Mandanda

Mandanda

Son dakika Mandanda haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mandanda gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mandanda haber sayfamızda...

Mandanda

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 188 mandanda haberi bulunmuştur.
Francesco Farioli, Fransa'da tarih yazıyor! PSG'yi geride bıraktılar
Francesco Farioli, Fransa'da tarih yazıyor! PSG'yi geride bıraktılar Fransa Ligue 1'de Francesco Farioli rüzgarı esiyor. Türkiye'de Fatih Karagümrük ve Aytemiz Alanyaspor'u çalıştıran genç İtalyan teknik adam, Nice ile Fransa Ligue 1'de henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Nice, PSG'nin önünde namağlup liderliğini sürdürüyor.
6.11.2023 Fransa Ligue 1
Nice, Rennes'i 2 golle devirdi!
Nice, Rennes'i 2 golle devirdi! Fransa Ligue 1'in 11'inci haftasında Nice, Rennes'i 2-0'lık skorla mağlup etti.
5.11.2023 Fransa Ligue 1
Doğan Alemdar, geleceği hakkında konuştu: 2026 yılına kadar sözleşmem var
Doğan Alemdar, geleceği hakkında konuştu: 2026 yılına kadar sözleşmem var Ümit Milli Futbol Takımı’nın file bekçisi Doğan Alemdar, “Bu sezona baktığımız zaman çok fazla forma şansı bulamadım. Ama çok tecrübe kazandım. Bana çok şey kattı. Son maç forma şansı buldum. Kalecimiz Mandanda sakattı. Ben de iyi değerlendirdim. Güzel bir kapanış oldu benim adıma” dedi.
21.06.2023 Futbol
Doğan Alemdar, geleceği hakkında konuştu: 2026 yılına kadar sözleşmem var
Doğan Alemdar, geleceği hakkında konuştu: 2026 yılına kadar sözleşmem var Ümit Milli Futbol Takımı’nın file bekçisi Doğan Alemdar, “Bu sezona baktığımız zaman çok fazla forma şansı bulamadım. Ama çok tecrübe kazandım. Bana çok şey kattı. Son maç forma şansı buldum. Kalecimiz Mandanda sakattı. Ben de iyi değerlendirdim. Güzel bir kapanış oldu benim adıma” dedi.
21.06.2023 Futbol
Fransa'da şaşırtan olay; top patladı, frikik kazandı! Mbappe ilk maçında şov yaptı
Fransa'da şaşırtan olay; top patladı, frikik kazandı! Mbappe ilk maçında şov yaptı Fransa, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Grubu'nun ilk maçında Hollanda ile karşıya geldi. Heyecan dolu maçta Fransa'nın dünya yıldızı Kylian Mbappe, kaptan olarak çıktığı ilk maçta performansı ile alkış topladı. Öte yandan müsabakada topun patlamasından sonra kazanılan frikik herkesi şaşırttı.
25.03.2023 Futbol
Kylian Mbappe'nin yeni adresini duyurdular! Transferin maliyeti tüm zamanların rekoru olacak
Kylian Mbappe'nin yeni adresini duyurdular! Transferin maliyeti tüm zamanların rekoru olacak Dünya Kupası'nda Fransa Milli Takımı ile şov yapan Kylian Mbappe, PSG'den ayrılmaya karar verdi. Yıldız oyuncunun yeni takımına ilişkin çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Transferin gerçekleşmesi durumunda tüm zamanların maliyet rekoru kırılmış olacak.
22.12.2022 Dünya Kupası
Mbappe'den Arjantin maçında sert sözler! Soyunma odasındaki konuşmaları ifşa oldu: Salakça!
Mbappe'den Arjantin maçında sert sözler! Soyunma odasındaki konuşmaları ifşa oldu: Salakça! 2022 Katar Dünya Kupası, Arjantin'in zaferiyle sonuçlandı. Penaltı atışları sonucu Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin'e Fransa'dan sadece Mbappe karşı koymaya çalıştı ama genç yıldızın çabası da mutlu sona yetmedi. Kylian Mbappe'nin Arjantin maçının devre arasında soyunma odasındaki konuşmaları ifşa oldu. Mbappe'nin takım arkadaşlarına çok sert sözler söylediği ortaya çıktı.
21.12.2022 Dünya Kupası
Dünya Kupası finalisti Fransa'nın kadrosunda sadece 2 Fransız yer aldı! Meğer Kylian Mbappe...
Dünya Kupası finalisti Fransa'nın kadrosunda sadece 2 Fransız yer aldı! Meğer Kylian Mbappe... Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası finalinde Arjantin'e penaltılar sonucunda mağlup olarak kupaya ulaşamayan Fransa'nın kadrosunda sadece iki futbolcunun Fransız kökenli olması dikkat çekti.
21.12.2022 Dünya Kupası
Fransa, Tunus'a yenildi ama gruptan çıktı
Fransa, Tunus'a yenildi ama gruptan çıktı Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda D Grubu'nun son maçında Fransa, Tunus ile karşı karşıya geldi. Gruptan çıkmayı daha önce garantileyen Fransa, Tunus'a mağlup olmasına rağmen son 16 biletini aldı.
30.11.2022 Skorer
Fransa rekora ortak oldu! 2022 Dünya Kupası'nda bir ilk
Fransa rekora ortak oldu! 2022 Dünya Kupası'nda bir ilk 2022 Dünya Kupası'nda heyecan devam ederken Tunus ile Fransa karşı karşıya geldi. Fransa Milli Takımı, Katar'daki dev turnuvada bir ilke imza attı ve Dünya Kupası tarihindeki rekora ortak oldu. İşte ayrıntılar...
1.12.2022 Dünya Kupası
Emre Taşdemir damga vurdu! Galatasaray formasıyla bir ilk yaşadı
Emre Taşdemir damga vurdu! Galatasaray formasıyla bir ilk yaşadı Spor Toto Süper Lig'in 12'nci haftasında Fatih Karagümrük, Galatasaray'la karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakada VAR'ın tavsiyeleri dikkat çekti. Sarı-kırmızılıların formasıyla uzun süre sonra ilk kez forma şansı bulan Emre Taşdemir, gösterdiği performansla uzun süre sonra bir ilke imza attı.
29.10.2022 Galatasaray
Süper Lig'in en değerli futbolcusu belli oldu! Arda Güler yükselişe geçti
Süper Lig'in en değerli futbolcusu belli oldu! Arda Güler yükselişe geçti Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışının devam ettiği süreçte en değerli oyuncular listesi güncellendi. Süper Lig'in en değerli futbolcusu belli olurken, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler piyasa değer grafiğinde yükselişini devam ettirdi. İşte Spor Toto Süper Lig'in değerli futbolcuları ve Arda Güler'in yeni yeri...
29.10.2022 Süper Lig
Şenol Güneş damgası! Beşiktaş'ta yeni dönemde parlatması muhtemel futbolcular...
Şenol Güneş damgası! Beşiktaş'ta yeni dönemde parlatması muhtemel futbolcular... Beşiktaş Kulübü'nde Valerien Ismael'le yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevi için Şenol Güneş'le anlaşma sağlandı. Siyah-beyazlılarda üst üste iki şampiyonluk yaşadığı dönemde parlattığı futbolcularla dikkat çeken tecrübeli teknik adamın gelişiyle birlikte gözler mevcut kadrodaki yıldızlara çevrildi. İşte Şenol Güneş'in Beşiktaş'ta yeniden parlatması beklenen oyuncular...
29.10.2022 Beşiktaş
NBA'in eski yıldızı tutuklandı! Dilenirken görüntülenmişti
NBA'in eski yıldızı tutuklandı! Dilenirken görüntülenmişti NBA ekiplerinden Cleveland Cavaliers’ın eski oyuncusu Delonte West, araca izinsiz girme, kolluk kuvvetlerine direnme ve kamuda sarhoş olma suçları nedeniyle tutuklandı.
28.10.2022 NBA
Sürpriz iddia: Pereira, Premier Lig ekibini çalıştıracak
Sürpriz iddia: Pereira, Premier Lig ekibini çalıştıracak Geçtiğimiz sezonlarda Fenerbahçe'de iki kez teknik direktörlük yapan Portekizli teknik adam, şu anki takımı Corinthians ile sözleşme uzatıp uzatmayacağı bilinmiyor. Sözleşmesini uzatmadığı taktirde, 54 yaşındaki tecrübeli teknik direktörün yeni takımı Premier Lig olduğu öne sürüldü.
28.10.2022 Dünyadan Futbol
UEFA’dan Sivasspor paylaşımı!
UEFA’dan Sivasspor paylaşımı! UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu 5. maçında CFR Cluj’u sahasında 3-0 yenen DG Sivasspor, UEFA’nın da dikkatini çekti.
28.10.2022 Sivasspor
Trabzonspor taraftarlarına Sırbistan'da gözaltı
Trabzonspor taraftarlarına Sırbistan'da gözaltı Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da dün akşam oynanan Kızılyıldız-Trabzonspor maçını izleyen bir grup Trabzonspor taraftarı, maç bitiminde Sırbistan polisi tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan taraftarlar, büyükelçiliğin devreye girmesiyle serbest bırakıldı. 
28.10.2022 UEFA Avrupa Ligi
NBA'de olaylı gece! Luka Doncic'ten tarihi performans
NBA'de olaylı gece! Luka Doncic'ten tarihi performans NBA'de gece 4 maçla tamamlanırken, Brooklyn Nets-Dallas Mavericks maçında yaşanan olaylar geceye damgasını vurdu.
28.10.2022 NBA
Fenerbahçe-Rennes maçı Avrupa'da büyük yankı buldu: Her şey mahvoldu! Kadıköy'de bunu başaramazsın
Fenerbahçe-Rennes maçı Avrupa'da büyük yankı buldu: Her şey mahvoldu! Kadıköy'de bunu başaramazsın UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5'inci maçında Fenerbahçe sahasında Rennes'i konuk etti. Rennes 3-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve mücadele 3-3 sona erdi. Avrupa basını Fenerbahçe-Rennes maçına geniş yer ayırdı.
28.10.2022 UEFA Avrupa Ligi
Ercan Güven'den Mandanda iddiası! 'Teknik direktörlük hayatını bitiririz'
Ercan Güven'den Mandanda iddiası! 'Teknik direktörlük hayatını bitiririz' Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nun 5'inci haftasında Rennes'le karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, İstanbul'da 3-0 geriye düştüğü maçta sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Rennes'de Bruno Genesio'nun ikinci yarıda Steve Mandanda'nın yerine Doğan Alemdar'ı oyuna alması dikkat çekti. Spor yazarları Fenerbahçe - Rennes müsabakasını köşelerinde değerlendirdi. Milliyet Gazetesi'nin duayen yazarlarından Ercan Güven, Steve Mandanda'yla ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.
28.10.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus'un hamleleri geri dönüşü getirdi! Fenerbahçe taraftarını unutmadı
Jorge Jesus'un hamleleri geri dönüşü getirdi! Fenerbahçe taraftarını unutmadı UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nun 5'inci haftasında Fenerbahçe, Rennes'le karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nda oynandı. Kritik mücadelede Sırp hakem Novak Simovic'in verdiği kararlar çok tartışıldı. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli teknik direktörü Jorge Jesus'un hamleleri unutulmaz geri dönüşte başrol oynadı.
28.10.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Kadıköy'de pes etmedi! Rennes'e karşı 3-0'dan geri döndü
Fenerbahçe, Kadıköy'de pes etmedi! Rennes'e karşı 3-0'dan geri döndü UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nun 5'inci haftasında Fenerbahçe, Rennes ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler 3-0 geriye düştüğü maçtan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.
28.10.2022 UEFA Avrupa Ligi
Fenerbahçe-Rennes maç sonucu! Karşılaşmada gol yağmuru
Fenerbahçe-Rennes maç sonucu! Karşılaşmada gol yağmuru UEFA Avrupa Ligi 5. hafta grup maçları başladı. Sarı lacivertli takım, Rennes ile karşılaştı. Fenerbahçe, Rennes ile çıktığı ilk maçta 2-2 berabere kalmıştı, gözler ikinci müsabakaya çevrildi. Sporseverler ise FB-Rennes maç sonucunu araştırıyor. İşte, Fenerbahçe Rennes maç skoru...
27.10.2022 Skorer
İrfan Can Kahveci, Cristiano Ronaldo'yu geride bıraktı! Fenerbahçe'den muhteşem geri dönüş
İrfan Can Kahveci, Cristiano Ronaldo'yu geride bıraktı! Fenerbahçe'den muhteşem geri dönüş UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nun ikinci haftasında Fenerbahçe, Rennes'e konuk oldu. Sarı-lacivertliler dört gollü maçta unutulmaz bir geri dönüşe imza attı. Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu İrfan Can Kahveci performansıyla Cristiano Ronaldo'yu geride bıraktı.
16.09.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Fransa'da geri döndü! Kırmızı kart çıktı
Fenerbahçe, Fransa'da geri döndü! Kırmızı kart çıktı UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nun ikinci haftasında Rennes, Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Zorlu müsabaka 2-2'lik beraberlikle tamamlandı.
16.09.2022 UEFA Avrupa Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Mandanda ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.