Ligue 1

Ligue 1

Son dakika Ligue 1 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ligue 1 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ligue 1 haber sayfamızda...

Ligue 1

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.598 ligue 1 haberi bulunmuştur.
Farioli sürprizi! Dünya devinin başına geçiyor
Farioli sürprizi! Dünya devinin başına geçiyor Teknik direktörlük kariyerine Süper Lig'de başlayan, Karagümrük ve Alanyaspor'u çalıştıran İtalyan çalıştırıcı Francesco Farioli, Serie A devinin başına geçebilir.
24.04.2024 İtalya Serie A
PSG'de Luis Enrique'den 4 kupa cevabı!
PSG'de Luis Enrique'den 4 kupa cevabı! Paris Saint Germain Teknik Direktörü Luis Enrique, tüm kulvarlardaki kupa ihtimaline değindi.
23.04.2024 Fransa Ligue 1
Fransa'da Yusuf Yazıcı'nın evine 3'üncü kez hırsız girdi!
Fransa'da Yusuf Yazıcı'nın evine 3'üncü kez hırsız girdi! Lille'de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın evine 3'üncü kez hırsız girdi.
23.04.2024 Fransa Ligue 1
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek çılgınlığı! Dev transfer teklifi ortaya çıktı
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek çılgınlığı! Dev transfer teklifi ortaya çıktı Fenerbahçe'de sergilediği performans ile Avrupa'nın birçok kulübünün dikkatini çeken İsmail Yüksek'in talipleri artıyor. Milli futbolcu için sarı-lacivertli ekibe gelen teklif ortaya çıktı.
22.04.2024 Fenerbahçe
Jean Onana attı, Marsilya 1 puana razı oldu!
Jean Onana attı, Marsilya 1 puana razı oldu! Ligue 1'in 30'uncu haftasında Toulouse ile Marsilya puanları paylaştı.
21.04.2024 Fransa Ligue 1
Paris Saint Germain, Olimpik Lyon'un fişini ilk yarıda çekti!
Paris Saint Germain, Olimpik Lyon'un fişini ilk yarıda çekti! Ligue 1'in 30'uncu haftasında Paris Saint Germain, Olimpik Lyon'u 4-1 mağlup etti.
21.04.2024 Fransa Ligue 1
Monaco, Brest karşısında 2 golle galip!
Monaco, Brest karşısında 2 golle galip! Ligue 1'in 30'uncu haftasında Monaco, Brest'i 2-0 mağlup etti.
21.04.2024 Fransa Ligue 1
Ligue 1'de Lille, Strasbourg karşısında üçlük attı!
Ligue 1'de Lille, Strasbourg karşısında üçlük attı! Lille, Ligue 1'in 30'uncu haftasında Strasbourg'u 1-0 mağlup etti.
21.04.2024 Fransa Ligue 1
Lens, Clermont'u tek golle yıktı!
Lens, Clermont'u tek golle yıktı! Lens, Ligue 1'in 30'uncu haftasında Clermont'u 1-0 mağlup etti.
20.04.2024 Fransa Ligue 1
Rennes, Nantes deplasmanında galip!
Rennes, Nantes deplasmanında galip! Ligue 1'in 30'uncu haftasında Rennes, Nantes deplasmanından 3-0 galip ayrıldı.
20.04.2024 Fransa Ligue 1
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
20.04.2024 Futbol
Nice, Lorient engelini 3 golle geçti!
Nice, Lorient engelini 3 golle geçti! Ligue 1'in 30'uncu haftasında Nice, Lorient'i 3-0 mağlup etti.
19.04.2024 Fransa Ligue 1
Anthony Martial'in transferdeki hedefi belli oldu!
Anthony Martial'in transferdeki hedefi belli oldu! Manchester United'ın yıldızı Anthony Martial'in sezon sonunda ülkesine dönmek istediği öğrenildi.
Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe yorumu! Arda Güler itirafı: Sabırlı olmamız gerekiyor
Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe yorumu! Arda Güler itirafı: Sabırlı olmamız gerekiyor Ligue 1 ekibi Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı suskunluğunu bozdu. Milli orta saha, UEFA Konferans Ligi'nde yarı final aşamasında Fenerbahçe ile eşleşmek istediğini dile getirdi. Yusuf Yazıcı'nın Arda Güler ile ilgili itirafı dikkat çekti.
17.04.2024 Konferans Ligi
Metz, Lens karşısında geri döndü!
Metz, Lens karşısında geri döndü! Ligue 1'in 29'uncu haftasında Metz, Lens'ı 2-1 mağlup etti.
12.04.2024 Fransa Ligue 1
Lionel Messi'nin yeni mesleği belli oldu! Sözleşme detaylarını açıkladı
Lionel Messi'nin yeni mesleği belli oldu! Sözleşme detaylarını açıkladı Paris Saint Germain'den ayrıldıktan sonra sürpriz bir kararla MLS ekibi Inter Miami'ye imza atan Lionel Messi ile ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. Arjantinli yıldızın yeşil sahalara veda ettikten sonraki muhtemel mesleği netlik kazandı.
8.04.2024 Dünyadan Futbol
Paris Saint Germain ve Clermont puanları paylaştı!
Paris Saint Germain ve Clermont puanları paylaştı! Ligue 1'in 28'inci haftasında Paris Saint Germain ve Clermont arasındaki mücadele 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.
6.04.2024 Fransa Ligue 1
Lens ve Le Havre puanları paylaştı!
Lens ve Le Havre puanları paylaştı! Ligue 1'in 28'inci haftasında Lens ile Le Havre arasındaki mücadele 1-1'lik beraberlikle sona erdi.
6.04.2024 Fransa Ligue 1
Lille, Marsilya engelini 3 golle geçti!
Lille, Marsilya engelini 3 golle geçti! Ligue 1'in 28'inci haftasında Lille, Marsilya'yı 3-1 mağlup etti.
5.04.2024 Fransa Ligue 1
Lille - Marsilya maçından kareler
Lille - Marsilya maçından kareler Lille, Ligue 1'in 28'inci haftasında Marsilya ile karşı karşıya geldi.
5.04.2024 Fransa Ligue 1
Fenerbahçe-Anadolu Efes derbisinde Türkiye’nin en yüksek oranları Misli’de!
Fenerbahçe-Anadolu Efes derbisinde Türkiye’nin en yüksek oranları Misli’de! Fenerbahçe – Anadolu Efes derbisinde Türkiye’nin en yüksek oranları Misli’de! Canlı yayınlar, son dakika gelişmeleri ve yüzlerce maçta daha yüksek oranlar…
5.04.2024 Skorer
Vincent Aboubakar'ın yeni rotası belli oldu! Üç talip birden
Vincent Aboubakar'ın yeni rotası belli oldu! Üç talip birden Beşiktaş'ın Kamerunlu yıldızı Vincent Aboubakar'ın yeni rotası belli oluyor. Siyah-Beyazlı ekibin çok büyük beklentiler içerisinde olduğu yıldız golcü bu sezonki performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Fransızlar, Aboubakar'ın yeni rotasını açıkladı.
3.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ı bekleyen kiralık sorunu! Gözden düştüler
Beşiktaş'ı bekleyen kiralık sorunu! Gözden düştüler Beşiktaş’ın satış opsiyonuyla birlikte kiralık gönderdiği Rosier ile Onana kulüplerinde gözden düştü. Yabancı oyuncu sayısını yaz döneminde 19’dan 12’ye indirmek zorunda olan siyah-beyazlılar bu oyuncuların geri dönmesi halinde ciddi sıkıntı yaşayacak.
3.04.2024 Beşiktaş
Vincent Aboubakar çıkarması! Fransa'dan 3 takım peşinde
Vincent Aboubakar çıkarması! Fransa'dan 3 takım peşinde Beşiktaş'tan sezon sonunda ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Vincent Aboubakar ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Kamerunlu santrfora, Fransa'dan 3 takımın ilgi gösterdiği öğrenildi.
1.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'dan sağ bek için sürpriz hamle! Temaslar başladı
Galatasaray'dan sağ bek için sürpriz hamle! Temaslar başladı Sacha Boey'in Bayern Münih'e transferi sonrası Serge Aurier'i kadrosuna katan ancak henüz kullanamayan Galatasaray, sağ bek için yaz aylarında bir hamle daha yapmayı planlıyor. İşte detaylar...
1.04.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Ligue 1 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.