Gülden Mutlu

Gülden Mutlu

Son dakika Gülden Mutlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gülden Mutlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gülden Mutlu haber sayfamızda...

Gülden Mutlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 254 gülden mutlu haberi bulunmuştur.
Kadın çiftçi kredisiyle 10 manda alıp, 2 yılda süt işletmesi kurdu
Kadın çiftçi kredisiyle 10 manda alıp, 2 yılda süt işletmesi kurdu Kayseri'de genç girişimci Sercan Mutlu (23), 2 yıl önce kadın çiftçi kredisine başvurarak 10 manda satın aldı. Zamanla 120 mandaya ulaşıp, süt işleme tesisi de kuran Mutlu, şimdi yoğurt, kaymak ve tereyağı gibi ürünler üretiyor. Mutlu, "Şu an aylık 15 ton süt üretimi yapan bir işletme kurmuş olduk. İşletmemizde başta kaymak ve yoğurt olmak üzere peynir, tereyağı üretimi yapmaktayız" dedi.
31.07.2023 Kobi
Ebru Yaşar albümleri ve şarkıları ilk albümü hangi yıl çıktı? Ebru Yaşar kimdir kaç yaşında?
Ebru Yaşar albümleri ve şarkıları ilk albümü hangi yıl çıktı? Ebru Yaşar kimdir kaç yaşında? Ebru Yaşar, hayatı ve kariyeri araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam Şarkılar Bizi Söyler'in konukları arasında yer alan Ebru Yaşar, en güzel şarkılarını seslendirecek. Sanatçının hayatı ve kariyerini merak eden sevenleri Ebru Yaşar kimdir kaç yaşında aslen nereli sorularına yanıt arıyor. İşte merak edilenler...
18.06.2022 Cadde
Ebru Yaşar'ın hayatına dair bilgiler! Ebru Yaşar kimdir, kaç yaşında, nereli?
Ebru Yaşar'ın hayatına dair bilgiler! Ebru Yaşar kimdir, kaç yaşında, nereli? Ebru Yaşar'ın biyografisini haberimize ekledik. Bu akşam İBO Show'da müzik şölenine katkı sağlayacak olan isimlerden biri olan Ebru Yaşar kimdir, kaç yaşında? Yıllara damga vuran, şarkılarıyla büyük beğeni toplayan Ebru Yaşar nereli? İşte Ebru Yaşar biyografisi...
1.05.2021 Cadde
Ebru Yaşar kimdir, nereli? Ebru Yaşar kaç yaşında, evli mi, eşi kim? İşte biyografisi ve diskografisi
Ebru Yaşar kimdir, nereli? Ebru Yaşar kaç yaşında, evli mi, eşi kim? İşte biyografisi ve diskografisi Bu akşam İBO Show konuklarından biri de Ebru Yaşar. Şarkılarıyla hafızlara kazınan Ebru Yaşar'ın özel hayatı izleyiciler tarafından merak konusu oluyor. Bu akşam televizyon ekranında karşımıza gelecek olan Ebru Yaşar kimdir, nereli? Ebru Yaşar evli mi, eşi kim? İşte Ebru Yaşarın hayatına dair bilinenler ve dikografisi haberimizde...
23.01.2021 Cadde
"Sanatı koluna, yıldızları ruhuna tak!"
"Sanatı koluna, yıldızları ruhuna tak!" 2016 yılından beri tekstil sektöründe yer alan Gökçe Kömürcü Satı MBFWİ New Gen 2019 defilesinde oldukça ilgi toplayan çerçeve çantalarından sonra rotasını çanta tasarımına çevirdi.
22.10.2020 Moda
‘Yatsın Yanıma’  kliplendi
‘Yatsın Yanıma’ kliplendi Linet, söz ve müziği Gülden Mutlu’ya ait ‘Yatsın Yanıma’ parçasının klibi için kamera karşısına geçti.
10.03.2020 Cadde
Linet yeni klibi için kamera karşısına geçti
Linet yeni klibi için kamera karşısına geçti Şarkıcı Linet, söz ve müziği Gülden Mutlu’ya ait olan 'Yatsın Yanıma' adlı yeni şarkısının klibi için çekimdeydi.
9.03.2020 Cadde
Gülden Mutlu: Yeni yıl herkese huzur getirsin
Gülden Mutlu: Yeni yıl herkese huzur getirsin 'Yakarım İstanbul'u' isimli şarkısı ile adından söz ettiren Gülden Mutlu, geçtiğimiz gün Akmerkez’de görüntülendi.  Muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, yeni yıl için iyi dileklerini söylemeyi de ihmal etmedi.
26.12.2019 Cadde
İstanbul’u yakacak
İstanbul’u yakacak Gülden Mutlu, sözü ve müziği kendisine, düzenlemesi Mustafa Ceceli’ye ait ‘Yakarım İstanbul’ parçası için kamera karşısına geçti.
16.11.2019 Cadde
Tuğba Yurt'un albüm heyecanı
Tuğba Yurt'un albüm heyecanı Yeni çıkaracağı albüme sayılı günler kala şarkıların son rötuşları için stüdyoda olan Tuğba Yurt, bir taraftan da konser maratonuna devam ediyor. Yurt, son olarak Uzunköprü ve Ayvacık’taki festivallerde sevenleriyle buluştu.
24.09.2019 Cadde
Şarkıcı Gülden Mutlu ahlaksız yorumu ifşa etti! İğrenç sözler...
Şarkıcı Gülden Mutlu ahlaksız yorumu ifşa etti! İğrenç sözler... Ünlü şarkıcı Gülden Mutlu, sosyal medya paylaşımına yapılan ahlaksız yorumu ifşa etti.
5.09.2019 Cadde
Murat Dalkılıç'ın yeni şarkısı Hande Erçel'e
Murat Dalkılıç'ın yeni şarkısı Hande Erçel'e Pop müziğin başarılı ismi Murat Dalkılıç, önceki gün Poll Production organizasyonu, Demirören TV medya sponsorluğunda gerçekleşen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında müzikseverlerle buluştu.
31.08.2019 Cadde
Ozan Doğulu kimdir? Kaç yaşında?
Ozan Doğulu kimdir? Kaç yaşında? 13 Ocak 1972'de İstanbul'da doğan Ozan Doğulu, DJ ve aranjör. Şarkıcı Kenan Doğulu'nun ağabeyi ve besteci merhum Yurdaer Doğulu'nun oğludur. İşte Ozan Doğulu'nun yaşamına dair merak edilenler...
11.07.2019 Gündem
Göktürk’ü andı
Göktürk’ü andı Gülden Mutlu, müzik blogu Pop Bizde’ye konuk oldu.
22.05.2019 Cadde
Evinden canlı konser
Evinden canlı konser Yeni şarkı hazırlığına giren Gülden Mutlu, geçtiğimiz günlerde müzik blogu 'Pop Bizde’ye konuk oldu.
21.05.2019 Cadde
Hem göze hem kulağa
Hem göze hem kulağa 'Yatsın Yanıma', 'Unutamam Dedin', 'Bye Bye' gibi şarkılarla başarı yakalayan Gülden Mutlu, Aydın’da Sultan Hisar Belediyesi’nin düzenlediği 50. Turizm Kültür Sanat ve Çilek Festivali’nde sahne aldı.
8.05.2019 Cadde
'İlham kaynağım empati'
'İlham kaynağım empati' Gülden Mutlu, yazdığı tüm şarkıların yaşanmışlığı olduğunu söyledi. Şarkıcı, “Gerçek olmayan bir şeyden ne bahseder ne de uğruna parça yazarım. Benim ilham kaynağım empati” dedi
18.02.2019 Cadde
Kadınların duygularını  yansıttı
Kadınların duygularını yansıttı Gülden Mutlu’nun, sözü ve müziği kendisine ait ‘Kandırmışlar Aşk Diye’ single’ı, tüm dijital platformlarda yerini aldı.
1.02.2019 Cadde
Kırmızı başlıklı Gülden
Kırmızı başlıklı Gülden Aşkım Kapışmak, yeni semineri ‘Elma Dersem Çık’ için Kırmızı Başlıklı Kız kılığına giren Gülden Mutlu’yla kamera karşısına geçti.
24.09.2018 Cadde
Dijital ses yarışması kazananı belli oldu
Dijital ses yarışması kazananı belli oldu Şarkıcı Erkan Güleryüz’ün Youtube üzerinden başlattığı ‘HangiSesTube’ yarışmasının kazananı belli oldu.
17.08.2018 Cadde
‘Çiçek Gibi’ kliplendi
‘Çiçek Gibi’ kliplendi Gülden Mutlu, geçtiğimiz hafta sevenleriyle buluşturduğu ‘Çiçek Gibi’ isimli şarkısını kliplendirdi.
7.08.2018 Cadde
‘Çiçek Gibi’ şarkı
‘Çiçek Gibi’ şarkı Gülden Mutlu, yeni şarkısı ‘Çiçek Gibi’yle bugün sevenleriyle buluşuyor.
31.07.2018 Cadde
Gülden Mutlu'dan 'Çiçek Gibi'
Gülden Mutlu'dan 'Çiçek Gibi' Bugüne kadar yayınladığı 'Sen Yokken Olanlar' albümü, 'Soğuk Odalar', 'Unutamam Dedin', 'Bye Bye', 'Açık Yara', 'Ben Seni Böyle Mi Sevdim' single’ları ile dikkati çeken Gülden Mutlu, dijital müzik ve video platformları aracılığıyla yeni şarkısı 'Çiçek Gibi'yi yayınlayacak.
31.07.2018 Cadde
Bahadır Tatlıöz: Hala inanamıyorum
Bahadır Tatlıöz: Hala inanamıyorum Geçtiğimiz günlerde yayınladığı ‘Yangınlar Var’ klibi ile beğeni toplayan müzisyen Bahadır Tatlıöz’e, yakın dostları Galata’da sürpriz bir doğum günü organize etti.
27.07.2018 Cadde
‘Dinleyicim beni yanıltmadı’
‘Dinleyicim beni yanıltmadı’ Gülden Mutlu, sosyal medyada çok paylaşılan şarkı sözleriyle dikkat çekiyor.
26.02.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Gülden Mutlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.