İhmal

İhmal

Son dakika ihmal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ihmal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ihmal haber sayfamızda...

İhmal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23.595 ihmal haberi bulunmuştur.
Cevdet Yılmaz: Temel amacımız enflasyonu düşürmek
Cevdet Yılmaz: Temel amacımız enflasyonu düşürmek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Temel amacımız enflasyonu düşürmek, kalıcı sosyal refahı sağlamaktır. Aşama aşama ne yaptığımızı bilerek bu süreci yönetiyoruz. Gelecek yıl enflasyonun yüzde 20’nin altına düşmesini öngörüyoruz. Yeniden tek haneli enflasyona 2026’da dönecek şekilde programımızı uyguluyoruz. Yapısal reformlarla, para politikalarıyla, mali politikalarla bunu adım adım gerçekleştireceğiz" dedi.
9.05.2024 Ekonomi
MEB’den yarın okulların tatil olduğu iddialarına açıklama
MEB’den yarın okulların tatil olduğu iddialarına açıklama Sosyal medyada "Okullar yarın tatil" iddiasına Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanlığı, yarın okulların tatil olduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.
9.05.2024 Gündem
'Taş Kağıt Makas' yine nefes kesti! Umut zafere adım adım yaklaşıyor
'Taş Kağıt Makas' yine nefes kesti! Umut zafere adım adım yaklaşıyor Kanal D’nin sevilen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', temposu yüksek bir bölümle ekrana geldi. Ters köşe hikayesi ile izleyicileri şaşırtmaya devam eden diziye bu hafta; Fecir’in Harun Yakar’ı kovması ve Rüya’nın gerçekleri öğrenmesi damga vurdu.
9.05.2024 Cadde
Melis Sezen dansıyla ağızları açık bıraktı! 'Eteği düşecek diye korktuk'
Melis Sezen dansıyla ağızları açık bıraktı! 'Eteği düşecek diye korktuk' Kanal D ekranlarında yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı 'Derin' karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan oyuncu Melis Sezen, özel bir üniversitenin dans etkinliğinde şov yaptı. Başarılı isim, keyifli anlarını sosyal medya hesabından yayınladı.
9.05.2024 Magazin
Melis Sezen dansıyla ağızları açık bıraktı! 'Şov yaptı'
Melis Sezen dansıyla ağızları açık bıraktı! 'Şov yaptı' Kanal D ekranlarında yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı 'Derin' karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan oyuncu Melis Sezen, özel bir üniversitenin dans etkinliğinde şov yaptı. Başarılı isim, keyifli anlarını sosyal medya hesabından yayınladı.
9.05.2024 Cadde
Dersimiz şiddet! Çocuklar öfkelerini yönetemiyor mu?
Dersimiz şiddet! Çocuklar öfkelerini yönetemiyor mu? Okullarda öğrencinin öğretmenini silahla vurarak öldürmesine kadar varan şiddet olaylarının önüne bir türlü geçilemiyor. Uzmanlara göre çocukların öfkesini yönetememesi, aileden yeterince sevgi görememeleri, dijital oyunlar ile filmler sorunun başlıca nedenleri.
9.05.2024 Gündem
Bakan Mehmet Özhaseki açıkladı: Deprem bölgesini yeniden ihya ediyoruz
Bakan Mehmet Özhaseki açıkladı: Deprem bölgesini yeniden ihya ediyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, TRT ekranlarında deprem bölgelerindeki çalışmalardan bahsetti. Bakan Özhaseki '4 kırmızı çizgimiz var' diyerek madde madde anlattı.
8.05.2024 Gündem
'Milletimiz ne diyorsa bizim başımızın üstünedir'
'Milletimiz ne diyorsa bizim başımızın üstünedir' "AK Parti olarak Türkiye'nin en büyük siyasi hareketiyiz." diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, "Beklemediğimiz bir sonuçtu bu ama milletimiz ne diyorsa bizim başımızın üstünedir. Milletimizin söylediğine saygılıyız. Milletimizin söylediği, 'Daha fazla çalışın. Daha iyi organize olun. Ülkemizin ciddi sorunları var. Bu sorunları da ihmal etmeyin.' Bunun başında ekonomi var" şeklinde konuştu.
8.05.2024 Gündem
Konserve kutularda gizli tehlike! Açmadan önce temizlemeyi ihmal etmeyin
Konserve kutularda gizli tehlike! Açmadan önce temizlemeyi ihmal etmeyin Sıcak bir yaz gününde dolaptan aldığınız soğuk bir içeceği açmak için için can attığınızda veya uzun süredir sakladığınız konserveyi açmaya hazırlandığınızda acele etmek doğru bir hareket olmayabilir. Çünkü elinizdeki şişenin ya da konservenin kapağını açmayı unuttuğunuzda bu sizin için risk oluşturacak durumlara neden olabilir. Yiyecek ve içecek kutuları, onları en yakın marketten alana kadar uzun bir yol kat eder ve bu sırada kirlilik ambalajlarını tehlikeli hale getirebilir.
8.05.2024 Genel Sağlık
Defne Samyeli tarzıyla tam not aldı! Mücevherlerinin fiyatı dudak uçuklattı
Defne Samyeli tarzıyla tam not aldı! Mücevherlerinin fiyatı dudak uçuklattı İddialı tarzı ve cesur sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminde adından sıklıkla söz ettiren ünlü oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da hayranlarıyla buluştu. Ünlü ismin sahne tarzı, sevenlerinden tam not aldı.
8.05.2024 Cadde
'Kazanın çevresel etkileri anlamında olumsuz bir duruma rastlanmadı'
'Kazanın çevresel etkileri anlamında olumsuz bir duruma rastlanmadı' TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu'na AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, AFAD'da düzenlenen bilgilendirme toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Gündem
Teleferik faciasında iddianame hazırlandı! Şüpheliler hakkında 27 yıla kadar hapis istendi
Teleferik faciasında iddianame hazırlandı! Şüpheliler hakkında 27 yıla kadar hapis istendi Antalya’da, 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı teleferik kazasına ilişkin hazırlanan iddianamede, Kepez Belediye Başkanı CHP'li Mesut Kocagöz'ün de aralarında olduğu 5'i tutuklu 12 şüphelinin, 27 yıla kadar hapsi istendi.
7.05.2024 Gündem
Ece Erken'in bavulu elinde
Ece Erken'in bavulu elinde Sunucu Ece Erken, önceki gün Aqua Florya'da bulunan bir balıkçıdaydı. Yemek sonrası objektiflere poz vermeyi ihmal etmeyen Erken, bavuluyla dikkat çekti.
7.05.2024 Cadde
27 yaşındaki genç doktor ameliyatta can vermişti! Aileden şok iddia
27 yaşındaki genç doktor ameliyatta can vermişti! Aileden şok iddia Kırıkkale'de 27 yaşındaki Dr. Melike Sargın İlhan, görev yaptığı Tıp Fakültesi Hastanesi'nde girdiği böbrek taşı ameliyatında hayatını kaybetti. 23 Nisan günü resmi tatilde kızlarının ameliyata alındığını belirten acılı aile, ameliyatla ilgili şoke eden iddiada bulundu.
7.05.2024 Gündem
Erdoğan: Aynı adımı İsrail de atmalı
Erdoğan: Aynı adımı İsrail de atmalı “Hamas’ın ateşkesi kabul ettiğini açıklamasından memnuniyet duyduk” diyen Erdoğan, “Şimdi aynı adım İsrail tarafından da atılmalıdır. Tüm batılı aktörleri İsrail yönetimine baskı yapmaya çağırıyorum” ifadelerini kullandı.
7.05.2024 Gündem
TBMM Başkan Kurtulmuş'tan 'kadına şiddet' açıklaması! "Önemli mesafeler kat ettik"
TBMM Başkan Kurtulmuş'tan 'kadına şiddet' açıklaması! "Önemli mesafeler kat ettik" TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Mexico City'deki oturumda konuştu. Kurtulmuş "Kadına karşı şiddetin önlenmesinde Türkiye olarak son yıllarda önemli mesafeler kat ettiğimizi sevinerek ifade ediyorum" dedi.
7.05.2024 Gündem
Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı ile ilgili son dakika açıklaması
Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı ile ilgili son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Hamas'ın ateşkes kararını değerlendirdi. Aynı adımın İsrail tarafından da atılması gerektiğini belirten Erdoğan, Batılı ülkelere çağrıda bulundu. Erdoğan ayrıca ekonomi, yabancı düşmanlığı, terörle mücadele ve kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili konuştu.
6.05.2024 Gündem
5 yıldır aşk yaşıyorlardı! Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk'un düğün tarihi belli oldu
5 yıldır aşk yaşıyorlardı! Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk'un düğün tarihi belli oldu Oyuncu Tolga Sarıtaş (32), yaklaşık beş yıldır aşk yaşadığı modacı Zeynep Mayruk'la (35) evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Ünlü çift, geçtiğimiz şubat ayında aile arasında gerçekleştirdikleri bir törenle nişanlanmıştı. Sarıtaş ve Mayruk'un düğün tarihi belli oldu.
6.05.2024 Cadde
Transparan Hande
Transparan Hande Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Hande Erçel, verdiği iddialı pozlarla Instagram’ı bir kez daha hareketlendirdi.
5.05.2024 Cadde
Gül ağacının altında buluşalım
Gül ağacının altında buluşalım Baharın gelmesi için önce kıştan kurtulmak gerek. Bahar bir gelir, bir gider, güneş açar, yağmurlar kovalar, ama Hıdırellez ile gerçek anlamda bahar gelmiş, hatta yaz günleri başlamış sayılır. İklim değişikliğinden haberi var mı bilemeyiz ama eskiden Hıdırellez, yaz günlerinin açılış bayramı gibiydi.
4.05.2024 Pazar
Konuşan ölüyor! Havacılık devini ifşa eden eski çalışanlar peş peşe hayatını kaybetti
Konuşan ölüyor! Havacılık devini ifşa eden eski çalışanlar peş peşe hayatını kaybetti Sık sık yaşadığı teknik sorunlarla gündeme gelen ABD'li havacılık devi Boeing'i ifşa eden eski çalışanlar peş peşe yaşamını yitirdi. Uçağın yapımındaki skandallarla ilgili davada ifade verecek ismin şüpheli intiharından sonra, bir diğer eski çalışan aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti.
4.05.2024 Dünya
Son dakika: İhmal kurbanı Edanur Gezer'in ölümünde 4 gözaltı
Son dakika: İhmal kurbanı Edanur Gezer'in ölümünde 4 gözaltı İstanbul Küçükçekmece’de beş yaşındaki Edanur Gezer’in su dolu çukura düşüp öldüğü olayla ilgili soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.
4.05.2024 Gündem
Bilirkişi raporu ortaya koydu! Antalya'daki teleferik faciası böyle gelmiş
Bilirkişi raporu ortaya koydu! Antalya'daki teleferik faciası böyle gelmiş Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde meydana gelen, 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 10 kişinin de yaralandığı, mahsur kalan 174 kişinin ise 23 saatte kurtarıldığı teleferik kazasıyla ilgili bilirkişi raporunun detayları ortaya çıktı.
4.05.2024 Gündem
Meclis Araştırma Komisyonu İliç için toplandı
Meclis Araştırma Komisyonu İliç için toplandı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Kurulu Daire Müdürü Bekir Aktürk, İliç'teki maden kazasına sebebiyet veren olumsuzlukları sıraladı.
3.05.2024 Gündem
Tuvalet taşındaki sarı lekeleri yok eden karışım! Tek hamlede bembeyaz oluyor
Tuvalet taşındaki sarı lekeleri yok eden karışım! Tek hamlede bembeyaz oluyor Tuvalet taşlarında oluşan sarı lekeler ne kadar temizleseniz de çıkmıyorsa bu karışım tam size göre. Sarı lekelerden kurtulmak için kullanabileceğiniz doğal ve etkili bir karışım var. İşte sararmış tuvalet taşlarını bembeyaz yapan o karışım.
3.05.2024 Püf Noktası

Benzer Haber Etiketleri

İhmal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.