Her

Her

Son dakika hER haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hER gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hER haber sayfamızda...

Her

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 680.083 her haberi bulunmuştur.
Metin Öztürk: Şampiyon olup, 5'inci yıldızı takacağız!
Metin Öztürk: Şampiyon olup, 5'inci yıldızı takacağız! Galatasaray 2'nci Başkanı Metin Öztürk, Adana Demirspor karşılaşması sonrası konuştu.
26.04.2024 Galatasaray
Kerem Demirbay: Bu takım gurur verici!
Kerem Demirbay: Bu takım gurur verici! Kerem Demirbay, Adana Demirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
26.04.2024 Galatasaray
Son dakika: Beyaz Saray'dan CNN Türk'e açıklama: Erdoğan'ı ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz
Son dakika: Beyaz Saray'dan CNN Türk'e açıklama: Erdoğan'ı ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz Beyaz Saray'dan CNN Türk'e özel açıklama geldi. Yapılan açıklamada "Erdoğan'ı ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz" ifadeleri yer aldı.
26.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu Kalkınma Yolu Projesi'nin detaylarını anlattı
Bakan Uraloğlu Kalkınma Yolu Projesi'nin detaylarını anlattı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Habertürk'te gündeme dair konuları konuştu ve Kalkınma Yolu Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu "Son 1 yılda deprem sıkıntısını da atlattıktan sonra daha çok gündemimize oturan bir proje oldu" dedi.
26.04.2024 Gündem
İsrailli bakanın paylaşımına Türkiye'den peş peşe sert tepkiler
İsrailli bakanın paylaşımına Türkiye'den peş peşe sert tepkiler Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "İsrail Dışişleri Bakanının, Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan paylaşımı ciddiyetsiz ve seviyesiz bir açıklamadır. Gerçekleri tüm çıplaklığıyla dile getiren Sayın Cumhurbaşkanımızın bu şekilde hedef alınması, İsrail Hükümetinin içinde bulunduğu ruh halinin göstergesidir." ifadeleri yer aldı. Paylaşıma siyasilerden tepkiler peş peşe geldi.
26.04.2024 Gündem
ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh CNN Türk'e konuştu
ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh CNN Türk'e konuştu Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, CNN Türk'ten Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi.
26.04.2024 Haberler
ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh CNN Türk'e konuştu: ABD'nin en büyük şirketleri İstanbul'a geliyor
ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh CNN Türk'e konuştu: ABD'nin en büyük şirketleri İstanbul'a geliyor Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, CNN Türk'ten Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi.
26.04.2024 Gündem
PKK/KCK Avrupa’nın başına bela oldu
PKK/KCK Avrupa’nın başına bela oldu PKK/KCK’lı terörist ve sempatizanları, çıkardıkları şiddet olayları ile Avrupa ülkelerinin başına bela oldu.
26.04.2024 Dünya
Zuhal Topal'la Yemekteyiz 75 bin TL'yi kim kazandı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz 75 bin TL'yi kim kazandı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz hafta içi her gün TV8 ekranında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Her hafta birbirinden iddialı isimlerin yarıştığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'da haftanın finali bugün gerçekleştirildi. Kazanan isim 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oldu. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu?
26.04.2024 Bilgi Rehberi
Savunma Sanayii Başkanı Görgün duyurdu: Askeri ve sivil amaçlı eğitim simülatörleri üretilecek
Savunma Sanayii Başkanı Görgün duyurdu: Askeri ve sivil amaçlı eğitim simülatörleri üretilecek Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, "Son yıllarda simülasyon teknolojileri dünyada artan bir önem kazandı. Askeri simülatör ve eğitim sistemleri, pazar büyüklüğü 2022 yılında 9,2 milyar dolar olarak gerçekleşmiş olup, bu rakamın 2027 yılına kadar yıllık bileşik yüzde 5,6 oranında büyüyerek 12,2 milyar dolar seviyesine ulaşması öngörülmektedir" dedi.
26.04.2024 Ekonomi
Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçı sonrası yaşanan skandalı anlattı! 'Maç dışında tehdit var'
Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçı sonrası yaşanan skandalı anlattı! 'Maç dışında tehdit var' Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçının ardından yaşanan olaylara dair suskunluğunu bozdu. Türk başantrenör, soyunma odası tünelindeki yaşanan gerilimi anlattı.
Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni
Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni Kalyon Holding'in yapımını üstlendiği Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Türkiye müteahhitlik hizmetlerinde kendisini ispatlamış bir ülke. Dünyada, Çin'den sonra ikinci konumdayız. İlk 250 firmadan 40'ı Türk şirketi. Romanya'da da son dönemlerde özellikle bunun bir ivme kazandığını görüyoruz. Şu anda 11 bir milyar dolar civarında bir müteahhitlik hacmine ulaşmış durumdayız. Bunun artarak devam etmesini diliyoruz." dedi.
26.04.2024 Ekonomi
Silajlık mısır tohumu dağıtıldı
Silajlık mısır tohumu dağıtıldı Samsun Büyükşehir Belediyesi finansmanı ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü iş birliğinde yürütülen ‘Büyükşehir Belediyemiz Her Zaman Üreticinin Yanında Projesi’ kapsamında Çarşamba ilçesinde üreticilere silajlık mısır tohumu dağıtıldı.
26.04.2024 Ekonomi
Saksının dibine dökünce orkideler coşuyor! Vitamin almayın, her ay 1 kez yapmak yeterli
Saksının dibine dökünce orkideler coşuyor! Vitamin almayın, her ay 1 kez yapmak yeterli Orkideler şahane görüntüsüyle ortamda güzel bir atmosfer oluşmasını sağlar. Ancak oldukça hassas ve kırılgan bir bitki olması nedeniyle bakımı daha zordur. Orkideleri canlandırmak içinse saksıya bir miktar bu baharattan eklemeniz yetiyor.
26.04.2024 Püf Noktası
Avusturalya’da acı manzara: 160 pilot balina kıyıya vurdu, 28’i öldü
Avusturalya’da acı manzara: 160 pilot balina kıyıya vurdu, 28’i öldü Avustralya'da yaklaşık 160 pilot balina kıyıya vurdu, balinalardan 28’inin öldüğü tespit edildi.
26.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili açıklama Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kürecik'teki radar üssüyle ilgili iddialara çok sert tepki gösterdi.
26.04.2024 Haberler
SOLOTÜRK pilotları, Çanakkale'de öğrencilerle bir araya geldi
SOLOTÜRK pilotları, Çanakkale'de öğrencilerle bir araya geldi Türk Hava Kuvvetleri gösteri timi SOLOTÜRK pilotları, Çanakkale'de İÇDAŞ Kongre Merkezi'nde öğrencilerle buluşarak tecrübelerini aktardı.
26.04.2024 Gündem
CHP lideri Özel: İsrafa karşı tasarruf genelgesi yayınlayacağız
CHP lideri Özel: İsrafa karşı tasarruf genelgesi yayınlayacağız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli programı kapsamında ilk olarak CHP Denizli İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.
26.04.2024 Gündem
Gözlük camı ayna gibi parlıyor! Bugüne kadar yanlış temizliyorduk
Gözlük camı ayna gibi parlıyor! Bugüne kadar yanlış temizliyorduk Gözlük camları, yanlış temizlik yöntemleriyle çizilebilir ve bu da görüş kalitesini azaltabilir. Ancak, evde kolayca uygulanabilen bir yöntemle bu çiziklerden kurtulmak mümkün. İşte gözlük camlarındaki çiziklerle başa çıkmak için hızlı ve etkili bir çözüm!
26.04.2024 Püf Noktası
Mehmet Ali Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı
Mehmet Ali Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Eski Spor Bakanı ve Trabzonspor Eski Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, devlet töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
26.04.2024 Haberler
Çekirdeği kanser hücrelerini 12'den vuruyor! B17 vitamini deposu, her evde var
Çekirdeği kanser hücrelerini 12'den vuruyor! B17 vitamini deposu, her evde var Herkesin evinde bulunan ve sevilen meyve elma, kanser hücrelerini bile imha edecek vitaminler barındırıyor. İçindeki B17 vitamini zararlı hücreleri yok edebilecek güçtedir. Araştırmalara göre bakın elmanın nasıl etkileri varmış.
26.04.2024 Genel Sağlık
Kurtulmuş: Uzun yıllar sürecek mücadeleye hazır olmak zorundayız
Kurtulmuş: Uzun yıllar sürecek mücadeleye hazır olmak zorundayız Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, “İsrail’in zulmü karşısında söylenecek sözlerin neredeyse tamamı söylenmiştir. Bundan sonra eylem zamanıdır” dedi.
26.04.2024 Gündem
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine basının ilgisi yoğun
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine basının ilgisi yoğun Kadıköy'de yarın oynanacak dev karşılaşmaya toplam 203 basın mensubu akredite yaptırdı.
26.04.2024 Fenerbahçe
Futbol Gelişim Projesi bilgilendirme toplantısına yoğun katılım
Futbol Gelişim Projesi bilgilendirme toplantısına yoğun katılım Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TFF arasında imzalanan Futbol Gelişim Projesi'nin bilgilendirme toplantısı yapıldı.
26.04.2024 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Her ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.