Işıklar

Işıklar

Son dakika ışıklar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ışıklar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ışıklar haber sayfamızda...

Işıklar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.752 ışıklar haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan teknik direktör sorusuna cevap!
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan teknik direktör sorusuna cevap! Beşiktaş'ta futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar, Ankaragücü maçının ardından konuştu.
19.04.2024 Beşiktaş
İstanbul'dan Uludağ'ı nasıl gördük? Meteoroloji Uzmanı Adil Tek açıkladı: '4 şartı var'
İstanbul'dan Uludağ'ı nasıl gördük? Meteoroloji Uzmanı Adil Tek açıkladı: '4 şartı var' Geçtiğimiz bayram haftasında Bostancı’da yaşayan bir kişinin Heybeliada, Yalova ve son olarak Bursa Uludağ’ı görüntülediği video sosyal medyada viral oldu. Peki, arada kocaman bir Marmara Denizi varken İstanbul'dan Uludağ'ın zirvelerinin görüntülenmesi nasıl mümkün oldu? Herkesin merak ettiği bu konuyu, Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek'e sorduk.
19.04.2024 Yaşam
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım Bu yıl 28 Nisan pazar günü koşulacak olan Türkiye İş Bankası 19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için İBB Maltepe Kenan Onuk Atletizm Pisti’nde basın toplantısı düzenlendi.
16.04.2024 Diğer
Otoyolda Ramazan Bayramı yoğunluğu arttı! İşte yollarda son durum
Otoyolda Ramazan Bayramı yoğunluğu arttı! İşte yollarda son durum Ramazan Bayramı tatili için vatandaşlar, İstanbul'dan memleketlerine ve tatil yörelerine gitmeye başladı. Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli geçişinde Ankara istikametinde yoğunluk devam ediyor.
6.04.2024 Gündem
9 günlük Ramazan Bayramı tatili dün başladı! İşte yollarda son durum
9 günlük Ramazan Bayramı tatili dün başladı! İşte yollarda son durum Ramazan Bayramı tatili için vatandaşlar, İstanbul'dan memleketlerine ve tatil yörelerine gitmeye başladı. Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli geçişinde Ankara istikametinde yoğunluk oluştu. Kuzey Marmara Otoyolu ve Osmangazi Köprüsü'nün trafik yükünü büyük ölçüde azaltması nedeniyle Kocaeli'de TEM ve D-100 yolunda yoğunluk yaşanmadı.
6.04.2024 Haberler
2 bin köylü sırra kadem bastı! Mezarların içi bile boştu, sebebi 'mavi ışık' mı?
2 bin köylü sırra kadem bastı! Mezarların içi bile boştu, sebebi 'mavi ışık' mı? Bir kürk avcısıydı, bu nedenle de kar kış dinlemeden dağ bayır geziyordu. Ancak bu sefer ayak bastığı yerde gördükleri umduğu gibi değildi. "Aylardır yaşamın olmadığı köyde cesetler bulmayı umuyordum ama kişisel eşyalardan başka bir şey yoktu. Yiyecekler, silahlar hatta tüm kıyafetler yerli yerindeydi” diyen adam bir sırrın tam ortasındaydı. Peki ama bu köydeki 2 bin kişiye ne olmuştu?
31.03.2024 Yaşam
Gecenin karanlığını  aydınlatan renkler
Gecenin karanlığını aydınlatan renkler İsmet XBilen’in 82’nci sergisi Ziba Art Gallery’de açıldı.
23.03.2024 Kültür Sanat
Vitamin takviyeleri kullanmadan önce dikkat! Organlara hasar verebiliyor
Vitamin takviyeleri kullanmadan önce dikkat! Organlara hasar verebiliyor Vücut sağlığımız için olmazsa olmaz öneme sahip vitaminler, gelişigüzel kullanıldığında ise fayda yerine zarar verebiliyor. Ülkemizde bilinçsiz vitamin kullanımının çok yaygın olduğunu, doktora danışmadan ve gerekli ölçümler yaptırılmadan vitamin takviyeleri kullanmanın karaciğerden böbrek hasarına dek birçok yıkıcı etkiye yol açabildiğini vurgulayan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Aysun Işıklar, Dr. Aysun Işıklar vitaminler hakkında toplumda doğru sanılan 8 yanlışı anlattı, önemli önerilerde bulundu.
21.03.2024 Genel Sağlık
Veri merkezindeki tehditlere dikkat
Veri merkezindeki tehditlere dikkat Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi; günümüzde verilerin işlenmesi, depolanması ve dağıtılması gibi önemli işlevleri yerine getiren “Veri Merkezleri” ile ilgili araştırma raporu yayımladı.
21.03.2024 Ekonomi
Ali Sirmen son yolculuğuna uğurlandı
Ali Sirmen son yolculuğuna uğurlandı Tedavi gördüğü hastanede 84 yaşında hayatını kaybeden gazeteci Ali Sirmen, Zincirlikuyu Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.
19.03.2024 Gündem
Otomobil sürücüsü serbest kaldı! Kuryenin ailesi gözyaşlarına boğuldu
Otomobil sürücüsü serbest kaldı! Kuryenin ailesi gözyaşlarına boğuldu Beşiktaş'ta yaşanan feci kazada otomobilin çarptığı motokurye Anıl Abdullah Gül (27), ardından İETT otobüsünün altında kalarak hayatını kaybetti. Gözaltına alınan sürücü Tunca Ç. sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Olayda hayatını kaybeden gencin ailesi ise karara itiraz etti.
17.03.2024 Gündem
Rekabet değil huzur lazım
Rekabet değil huzur lazım Reha Erdem’in yeni filmi “Neandria” yarışmak yerine hayatla barışık yaşama ve doğaya, tarihi koruma vurgusuyla dikkat çekiyor.
17.03.2024 Kültür Sanat
Bir millletin destanı: Çanakkale
Bir millletin destanı: Çanakkale Bir milletin çocuğu, genci, kadını, erkeği ve yaşlısı ile cephe önünde ve gerisinde topyekûn varlığını ortaya koyduğu Çanakkale’de deniz savaşlarının kahramanlarından biri de Kıdemli Yüzbaşı Ahmet Saffet Bey’di.
17.03.2024 Gündem
AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok: Ankara'yı metro ağlarıyla öreceğiz
AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok: Ankara'yı metro ağlarıyla öreceğiz Cumhur İttifakı Ankara adayı Turgut Altınok "Trafikte ciddi bir problem var. Ankara'yı metro ağlarıyla öreceğiz" dedi. İşte detaylar...
13.03.2024 Gündem
Tarihimiz ‘ışıkla’ aydınlanıyor
Tarihimiz ‘ışıkla’ aydınlanıyor Tarihin ışıkla buluştuğu Hierapolis Antik Kenti ziyaretçileriyle gece buluşmak için gün sayıyor. Türkiye’nin ışıklandırılarak gece müzeciliğine kazandırılan ikinci ören yeri olan Hierapolis, ışık ve gölgenin gücüyle etkileyici tarihini gözler önüne seriyor.
13.03.2024 Kültür Sanat
‘Cami avlusu kokteyle döndü’
‘Cami avlusu kokteyle döndü’ Sanatçı Ahmet Özhan, vefat eden ünlü isimler için Teşvikiye Camii’nde düzenlenen törenleri eleştirdi.
13.03.2024 Cadde
Sahne kostümleri iyiliğe dönüştü
Sahne kostümleri iyiliğe dönüştü Sıla’nın, Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışladığı 55 adet sahne kostümü önceki akşam Kulis Maslak’ta sergilendi.
8.03.2024 Cadde
Dev derbide Galatasaray, Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti!
Dev derbide Galatasaray, Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti! Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 28'inci haftasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Dev derbide rakibini 1-0 mağlup eden Galatasaray 3 puanın sahibi oldu
3.03.2024 Futbol
Beşiktaş taraftarından Galatasaray maçında dev koreografi!
Beşiktaş taraftarından Galatasaray maçında dev koreografi! Süper Lig'in 28'inci haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Dolmabahçe'deki maçta siyah-beyazlı taraftarlar dikkat çeken bir görsel şölene imza attı.
3.03.2024 Beşiktaş
23.Serpentine Galeri Pavilyonu
23.Serpentine Galeri Pavilyonu 5 Haziran 2024 tarihinde Londra‘nın Kensington Bahçeleri’nde açılacak olan 23. Serpentine Galeri Pavilyonu’nu, Seul merkezli mimarlık ofisi Mass Studies tasarlayacak.
26.02.2024 Mimarlık
Ömrümüzün son demi Mavi ışık! Yaşam süresini kısaltıyor
Ömrümüzün son demi Mavi ışık! Yaşam süresini kısaltıyor Araştırmaya göre, akıllı telefonlarla LED ofis aydınlatma ürünlerinin yaydığı mavi ışık, diyabete neden olabiliyor ve sağlığa verdiği zararlarla ömrü kısaltabiliyor.
22.02.2024 Gündem
BBC, El Salvador'da 'insan haklarının kara deliği' olarak anılan mega cezaevine girdi
BBC, El Salvador'da 'insan haklarının kara deliği' olarak anılan mega cezaevine girdi Kafaları kazınmış, bembeyaz kıyafetler içinde sert dövmeleri dikkat çeken mahkumlar onlara yönelen bakışlara direkt olarak karşılık veriyor.
15.02.2024 Dünya
Evlenecek çiftleri ilgilendiriyor: 'Evet' demenin maliyeti 70 bin liradan başlıyor
Evlenecek çiftleri ilgilendiriyor: 'Evet' demenin maliyeti 70 bin liradan başlıyor Kocaeli'de yaz döneminde dünyaevine girmeye hazırlanan çiftleri tatlı bir telaş sararken, organizasyonlu düğünlerin 70 bin TL'den başlayıp, 500 bin TL'ye kadar çıktığı öğrenildi.
12.02.2024 Ekonomi
Gaziantep'te helikopter düştü! 2 polis şehit oldu
Gaziantep'te helikopter düştü! 2 polis şehit oldu Hatay Havalimanı'ndan havalanan Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı envanterine kayıtlı EM 708 kuyruk numaralı helikopter, Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Kartal Köyü mevkiinde kaza kırıma uğradı. Kazada 2 pilot şehit oldu. Bakan Yerlikaya açıklama yaptı.
4.02.2024 Haberler
Bir bebekle bindiler iki bebekle indiler! 'Minibüsün içinde ilk defa böyle bir şeye şahit olduk'
Bir bebekle bindiler iki bebekle indiler! 'Minibüsün içinde ilk defa böyle bir şeye şahit olduk' İstanbul'da Yayla-Topkapı güzergahında çalışan bir minibüste sıra dışı bir olay yaşandı.
27.01.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Işıklar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.