Kirli

Kirli

Son dakika Kirli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kirli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kirli haber sayfamızda...

Kirli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.101 kirli haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili açıklama Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kürecik'teki radar üssüyle ilgili iddialara çok sert tepki gösterdi.
26.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili son dakika açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili son dakika açıklaması Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kürecik'teki radar üssüyle ilgili iddialara çok sert tepki gösterdi.
26.04.2024 Gündem
BUGÜN SATIŞTA! 💥 BİM 26 Nisan Cuma aktüel kataloğu raflarda satışa sunuldu! BİM'de bu Cuma hangi ürünler satışta olacak?  Çamaşır Selesi, Deterjan Hazneli Mop, Çöp Kovası...
BUGÜN SATIŞTA! 💥 BİM 26 Nisan Cuma aktüel kataloğu raflarda satışa sunuldu! BİM'de bu Cuma hangi ürünler satışta olacak? Çamaşır Selesi, Deterjan Hazneli Mop, Çöp Kovası... BİM mağazalarında Salı ve Cuma günlerine özel yayımlanan aktüel katalog ürünleri belirtilen günlerde mağazalarda satışa çıkıyor. Bu hafta Cuma günü BİM mağazalarında satışa çıkacak ürünler arasında Cam Set Üstü Ocak, Cam Kupa Seti, Mini Ütü Masası, Kirli Çamaşır Sepeti, Banyo Seti gibi birçok ürün mağaza raflarında satışta olacak. İşte BİM 26 Nisan Cuma aktüel kataloğunda yer alan ürünlerin tam listesi...
26.04.2024 Bilgi Rehberi
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil!
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı çok sert sözlerle eleştirirken yıldız isim için "Büyük takım oyuncusu değil." ifadesini kullandı.
23.04.2024 Fenerbahçe
Atatürk büstünü ıslak mendille silen Poyraz’a unutamayacağı bir sürpriz
Atatürk büstünü ıslak mendille silen Poyraz’a unutamayacağı bir sürpriz Diyarbakır’da hastane bahçesinde Atatürk büstünü silerken görüntülenen Poyraz Kaçmaz’a (8) motosikletli Yunus timleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi, Atatürk posteri ve polis şapkası hediye edip, motosikletle tur attırdı.
22.04.2024 Gündem
Bakasetas'tan olay tepki: Kendimi kaybedebilirim! Gerçekten utanç verici
Bakasetas'tan olay tepki: Kendimi kaybedebilirim! Gerçekten utanç verici Panathinaikos'un yıldız oyuncusu Anastasios Bakasetas, 5-0'lık Lamia galibiyeti sonrası çok sert açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Dünyadan Futbol
MHP'den CHP ve DEM açıklaması: İlk icraatları bizleri şaşırtmadı!
MHP'den CHP ve DEM açıklaması: İlk icraatları bizleri şaşırtmadı! MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz yaptığı açıklamada “CHP’nin ‘Kent Uzlaşısı’ adı altında ittifak yaptığı DEM’li belediyelerin ilk icraatları bizleri şaşırtmamıştır” şeklinde konuştu.
21.04.2024 Gündem
'Cehennemi seçti!' Babasını gölette boğdu, şoke eden şeytan çıkarma ayini
'Cehennemi seçti!' Babasını gölette boğdu, şoke eden şeytan çıkarma ayini Sırılsıklam kıyafetlerle kapıdan içeri girip, annesine babasının kaybolduğunu anlattı. Kısa süre sonra ortaya çıkan gerçek kan dondurdu. Genç babasını 'iblisten' kurtarmak için, bir gölette boğmuştu.
19.04.2024 Dünya
Makinem bulaşıkları neden temiz yıkamıyor? Her zaman değil, doğru anda çalıştırın
Makinem bulaşıkları neden temiz yıkamıyor? Her zaman değil, doğru anda çalıştırın Bulaşık makinesi büyük bir zaman tasarrufu sağlayabilir. Ancak yıkama işleminin sonunda bulaşıklarınız hala kirliyse, onları tekrar yıkamak zorunda kalmak oldukça can sıkıcıdır. Makineden çıkan bulaşıkların kirli olmasının birkaç nedeni olabilir. Peki ne onlar?
18.04.2024 Püf Noktası
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya Kanal D’nin, sevilen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', aksiyon dolu bir bölümle ekrana geldi. Umut’un hem babası hem de kendisi için sürdürdüğü adalet savaşında dengeler sürekli değişirken; heyecanın bir an bile dinmediği 7’nci bölüm izleyicilerin beğenisini topladı.
18.04.2024 Cadde
Taş Kağıt Makas'ta Umut tehlikede! Duyduklarına sinirlenen Fecir kendini kaybetti
Taş Kağıt Makas'ta Umut tehlikede! Duyduklarına sinirlenen Fecir kendini kaybetti Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' yedinci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
18.04.2024 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Gündem
Hem makinenizi hem çamaşırlarınızı koruyun! Basit önlemler almak yeterli
Hem makinenizi hem çamaşırlarınızı koruyun! Basit önlemler almak yeterli Çamaşır makinesinde çamaşır yıkamanın ne kadar zor olabileceğini merak ediyor olabilirsiniz? Ancak ara sıra hala kirli gömlekler veya en sevdiğimiz tişörtlerimizde yırtıklar olması gibi pek de iyi sonuçlar alamıyoruz. Bu nedenle, zamandan ve paradan tasarruf etmenin yanı sıra kıyafetlerinizin ömrünü uzatmak kullanabileceğiniz bazı yöntemler var.
16.04.2024 Yaşam
BM: Gazze'de sıcaklık ve kirlilik nedeniyle su yoluyla bulaşan hastalıklar yayılıyor
BM: Gazze'de sıcaklık ve kirlilik nedeniyle su yoluyla bulaşan hastalıklar yayılıyor Birleşmiş Milletler (UN) Gazze'de temiz suya erişim sıkıntısı ve artan sıcaklıklar nedeniyle su yoluyla bulaşan hastalıkların yayıldığını bildirdi.
15.04.2024 Dünya
Altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat: Savaş piyasaları nasıl etkileyecek?
Altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat: Savaş piyasaları nasıl etkileyecek? Altın, döviz, borsa ve kripto para piyasalarını oldukça hareketli bir hafta bekliyor. Cumartesi günü İran’ın İsrail’e yönelik İHA ve füzelerle saldırı başlatmasıyla birlikte Orta Doğu’da tansiyon yükseldi. Peki savaş piyasaları nasıl etkileyecek? Ekonomist Belgin Maviş beklentilerini açıklarken, yatırımcıları uyardı. İşte detaylar...
15.04.2024 Ekonomi
Kredi çeken emekliler dikkat! Yargıtay'dan emsal karar: Önceki tahsilatlar talep edilemez
Kredi çeken emekliler dikkat! Yargıtay'dan emsal karar: Önceki tahsilatlar talep edilemez Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, kredi borcunu emekli maaşı ile ödemeyi taahhüt eden emeklileri ilgilendiren emsal bir karara imza attı.
13.04.2024 Ekonomi
Turizm kenti Antalya'da panik! 'Rüzgarla taşınarak deniz üzerinde kümeleniyor'
Turizm kenti Antalya'da panik! 'Rüzgarla taşınarak deniz üzerinde kümeleniyor' Turizm kenti Antalya'da bir süredir sahil ve Antalya Körfezi'nde görülen denizanaları ve polen görüntüsü, vatandaşta korku ve paniğe neden oldu.
9.04.2024 Gündem
Akşener’in koltuğuna 4 aday talip! Whatsapp'tan dikkat çeken mesaj
Akşener’in koltuğuna 4 aday talip! Whatsapp'tan dikkat çeken mesaj İYİ Parti lideri Akşener, 27 Nisan’daki kurultayda aday olmayacağını açıklayıp, makam odasını boşalttırdı. Öte yandan adaylık açıklamaları peşe peşe gelirken, dikkat çeken bir whatsapp mesajı ortaya çıktı.
9.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de 31 Mart depremi! Akşener kararını verdi
İYİ Parti'de 31 Mart depremi! Akşener kararını verdi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimli olağanüstü genel kurultay için merakla beklenen kararını duyurdu.
8.04.2024 Haberler
Son dakika! İYİ Parti'de 31 Mart depremi! Akşener kararını verdi
Son dakika! İYİ Parti'de 31 Mart depremi! Akşener kararını verdi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimli olağanüstü genel kurultay için merakla beklenen kararını duyurdu.
8.04.2024 Gündem
KİRLİ SEPETİ YENİ BÖLÜM BU AKŞAM VAR MI, yok mu? Kirli Sepeti bu hafta olacak mı? Kirli Sepeti 26. bölüm Now TV yayın akışında yer alıyor mu?
KİRLİ SEPETİ YENİ BÖLÜM BU AKŞAM VAR MI, yok mu? Kirli Sepeti bu hafta olacak mı? Kirli Sepeti 26. bölüm Now TV yayın akışında yer alıyor mu? Pazar akşamları Fox TV ekranında izleyici ile buluşan Kirli Sepeti dizisi yeni bölüm bu akşam ekrana gelecek mi sorusu dizinin takipçileri tarafından araştırılıyor. Bu akşam yeni bölüm ile ekrana gelmesi beklenen Kirli Sepeti dizisi Now TV yayın akışında yer almıyor. Peki Kirli Sepeti 26. bölüm bu akşam yayınlanmayacak mı, yeni bölüm ne zaman?
7.04.2024 Bilgi Rehberi
Yerel başarıyı genele taşıyacak yol çizilecek
Yerel başarıyı genele taşıyacak yol çizilecek CHP lideri Özel, bayramdan sonra il başkanları, belediye başkanları, vekiller ve PM üyeleri ile yapacağı toplantılarda seçim sonuçlarını analiz edecek. Seçmenin yereldeki desteğini genel seçime kadar kalıcı kılmayı hedefleyen strateji ve yol haritasını şekillendirecek...
6.04.2024 Gündem
Böcek yuvasına dönüyordu ama çaresi var! Kirli prizler için 1 kulak çubuğu yeter
Böcek yuvasına dönüyordu ama çaresi var! Kirli prizler için 1 kulak çubuğu yeter Evdeki prizleri temizlemek çoğu zaman zor ve tehlikeli olabilir. Ancak kullanacağınız bu yöntem priz temizlemeye olan bakış açınızı yerle bir edecek.
2.04.2024 Püf Noktası
Afyonkarahisar seçim sonuçları! 1945 yılından bu yana bir ilk yaşandı
Afyonkarahisar seçim sonuçları! 1945 yılından bu yana bir ilk yaşandı Afyonkarahisar'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, CHP'li Burcu Köksal, Belediye Başkanı seçildi. Çok partili döneme geçilmesinin ardından CHP'nin ilk kez Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı'nı kazandığı kentte, Burcu Köksal ilk kadın belediye başkanı seçildi.
1.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kirli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.