Yunan bakan yıllar sonra açıkladı: Çavuşoğlu ile tartıştık, ortam buz kesti
Yunan bakan yıllar sonra açıkladı: Çavuşoğlu ile tartıştık, ortam buz kesti Yunanistan'da Pazar günü gerçekleşecek olan seçimler öncesi Dışişleri Bakanı Dendias Türkiye, Rusya ve Fransa hakkında konuştu. Bakan Çavuşoğlu ile aralarında 2021 yılında geçen gerilim dolu görüşmenin detaylarını paylaşan Dendias dikkat çeken ifadeler kullandı.
16.05.2023 Dünya
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi sonrası soyunma odasında tartışma! Arda Güler'e tepki
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi sonrası soyunma odasında tartışma! Arda Güler'e tepki Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde hakem Halil Umut Meler'n verdiği penaltı kararı damga vurdu. Büyük tartışma yaratan penaltı kararı sonrası Beşiktaşlı yıldız oyuncu, Arda Güler'e olay bir tepki gösterdi. Soyunma odasında ortalık bir anda karıştı.
3.04.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sonrası tartışmalı kararları eski hakemler yorumladı! 'VAR neden karışmaz?'
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sonrası tartışmalı kararları eski hakemler yorumladı! 'VAR neden karışmaz?' Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında derbi heyecanı yaşandı. Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geldiği dev maçta Halil Umut Meler görev aldı. Halil Umut Meler'in tartışmalı kararlarını eski hakemler canlı yayında değerlendirdi.
3.04.2023 Fenerbahçe
Hatay'da kan donduran görüntü!
Hatay'da kan donduran görüntü! Türkiye’yi yasa boğan depremlerin üzerinden bir ay geçti. Gidecek yeri olanlar Hatay’ı terk etmiş, kalanlar ise yardımlarla çadır, tren vagonu, gemi ve konteynerlerde yaşam mücadelesi veriyor. Hijyen, su, tuvalet sıkıntılı... Ev hasreti ve evlerinin akıbetinin ne olacağı ise depremzedelerin ortak derdi. Depremin yaraları sarılmaya çalışılırken Hatay ne durumda diye sokaklarında dolaşmaya başlayınca adeta şok üstüne şok yaşıyoruz.
8.03.2023 Gündem
Son depremler MTA’nın diri fay haritasını doğruladı
Son depremler MTA’nın diri fay haritasını doğruladı 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş ve 20 Şubat tarihli Hatay depremleri, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü’nün(MTA) deprem üreten diri fayları gösteren “Türkiye Diri Fay Haritası”nı doğruladı.
7.03.2023 Gündem
Depremzedelerin yardım malzemelerini evine götürdü! Emniyet müdürü için karar
Depremzedelerin yardım malzemelerini evine götürdü! Emniyet müdürü için karar Tekirdağ'dan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Gaziantep’in İslahiye ilçesinde görevlendirilen ve görev bitimi depremzedelere dağıtılan bazı yardım malzemelerini resmi otobüse yükleyip, evine getirdiği iddia edilen 4'üncü sınıf emniyet müdürü Yadigar Işık, tutuklandı.
6.03.2023 Gündem
En şiddetli depremde bile nasıl ayakta kaldı? 4 bin 500 yıllık piramit detayı 'pes' dedirtiyor
En şiddetli depremde bile nasıl ayakta kaldı? 4 bin 500 yıllık piramit detayı 'pes' dedirtiyor Mısır’ın başkenti Kahire yakınlarındaki Gize'de yer alan Mısır Piramitleri dünyanın 7 harikasından biri sayılıyor. Geçtiğimiz günlerde piramitlerin en büyüğü olan Keops Piramidi’nin (Kral Khufu Piramidi) içindeki gizli bir geçidin keşfi de gözleri tekrar buraya çevirdi. İşte Büyük Piramit'e dair çoğu kişinin bilmediği detaylar ve şaşırtan o teoriler...
6.03.2023 Dünya
Kimse konuşmadı ama izolatör gibi depremden koruyor! 'Maliyeti yüzde 5'i bile aşmaz'
Kimse konuşmadı ama izolatör gibi depremden koruyor! 'Maliyeti yüzde 5'i bile aşmaz' Tüm Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin üzerinden tam 1 ay geçti. Deprem bölgesinin yanı sıra deprem beklenen şehirlerde de yapı denetimi hız kazandı. Ancak sismik izolatör, karbon elyaf gibi sistemlerin gündeme geldiği süreçte yapıların temel ve kolonları için gözden kaçan bir detay daha var: Su yalıtımı. Tehlikenin boyutunu anlatan Prof. Dr. Şakir Erdoğdu'ya göre çözüm aslında çok basit ve maliyetsiz.
6.03.2023 Gündem
Kabrine 105 yerden toprak getirildi
Kabrine 105 yerden toprak getirildi Atatürk, bundan 84 yıl önce bugün Dolmabahçe Sarayı’nda yaşama gözlerini yumdu. Atatürk’ün vefatının ardından Etnoğrafya’daki geçici kabrine konulan Atatürk’ün naaşı, 10 Kasım 1953 tarihinde düzenlenen devlet töreni ile ebedi istirahgahı olan Anıtkabir’deki mezar odasına defnedildi.
10.11.2022 Gündem
Nihat Kahveci'den olay Cengiz Ünder sözleri
Nihat Kahveci'den olay Cengiz Ünder sözleri Nihat Kahveci, A Milli Takımımızın Azerbaycan'ı 2-1 yendiği maçın ardından TRT Spor'da değerlendirmelerde bulundu ve oyuncularımızın son durumuna değinirken, EURO 2020 öncesinde önerilerini paylaştı.
28.05.2021 Euro 2020
Son dakika - Ertuğrul Sağlam'dan 19 yaş altı takımı eleştirisi!
Son dakika - Ertuğrul Sağlam'dan 19 yaş altı takımı eleştirisi! Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, TFF 1. Lig'de iddiası bulunmayan takımların şampiyonluk yarışı veren ekiplerle mücadelesine 19 yaş altı takımı oyuncularıyla çıkmasını eleştirdi.
29.04.2021 1.Lig
Haluk Yürekli: 'Bildiri ittifakının mimarı Ali Koç'
Haluk Yürekli: 'Bildiri ittifakının mimarı Ali Koç' 360 kanalında yayınlanan Spor Gecesi programında Haluk Yürekli, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve MHK Başkanı Zekeriya Alp'e yönelik sert eleştirilerde bulundu. Yürekli, 'Bildiri ittifakının mimarı Ali Koç. Kimse konuşmadı. Niye konuşmadı çünkü ortada hiç gözükmedi hep arkada planlayan insandı.' dedi.
23.12.2019 Futbol
Umut Güner: Orhan Ak sabrımı taşırdı
Umut Güner: Orhan Ak sabrımı taşırdı Siyah-Beyazlılar’ın, Mayıs ayında gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul’da yeniden yönetime seçilen Umut Güner, faks yoluyla istifasını iletti.
30.06.2020 Beşiktaş
Artık sabır kalmadı
Artık sabır kalmadı Sarı-lacivertli camianın Teknik Direktör Vitor Pereira’ya sabrı kalmadı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Parayı duyan 'akraba' çıkıyor
Parayı duyan 'akraba' çıkıyor Oğullarına hastanede HIV virüsü verilince 1 milyon 393 bin lira tazminata hak kazanan baba konuştu: "Yıllardır en yakın akrabalarımız bile bizi dışlamıştı. Şimdi parayı duyan bizi arıyor."
3.12.2014 Gündem
Erdoğan'dan flaş açıklamalar
Erdoğan'dan flaş açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ombudsmanlık sempozyumunda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, provokatörlere çok sert çıkarak "Gezi'de hayatını kaybeden bir çocuk için senaryolar yazan ve timsah gözyaşları dökenler, Kurban Bayramı'nda vahşice katledilen Yasin Börü için neden sesiniz çıkmadı?" dedi.
21.10.2014 Siyaset
Ağızlarını bıçak açmadı
Ağızlarını bıçak açmadı Letonya ile oynanacak maç için gece yarısı Riga’ya giden A Milli Takım’da kimse konuşmadı, uçağın içi cenaze evi gibiydi.
1.07.2020 Milli Takım
Rehin kamyoncudan flaş sözler
Rehin kamyoncudan flaş sözler IŞİD'in Musul'da rehin aldığı TIR şoförlerinden biri TVNET'e konuştu, dikkat çeken bilgiler verdi.
13.06.2014 Gündem
Süper Lig transfer haberleri futbol
Süper Lig transfer haberleri futbol Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler
1.07.2020 Futbol
Beşiktaş transfer haberleri
Beşiktaş transfer haberleri Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.
30.06.2020 Beşiktaş
İçişleri müfettişleri Lice’ye gitti
İçişleri müfettişleri Lice’ye gitti Lice Kayacık köyünde, Medeni Yıldırım’ın ölümü ile sonuçlanan olayın yaşandığı karakol çevresinde dün jandarma ve polisler dedektörle patlayıcı aradı. İçişleri Bakanlığı da olayı araştırması için müfettiş görevlendirdi
30.06.2013 Siyaset
Shaqiri'den açıklama geldi!
Shaqiri'den açıklama geldi! Bayern Munih'in Arnavut asıllı İsviçreli futbolcusu Xherdan Shaqiri'nin Alman kulübünde devam edeceği öğrenildi.
30.06.2020 Galatasaray
Hilbert: Almanya, İtalya ve İspanya'dan teklifler var
Hilbert: Almanya, İtalya ve İspanya'dan teklifler var Beşiktaş'ın 2010-2011 sezonunun başında Stuttgart takımından bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği Roberto Hilbert'in, Siyah Beyazlı takım ile olan mukavelesi bu sezonun bitiminde sona erecek.
30.06.2020 Beşiktaş
Bu ameliyatı yine yaparım!
Bu ameliyatı yine yaparım! Doç. Dr. Nasır, “Ben bu kararı tek başıma vermedim. İki kol ve bacağı takabilecek kabiliyetteyim ama benim tek başıma diğer organlarla ve gelişecek risklerle ilgili karar verme yetkim ve hakkım yok. Hepsi uzmanlarından onay alınarak yapıldı” dedi
3.01.2013 Gündem
HEPİMİZ İNANDIK
HEPİMİZ İNANDIK “Frikik için topun başına gittiğimizde Selçuk’un yüzünü gördük. İnanılmaz derecede inanmıştı gol atacağına. O an ben değil takımda kim olsa Selçuk’un elinden topu alamazdı. Kimse konuşmadı. Topu ona bıraktık, o da golünü attı.”
30.06.2020 Galatasaray