İnci Taneleri 11. Bölüm 2. fragmanı
İnci Taneleri 11. Bölüm 2. fragmanı Kanal D’nin, perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan dizisi 'İnci Taneleri', iki haftalık aranın ardından bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin 11’inci bölümünden yayınlanan tanıtımlar gündem oldu.
18.04.2024 Televizyon
'İnci Taneleri'nde büyük yüzleşme! İlk kez yüz yüze gelen Piraye ve Dilber arasında neler yaşanacak?
'İnci Taneleri'nde büyük yüzleşme! İlk kez yüz yüze gelen Piraye ve Dilber arasında neler yaşanacak? Kanal D’nin, perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan dizisi 'İnci Taneleri', iki haftalık aranın ardından bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin 11’inci bölümünden yayınlanan tanıtımlar gündem oldu.
18.04.2024 Cadde
BUGÜNKÜ GÜNCEL TV YAYIN AKIŞI LİSTESİ 12 NİSAN 2024: Bu akşam TV'de ne var? Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, NOW, TV8, Show TV yayın akışı listesi
BUGÜNKÜ GÜNCEL TV YAYIN AKIŞI LİSTESİ 12 NİSAN 2024: Bu akşam TV'de ne var? Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, NOW, TV8, Show TV yayın akışı listesi Bugünkü TV yayın akışı. Bayram boyunca TV'de neler olacak? Hangi kanalda, hangi dizi yeni bölüm yayınlayacak? Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, NOW, TV8, Show TV yayın akışı güncel listesi ve bu akşam kanallarda yayınlanacak programlar içeriğimizde. İşte 12 Nisan 2024 yayın akışı listesi.
12.04.2024 Bilgi Rehberi
GÜNCEL TV YAYIN AKIŞI LİSTESİ 14 MART: Bu akşam TV'DE ne var? Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, NOW, TV8, Show TV yayın akışı listesi canlı
GÜNCEL TV YAYIN AKIŞI LİSTESİ 14 MART: Bu akşam TV'DE ne var? Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, NOW, TV8, Show TV yayın akışı listesi canlı TV yayın akışı listelerini haberimizde derledik. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Ramazan programları da araştırılmaya başlandı. Peki, hangi kanalda, hangi program var? Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, NOW, TV8, Show TV yayın akışı güncel listesi ve bu akşam kanallarda yayınlanacak programlar içeriğimizde. İşte 14 Mart 2024 Perşembe yayın akışı listesi.
14.03.2024 Bilgi Rehberi
GÜNCEL TV YAYIN AKIŞI TÜM KANALLAR: Bu akşam TV'DE hangi dizi var? Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, FOX TV, TV8, Show TV yayın akışı listesi 12 Şubat 2024
GÜNCEL TV YAYIN AKIŞI TÜM KANALLAR: Bu akşam TV'DE hangi dizi var? Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, FOX TV, TV8, Show TV yayın akışı listesi 12 Şubat 2024 TV yayın akışı listesi güncel. Bu akşam TV'de ne var, hangi diziler yayınlanacak sorusuna yanıt arayan izleyici 12 Şubat 2024 TV yayın akışı listelerini kontrol ediyor. İşte Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, FOX TV, TV8, Show TV 12 Şubat 2024 TV yayın akışı listesi.
12.02.2024 Bilgi Rehberi
'İnci Taneleri'nde Azem, evlatlık verilen oğlunu sonunda buldu!
'İnci Taneleri'nde Azem, evlatlık verilen oğlunu sonunda buldu! Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği ‘İnci Taneleri’nin üçüncü bölümü yayınlandı. Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Güven Kıraç ve Kubilay Aka’yı kadrosunda buluşturan dizi, yeni bölümüyle ekrana kilitledi.
9.02.2024 Cadde
Yılmaz Erdoğan, 'İnci Taneleri’nin sevimli dostu sahipsiz Coci'yi sahiplendi!
Yılmaz Erdoğan, 'İnci Taneleri’nin sevimli dostu sahipsiz Coci'yi sahiplendi! Güçlü senaryosu, oyunculuk performansları ve etkileyici atmosferiyle dikkat çeken ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’nin ikinci bölümünde ‘Coci’ isimli yavru bir köpek de ekibe dahil oldu. Sahibi tarafından terk edilen Coci’yi sahiplendirme ilanında gören Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ ekibi hemen harekete geçip Coci’nin yeni evi oldu.
4.02.2024 Cadde
'İnci Taneleri' günü! Yeni bölümde neler olacak? Dilber ve Azem tehlikede
'İnci Taneleri' günü! Yeni bölümde neler olacak? Dilber ve Azem tehlikede Kanal D'nin BKM Yapım imzalı yeni dizisi 'İnci Taneleri', bu akşam ikinci bölümüyle ekranlara gelecek. Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak. Azem (Yılmaz Erdoğan) ile Dilber (Hazar Ergüçlü), Zahir (Mustafa Yıldıran) yüzünden zor anlar yaşayacak.
1.02.2024 Cadde
Türkiye, 'İnci Taneleri'ni konuşuyor! Dört yeni dizi daha geliyor
Türkiye, 'İnci Taneleri'ni konuşuyor! Dört yeni dizi daha geliyor Günlerdir konuşulan, tanıtımları ile sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı 'İnci Taneleri’nin birinci bölümü yayınlandı. Kanal D'nin yeni dizisi, tanıtımı yapıldığı ilk günden bu yana kadın cinayetlerini romantize ettiği iddiasıyla eleştirenleri ters köşe yaptı. İnci Taneleri, ilk bölümü ile hem sosyal medya hem de reyting yarışında zirvede yer aldı.
26.01.2024 Televizyon
Türkiye, 'İnci Taneleri'ni konuşuyor! Dört yeni dizi daha geliyor
Türkiye, 'İnci Taneleri'ni konuşuyor! Dört yeni dizi daha geliyor Günlerdir konuşulan, tanıtımları ile sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı 'İnci Taneleri’nin birinci bölümü yayınlandı. Kanal D'nin yeni dizisi, tanıtımı yapıldığı ilk günden bu yana kadın cinayetlerini romantize ettiği iddiasıyla eleştirenleri ters köşe yaptı. İnci Taneleri, ilk bölümü ile hem sosyal medya hem de reyting yarışında zirvede yer aldı.
27.01.2024 Cadde
Survivor Sema Aydemir, Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı!
Survivor Sema Aydemir, Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı! İnci Taneleri dizisinde viral olan Dilber dansı sosyal medyada trend oldu. Eski milli atlet ve Survivor yarışmacısı Sema Aydemir de Dilber'in elbisesine benzer bir kıyafetle pavyon dansı yapınca dikkat çekti.
25.01.2024 Magazin
Survivor Sema Aydemir, Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı!
Survivor Sema Aydemir, Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı! İnci Taneleri dizisinde viral olan Dilber dansı sosyal medyada trend oldu. Eski milli atlet ve Survivor yarışmacısı Sema Aydemir de Dilber'in elbisesine benzer bir kıyafetle pavyon dansı yapınca dikkat çekti.
26.01.2024 Cadde
Emre Kınay: Şehit haberleri duymak istemiyoruz
Emre Kınay: Şehit haberleri duymak istemiyoruz 12 Ocak Cuma akşamı Kuzey Irak'tan gelen acı haberler tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Şehit haberleri sonrası üzüntülü olan Emre Kınay, görüntülendiği Cihangir'de duygularını dile getirdi. Ünlü oyuncu, "Bu çile bitsin artık" dedi.
15.01.2024 Cadde
YILBAŞI TV PROGRAMLARI 🎊 BU AKŞAM TV'DE SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA NE VAR? 🎄📺  Kanal D, Show TV, TV8, Fox, Star TV yayın akışı 31 Aralık 2023 Pazar
YILBAŞI TV PROGRAMLARI 🎊 BU AKŞAM TV'DE SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA NE VAR? 🎄📺 Kanal D, Show TV, TV8, Fox, Star TV yayın akışı 31 Aralık 2023 Pazar Yılbaşında hangi kanalda, ne var? Yılbaşı kutlamaları başladı. Yılbaşı gecesinde ailecek ve ya arkadaşlarla evde vakit geçirecek olanlar televizyon yayın akışı hakkında bilgi almak istiyor. Peki 31 Aralık akşamı hangi kanalda, saat kaçta yılbaşı programları var? İşte yılbaşı TV programları 2024
31.12.2023 Bilgi Rehberi
GÜNCEL TV YAYIN AKIŞI LİSTESİ 16 EYLÜL 2023: Kanal D, ATV, SHOW TV, FOX TV, TV8, STAR TV, TRT 1 yayın akışı 16 Aralık 2023 (Bugün TV'de neler var?)
GÜNCEL TV YAYIN AKIŞI LİSTESİ 16 EYLÜL 2023: Kanal D, ATV, SHOW TV, FOX TV, TV8, STAR TV, TRT 1 yayın akışı 16 Aralık 2023 (Bugün TV'de neler var?) TV yayın akışı listesi araştırılıyor. Bu akşam TV'de yayınlanacak dizi, film ve yarışmaları merak eden izleyiciler kanalların TV yayın akışı listesini inceliyor. Peki, bu akşam TV'de ne var? Kanal D, ATV, SHOW TV, FOX TV, TV8, STAR TV, TRT 1 güncel yayın akışı listesi.
16.12.2023 Bilgi Rehberi
1 ARALIK CUMA TV YAYIN AKIŞI GÜNCEL LİSTE: Kanal D, TRT 1, ATV, Show TV, Star TV, TV8, FOX TV yayın akışı (Bu akşam TV'de ne var?)
1 ARALIK CUMA TV YAYIN AKIŞI GÜNCEL LİSTE: Kanal D, TRT 1, ATV, Show TV, Star TV, TV8, FOX TV yayın akışı (Bu akşam TV'de ne var?) TV yayın akışı listesi araştırılıyor. Bugün TV'de hangi diziler, programlar var. Kanal D, TRT 1, ATV, Show TV, Star TV, TV8, FOX TV yayın akışı listesini güncel olarak haberimizde görüntüleyebilirsiniz. 1 Aralık Cuma TV yayın akışı listesi bu akşam TV'de olan programlar.
1.12.2023 Bilgi Rehberi
'Turkish dizi' dalgası
'Turkish dizi' dalgası Uluslararası Emmy Ödülleri’nde “En İyi Dizi Ödülü’ne layık görülen “Yargı” bir kez daha Türk dizilerinin dünyada yarattığı etkiye dönüp bakmamız gerektiğini hatırlattı. İşte seyahat rotalarından yemek tariflerine, çocuklarına Türk isimleri verenlerden İstanbul tutkunlarına Türk dizilerinin rüzgârı.
26.11.2023 Pazar
'Bir Derdim Var' bugün başlıyor!
'Bir Derdim Var' bugün başlıyor! Kanal D’nin; Birce Akalay ve Mert Fırat’ın başrolünü paylaştığı, AyNA Yapım imzalı merakla beklenen dizisi ‘Bir Derdim Var’, bu akşam saat 20.00'de izleyiciyle buluşuyor. Dizinin oyuncuları, ilk bölüm öncesi projeyle ilgili duygularını dile getirdi.
9.11.2023 Televizyon
'Bir Derdim Var' ilk bölümü ile ekrana geliyor! Bir genç kendini neden tüm dünyaya ifşa eder?
'Bir Derdim Var' ilk bölümü ile ekrana geliyor! Bir genç kendini neden tüm dünyaya ifşa eder? Kanal D’nin; Birce Akalay ve Mert Fırat’ın başrolünü paylaştığı, AyNA Yapım imzalı merakla beklenen dizisi ‘Bir Derdim Var’, bu akşam saat 20.00'de izleyiciyle buluşuyor. Dizinin oyuncuları, ilk bölüm öncesi projeyle ilgili duygularını dile getirdi. Yönetmen koltuğunda Burak Müjdeci'nin yer aldığı, senaryosunu Yekta Torun'un kaleme aldığı Bir Derdim Var’ın birinci bölümünün konusu dikkat çekti.
9.11.2023 Cadde
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu yaşadığı her şeyi anlattı! 'Yalancı insanların soyadını almam'
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu yaşadığı her şeyi anlattı! 'Yalancı insanların soyadını almam' Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Akpınar'ın kızlarından Duygu Nebioğlu, Kanal D'de ekrenlara gelen 'Neler Oluyor Hayatta?' programına konuk olarak hakkında merak edilenleri anlattı. Genç kadın, babası ve babasının eşi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
16.10.2023 Televizyon
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu yaşadığı her şeyi anlattı! 'Yalancı insanların soyadını almam'
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu yaşadığı her şeyi anlattı! 'Yalancı insanların soyadını almam' Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Akpınar'ın kızlarından Duygu Nebioğlu, Kanal D'de ekrenlara gelen 'Neler Oluyor Hayatta?' programına konuk olarak hakkında merak edilenleri anlattı. Genç kadın, babası ve babasının eşi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
17.10.2023 Cadde
Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra ortaya çıkan kızının ikizi de varmış!
Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra ortaya çıkan kızının ikizi de varmış! Türk tiyatrosu ve sinemasının duayen isimlerinden Metin Akpınar, "evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu" haberi ile gündeme geldi. 82 yaşındaki sanatçının Duygu Nebioğlu'nun biyolojik babası olduğu, DNA testi ve mahkeme kararıyla kesinlik kazandı. Türkiye bu olayı konuşurken, Göksel Özdoğdu ile 62 yıldır evlilik sürdüren Metin Akpınar'ın bir kızı daha olduğu ortaya çıktı.
13.10.2023 Televizyon
Doğumdan dört hafta sonra ekranlara döndü! 'Çalışmaktan besleniyorum'
Doğumdan dört hafta sonra ekranlara döndü! 'Çalışmaktan besleniyorum' Kanal D’de hafta içi her gün canlı yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta?' programı ile ekranlara gelen, üç çocuk annesi Nur Tuğba Namlı; üçüncü bebeğinin doğumundan sadece dört hafta sonra işine geri döndü. Bir marka için çocuklarıyla kamera karşısına geçen ünlü isim, samimi açıklamalarda bulundu.
5.10.2023 Cadde
'Yargı'nın yeni sezonu başlıyor! Dizinin oyuncularından samimi açıklamalar
'Yargı'nın yeni sezonu başlıyor! Dizinin oyuncularından samimi açıklamalar Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu, Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı', bu akşam saat 20.00'de üçüncü sezona 'merhaba' diyor. Ay Yapım imzalı dizinin birbirinden başarılı oyuncuları, yeni sezonla ilgili açıklamalarda bulundu.
24.09.2023 Cadde
Duygu yüklü proje ‘Dilek Taşı’ başlıyor!
Duygu yüklü proje ‘Dilek Taşı’ başlıyor! Kanal D’nin; başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı iddialı dizisi ‘Dilek Taşı’, bu akşam seyirciyle buluşuyor. 80’li yılların İstanbul’unda geçen, dönemin buhranlı zamanlarını tüm gerçekçiliğiyle anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor.
7.09.2023 Cadde