Kasımapaşa

Kasımapaşa

Son dakika kasımapaşa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kasımapaşa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kasımapaşa haber sayfamızda...

Kasımapaşa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 58 kasımapaşa haberi bulunmuştur.
Kayserispor tepetaklak! 12 sezon sonra bir ilk
Kayserispor tepetaklak! 12 sezon sonra bir ilk Kayseri temsilcisi, İstanbulspor maçının uzatma dakikasında yediği golle mağlup oldu. Sarı-kırmızılı takım bu sezon 6 maç üst üste sahadan yenilgiyle ayrıldı.
23.01.2024 Kayserispor
Fatih Tekke: Rakiplerimizden bir adım öne geçtik
Fatih Tekke: Rakiplerimizden bir adım öne geçtik İstanbuspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Giresunspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Rakiplerimizden bir adım öne geçtik. Bize bir galibiyet yeter gibi gözüküyor ama bilemiyorum. Çok önemli bir virajdı" dedi.
1.05.2023 İstanbulspor
Trabzonspor'da Vitor Hugo'ya sürpriz teklif
Trabzonspor'da Vitor Hugo'ya sürpriz teklif Trabzonspor'da seçim heyecanı sürerken bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Tecrübeli stopere ülkesinden sürpriz teklif geldi.
16.03.2023 Trabzonspor
Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanında farklı galip
Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanında farklı galip Spor Toto Süper Lig'in 2'nci haftasında Kasımapaşa'yla Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka sarı-lacivertlilerin 6-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.
16.08.2022 Kasımpaşa
Galatasaray taraftarından Trabzonspor maçı sonrası protesto
Galatasaray taraftarından Trabzonspor maçı sonrası protesto Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray sahasında karşılaştığı Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldu. Sarı-kırmızılılarda bu maçla birlikte ligdeki kötü gidişata devam etti. Ligde en son Antalyaspor’u yenen Aslan daha sonra oynadığı Giresunspor, Hatayspor, Kasımapaşa ve Trabzonspor’a yenildi. Galatasaray taraftarları maçın ardından büyük bir protesto gerçekleştirdi!
24.01.2022 Futbol
Son dakika haberi: Trabzonspor maçı sonrası protesto! Galatasaray taraftarı isyan etti, polis müdahalesi
Son dakika haberi: Trabzonspor maçı sonrası protesto! Galatasaray taraftarı isyan etti, polis müdahalesi Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray sahasında karşılaştığı Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldu. Sarı-kırmızılılarda bu maçla birlikte ligdeki kötü gidişata devam etti. Ligde en son Antalyaspor’u yenen Aslan daha sonra oynadığı Giresunspor, Hatayspor, Kasımapaşa ve Trabzonspor’a yenildi. Galatasaray taraftarları maçın ardından büyük bir protesto gerçekleştirdi! İşte son dakika haberinin ayrıntıları...
23.01.2022 Galatasaray
Kasımpaşa'nın 100'üncü yılı düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı
Kasımpaşa'nın 100'üncü yılı düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı Kasımpaşa’nın 100’üncü kuruluş yıl dönümü Kasımpaşa Kızılay Meydanı’nda düzenlenen etkinlikle kutlandı.
13.11.2021 Futbol
Kasımpaşa'nın 100'üncü yılı düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı
Kasımpaşa'nın 100'üncü yılı düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı Kasımpaşa’nın 100’üncü kuruluş yıl dönümü Kasımpaşa Kızılay Meydanı’nda düzenlenen etkinlikle kutlandı.
12.11.2021 Kasımpaşa
Son dakika Galatasaray haberleri - Süper Lig devi, Galatasaraylı yıldız için devrede! Görüşmeler sürüyor
Son dakika Galatasaray haberleri - Süper Lig devi, Galatasaraylı yıldız için devrede! Görüşmeler sürüyor Galatasaray'da yeni kadro yapılanlaması çerçevesinde yapılacak transferler ve ayrılıklar netleşmeye başladı. Transfer döneminin kapanmasına kısa süre kala Aslan'ın yıldız ismi için Süper Lig devi devreye girdi. Transfer için görüşmeler başladı.
31.08.2021 Galatasaray
Son dakika haberi: Christian Luyindama'dan hatalar hakkında açıklama
Son dakika haberi: Christian Luyindama'dan hatalar hakkında açıklama Galatasaray, Süper Lig'in 3'üncü haftasında Kasımapaşa ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından tecrübeli savunmacı Christian Luyindama ve Barış Alper Yılmaz açıklamalarda bulundu.
29.08.2021 Galatasaray
Kasımpaşa - Yukatel Denizlispor: 2-0
Kasımpaşa - Yukatel Denizlispor: 2-0 Kasımpaşa, Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Yukatel Denizlispor'u 2-0 mağlup etti.
30.06.2020 Kasımpaşa
Kasımpaşa-Aytemiz Alanyaspor: 1-2
Kasımpaşa-Aytemiz Alanyaspor: 1-2 Süper Lig'de sıkıntılı günler yaşayan Kasımpaşa kendi sahasında sezonun Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. Alanyaspor maçtan 2-1 galip ayrıldı. Kasımapaşa'da  Hajradinovic kırmızı kart gördü. Öte yandan Alanyaspor'da Salih Uçan gol attı.
30.06.2020 Kasımpaşa
Quaresma: "Beşiktaş başkanı beni istemediği için..."
Quaresma: "Beşiktaş başkanı beni istemediği için..." Süper Lig'de Ankaragücü'ne 1-0 mağlup olan Kasımapaşa'da Quaresma, Beşiktaş başkanı Fikret Orman hakkında açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Kasımpaşa
Soldado: "Fenerbahçe'de kalmak istiyorsanız..."
Soldado: "Fenerbahçe'de kalmak istiyorsanız..." Spor Toto Süper Lig'de Kasımapaşa'yı 3-1 mağlup eden Fenerbahçe'de gecenin golcülerinden Roberto Soldado açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Ersun Yanal: "3 maç bitince bunu açıklayacağız"
Ersun Yanal: "3 maç bitince bunu açıklayacağız" Spor Toto Süper Lig'de Kasımapaşa'yı 3-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Harun Tekin: "Taraftarlarımızdan özür diliyorum"
Harun Tekin: "Taraftarlarımızdan özür diliyorum" Spor Toto Süper Lig'de Kasımapaşa'yı 3-1 mağlup eden Fenerbahçe'de kaleci Harun Tekin açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Valbuena'dan sözleşme açıklaması!
Valbuena'dan sözleşme açıklaması! Spor Toto Süper Lig'de Kasımapaşa'yı 3-1 mağlup eden Fenerbahçe'de gecenin golcülerinden Valbuena açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Kasımpaşa, Heintz'e imzayı attırdı
Kasımpaşa, Heintz'e imzayı attırdı Kasımpaşa, Norveç ekibi Sarpsborg’da forma giyen Tobias Heintz’i 3 buçuk yıllığına kadrosuna kattı.
30.06.2020 Kasımpaşa
Medel kazan kaldırdı
Medel kazan kaldırdı Beşiktaş'ın Şilili yıldızı, Kasımapaşa'ya 4-1 yenildikleri karşılaşmadan sonra yakın çevresine içini dökerken çarpıcı ifadeler kullandı.
30.06.2020 Beşiktaş
Kasımpaşa Trezeguet, Ramazan ve Diagne'nin sözleşmesini uzattı
Kasımpaşa Trezeguet, Ramazan ve Diagne'nin sözleşmesini uzattı Kasımpaşa Kulübü, futbolculardan Trezeguet, Ramazan Köse ve Diagne'nin sözleşmeleriyle ilgili bir açıklama yaptı.
30.06.2020 Kasımpaşa
Kasımpaşa U13 takımına şok saldırı!
Kasımpaşa U13 takımına şok saldırı! Kasımpaşa Kulübü, U13 Ligi müsabakası sonrası genç sporcuların yer aldığı takım otobüsünün saldırıya uğradığını açıkladı.
30.06.2020 Beşiktaş
Trabzonspor-Kasımpaşa: 2-5
Trabzonspor-Kasımpaşa: 2-5 Spor Toto Süper Lig’de Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Trabzonspor, Kasımpaşa'ya 5-2 mağlup oldu ve son haftalar öncesi kritik bir 3 puan kaybetti.
30.06.2020 Kasımpaşa
Josef: "Kavgadan kaçmadığın için tebrikler Martin"
Josef: "Kavgadan kaçmadığın için tebrikler Martin" Kasımapaşa'yı 4-1 mağlup eden Fenerbahçe'de Martin Skrtel'in kafasına 10 dikiş atılırken takım arkadaşı Josef de Souza sosyal medya üzerinden imalı bir paylaşım geldi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Kemal Özdeş: "Galibiyet serisine devam etmek istiyoruz"
Kemal Özdeş: "Galibiyet serisine devam etmek istiyoruz" Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, 3 haftaya çıkardıkları galibiyet serisini Konyaspor mücadelesinde de devam ettirmek istediklerini dile getirdi.
30.06.2020 Kasımpaşa
Kasımpaşa-Antalyapsor: 2-3
Kasımpaşa-Antalyapsor: 2-3 Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Antalyapsor deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup etti.
1.07.2020 AntalyaSpor

Benzer Haber Etiketleri

Kasımapaşa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.