Hugh Hefner

Hugh Hefner

Son dakika Hugh Hefner haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hugh Hefner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hugh Hefner haber sayfamızda...

Hugh Hefner

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 116 hugh hefner haberi bulunmuştur.
60 yaş büyük milyoner kocası 7 yıl önce hayatını kaybetmişti! 'Yatağında gizli kameralar vardı'
60 yaş büyük milyoner kocası 7 yıl önce hayatını kaybetmişti! 'Yatağında gizli kameralar vardı' Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner'ın üçüncü ve son eşi Crystal Harris, hayatını kaybeden milyoner hakkında 'Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself' adlı kitabında çarpıcı ifadelere yer verdi. Hefner'ın yatağında küçük kamera delikleri gördüğünü söyleyen Harris, eşinin bunun karşısında verdiği şoke eden yanıtı da paylaştı.
23.01.2024 Cadde
Efsanevi Hollywood tabelası 100 yaşında
Efsanevi Hollywood tabelası 100 yaşında Hollywood’un simgesi olan görkemli kocaman harfler tam 100 yaşında... Tepeleri, zorlukları aşıp ona ulaşsanız bile dokunmanız yasak. Çünkü o yıldızların bile ulaşmak için çabaladığı en büyük yıldız! Ve 100 yıldır temsil ettiği şan, şöhret ve para uğruna verilen kavgaları izliyor.
12.03.2023 Dünya
Lila Grace Moss, defilede giydiği etek yüzünden annesi Kate Moss'u 'azarlamış!'
Lila Grace Moss, defilede giydiği etek yüzünden annesi Kate Moss'u 'azarlamış!' Dünyaca ünlü model Kate Moss 1993 yılında mini etek ve dondurmayla podyuma çıkarak, o dönemin manşetlerinde yer almayı başarmıştı. Bu defileden yıllar sonra o gün ile ilgili British Vogue'a konuşan Moss, kızı Lila Grace Moss'un o gün giydiği etek yüzünden kendisini 'azarladığını' açıkladı. Ünlü isim ayrıca, Playboy Malikanesi ve Hugh Hefner ile ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
2.09.2022 Cadde
Playboy’da cinsel istismar iddiaları
Playboy’da cinsel istismar iddiaları Yeni bir belgeselde, Playboy dergisinin kurucusu olan ve 2017'de ölen ABD'li Hugh Hefner'ın çok sayıda genç kadını seks partilerinde kullanmak için kandırıp uyuşturucuya maruz bıraktığı iddia edildi.
19.01.2022 Dünya
Hugh Hefner'ın eski asistanı Playboy'un içyüzünü anlattı
Hugh Hefner'ın eski asistanı Playboy'un içyüzünü anlattı Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner'ın eski çalışanı Playboy Malikanesi'ndeki uyuşturucu kullanımını "kötü ama gerekli" diye niteledi.
11.12.2021 Dünya
Yıldızlara komşu  2 milyon $’lık mezar
Yıldızlara komşu 2 milyon $’lık mezar ABD’nin Los Angeles kentinde dünyaca ünlü Marilyn Monroe, Natalie Wood, Dean Martin, Truman Capote, Farrah Fawcett ve Hugh Hefner gibi isimlerin mezarının bulunduğu “Pierce Brothers Westwood Village Memorial Park”ta bir mezarlığın 2 milyon dolardan açık artırmaya çıktığı açıklandı.
14.08.2021 Dünya
'Başka kadınlarla olmamı karım istiyor!'
'Başka kadınlarla olmamı karım istiyor!' Sosyal medyada birçok güzel kadınla poz veren ünlü playboy Travers Beynon, çok eşli hayat tarzına kendini karısının yönlendirdiğini söyledi.
26.07.2018 Cadde
'Başka kadınlarla olmamı karım istiyor!'
'Başka kadınlarla olmamı karım istiyor!' Sosyal medyada birçok güzel kadınla poz veren ünlü playboy Travers Beynon, çok eşli hayat tarzına kendini karısının yönlendirdiğini söyledi.
26.07.2018 Cadde
Playboy logosunun yaratıcısı Art Paul hayatını kaybetti
Playboy logosunun yaratıcısı Art Paul hayatını kaybetti ABD merkezli erkek dergisi Playboy'un tavşan logusunu tasarlayan ve derginin kurucu sanat yönetmeni olarak da çalışan Art Paul, 28 Nisan 2018 Cumartesi günü zatürre sebebiyle ABD'nin Şikago kentinde 93 yaşında yaşamını yitirdi.
2.05.2018 Diğer
Playboy'da ilk transseksüel model
Playboy'da ilk transseksüel model Ünlü erkek dergisinin 64 yıllık tarihinde bir ilke imza atıldı, Paris doğumlu Ines Rau'nun pozları kapak oldu.
21.10.2017 Dünya
Playboy'da ilk transseksüel model
Playboy'da ilk transseksüel model Ünlü erkek dergisinin 64 yıllık tarihinde bir ilke imza atıldı, Paris doğumlu Ines Rau'nun pozları kapak oldu.
21.10.2017 Dünya
Playboy hakkında hiç bilinmeyen 5 şey
Playboy hakkında hiç bilinmeyen 5 şey Amerika'nın en ikonik yayınlarından biri olan Playboy, kurucusu Hugh Hefner'ın ölümüyle tekrar gündemin odağına oturdu. İşte sansasyonel olaylara imza atan Hugh Hefner ve baş editörtüğünü yaptığı Playboy hakkında hakkında hiç bilmedikleriniz...
15.03.2018 Diğer
Hugh Hefner, Marilyn Monroe'nun yanına gömülecek
Hugh Hefner, Marilyn Monroe'nun yanına gömülecek Geçtiğimiz çarşamba günü hayatını kaybeden Hugh Hefner, Marilyn Monroe'nun yanına defnedilecek. 91 yaşında ölen Hefner'in dergisi Playboy, Marilyn Monroe'yu kapağına taşımıştı.
29.09.2017 Kültür Sanat
Playboy yetim kaldı
Playboy yetim kaldı Mutfakta çıkardığı dergiyle cinsel devrim yapan Playboy’un kurucusu Hugh Hefner 91 yaşında hayatını kaybetti. Hefner, dergisinin ilk baskısının kapağını süslediği Marilyn Monroe’nun yanına gömülecek
28.09.2017 Dünya
Hugh Hefner: Dünya cinselliğine yön veren adam
Hugh Hefner: Dünya cinselliğine yön veren adam 1953'te erkek life style dergisi Playboy'u kuran Hugh Hefner, Los Angeles Holmby Hills'deki evinde, 91 yaşında hayatını kaybetti. Dünyanın cinsellik algısını kökten değiştiren Hefner, özellikle memleketi Amerika'da özgürlüğün simgelerinden biriydi.
14.03.2018 Ünlüler
Borçla kurulan dev imparatorluk!
Borçla kurulan dev imparatorluk! Dünyaca ünlü Playboy dergisinin kurusucu Hugh Hefner 91 yaşında vefat etti. Hugh Hefner'ın zirveye uzanan kariyer hikayesini araştırdık. İşte bilinmeyen tüm yönleriyle Hugh Hefner...
28.09.2017 Kariyer
Playboy'un kurucusu Hugh Hefner hayatını kaybetti
Playboy'un kurucusu Hugh Hefner hayatını kaybetti Tüm dünyada erkeklere yönelik yayın yapan Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner, 91 yaşında yaşamını yitirdi.
28.09.2017 Dünya
Dünya Turu - Playboy'dan Yeni Karar!
Dünya Turu - Playboy'dan Yeni Karar! -ABD'deki Playboy dergisi yine bir değişikliğe gitti ve geçen yıl aldığı karardan vazgeçerek çıplaklığı geri getireceğini duyurdu.   Hazırlayan ve Sunan: Beste Sırapınar Kurgu: Kahraman Öztürk Kamera: Fevzi Tapan -Sertan Keser Yönetmen: Tuncay Özata
11.09.2019 Haberler
Çıplaklık hiçbir  zaman sorun olmadı
Çıplaklık hiçbir zaman sorun olmadı Dünyanın en ünlü erkek dergisi Playboy, çıplaklık kararından geri adım attı. Geçen yıl çıplak kadın fotoğraflarına ‘Artık çıplaklık para etmiyor’ diyerek dergide yer vermeme kararı alan ünlü erkek dergisi bu kararından vazgeçti.
14.02.2017 Dünya
Playboy yeniden çıplaklığa dönüyor
Playboy yeniden çıplaklığa dönüyor Mart 2016'dan itibaren çıplaklık içeren fotoğrafları kullanmayacağını açıklayan Playboy dergisi, çıplaklığa yeniden dönme kararı aldı.
14.02.2017 Cadde
Playboy geri döndü
Playboy geri döndü Dünyaca ünlü Playboy dergisi geçen yıl aldığı kararı bozdu. Playboy dergiye “çıplaklık” temasını geri getiriyor.
14.02.2017 Dünya
Playboy’un ‘beyin’ ölümü
Playboy’un ‘beyin’ ölümü Playboy’un yaratıcılarından Victor Lownes yaşamını yitirdi. Derginin beyin takımında yer alan Lownes, verdiği partilerle adından söz ettiriyordu
13.01.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hugh Hefner ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.