polis baskınıyla sonlandı: 10 gözaltı
İstanbul'daki ev partisi polis baskınıyla sonlandı: 10 gözaltı Bağcılar’da bir rezidansta corona virüs önlemlerini hiçe sayarak parti yapıp sosyal medyada paylaşan 2’si kadın 10 kişi, polis ekiplerinin baskını sonucu gözaltına alındı. Emniyete götürülen şahıslara Hıfzısıhha Kanununa Muhalefet suçundan para cezası kesilerek adli işlem yapıldı. Partideki iki kardeşin önceden Adnan Oktar’ın programına katıldıkları ortaya çıkarken sanatçı Yusuf G.’nin de gözaltına alınanlar arasında olduğu öğrenildi.
28.04.2020 Haberler
Son dakika haberi: Büyükçekmece'de evde parti verenlerin cezası belli oldu
Son dakika haberi: Büyükçekmece'de evde parti verenlerin cezası belli oldu Son dakika gelen bilgilere göre; Büyükçekmece'de villada parti düzenledikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 4 kişiye, 2 ev hapsi cezası verildi.
30.03.2020 Gündem
Yılbaşı partisine atölyeyle hazırlık
Yılbaşı partisine atölyeyle hazırlık Evinizde arkadaşlarınızla eğlenceli bir yılbaşı geçirmek için DJ’lik sınavından geçmenize, sofrayı yaratıcı lezzetlerle donatmanıza yardımcı olacak bir atölye var: “Songtail”
14.12.2019 Cumartesi
Afili Aşk 26. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.. . Kızlar ev partisini bastı
Afili Aşk 26. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.. . Kızlar ev partisini bastı Afili Aşk 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Volkan ve Kerem kızlara yalan atıp ev partisi düzenliyor. Kızlar onlara güvenmiyor ve eve baskın yapıyor.
7.12.2019 Gündem
Meksika’da silahlı saldırı: 5 ölü, 5 yaralı
Meksika’da silahlı saldırı: 5 ölü, 5 yaralı Meksika’nın gözde turizm şehirlerinden Cancun’da bir bara yapılan silahlı saldırıda 5 kişinin öldüğü, 5 kişinin de yaralandığı bildirildi.
16.02.2019 Dünya
REVİZE OLAN KONSEPTLER
REVİZE OLAN KONSEPTLER Değişen sosyal hayat, eğlence tarzı eski tip alışkanlıkları da revize eder oldu. Eskinin gör görül konseptlerin yerini, kendini gizleyen ama sosyal medyada fazlaca görülen mekanlar alıyor. Bu yeni nesil sosyallikte ‘ev partisi’ konseptleri hâlâ çok popüler. Ama bu kez partiler evde değil, ev hissi veren kiralanan yerlerde oluyor.
17.12.2018 Cadde
Pansuman için gittiği hastanede parmağı kırıldı, tendonları koptu
Pansuman için gittiği hastanede parmağı kırıldı, tendonları koptu İzmir'de, özel davetlerde aşçılık yapan Yağmur Güney Hıncal (53), yemek hazırlığında kesilen parmağına pansuman yaptırmak için gittiği Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisinde, iddiaya göre, kadın sağlık görevlisi, yarayı incelediği sırada parmağa aniden bastırıp, hızla hareket ettirince eklem kırıldı, kemik dışarı çıktı, tendonlar koptu. Ameliyatı saatler süren Hıncal, aylarca işini yapamayacağını, parmağını da bir daha kullanamayabileceğini söyledi. Hıncal, savcılığa suç duyurusunda bulunurken, toplam 100 bin TL'lik maddi ve manevi tazminat davası açtı.
12.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ev Partisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.