İmessage

İmessage

Son dakika iMessage haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan iMessage gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan iMessage haber sayfamızda...

İmessage

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 82 imessage haberi bulunmuştur.
Uçtan uca şifreleme: Büyük teknoloji şirketleri insanların mesajlarını okuyabilmeli mi?
Uçtan uca şifreleme: Büyük teknoloji şirketleri insanların mesajlarını okuyabilmeli mi? Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg, tüm uygulamalarına çok güvenli mesajlaşma imkanı eklemeye yönelik planlarına devam ederken, bu teknolojiyi yasa dışı kılabilecek muhtemel bir yasa nedeniyle, İngiltere hükümeti ile karşı karşıya gelmek üzere.
7.07.2023 Dünya
Zuckerberg'den Apple'ın yeni ürünü Vision Pro için ilk yorum
Zuckerberg'den Apple'ın yeni ürünü Vision Pro için ilk yorum Yeni karma gerçeklik gözlüğü Vision Pro'nun tanıtılmasıyla gözlerin çevrildiği Meta'nın kurucusu, 'teknolojide çığır açan bir ürün' görmediğini belirtip "Benim istediğim bu değil gibi" dedi.
9.06.2023 Teknoloji
iOS 16 ne zaman çıkacak, özellikleri neler? iOS 16 güncellemesini hangi telefonlar alacak?
iOS 16 ne zaman çıkacak, özellikleri neler? iOS 16 güncellemesini hangi telefonlar alacak? iPhone 14'ün tanıtılmasıyla birlikte iOS 16 işletim sürümü de en çok araştırılan konular arasına girdi. Tüm dünyanın merakla beklediği iPhone 14 tanıtımı ABD'de gerçekleşti. Apple'ın yeni özellikleriyle birlikte iOS 16 sürümü ile ilgili özellikler de merak ediliyor. Peki, iOS 16 ne zaman çıkacak, hangi telefonlar güncellemeyi alacak?
8.09.2022 Bilgi Rehberi
Babalar Günü'ne alternatif hediye: Babanızla keşfedin!
Babalar Günü'ne alternatif hediye: Babanızla keşfedin! Apple'ın Babalar Günü tavsiyesi, babanızla birlikte telefonunu keşfetmek! Babalar Günü’nde alternatif hediye önerileri arasında iPhone’unda yapabileceği yeni ya da varlığının farkında bile olmadığı bir şeyler öğretmek var.
17.06.2022 Apple
Kullanıcılar neden iPhone tercih ediyor?
Kullanıcılar neden iPhone tercih ediyor? Apple tarafından yayınlanan veriyle kullanıcıların neden iPhone tercih ettiğini sıraladı. İşte dünya çapında iPhone kullanıcılarının tercih sebepleri...
11.02.2022 Apple
Eski tenisçi Shuai Peng cinsel tacize uğradığını açıkladı
Eski tenisçi Shuai Peng cinsel tacize uğradığını açıkladı Çinli tenisçi dünya eski bir numarası Shuai Peng, ülkenin eski başbakan yardımcısı Zhang Gaoli tarafından tacize uğradığını iddia etti.
4.11.2021 Tenis
Apple'dan iPhone'lar için acil güncelleme! Tehlikeyi önlemek için geldi
Apple'dan iPhone'lar için acil güncelleme! Tehlikeyi önlemek için geldi Apple, bir güvenlik sorunu nedeniyle iPhone telefonlar için 'acil' bir güncelleme yayımladı. Yayımlanan güvenlik güncellemesinin, kötü niyetli kişilerin iMessage uygulaması üzerinden telefonlara kolaylıkla girmesini sağlayan bir casus yazılıma karşı açığı kapatmak üzere servis edildiği belirtildi.
14.09.2021 Teknoloji
Devlet başkanlarından prenseslere kadar! 10 hükümet müşterileri....
Devlet başkanlarından prenseslere kadar! 10 hükümet müşterileri.... İsrailli şirketin ürettiği casus yazılım aracılığıyla küresel çapta pek çok kişinin hedef alındığı, 10 hükümetin de şirketin müşterisi olduğu iddiaları, ülkeleri harekete geçirdi. İsrail ve Fransa konuyu araştırmaya karar verdi.
23.07.2021 Dünya
Dünya bunu konuşuyor! Casus yazılım Türkiye’ye de sızmış
Dünya bunu konuşuyor! Casus yazılım Türkiye’ye de sızmış İsrailli teknoloji şirketi NSO Group’un geliştirdiği “Pegasus” adlı casus yazılımının hükümetler tarafından aktivistler, gazeteciler, iş insanları ve siyasetçileri izlemek için kullanıldığı öne sürüldü. Türkiye’den de isimlerin telefonlarının takip edildiği ve hatta Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın öldürülmesiyle ilgili dava sürecini takip eden başsavcının telefonunun da izlendiği belirlendi.
20.07.2021 Dünya
Teknoloji devlerine yeni yasa tasarısı: Artık ön yüklü gelmeyecek!
Teknoloji devlerine yeni yasa tasarısı: Artık ön yüklü gelmeyecek! ABD'de uzun bir süredir özellikle Google ve Apple gibi dev şirketlerin cihazlarında kendi uygulamalarını 'öne çıkartması' tartışılıyor. Bunun önüne geçilmesi için somut bir adım geldi.
17.06.2021 Teknoloji
Telegram söylendiği kadar güvenilir değil! İşte detaylar
Telegram söylendiği kadar güvenilir değil! İşte detaylar Milyonlarca kişinin WhatsApp'ı terk edip alternatiflerine yöneldiğini görmüştük. Telegram kendi içinde özel bazı özelliklere sahip olmasıyla en çok tercih edilen WhatsApp alternatifi olmuştu. 'Güvenlik' vurgusu yapılan uygulama için bir tehdit ortaya çıktı.
23.04.2021 Teknoloji
İmessage Nedir? İphone Telefonlarda İmessage Uygulaması Nasıl Kullanılır?
İmessage Nedir? İphone Telefonlarda İmessage Uygulaması Nasıl Kullanılır? Teknolojinin gelişmesiyle birlikte cep telefonlarında birçok uygulama bulunuyor. Özellikle iphone özelliklerinde bulunan imessage, pek çok kişinin merak ettiği bir uygulamadır. İmessage hakkında pek çok kullanıcı araştırma yaparak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. iMessage nedir? Iphone telefonlarda imessage uygulaması nasıl kullanılır? İşte, merak edilen tüm detaylar.
18.03.2021 Eğitim
Veri Koruma Günü: Gizlilik temel bir insan hakkı
Veri Koruma Günü: Gizlilik temel bir insan hakkı Özellikle son dönemde teknolojik aygıtların hayatın pek çok alanı için önemi arttı. Kullanıcıların hangi bilgiyi kiminle paylaşacağına kendisinin karar vermesi her şeyden daha önemli hale geldi. Apple aygıt ve servisleri kullanıcı gizliliği ön planda tutularak tasarlanıyor böylece bu özellikler daha en başından aygıtlarda yerleşik olarak bulunuyor.
28.01.2021 Teknoloji
Suudi Arabistan ve BAE için bomba iddia! Kirli oyunları ortaya çıktı...
Suudi Arabistan ve BAE için bomba iddia! Kirli oyunları ortaya çıktı... Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE), İsrail tarafından geliştirilen casus yazılımı kullanarak onlarca gazetecinin telefonunu hackledikleri iddia edildi.
21.12.2020 Dünya
iPhone 12 yok, size akıllı saat verelim!
iPhone 12 yok, size akıllı saat verelim! Apple’ın ABD’de online tanıtımla düzenlediği etkinlikte beklendiği gibi yeni cep telefonu modeli iPhone 12 tanıtılmadı.
16.09.2020 Ekonomi
Apple iPadOS 14'ü tanıttı! İşte özellikleri...
Apple iPadOS 14'ü tanıttı! İşte özellikleri... Apple düzenlediği WWDC20 geliştiriciler konferansında iPad'ler için iPadOS 14'ü tanıttı. İşte yeni iPadOS'un getirdiği yeni özellikler...
22.06.2020 Apple
Dünyanın en değerli şirketleri belli oldu!
Dünyanın en değerli şirketleri belli oldu! "2019`da Piyasa Değerine Göre En Büyük 100 Şirket" raporuna göre en değerli 10 şirketten 7`sini dijital teknoloji üzerine yoğunlaşan şirketler oluşturuyor.
21.01.2020 Ekonomi
Apple gizlilik için ekstra çaba sarf ediyor!
Apple gizlilik için ekstra çaba sarf ediyor! Gizlilik, temel bir insan hakkı. Apple’ın da en temel değerlerinden biri. Hayatınızın pek çok alanı için aygıtlarınızın öneminin farkındayız. Deneyimlerinizin hangisini kiminle paylaşacağınız konusunda kararın size ait olması ise her şeyden daha önemli. Biz Apple ürünlerini gizliliğinizi korumak ve bilgileriniz üzerinde kontrol sahibi olmanızı sağlamak için tasarlıyoruz. Bu her zaman kolay olmuyor. Ama inandığımız tam da böyle bir inovasyon.
27.11.2019 Apple
Google'dan Apple'a rakip yeni uygulama!
Google'dan Apple'a rakip yeni uygulama! Dünyanın en büyük iki teknoloji firması olan Google ve Apple, aralarındaki yarışı her geçen gün büyüterek devam ettiriyor. Apple tarafında iPhone'larda uzun zamandır kullanılan iMessage uygulamasına rakip geliyor.
15.11.2019 Android
iPhone XR inceleme: Hem renkli hem de pili uzun süre gidiyor
iPhone XR inceleme: Hem renkli hem de pili uzun süre gidiyor 2018 yılında piyasaya sürülen üç yeni iPhone'dan iPhone XR, en etkileyici olanı. Teknik özellikleri nedeniyle değil - iPhone XS ondan  pek çok alanda biraz ileride - size 'tasarruf' ettirmesi açısından! Çok sayıda renk, iyi pil ömrü ve daha düşük fiyat? Yeni bir iPhone istiyorsanız, önce iPhone XR'a bakmalısınız.
3.01.2019 Teknoloji
Yeni yılda sevdiklerinizi mutlu edecek hediye fikirleri
Yeni yılda sevdiklerinizi mutlu edecek hediye fikirleri Yeni yılda iPhone/iPad’de hazırlayacağınız birbirinden eğlenceği yılbaşı kartlarıyla sevdiklerinizi şaşırtın. Aileniz için son dakikada bir yılbaşı kartı hazırlamak sevdiğiniz tüm Apple ürünleriyle çok kolay.
iOS 12 ile gelen Memoji nasıl kullanılır? Kendi Memoji'nizi nasıl oluşturabilirsiniz?
iOS 12 ile gelen Memoji nasıl kullanılır? Kendi Memoji'nizi nasıl oluşturabilirsiniz? Apple, iOS 12 ile kullanıcılara Memoji adlı özeliğini sundu. Memojii ile kendi emojinizi yaratabiliyorsunuz. Bu da iletişim kurmayı daha etkili ve eğlenceli hale getiriyor. Peki kendi Memoji'nizi nasıl oluşturabilirsiniz?
21.09.2018 Apple
Google, Android Messages web sürümünü yayınladı
Google, Android Messages web sürümünü yayınladı Android Messages web sürümü sonunda yayınlandı. Bundan böyle Android Messages uygulamasıyla web üzerinden SMS, MMS ya da Zengin İletişim Servisleri (RCS) protokolü ile iletiler gönderilip alınabilecek.
19.06.2018 Teknoloji
Apple iPhone ve iPad için iOS 12'yi duyurdu
Apple iPhone ve iPad için iOS 12'yi duyurdu Apple'ın WWDC etkinliği sonunda başladı. Apple'ın 4 gün sürecek etkinliğinin ilk gününde iOS 12 duyuruldu. iOS 12 ile gelen yeni özellikler neler? iOS 12'yi hangi cihazlar indirebilecek? Uygulamaların çok daha hızlı açılmasına imkan tanıyan Apple'ın yeni mobil işletim sistemiyle ilgili detaylar şu şekilde...
4.06.2018 Apple
iPhone ve iPad için iOS 11.4 beta 3 artık kullanıma hazır
iPhone ve iPad için iOS 11.4 beta 3 artık kullanıma hazır iOS 11.4 nihai sürümüne yaklaştıkça, daha az sayıda yeni özellikler içeren beta sürümü oluşturuluyor. iOS 11.4 beta 3, bazı iyileştirmelerle kullanıma sunuldu.
2.05.2018 Apple

Benzer Haber Etiketleri

İmessage ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.