Klose

Klose

Son dakika Klose haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Klose gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Klose haber sayfamızda...

Klose

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 674 klose haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın yerine iki aday! Temaslar başladı
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın yerine iki aday! Temaslar başladı Beşiktaş'ın sözleşmesini Aralık ayının sonuna kadar uzattığı Rıza Çalımbay'ın yerine yabancı teknik direktör düşünülüyor. Siyah-beyazlı yönetim Çalımbay'ın yerine iki aday belirledi ve temaslar başladı.
20.12.2023 Beşiktaş
Türkiye'nin EURO 2024 rakipleri belli oldu! İşte Avrupa Şampiyonası grupları
Türkiye'nin EURO 2024 rakipleri belli oldu! İşte Avrupa Şampiyonası grupları Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası'nda grup kuraları çekildi. EURO 2024 kura çekiminde Türkiye'nin grup rakipleri belli oldu. Öte yandan turnuvada dağıtılacak para ödülleri açıklandı
2.12.2023 EURO 2024
Türkiye, 'bitti' demeden bitmez!
Türkiye, 'bitti' demeden bitmez! A Milli Takımımız, inanılmaz geri dönüşleri ve mucizevi zaferleriyle EURO 2008'e damgasını vurdu. İsviçre, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan'la oynadığımız tarihi maçlar tüm dünyaya, "Türkler soyunma odasına girmeden hiçbir şey bitmez" dedirtti. Fatih Terim ve oyuncuları herkese şartlar ne olursa olsun pes etmeyen, geri atmayan bir takım izletti.
26.10.2023 Skorer
Mert Aydın yazdı: Bu dünyadan bir Fontaine geçti
Mert Aydın yazdı: Bu dünyadan bir Fontaine geçti Bir yandan arkadaşının sakatlanmasına üzülüyor bir yandan da gelen fırsata seviniyordu. Rene Bliard’ın arkasında gelmişti İsveç’teki Dünya Kupası’na... Şimdi Paraguay maçı öncesinde şans ona gülmüştü. Ne var ki ciddi bir sorunu vardı.
12.03.2023 Dünyadan Futbol
Vicente del Bosque'nin Messi hayranlığı! 'Ronaldo yerine tercih ederim'
Vicente del Bosque'nin Messi hayranlığı! 'Ronaldo yerine tercih ederim' Bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran İspanya'nın eski Teknik Direktörü Vicente del Bosque, Dünya Kupası'nda zafere ulaşan Arjantin'i ve yıldız futbolcu Lionel Messi hakkında övgü dolu değerlendirmelerde bulundu.
24.12.2022 Dünya Kupası
Dünya Kupası sonrası Lionel Messi imzaya hazırlanıyor! PSG'de büyük şok
Dünya Kupası sonrası Lionel Messi imzaya hazırlanıyor! PSG'de büyük şok Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin'in süperstarı Lionel Messi transfer görüşmelerine başlıyor. PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Messi ile görüşmelere başlayacaklarını açıklamıştı fakat Arjantinli yıldızdan şoke eden bir hamle geldi.
21.12.2022 Dünya Kupası
Efsane isim, Messi ile görüşmesini duyurdu! 'Kamera arkasında söyledi'
Efsane isim, Messi ile görüşmesini duyurdu! 'Kamera arkasında söyledi' Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Arjantin'de tüm gözler Lionel Messi'ye çevrildi. Koleksiyonunda eksik olan tek parçayı tamamlayan Messi'nin kariyeriyle ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı.
20.12.2022 Dünya Kupası
Arjantin'den Lionel Messi için 2026 Dünya Kupası iddiası!
Arjantin'den Lionel Messi için 2026 Dünya Kupası iddiası! Arjantin Milli Takımı ile Dünya Kupası'nı kazanarak koleksiyonunu en önemli parçasını tamamlayan Lionel Messi'ni 2026 Dünya Kupası'nda oynayıp oynamayacağı henüz netlik kazanmazken Arjantin basınından konuya ilişkin çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
20.12.2022 Dünya Kupası
Lionel Messi ve Arjantin Milli Takımı ceplerini doldurdu! Dünya Kupası'nda şampiyonluk sonrası para yağdı
Lionel Messi ve Arjantin Milli Takımı ceplerini doldurdu! Dünya Kupası'nda şampiyonluk sonrası para yağdı Kariyerindeki son Dünya Kupası maçına Fransa finalinde çıkan Lionel Messi, skor perdesini açan isim oldu ve Brezilya efsanesi Pele ile gol sayısını eşitledi. Arjantinli süperstar, Fransa maçıyla ayrıca Dünya Kupası tarihine de geçti. Lionel Messi ve arkadaşlarını bekleyen dev gelir ortaya çıktı.
19.12.2022 Dünya Kupası
Arjantin-Fransa finalinde Messi ve Mbappe yeni rekorlar için sahada!
Arjantin-Fransa finalinde Messi ve Mbappe yeni rekorlar için sahada! 2022 Katar Dünya Kupası'nda final zamanı! Arjantin'de tüm gözler Lionel Messi'de olacak. Fransa'nın ise en büyük kozu Kylian Mbappe... İki süperstar ülkelerine üçüncü Dünya Kupası'nı kazandırmak için sahada olacak. Turnuvada kırılmadık rekor bırakmayan Lionel Messi ile yeni neslin rekor bükücüsü Kylian Mbappe bu akşam yeni rekorların sahibi olmak için mücadele verecek.
18.12.2022 Dünya Kupası
Katar'ı salladılar! Kylian Mbappe ve Lionel Messi, Dünya Kupası'nda kırılmadık rekor bırakmadı
Katar'ı salladılar! Kylian Mbappe ve Lionel Messi, Dünya Kupası'nda kırılmadık rekor bırakmadı 2022 Dünya Kupası'nda en büyüğün belli olmasına saatler kala tüm gözler Lionel Messi ve Kylian Mbappe'nin göstereceği performansa çevrildi. Katar'ın prensleri kırılmadık rekor bırakmadı. İşte Lionel Messi ve Kylian Mbappe'nin Katar'daki unutulmaz performanslarının ayrıntıları...
18.12.2022 Dünya Kupası
Lionel Messi durmuyor! Yeni bir rekor kırma hedefinde
Lionel Messi durmuyor! Yeni bir rekor kırma hedefinde Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nın finaline çıkmak için Hırvatistan engelini aşmasını gereken Arjantin'de kaptan Lionel Messi bu maçta forma giyerse yeni bir rekor kıracak.
12.12.2022 Dünya Kupası
Katar'da sihirli rakamlar! Unutulmaz başarılar birbirini izliyor
Katar'da sihirli rakamlar! Unutulmaz başarılar birbirini izliyor Çeyrek final aşamasına gelinen 2022 Dünya Kupası’nda tarihi bir turnuva yaşanıyor. Rekorlar, dikkat çeken istatistikler, tarihe geçen ilkler ve unutulmaz başarılar birbirini izliyor, heyecan her geçen gün kat be kat artıyor.
8.12.2022 Dünya Kupası
Portekiz'de Gonçalo Ramos fırtınası! Ronaldo'yu aratmadı
Portekiz'de Gonçalo Ramos fırtınası! Ronaldo'yu aratmadı Dünya Kupası Son 16 Turu'nda Portekiz ile İsviçre ile karşılaştı. Maçı Portekiz 6-1'lik farklı skorla kazanırken mücadeleye 21 yaşındaki Gonçalo Ramos damgasını vurdu. Genç yıldız, birçok rekora adını yazdırmayı başardı. İşte detaylar...
7.12.2022 Dünya Kupası
Futbolun kalbi Katar’da atacak
Futbolun kalbi Katar’da atacak 2.8 milyon kişilik nüfusuyla Dünya Kupası’nı düzenleyen en az nüfuslu ülke olan Katar, final oynayacak 80. takım olacak. Şampiyona süresince 1.2 milyon turistin gelmesi beklenirken, 3 milyon bilet satıldı.
20.11.2022 Dünya Kupası
2022 Dünya Kupası'nın en değerli takımı belli oldu! Şaşırtan sonuç
2022 Dünya Kupası'nın en değerli takımı belli oldu! Şaşırtan sonuç Futbolseverlerin merakla beklediği 2022 FIFA Dünya Kupası'na 5 gün kaldı. Medya takip kurumu Ajans Press turnuva tarihinin en’lerini araştırdı.
15.11.2022 Dünya Kupası
Mert Aydın'ın kaleminden Dünya Kupası serüveni! İspanya'dan ilk şampiyonluk
Mert Aydın'ın kaleminden Dünya Kupası serüveni! İspanya'dan ilk şampiyonluk Güney Afrika’nın ev sahipliği yaptığı 2010 Dünya Kupası finalinde Hollanda ile İspanya karşı karşıya geldi. Golsüz devam eden maçın uzatmadaki 116. dakikası, Hollanda için yıkım oldu. Iniesta’nın golü, ilk dünya şampiyonluğunu getirdi
6.11.2022 Dünya Kupası
Dünya Kupası'na Brezilya damgası! Rekor kırdılar
Dünya Kupası'na Brezilya damgası! Rekor kırdılar 2022 Dünya Kupası heyecanının başlamasına sayılı günler kala futbolseverler geri sayıma geçti. Katar'da düzenlenecek dev turnuva öncesi turnuva tarihinin rekorlarını sizler için derledik. İşte Dünya Kupası'nın enleri...
5.11.2022 Dünya Kupası
Mert Aydın'ın kaleminden Dünya Kupası serüveni! Türkiye için unutulmaz
Mert Aydın'ın kaleminden Dünya Kupası serüveni! Türkiye için unutulmaz Güney Kore ile Japonya’nın ev sahipliğindeki Dünya Kupası’nda Türkiye de vardı. Şampiyon Brezilya ile iki kez kesişen yollarda ay-yıldızlılar, ev sahibi Güney Kore’yi 3-2 ile geçerek dünya üçüncülüğü apoletine ulaştı. Şenol Güneş’in öğrencileri, bronz madalyayı taktı.
30.10.2022 Dünya Kupası
Miroslav Klose'nin yeni adresi belli oldu
Miroslav Klose'nin yeni adresi belli oldu Miroslav Klose, Avusturya ekibi Altach'ta teknik direktörlük görevine getirildi.
17.06.2022 Futbol
Almanya’da Omicron mutasyonu şüphesi
Almanya’da Omicron mutasyonu şüphesi Almanya’da korona virüsün yeni mutasyonu Omicron olduğundan şüphelenilen 1 vaka tespit edildi.
27.11.2021 Dünya
TBMM Başkanı Şentop: Dünyanın en cömert ülkesiyiz
TBMM Başkanı Şentop: Dünyanın en cömert ülkesiyiz TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Dünyanın en zengin ülkesi değiliz ama en cömert ülkesiyiz. Türkiye en çok mülteciyi barındıran ülke. 4 milyonun üzerinde kayıtlı Suriyeli yaşıyor  Türkiye'de, son birkaç aydır değil, 10 yıldır yaşıyor" dedi.
20.09.2021 Siyaset
Şentop, İspanya’ya gidiyor
Şentop, İspanya’ya gidiyor TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve beraberindeki parlamento heyeti bugün İspanya’ya gidecek. Şentop’un ziyareti, 27 yıl aradan sonra Meclis Başkanı düzeyinde bu ülkeye yapılan ilk ziyaret olacak.
19.09.2021 Siyaset
Meclis Başkanı Şentop, İspanya'ya gidiyor
Meclis Başkanı Şentop, İspanya'ya gidiyor TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve beraberindeki parlamento heyeti, İspanya'ya 3 günlük ziyarette bulunacak.
18.09.2021 Siyaset
İranlı Ali Daei'den gol rekorunu yakalayan Cristiano Ronaldo'ya tebrik
İranlı Ali Daei'den gol rekorunu yakalayan Cristiano Ronaldo'ya tebrik İranlı eski futbolcu Ali Daei, milli formayla en çok gol atan oyuncu rekoruna ortak olan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'yu tebrik etti.
24.06.2021 Portekiz

Benzer Haber Etiketleri

Klose ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.