Kate Upton

Kate Upton

Son dakika Kate Upton haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kate Upton gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kate Upton haber sayfamızda...

Kate Upton

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 278 kate upton haberi bulunmuştur.
‘İstismar zinciri’nin uzayan halkaları...
‘İstismar zinciri’nin uzayan halkaları... ABD’de fuhuş ağı kurmaktan cezaevindeyken 2019’da ölü bulunan milyarder finansçı Jeffrey Epstein davasıyla ilgili belgeler yayımlanınca, benzer suçlamaların yöneltildiği ünlüler de gündeme geldi.
21.01.2024 Dünya
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri Sevimli görünüşleri, inşalarla kurdukları yakın dostluk ve bağ ile kendilerini sevdiren köpekler dünya üzerinden en çok sahiplenilen ikinci evcil hayvanlardır. Etçil ve memeli olan köpeklerin 400’den fazla ırkı olduğu tahmin edilmektedir. Günümüzde en çok sahiplenilen köpek cinsi ile fino türüdür. İlk köpek sahiplenildiğinde dişi veya erkek oluşuna göre isim verilir. Köpek sahipleri yeni dostlarına en güzel, duyulmamış, havalı isimleri vermek ister. Bazı evcil hayvan sahipleri köpeklerine yabancı isim vermek isterken bazıları da Türkçe isim tercih ederler. Köpeklere verilebilecek birbirinden güzel köpek isimleri vardır. En güzel, yaratıcı, duyulmamış, havalı, Türkçe, yabancı dişi ve erkek köpek isimleri ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Kate Upton ve Justin Verlander'ın romantik kaçamağı!
Kate Upton ve Justin Verlander'ın romantik kaçamağı! Dünyaca ünlü model ve oyuncu Kate Upton ile beş yıl önce nikâh masasına oturduğu beyzbol oyuncusu Justin Verlander, dudak uçuklatan bir rakama evlerini satmalarının ardından soluğu St. Barts'ta aldı. Denizde romantik anlar yaşayan ünlü çiftten Kate Upton'ın eşine sarıldığı anlar kameralara yansıdı. Arkadaşlarıyla da vakit geçiren ikilinin fotoğrafları, kısa sürede magazin gündemine oturdu.
14.12.2022 Cadde
Jennifer Lawrence pişmanlık duyduğu rolü açıkladı: Adele'i dinlemeliydim!
Jennifer Lawrence pişmanlık duyduğu rolü açıkladı: Adele'i dinlemeliydim! 'X-Men' serisi, 'Açlık Oyunları', 'Umut Işığım', 'Düzenbaz' ve 'Joy' gibi yapımlarla Hollywood’un aranan isimlerinden biri haline gelen Jennifer Lawrence, rol aldığı bir filmden pişmanlık duyduğunu itiraf etti. Yakın arkadaşı olan İngiliz şarkıcı Adele’in de bu rolü onaylamadığını ilk kez açıklayan dünyaca ünlü oyuncu, "Onu dinlemeliydim" ifadelerini kullandı.
4.11.2022 Cadde
Küçük Upton!
Küçük Upton! Kate Upton, küçükken verdiği bir pozu Instagram hesabından sevenlerinin beğenisine sundu.
16.08.2022 Cadde
Kendini sınırlamıyor
Kendini sınırlamıyor Kate Upton, kendisini güzellik baskısıyla sınırlamadığını anlattı.
18.03.2022 Cadde
Yaşadığı travmayı anlattı! 'Herkes iznim olmadan çıplak vücuduma bakabilir'
Yaşadığı travmayı anlattı! 'Herkes iznim olmadan çıplak vücuduma bakabilir' Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, 2014 yılında cep telefonunun hacklenmesi sonucu çıplak fotoğraflarının yayınlanması hakkında konuştu. Yaşadığı travmanın sonsuza kadar süreceğini belirten Lawrence, "Günün herhangi bir saatinde herkes benim iznim olmadan çıplak vücuduma bakabilir" ifadelerini kullandı.
24.11.2021 Cadde
65 yıllık esin perisi: Grace Kelly gelinliği
65 yıllık esin perisi: Grace Kelly gelinliği ABD’li oyuncu Grace Kelly’nin 1956’da Monako Prensi’yle evlenirken giydiği gelinlik, 65 yıldır sosyeteden sinema ve televizyon yıldızlarına kadar çok sayıda geline ilham kaynağı oluyor
15.08.2021 Dünya
Son dakika - Mesut Özil, Meksika kulübü Nexaca'nın kulüp hissedarı olduğunu resmen açıkladı
Son dakika - Mesut Özil, Meksika kulübü Nexaca'nın kulüp hissedarı olduğunu resmen açıkladı Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Mesut Özil, Meksika’dan Nexaca’nın kulüp hissedarı olduğunu resmen açıkladı.
1.06.2021 Fenerbahçe
Kate Upton güzellik sırrını verdi
Kate Upton güzellik sırrını verdi Kate Upton, People dergisine konuştu. Model, “Size kendinizi iyi hissettiriyorsa, makyaj iyi bir şeydir. Sosyal medya sayesinde bunu artık daha sık görür olduk” dedi.
20.04.2021 Cadde
Hollywood’dan tam destek
Hollywood’dan tam destek Dünyaca ünlü isimler Türkiye’de yayılan ‘challenge accepted’ akımına kayıtsız kalmadı. Yıldızlar, siyah-beyaz kareleriyle, “Sizi duyuyoruz ve destekliyoruz” dedi
30.07.2020 Cadde
Kate Upton’dan yanığa yoğurtlu çözüm
Kate Upton’dan yanığa yoğurtlu çözüm Oyuncu Kate Upton, beyzbol oyuncusu eşi Justin Verlander'in sırtı yanınca çözümü yoğurt sürmekte buldu. İkilinin bu karesi özellikle Türkler tarafından çok sayıda yorum aldı.
3.04.2020 Cadde
Kate Upton'dan tavsiye: Kendinize zaman tanıyın
Kate Upton'dan tavsiye: Kendinize zaman tanıyın Kate Upton, kızı Genevieve’i emzirirken çektirdiği bir fotoğrafı sosyal medya hesaplarından yayınladı.
27.01.2020 Cadde
Pantolon meselesi
Pantolon meselesi ABD’li model Kate Upton, “Kariyerime adım attığım yıllarda, her şey ölçülere göre yapılıyordu. Eğer bir pantolona sığamazsanız, utanıyordunuz” dedi.
8.10.2019 Cadde
'Rötuşsuz yaşamak gerekiyor'
'Rötuşsuz yaşamak gerekiyor' Kate Upton, “Rötuşsuz kareler, gerçek hayata attığımız bir adımdır. Öyle yaşamamız gerekiyor. Amacımız da olabileceğimizin en iyisi olmak...” dedi
8.10.2019 Cadde
Romantik paylaşım
Romantik paylaşım ABD’li model Kate Upton 2017 yılında Amerikalı Beyzbol oyuncusu Justin Verlander ile...
4.09.2019 Magazin
Kate Upton'dan fotoğraf altında romantizm
Kate Upton'dan fotoğraf altında romantizm ABD’li model Kate Upton 2017 yılında Amerikalı Beyzbol oyuncusu Justin Verlander ile dünya evine girmişti. Upton'ın Instagram hesabından romantik bir paylaşım geldi.
3.09.2019 Cadde
Gına geldi!
Gına geldi! ABD’li model Kate Upton, şovlarında yıllardır zayıf modelleri kullanan Victoria’s Secret için, “Sürekli aynı vücut tiplerini görmekten gına geldi” dedi.
20.08.2019 Cadde
Kızı için ayakta!
Kızı için ayakta! Kate Upton, şimdiye dek deneyimlediği tüm güçlükler ve mücadeleler hakkında konuşabilmek için, sosyal medya hesaplarından #ShareStrong etiketini oluşturdu.
13.08.2019 Cadde
Anne oldu
Anne oldu ABD’li model ve oyuncu Kate Upton, bebeğinin dünyaya geldiğini sosyal medya hesabından duyurdu.
13.11.2018 Cadde
Kate Upton anne oldu
Kate Upton anne oldu ABD'li model ve oyuncu Kate Upton, bebeğinin dünyaya geldiğini sosyal medya hesabından duyurdu.
11.11.2018 Cadde
Kate Upton anne oldu
Kate Upton anne oldu ABD'li model ve oyuncu Kate Upton, bebeğinin dünyaya geldiğini sosyal medya hesabından duyurdu.
11.11.2018 Cadde
Çıplak fotoğraf skandalında flaş gelişme!
Çıplak fotoğraf skandalında flaş gelişme! 2014 yılında ABD'de ünlü isimlerin iCloud hesaplarını ele geçirerek çıplak fotoğraflarını paylaşan George Garofano, 8 ay hapis cezası aldı.
30.08.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kate Upton ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.