Milli Futbolcu

Milli Futbolcu

Son dakika milli futbolcu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan milli futbolcu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan milli futbolcu haber sayfamızda...

Milli Futbolcu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 36.166 milli futbolcu haberi bulunmuştur.
Merih Demiral'dan Fenerbahçe itirafı! 'İçimde ukde kaldı'
Merih Demiral'dan Fenerbahçe itirafı! 'İçimde ukde kaldı' Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli'de forma giyen milli futbolcu Merih Demiral suskunluğunu bozdu. Tecrübeli stoperin Fenerbahçe itirafı dikkat çekti.
11.05.2024 Fenerbahçe
Real Madrid'de Carlo Ancelotti'den Arda Güler vurgusu! 'Has bir yetenek'
Real Madrid'de Carlo Ancelotti'den Arda Güler vurgusu! 'Has bir yetenek' Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Granada maçından sonra konuştu. Ancelotti, Arda Güler'le ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
11.05.2024 İspanya La Liga
Arda Güler yıldızlaştı! Real Madrid farka koştu
Arda Güler yıldızlaştı! Real Madrid farka koştu La Liga'nın 35'inci haftasında Real Madrid, Granada deplasmanından 4-0 galip ayrıldı. Milli futbolcu Arda Güler 1 golle maçı tamamladı.
11.05.2024 İspanya La Liga
Can Uzun, Nürnberg'i ligde tuttu! Müthiş performans
Can Uzun, Nürnberg'i ligde tuttu! Müthiş performans Almanya Bundesliga 2'nin 33'üncü hafta karşılaşmasında Nürnberg, milli futbolcu Can Uzun'ın yıldızlaştığı maçta sahasında Elversberg'i 3-0 mağlup ederek puanını 40'a yükseltti ve bitime 1 hafta kala kümede kalmayı garantiledi.
11.05.2024 Dünyadan Futbol
Ancelotti, Arda Güler'e söz verdi! İspanyollar kadroyu duyurdu
Ancelotti, Arda Güler'e söz verdi! İspanyollar kadroyu duyurdu Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'i saf dışı bırakarak finale yükselen ve La Liga'da şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta ilan eden Real Madrid'de gözler Arda Güler'e çevrildi. Carlo Ancelotti, milli yıldızla Granada maçı öncesi özel bir görüşme yaptı. İspanyol basını, Real Madrid'in Granada ile oynayacağı maçın kadrosunu verdi.
11.05.2024 İspanya La Liga
Arda Güler'in sözleşmesindeki bonus maddesi ortaya çıktı! Fenerbahçe ne kadar kazanacak?
Arda Güler'in sözleşmesindeki bonus maddesi ortaya çıktı! Fenerbahçe ne kadar kazanacak? Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'ni kazanması durumunda Arda Güler için Fenerbahçe'ye bonus maddesi ödeyip ödemeyeceği belli oldu.
10.05.2024 İspanya La Liga
Kerem Aktürkoğlu için sürpriz teklif! İşte istenen bonservis
Kerem Aktürkoğlu için sürpriz teklif! İşte istenen bonservis Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu'na İtalya Serie A'dan sürpriz bir teklif geldi.
10.05.2024 Galatasaray
Arda Güler'de Şampiyonlar Ligi paniği! UEFA kuralına takılabilir
Arda Güler'de Şampiyonlar Ligi paniği! UEFA kuralına takılabilir UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselen Real Madrid'de Arda Güler'le ilgili şoke eden bir gerçek ortaya çıktı. 19 yaşındaki on numaranın, UEFA kuralına takılabileceği öğrenildi.
9.05.2024 Şampiyonlar Ligi
Borussia Dortmund 11 yıl sonra Webmley'de! İlk finalist belli oldu
Borussia Dortmund 11 yıl sonra Webmley'de! İlk finalist belli oldu Borussia Dortmund, 1-0'ın rövanşında Paris Saint-Germain'i deplasmanda da 1-0 mağlup etti ve Şampiyonlar Ligi'nde finale yükseldi. Alman ekibi, Devler Ligi'nde 11 yıl sonra finale yükselme başarısı gösterdi.
8.05.2024 Şampiyonlar Ligi
İsmail Yüksek İznik'te koltuk değnekleriyle maça gitti
İsmail Yüksek İznik'te koltuk değnekleriyle maça gitti Sarı-lacivertli takımın milli yıldızı, memleketi İznik'te İznikspor-İnegöl Alanyurt maçını sakat olduğu için koltuk değnekleriyle izlemeye geldi,
6.05.2024 Fenerbahçe
Galatasaray, Fenerbahçe'nin rekorunu kırdı! Süper Lig tarihinde bir ilk
Galatasaray, Fenerbahçe'nin rekorunu kırdı! Süper Lig tarihinde bir ilk Süper Lig'in 35'inci haftasında Galatasaray, Sivasspor'u 6-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar, bu sonucun ardından Süper Lig'de Fenerbahçe'ye ait olan rekoru kırdı.
5.05.2024 Galatasaray
Arda Güler oynadı, Real Madrid kazandı!
Arda Güler oynadı, Real Madrid kazandı! La Liga'nın 34'üncü haftasında Real Madrid, Cadiz'i 3-0 mağlup etti. Eflatun-beyazlılarda Arda Güler, 65 dakika sahada kaldı.
4.05.2024 İspanya La Liga
Arda Güler'i hiç kimse tutamadı! Carlo Ancelotti söz vermişti, hayran bıraktı
Arda Güler'i hiç kimse tutamadı! Carlo Ancelotti söz vermişti, hayran bıraktı La Liga'nın 34'üncü haftasında Real Madrid ile Cadiz karşı karşıya geldi. Milli futbolcu Arda Güler'in performansı Real Madrid taraftarlarını hayran bıraktı.
4.05.2024 İspanya La Liga
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'ten tedavi kararı! EURO 2024 hedefi
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'ten tedavi kararı! EURO 2024 hedefi İsmail Yüksek, EURO 2024’ü düşünerek ameliyatsız tedaviye karar verdi. Yabancı uzman bir doktordan destek alan Fenerbahçeli milli futbolcu, Almanya’daki finallere kadar sahalara dönmeyi planlıyor.
4.05.2024 Fenerbahçe
Avrupa Ligi'nde Türkiye'nin en yüksek oranları Misli'de
Avrupa Ligi'nde Türkiye'nin en yüksek oranları Misli'de Bir tarafta Marsilya ile Atalanta, diğer tarafta Roma ile Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçlarında kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelelerin heyecanını Canlı Bahis, Canlı Sohbet, Şampiyon Oran seçenekleri ve Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
2.05.2024 UEFA Avrupa Ligi
Ancelotti, Bayern Münih maçı sonrası Arda Güler'e müjdeyi verdi!
Ancelotti, Bayern Münih maçı sonrası Arda Güler'e müjdeyi verdi! Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Bayern Münih'le deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Arda Güler bu maçta süre alamazken Ancelotti, maçın ardından milli yıldıza müjdeli haberi verdi.
2.05.2024 İspanya La Liga
Fenerbahçe'de transfere şartlı onay! Karar verildi
Fenerbahçe'de transfere şartlı onay! Karar verildi Fenerbahçe’de başkandan yönetime, teknik heyetten oyuncuya herkes Trendyol Süper Lig’de kalan dört maça ve şampiyonluğa odaklandı. Bu sezon şampiyon olunamaması durumunda yaz döneminin transfer politikasının da belirlendiği öğrenildi.
2.05.2024 Fenerbahçe
SURVİVOR SERCAN kaç yaşında, kimdir, nereli? Survivor All Star Sercan Yıldırım ne iş yapıyor, evli mi ve eşi kim?
SURVİVOR SERCAN kaç yaşında, kimdir, nereli? Survivor All Star Sercan Yıldırım ne iş yapıyor, evli mi ve eşi kim? Sercan Yıldırım, Survivor All Star 2024 yarışmasında yer alıyor. Eski milli futbolcu olan Survivor Sercan, futbol kariyerine Bursaspor altyapısında başladı. 2019 yılında Fatih Karagümrük'te forma giydikten sonra 2021 yılında futbolu bıraktı. Peki, Sercan Yıldırım evli mi, eşi kim?
1.05.2024 Bilgi Rehberi
İlayda Civelek: Türk insanındaki o aidiyet hissine gerçekten çok hayranım!
İlayda Civelek: Türk insanındaki o aidiyet hissine gerçekten çok hayranım! A Milli Kadın Futbol Takımı'nın tecrübeli isimlerinden İlayda Civelek, TamSaha Dergisi'ne açıklamalarda bulundu.
1.05.2024 Futbol
Mustafa Kaplan, İrfan Can Kahveci'nin yeni adresini açıkladı!
Mustafa Kaplan, İrfan Can Kahveci'nin yeni adresini açıkladı! Fenerbahçe'deki performansı sonrası takımdaki geleceği merak edilen İrfan Can Kahveci için eski teknik direktöründen sürpriz bir açıklama geldi. İşte detaylar...
1.05.2024 Fenerbahçe
Bayern Münih-Real Madrid maçına damga vuran görüntü! Kane'den Bellingham için flaş sözler
Bayern Münih-Real Madrid maçına damga vuran görüntü! Kane'den Bellingham için flaş sözler UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Bayern Münih, Allianz Arena'da Real Madrid'i konuk etti. Kane'in penaltıyı kullandığı esnada Bellingham'ın görüntüsü dikkatleri çekti. Kane maç sonu Bellingham ile aralarında geçen diyalog hakkında flaş açıklamalarda bulundu.
1.05.2024 Şampiyonlar Ligi
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'ye değer biçti! İşte bonservisi
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'ye değer biçti! İşte bonservisi Son dönemde performansını yukarı çeken İrfan Can Kahveci için önemli kulüpler devreye girdi. Fenerbahçe'nin istediği bonservis bedeli belli oldu.
30.04.2024 Fenerbahçe
Süper Lig devinden Yusuf Yazıcı bombası! Kesenin ağzı açıldı
Süper Lig devinden Yusuf Yazıcı bombası! Kesenin ağzı açıldı Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı'nın talipleri artmaya devam ediyor. Avrupa devlerinin radarında olan Milli futbolcu için Süper Lig devi devreye girdi. İşte detaylar...
30.04.2024 Galatasaray
Avrupa'da Türk haftası! Goller yağmur gibi
Avrupa'da Türk haftası! Goller yağmur gibi Avrupa'nın önemli liglerinde forma giyen milli futbolcularımız performanslarıyla haftaya damgalarını vurdu.
29.04.2024 Dünyadan Futbol
Yusuf Yazıcı deplasmanda Lille'e galibiyeti getirdi
Yusuf Yazıcı deplasmanda Lille'e galibiyeti getirdi Lille Fransa Ligue 1'in 31. haftasında konuk olduğu Metz'i 2-1 mağlup ederken, Lille'de milli futbolcu Yusuf Yazıcı galibiyet golünü kaydetti.
28.04.2024 Fransa Ligue 1

Benzer Haber Etiketleri

Milli Futbolcu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.