İcat

İcat

Son dakika icat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan icat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan icat haber sayfamızda...

İcat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.496 icat haberi bulunmuştur.
CHP lideri Özel: İsrafa karşı tasarruf genelgesi yayınlayacağız
CHP lideri Özel: İsrafa karşı tasarruf genelgesi yayınlayacağız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli programı kapsamında ilk olarak CHP Denizli İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.
26.04.2024 Gündem
‘15 ülkede başarımız tesadüf değil’
‘15 ülkede başarımız tesadüf değil’ Acun Ilıcalı, “Aldığım riskler hep tuttu. 15 ülkeye girdik, hâlâ başarılıyız. Tesadüf olmadığını düşünüyorum” dedi.
14.04.2024 Cadde
Bakan Özhaseki: Bu milletin başına bela olan örgütleri toprağa gömdük
Bakan Özhaseki: Bu milletin başına bela olan örgütleri toprağa gömdük Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de AK Parti İl Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma programına katıldı.
9.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Galatasaray tur atlasaydı bugün bu maç oynanacak mıydı?
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Galatasaray tur atlasaydı bugün bu maç oynanacak mıydı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
7.04.2024 Fenerbahçe
Bilim kurguyla Nesin öyküleri
Bilim kurguyla Nesin öyküleri Uzun bir aradan sonra sinemaya geri dönen Tolga Örnek, Aziz Nesin öykülerinden uyarladığı “Mucize Aynalar”da bilim kurgunun zengin ve zor dünyasına davet ediyor seyirciyi.
7.04.2024 Kültür Sanat
Milyarderlik onlara miras olarak kaldı
Milyarderlik onlara miras olarak kaldı Forbes gazetesinin açıkladığı 33 yaş altı milyarderler listesine 25 kişi girdi. Ancak listede 2009 yılından beri sadece miras yoluyla bu zenginliğe ulaşanlar yer alıyor.
3.04.2024 Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten yerel seçim açıklaması: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten yerel seçim açıklaması: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki Fethiye'de! Araştırma yapacak Çamur V gemisi demir attı
Bakan Özhaseki Fethiye'de! Araştırma yapacak Çamur V gemisi demir attı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya programının ardından Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Fethiye Körfezi'nde araştırma yapacak olan geminin karşılama törenine katıldı.
29.03.2024 Haberler
Bakan Özhaseki Fethiye'de! Araştırma yapacak Çamur V gemisi demir attı
Bakan Özhaseki Fethiye'de! Araştırma yapacak Çamur V gemisi demir attı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya programının ardından Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Fethiye Körfezi'nde araştırma yapacak olan geminin karşılama törenine katıldı.
29.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: 4 bin 330 köyden çelikten evler yapıyoruz
Bakan Özhaseki: 4 bin 330 köyden çelikten evler yapıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Türkiye, zor bir coğrafyadadır. Bu coğrafyada ayakta kalmanın, bayrağı dalgalandırmanın, ezanın her okunmasının bir tek şartı var, o da güçlü olmak. Güçlü olmazsanız, sizi yaşatmazlar. O yüzdendir ki bir taraftan mücadele ediyoruz, bir taraftan da yatırım üzerine yatırım yapıyoruz” dedi.
29.03.2024 Gündem
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası Moskova’daki terör saldırısıyla ilgili konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, " Burada da bazı ülkeler ‘vekil ülkeler’ olarak kullanılıyor, başka bir senaryonun parçası haline dönüştürülmeye çalışılıyor." dedi.
26.03.2024 Gündem
Ucuz ve temiz elektrik arayışı
Ucuz ve temiz elektrik arayışı İnsanlık on binlerce yıl boyunca elektriksiz yaşadı ama elektriği icat ettiğinden bu yana da onsuz yapamaz oldu. Aslında elektrik için icat demek doğru olmaz, daha çok binlerce yıl süren bir keşiftir. Birçok bilim adamının katkısı vardır. Elektrik enerjisi günlük hayatta ilk defa kullanılmaya başlandığı 1878’den beri vazgeçilmez olmuştur. Modern yaşamın temel unsurlarından biri haline gelmiştir.
19.03.2024 Ekonomi
Bakan Fidan: Filistinli kardeşlerimizi asla ve asla yalnız bırakmayacağız
Bakan Fidan: Filistinli kardeşlerimizi asla ve asla yalnız bırakmayacağız Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bursa'da Rumeli ve Balkan Türkleri ile iftar programında bir araya geldi. Programda konuşan Fidan, "Türkiye'yi hasım gibi görenlere şunu çok açık bir şekilde söylüyoruz. Sizin stratejik vizyonsuzluğunuzun vebalini bölge ülkeleri olarak artık biz çekmeyeceğiz” dedi.
17.03.2024 Gündem
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
Tip-1 diyabette gen nakli umudu
Tip-1 diyabette gen nakli umudu ABD’de yaşayan viroloji uzmanı Semih Tareen ve ekibinin, Tip 1 diyabetin tedavisine yönelik maymunlarda denediği gen naklinden başarılı sonuç aldı. Umut veren nakil için sıra insan deneylerinde.
14.03.2024 Gündem
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı! İşte İstanbul'da son durum...
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı! İşte İstanbul'da son durum... Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını açıkladı. Bayrakçı İstanbul İlçelerindeki son durumu rakamlarla anlattı. İşte detaylar...
14.03.2024 Gündem
Kraliyette FOTO skandal! Özür mesajı yayınladı
Kraliyette FOTO skandal! Özür mesajı yayınladı Ünlü ajanslar, Prenses Kate’in sağlığının iyi olduğunu kanıtlamak için sarayın paylaştığı fotoğrafı, üstünde oynandığı gerekçesiyle geri çekti! Kate özür mesajı yayımladı.
12.03.2024 Gündem
Washington’la yeni bahar: Türkiye'yi kaybeden bölgeyi kaybeder
Washington’la yeni bahar: Türkiye'yi kaybeden bölgeyi kaybeder Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Türkiye-ABD stratejik mekanizma toplantısında, bazı önemli sorunlara rağmen, 8 temel alanda, iki ülke ilişkilerinin güçlendirilmesine ve müttefikliğe vurgu yapan kararlar alındı.
12.03.2024 Gündem
İcat etmedi ama dünya peşinde! Bir fermuardan çok daha fazlası: YKK'nın sırrı
İcat etmedi ama dünya peşinde! Bir fermuardan çok daha fazlası: YKK'nın sırrı Günlük hayatta giydiğimiz ya da kullandığımız ürünlerde bulunan fermuar, bir Amerikalı tarafından icat edildi. Ancak tüm dünya bir Japon'un peşinden koşuyor! Bu rakipsiz ünün ardında hiç şüphesiz farklı pek çok strateji yatıyor. İşte inceleme alanı haline gelen hatta makalelere dahi konu olan YKK'nın sırrı.
13.03.2024 Yaşam
Karadeniz Fayı uyandı mı? Samsun'daki depremin şifreleri: '56 yıl önce tsunami de yaşandı'
Karadeniz Fayı uyandı mı? Samsun'daki depremin şifreleri: '56 yıl önce tsunami de yaşandı' Türkiye, son günlerde dört bir yanında kaydedilen 4.0 büyüklüğünün üzerindeki depremlerle sarsıldı. Dün sabah saatlerinde ise pek de alışık olunmayan noktadan gelen deprem haberi akılları karıştırdı. Özellikle 6 Şubat’tan sonra değiştiği belirtilen risk haritası Samsun için ne söylüyor? 3 uzman, Milliyet.com.tr’ye açıkladı.
12.03.2024 Gündem
'Bunlar da deprem turistleriydi'
'Bunlar da deprem turistleriydi' Bakan Özhaseki, "Nüfusu, milyonlarca olan ve havasından geçilmeyen, her gün televizyonlarda algı operasyonları çeken belediye başkanları da o bölgelere özel jetlerle geldiler. Arabaların, uçakların içi televizyoncu ve sosyal medya ekibiyle doluydu. İndiler. Bir kişinin yanına geldiler. Hatır soruyor gibi davrandılar, selfieler çektiler, bırakıp gittiler. Bunlara da şahidiz. Bunlar da deprem turistleriydi" şeklinde konuştu.
8.03.2024 Gündem
Sen de mi James Bond
Sen de mi James Bond Bir bilim insanı, James Bond film serisinin foyalarını ortaya döktü. Uzman, Bond’un bazı ünlü sahnelerinin “palavra” olduğunu belirledi.
3.03.2024 Dünya
Putin’den Avrupa’ya ‘nükleer’ gözdağı
Putin’den Avrupa’ya ‘nükleer’ gözdağı Rusya lideri Putin, Ukrayna’ya asker göndermeyi gündeme getiren ülkelere “nükleer” gözdağı verdi. Putin, “Batılı ülkelerdeki hedefleri vurabilecek silahlara sahibiz” dedi.
1.03.2024 Dünya
Bakan Özhaseki duyurdu: Önümüzdeki ay 75 bin konut yapmış olacağız
Bakan Özhaseki duyurdu: Önümüzdeki ay 75 bin konut yapmış olacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya’nın Doğanşehir ve Akçadağ ilçelerini ziyaret ederek TOKİ tarafından deprem sonrası yapılan çalışmaları inceledi. Bakan Özhaseki, önümüzdeki ay itibariyle yapacakları konut sayısının 75 bini bulacağını söyledi.
27.02.2024 Gündem
CHP lideri Özel: Türkiye İttifakı bütün herkesten oy alıyor
CHP lideri Özel: Türkiye İttifakı bütün herkesten oy alıyor CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerde belediye başkan adaylarını tanıtmak için Antalya'ya geldi.
21.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İcat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.