Güvensiz

Güvensiz

Son dakika Güvensiz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Güvensiz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Güvensiz haber sayfamızda...

Güvensiz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.649 güvensiz haberi bulunmuştur.
21 Nisan 2024 Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumları
21 Nisan 2024 Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumları Özellikle yükselen burcunuzu okumalısınız ! 21 Nisan 2024 Pazar burç yorumu
20.04.2024 Astroloji
20 Nisan 2024 Cumartesi burç yorumu - Günlük burç yorumları
20 Nisan 2024 Cumartesi burç yorumu - Günlük burç yorumları Sürprizler ve beklenmedik olaylar ! 20 Nisan 2024 Cumartesi burç yorumu
19.04.2024 Astroloji
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar Online ilan siteleri üzerinden ikinci el eşya, kullanılmış kıyafet satışı derken son zamanlarda makyaj ürünleri satışı da dikkat çekmeye başladı. Kullanıcılar tarafından online platformlarda pek çok makyaj ürünü ilanı verilmeye başlandı. Konuyla ilgili Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği Başkanı Levent Kahrıman’dan önemli uyarılar geldi. İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Meghan Markle'ın Prens Harry kıskançlığı! 'Kocasına yapışıp duruyor'
Meghan Markle'ın Prens Harry kıskançlığı! 'Kocasına yapışıp duruyor' Sussex Dükü Prens Harry ile Sussex Düşesi Meghan Markle, bir hayır kurumunu desteklemek üzere Florida'da düzenlenen polo maçına katıldılar. Harry'nin de oynadığı maçın sonunda Prens'e kupa takdim eden Markle'ın, bir kadının eşinin yanında poz vermek istemesi üzerine yaptığı hareket magazin gündemine oturdu. İşte detaylar...
15.04.2024 Cadde
Tıbbi cihazda hedef yüksek teknoloji
Tıbbi cihazda hedef yüksek teknoloji Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK), yurt içinde tıbbi cihaz sektörünün mevcut durumunun röntgenini çekti. Gelişmekte olan ülkeler gibi düşük teknolojiden yüksek teknolojiye doğru yerli üretimin artması hedefi kaydedildi.
13.04.2024 Ekonomi
İddaa'da günün en çok oynanan maçları
İddaa'da günün en çok oynanan maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
11.03.2024 Futbol
Murat Kurum: Taş üstüne taş koymadılar
Murat Kurum: Taş üstüne taş koymadılar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Esenyurt’ta vatandaşlara seslendi. Murat Kurum, "Örnek ve Çınar mahallelerimizde tapu sorununu 1 Nisan’da çözüyoruz" dedi.
10.03.2024 Gündem
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok: Emeklilere her ay 5 bin lira destek
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok: Emeklilere her ay 5 bin lira destek Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, sosyal refah desteği statüsündeki emeklilerin ANKART'ına her ay 5 bin TL yatıracaklarını, ilk ödemeyi de 15 Nisan'da yapacaklarını duyurdu.
25.02.2024 Gündem
Sanal alem artık daha mı güvensiz?
Sanal alem artık daha mı güvensiz? Star Wars serisini çocukluğumdan bu yana severek takip ediyorum. Tabii benim ‘çocukluğumdan beri’ kıstasım oldukça geniş bir zaman aralığını kapsıyor. (Ben lisedeyken açılmış tarihi köfteci var)
25.02.2024 Ekonomi
12 Şubat 2024 Pazartesi burç yorumu - Günlük burç yorumları
12 Şubat 2024 Pazartesi burç yorumu - Günlük burç yorumları Yenilenen koşullar ! 12 Şubat 2024 Pazartesi burç yorumu
11.02.2024 Astroloji
Çağlayan Adliyesi saldırısının şifreleri! Hedef: Toplumun fay hatları
Çağlayan Adliyesi saldırısının şifreleri! Hedef: Toplumun fay hatları İstanbul Adalet Sarayı’na düzenlenen saldırıda iki DHKP-C'li iki terörist etkisiz hale getirildi. Peki bu saldırının arkasında nasıl bir plan var? Dr. Eray Güçlüer, gerçekleştirilen terör saldırısının şifrelerini Milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
9.02.2024 Gündem
Taksilerde kurşun geçirmez kabin dönemi: Çok talep alıyoruz
Taksilerde kurşun geçirmez kabin dönemi: Çok talep alıyoruz Taksici Oğuz Erge'nin soğukta üşümesin diye aracına aldığı Delil Aysal tarafından öldürülmesinin ardından taksi şoförleri, araçlara kurşun geçirmez kabin zorunluluğu getirilmesini istiyor.
8.02.2024 Ekonomi
Murat Kurum: Kollar bir kere sıvandı mı bir daha geri sarılmaz
Murat Kurum: Kollar bir kere sıvandı mı bir daha geri sarılmaz İBB Başkan Adayı Murat Kurum Üsküdar’da düzenlenen “1.Bölge 3 Kademe Mahalle Başkanları Buluşması” programında vatandaşlarla bir araya geldi. Murat Kurum, "Bizim sözlerimiz kollarını boşa sıvayanların sözlerine benzemez. Bizde kollar bir kere sıvandı mı bir daha geri sarılmaz. O kollar artık bizim değil aziz milletimizin koludur” dedi.
2.02.2024 Gündem
Erdoğan Murat Kurum'un telefonundan seslendi! İstanbul yeniden 'Büyük İstanbul' olacak
Erdoğan Murat Kurum'un telefonundan seslendi! İstanbul yeniden 'Büyük İstanbul' olacak AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'un katıldığı buluşmaya telefon ile bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Murat Kurum'u sizlere emanet ediyorum" diyerek önemli mesajlar verdi.
1.02.2024 Gündem
Blinken: 1973'ten bu yana Orta Doğu'da şu anda olduğu kadar tehlikeli bir durum görmedik
Blinken: 1973'ten bu yana Orta Doğu'da şu anda olduğu kadar tehlikeli bir durum görmedik ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail-Filistin çatışmasının başladığı 7 Ekim'den bu yana geçen sürece değinerek, "Şu anda Orta Doğu'da inanılmaz derecede değişken bir dönem yaşıyoruz. 1973'ten bu yana bölge genelinde şu anda karşı karşıya olduğumuz kadar tehlikeli bir durum görmedik" dedi.
30.01.2024 Dünya
Marmaris’te asansörleri TSE denetleyecek
Marmaris’te asansörleri TSE denetleyecek Marmaris’teki asansörlerin periyodik kontrolleri için Marmaris Belediyesi ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında protokol imzalandı.
27.01.2024 Ege
İsveç'in NATO'ya katılması önemli mi? Askeri gücü ne kadar?
İsveç'in NATO'ya katılması önemli mi? Askeri gücü ne kadar? Uzmanlara göre İsveç’in NATO üyesi olmasıyla Rusya tehdidi algısına yönelik daha kararlı bir konumlanma söz konusu. Böylece Rusya’nın Baltık Denizi’ne çıkışı da tamamen kapanacak. Ayrıca İsveç savunma sanayiinde sahip olduğu potansiyeli NATO’ya yansıtabilecek.
25.01.2024 Gündem
Otopark sorunu için çözüm hazır! İBB Başkan adayı Kurum anlattı
Otopark sorunu için çözüm hazır! İBB Başkan adayı Kurum anlattı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'da gerçekleştirdiği ziyaretlerde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İstanbul’un en temel sorunlarından birinin otopark sorunu olduğunu belirten Kurum bu problemi nasıl çözeceklerini de anlattı.
18.01.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı'ndan 602 milyon lira ceza!
Ticaret Bakanlığı'ndan 602 milyon lira ceza! Ticaret Bakanlığı, 2023 yılında otomotiv, emlak ve gıda sektörleri ile fahiş fiyat ve stokçuluk denetimleri kapsamında 18 bin 780 denetim gerçekleştirilerek, 602 milyon 225 bin 881 lira idari para cezası uygulandığını açıkladı.
8.01.2024 Ekonomi
Ölüm müteahhitleri kayıplara karıştı
Ölüm müteahhitleri kayıplara karıştı Adıyaman’daki İsias Oteli’nin sahipleri yargı önünde hesap verirken, depreme dayanıksız ve güvensiz binalar inşa eden birçok müteahhit ise kayıplara karıştı. Firariler arasında internet sitelerinden suçlarını örtbas etmeye çalışanlar da var.
6.01.2024 Gündem
22.00 Saat Anlamı ve Yorumu 2024: Saat 22 00 Ne Anlama Gelir?
22.00 Saat Anlamı ve Yorumu 2024: Saat 22 00 Ne Anlama Gelir? Her zaman yanımızda taşıdığımız pek çok araç bize zamanı gösterir. Çoğu kez saatlere yanımızda taşıdığımız cep telefonlarımızdan bakarız. Saate baktığımızda ise bazı anlamları işaret eden rakamların yan yana geldiğini görürüz. Bu dizilimler pek çok şeyi ifade edebilir. İşte, merak edilen tüm detaylar.
5.01.2024 Yaşam
Bakanlık harekete geçti! Fare görünümlü armatür piyasadan toplatılıyor
Bakanlık harekete geçti! Fare görünümlü armatür piyasadan toplatılıyor Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler sonucu fare görünümlü taşınabilir armatürün güvensiz olduğu tespit edildi. Can ve mal güvenliği açısından ürün hakkında toplatılma kararı verildi.
2.01.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı'ndan ithalat düzenlemesi
Ticaret Bakanlığı'ndan ithalat düzenlemesi Ticaret Bakanlığı, pek çok ürün grubunun, güvenli şekilde piyasaya girmesi için ithalat aşamasında yürütülen denetimleri düzenledi.
2.01.2024 Ekonomi
İran’da yeni yıl idamlarla başladı
İran’da yeni yıl idamlarla başladı Silahlı soygun suçundan hüküm giyen beş kişi, 1 Ocak sabahında Kerec hapishanesinde idam edildi. Savcılık, idam edilenlerin polis üniformasıyla soygun yaptığını ve üç kişinin kulağını kestiğini belirtiyor.
1.01.2024 Dünya
Bakan Bolat: "Rekabeti bozan firmalara geçit vermedik, vermeyeceğiz”
Bakan Bolat: "Rekabeti bozan firmalara geçit vermedik, vermeyeceğiz” Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yaptıkları denetimlerle vatandaşların güvenli ürün kullanmasını sağladıklarını ve kurallara uyan iktisadi işletmecileri haksız rekabete karşı koruduklarını belirterek, “Kurallara uymayan, vatandaşın sağlığını tehlikeye atan, piyasada rekabeti bozan firmalara geçit vermedik, vermeyeceğiz” dedi.
28.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Güvensiz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.