Gamex

Gamex

Son dakika gamex haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gamex gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gamex haber sayfamızda...

Gamex

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 35 gamex haberi bulunmuştur.
'Kripto para projemiz ile spor endüstrisi için yeni gelir kapısı olacağız'
'Kripto para projemiz ile spor endüstrisi için yeni gelir kapısı olacağız' Blockchain tabanlı kripto para projesi Sportexcoin, spor kulüpleri, taraftarlar, sporcular ve yatırımcılar için yeni gelir kanalları oluşturma amacıyla faaliyete başladıklarını duyurdu. Bilinen kripto para projelerinin aksine spor camiasına odaklandıklarına dikkat çeken Sportexcoin kurucu ortağı Bilal Yağcı, “Büyük borsalarla anlaşmaya gittiğimizde kripto para kazanma fikrini anlattık. Bunun çılgınca olduğunu söylediler. Japonya’da görüştüğümüz bir borsanın yetkilisi ‘böyle bir projeyi ancak Atatürk’ün çocukları yapabilir ’Bu da bizi bir hayli gururlandırdı” dedi.
7.07.2020 Ekonomi
Görsel roman gibi oyuna ödül geldi
Görsel roman gibi oyuna ödül geldi Yaşar Üniversitesi öğrencilerinin geliştirdiği Laura Silver’in Talihsiz Maceraları adlı oyun, GameX Ödülleri’nde ‘Yılın En İyi Bağımsız Oyunu’ dalında birinci oldu...
14.10.2019 Ege
Skorer Tv Özel - GameX 2019 Uluslararası Oyun ve Eğlence Fuarı
Skorer Tv Özel - GameX 2019 Uluslararası Oyun ve Eğlence Fuarı GameX 2019 Uluslararası Oyun ve Eğlence Fuarı'nda Fenerbahçe E-Spor takımı Skorer Tv'den Ezgi Toper'in sorularını yanıtladı.
Sunucu: Ezgi Toper
Kamera: Fevzi Tapan
Kurgu: Seçkin Karaduman
8.09.2019 Futbol
Şimdi oyun zamanı
Şimdi oyun zamanı Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı GameX, oyunseverleri bir araya getirdi. Pek çok oyun ve cosplay etkinliklerinin yer aldığı fuarda, konsol oyunları, simülatör ve sanal gerçeklik deneyimleri, teknoloji oyuncu ekipmanları drone ve robot yarışları yer alıyor.
7.09.2019 Ekonomi
GameX 2019 Uluslararası Oyun ve Eğlence Fuarı başladı
GameX 2019 Uluslararası Oyun ve Eğlence Fuarı başladı GameX 2019 Uluslararası Oyun ve Eğlence Fuarı başladı - Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinin en büyük oyun ve eğlence fuarlarından biri olan GameX Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde oyunseverlere kapısını açtı.
10.09.2019 Oyun Dunyasi
Türk oyununa yabancı iştahı
Türk oyununa yabancı iştahı Oyunder Başkanı Kendirli, “800 milyon dolarlık büyüklüğüyle Türk oyun pazarı potansiyeliyle büyük fırsatlar sunuyor. Sektör 1-2 yıl içerisinde büyük satın almalara şahitlik edebilir” dedi.
7.09.2018 Ekonomi
Çinliler Osmanlı’yı oyuna getirdi!
Çinliler Osmanlı’yı oyuna getirdi! Oyun fuarında Çinli firma istilası yaşanıyor. GameX’e katılan Çinliler, Muhteşem Yüzyıl’dan etkilenerek Osmanlı İmparatorluğu oyunu da geliştirdiler. Çinlilerin Türk oyun pazarındaki varlığı yüzde 25’leri buluyor.
6.09.2018 Ekonomi
GameX 2017'yi 150 bin kişi ziyaret etti
GameX 2017'yi 150 bin kişi ziyaret etti Dijital eğlence ve oyun sektörünün en önemli markalarını Türkiye’de buluşturan GameX 2017 Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı’nı 4 gün boyunca 150 bini aşkın kişi ziyaret etti.
18.09.2017 Oyun
Dijital oyunda şov zamanı
Dijital oyunda şov zamanı Dijital oyun dünyası, İstanbul’da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı GameX 2017’de buluşuyor. 14-17 Eylül tarihleri arasında açık kalacak olan fuarda en yeni dijital oyunlar tanıtılacak.
14.09.2017 Ekonomi
Red Bull’dan özel alan!
Red Bull’dan özel alan! Türkiye’nin en büyük uluslararası dijital oyun ve eğlence fuarı GameX, 14-17 Eylül 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.
1.07.2020 Diğer
Tekno aksesuar modası
Tekno aksesuar modası Teknoloji aksesuarları da yeni gelişmelerden nasibini alıyor. Daha renklenen, kompakt hale gelen aksesuarlar bluetooth’la kablolardan kurtulurken, minimalizm akımına da uyuyor. Yeni ve ilginç ürünleri toparladık
9.09.2017 Ekonomi
MMORPG oyunu Black Desert Online Türkiye'ye geliyor
MMORPG oyunu Black Desert Online Türkiye'ye geliyor MMORPG oyunu Black Desert Online, Türkiye’ye geliyor. Gelişmiş bir grafik arama motoru kullanan oyun, 6 Eylül 2017 tarihinden itibaren PearlAbyss Türkiye’nin resmi sayfalarında özel paketlerle satışa sunuldu.
8.09.2017 Oyun
Riot ve OYUNDER Türkiye'nin dijital oyunlarda geldiği noktayı değerlendirdi
Riot ve OYUNDER Türkiye'nin dijital oyunlarda geldiği noktayı değerlendirdi Türkiye oyun endüstrisinin önemli organizasyonlarından biri olan GameX Uluslararası Dijital Oyun Fuarı, İstanbul Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde 17 Aralık’ta kapılarını açtı.
28.12.2015 Teknoloji
On binler oyuna geldi
On binler oyuna geldi Dijital eğlence ve oyun sektörünün önemli markalarını Türkiye’de buluşturan GameX 2015 Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı’nın 4 gün boyunca 150 bin üzerinde ziyaretçisi oldu.
20.12.2015 Ekonomi
‘Ezel’ oyuna geldi  savaşı ihraç edecek
‘Ezel’ oyuna geldi savaşı ihraç edecek İlk yerli savaş oyunu olan Zula, karakterlerini seçerken Türk dizilerinden etkilendi. Kenan İmirzalıoğlu’na benzeyen karakterin de yer aldığı oyun, Brezilya ve Çin’e de ihraç edilecek
18.12.2015 Ekonomi
Oyun dünyası fuarda buluşuyor
Oyun dünyası fuarda buluşuyor Dünya ekonomisinde yaklaşık 115 milyar dolarlık bir büyüklüğe ulaşan dijital eğlence ve oyun sektörünü Türkiye’de buluşturan “GameX 2015”, 17 Aralık perşembe günü başlıyor.
14.12.2015 Ekonomi
Darkorbit’ten Türk Uzay Kuvvetleri Filosu’na yeni gemi!
Darkorbit’ten Türk Uzay Kuvvetleri Filosu’na yeni gemi! Dünyanın önde gelen oyun geliştirici ve yayıncı şirketlerinden biri olan Bigpoint’in Türkiye Ofisi; “Pusat” adlı Vengeance gemisi ile Türkiye’nin en sevilen MMORPG oyunlarının başında gelen DarkOrbit’te; “Müjde bu kez gelecekten geliyor!” mesajıyla, tarihinde yeni bir ilke imza atıyor.
26.03.2015 Teknoloji
Türk Yapımı Oyunun Oynanış Videosu
Türk Yapımı Oyunun Oynanış Videosu 2010 yılında İstanbul'da kurulan NoWhere Studios, Monochroma isimli çok farklı bir oyunla çok yakında karşımıza çıkıyor.
27.05.2014 Teknoloji
İnternette ‘kaybolmak’ isteyenler için...
İnternette ‘kaybolmak’ isteyenler için... Justdelete.me maziye sünger çekiyor: Bir zamanlar üye olduğunuz, ancak artık kullanmadığınız servislerden bıktıysanız, bir göz atın...
6.09.2013 Teknoloji
Konsolda büyük savaş
Konsolda büyük savaş Avrupa’nın en büyük oyun fuarı Gamescom’un konsol bazında yıldızı bu yıl da PlayStation’dı. Rakibi Xbox One’ın çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Ancak 29 Kasım’da piyasada olacak PlayStation’ın Türkiye fiyatı 1.250-1.300 TL arasında bir rakam
23.08.2013 Teknoloji
Katkısız ürünlere duyarlı  tüketici sayısı hızla artıyor
Katkısız ürünlere duyarlı tüketici sayısı hızla artıyor Çanakkale Eceabat’ta Kilye markasıyla organik tarım yapan Selim Ellialtı, “Neredeyse unutulmuş geleneksel yöntemleri yeni teknolojilerle birleştirerek üretim yapıyoruz. Mahsulleri mevsiminde işlerken hiçbir katkı kullanmıyoruz. Katkısız ürünlere duyarlı tüketici sayısı hızla artıyor” dedi
16.05.2013 Ekonomi
HAFTA SONUNU OYUNLA GEÇiRiN
HAFTA SONUNU OYUNLA GEÇiRiN Dijital oyun tutkunuysanız ve birbirinden eğlenceli yüzlerce bilgisayar oyunuyla keyifli bir gün geçirmek istiyorsanız, Harbiye Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’ndeki ‘GameX Uluslararası Dijital Eğlence, Oyun Konferansı ve Fuarı’nı ziyaret etmeniz yeterli.
5.10.2012 Cadde
Türk oyunundan sürprizler!
Türk oyunundan sürprizler! İstanbul Kıyamet Vakti, Gamex Dijital Eğlence ve Oyun fuarının son gününe damga vurdu!
12.12.2011 Oyun
SOBEE’nin ‘İstanbul Kıyamet Vakti’ TTNET ile geliyor
SOBEE’nin ‘İstanbul Kıyamet Vakti’ TTNET ile geliyor TTNET ve SOBEE Studios arasında, yerli oyun sektörü için gerçekleştirilen işbirliği ile, Türkiye’de sayıları 20 milyona yaklaşan oyunseverlerin yurtdışında üretilen oyunlara yaptığı harcamaların Türkiye’ye kazandırılması hedefleniyor.
2.12.2011 Ekonomi
Oyun sektöründe yeni bir heyecan
Oyun sektöründe yeni bir heyecan TTNET ve SOBEE Studios Yerli Oyun Sektörü için güçbirliği yapıyor
2.12.2011 Oyun

Benzer Haber Etiketleri

Gamex ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.