Montreal Impact

Montreal Impact

Son dakika Montreal Impact haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Montreal Impact gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Montreal Impact haber sayfamızda...

Montreal Impact

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 141 montreal ımpact haberi bulunmuştur.
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
3.06.2023 Futbol
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol! İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga başta olmak üzere birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat… İşte 18 Mart Cumartesi, günün canlı yayınları
18.03.2023 Futbol
Fabregas'ın imzası sonrası Thierry Henry'den sürpriz karar!
Fabregas'ın imzası sonrası Thierry Henry'den sürpriz karar! Arsenal'de bir dönem birlikte forma giyen Cesc Fabregas ve Thierry Henry, yıllar sonra yine bir araya geliyor. Futbol dünyasının efsanevi ismi Thierry Henry, eski takım arkadaşı Fabregas'ın imzasından sonra sürpriz bir karara imza attı. İşte detaylar...
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol! İspanya La Liga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga başta olmak üzere birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat… İşte 28 Mayıs Cumartesi, günün canlı yayınları.
28.05.2022 Futbol
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
18.05.2022 Futbol
Son dakika - Thierry Henry, Belçika Milli Takımı'nın teknik ekibine katıldı
Son dakika - Thierry Henry, Belçika Milli Takımı'nın teknik ekibine katıldı Fransız teknik direktör Thierry Henry, EURO 2020'de mücadele edecek Belçika Milli Takımı'nın teknik ekibinde görev alacak
30.05.2021 Futbol
Thierry Henry "ırkçılık ve siber zorbalığa" karşı önlem alınmaması nedeniyle sosyal medyadan çıkacak
Thierry Henry "ırkçılık ve siber zorbalığa" karşı önlem alınmaması nedeniyle sosyal medyadan çıkacak Fransız teknik direktör ve eski yıldız futbolcu Thierry Henry "ırkçılık ve siber zorbalığa" karşı yeterince önlem alınmaması nedeniyle sosyal medya platformlarını kapatacağını duyurdu.
26.03.2021 Dünyadan Futbol
Son dakika - Montreal Impact'te Thierry Henry istifa etti
Son dakika - Montreal Impact'te Thierry Henry istifa etti MLS'te Montreal Impact'te teknik direktör Thierry Henry, görevinden istifa etti.
26.02.2021 Futbol
Thierry Henry'den maç çeviren motivasyon konuşması!
Thierry Henry'den maç çeviren motivasyon konuşması! Montreal Impact Teknik Direktörü Thierry Henry'nin DC United ile oynadıkları maçın devre arasındaki motivasyon konuşması gündeme oturdu.
14.11.2020 Futbol
UEFA'dan Drogba'ya ödül
UEFA'dan Drogba'ya ödül Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Fildişi Sahilli eski yıldız futbolcu Didier Drogba'ya UEFA Başkanlık Ödülü verilecek.
29.09.2020 Futbol
Bojan Krkic uzaklardan avladı! Harika gol...
Bojan Krkic uzaklardan avladı! Harika gol... MLS takımlarından Montreal Impact forması giyen ve dönem dönem Süper Lig ekiplerinin de radarında olan Bojan Krkic, New York Red Bulls'a karşı harika bir gole imza attı.
28.09.2020 Futbol
Thierry Henry'den 8 dakika 46 saniyelik protesto!
Thierry Henry'den 8 dakika 46 saniyelik protesto! Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) takımlarından Montreal Impact'ı çalıştıran Thierry Henry, New England Revolution ile oynadıkları maçın başında 8 dakika 46 saniye diz çökerek ırkçılığı protesto etti.
10.07.2020 Dünyadan Futbol
Drogba, Ligue 1'in en iyi forveti seçildi
Drogba, Ligue 1'in en iyi forveti seçildi Galatasaray'ın eski futbolcusu Didier Drogba, Ligue 1 tarafından yapılan ankette, son 20 yılda forma giyen en iyi forvet seçildi. 
30.06.2020 Galatasaray
Drogba, özel hastanesini covid-19 merkezi olarak devletin hizmetine sundu
Drogba, özel hastanesini covid-19 merkezi olarak devletin hizmetine sundu Galatasaray'ın Fildişi Sahilli eski yıldız futbolcusu Didier Drogba, ülkenin en büyük kenti Abidjan'daki özel hastanesini yeni tip corona virüsle (covid-19) mücadelede kullanılması için devletin hizmetine sundu.
13.04.2020 Dünya
Victor Wanyama, Montreal Impact'e transfer oldu!
Victor Wanyama, Montreal Impact'e transfer oldu! Bir dönem adı Galatasaray ile de anılan Tottenham'ın orta saha oyuncusu Victor Wanyama, MLS ekiplerinden Montreal Impact'e transfer oldu.
4.03.2020 Futbol
Wanyama'dan sürpriz transfer! Galatasaray...
Wanyama'dan sürpriz transfer! Galatasaray... Galatasaray'ın sezon başında transfer etmek istediği Kenyalı orta saha oyuncusu, Tottenham'dan ayrılarak MLS ekibi Montral Impact'e imza attı.
30.06.2020 Galatasaray
Thierry Henry bombası! Barcelona'ya hoca olarak dönüyor
Thierry Henry bombası! Barcelona'ya hoca olarak dönüyor Barcelona'da Thierry Henry sesleri yükselmeye başladı. 2020 yılının Haziran ayında sözleşmesi sona erecek Ernesto Valverde ile yeni anlaşma yapmayı düşünmeyen Barcelona yönetimi, takımda çok sayıda Fransız futbolcu olması nedeniyle Henry'i takımın başına getirmek istiyor.
1.07.2020 İspanya La Liga
Thierry Henry Montreal Impact'te
Thierry Henry Montreal Impact'te Montreal Impact teknik direktörlük görevi için Thierry Henry ile anlaştıklarını açıklarken, Fransız ismin MLS'deki en özel görüntüleri böyle yayınlandı.
14.11.2019 Futbol
Didier Drogba futbolu bıraktı
Didier Drogba futbolu bıraktı ABD 2. Futbol Ligi ekiplerinden Phoenix Rising'de forma giyen Didier Drogba, futbol kariyerini noktaladı
30.06.2020 Galatasaray
Sagna, Montreal Impact'a transfer oldu
Sagna, Montreal Impact'a transfer oldu Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) ekibi Montreal Impact, Fransız sağ bek oyuncusu Bacary Sagna'yı transfer etti.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Wayne Rooney direği geçemedi!
Wayne Rooney direği geçemedi! Kariyeni MSL Ligi ekiplerinden DC United'ta sürdüren Wayne Rooney, Montreal İmpact ile 1-1 berabare biten maçta, frikik atışında topu direğe nişanlayınca takımı galibiyeti kaçırdı.
5.08.2018 Futbol
Jimmy Briand transferinde Bursaspor'a rakip çıktı
Jimmy Briand transferinde Bursaspor'a rakip çıktı Bursaspor, Jimmy Briand için temaslarının sürdürürken MLS ekiplerinden Montreal Impact de tecrübeli forveti kadrosuna katmak istiyor.
25.06.2018 BursaSpor
İbrahimovic tokat olayını biraz abartırsa...
İbrahimovic tokat olayını biraz abartırsa... Kariyerine ABD Ligi ekiplerinden Los Angeles Galaxy'de devam eden İsveçli yıldız Zlatan İbrahimovic, geçtiğimiz günlerde oynanan Montreal Impact maçında rakibine attığı tokatla hem kırmızı kart görmüş hem de dünya gündemine oturmuştu. Sosyal medyada da bu olay üzerine bir çok yorum ve caps yapılırken Amerikan mini dizisi The Slap'tan alınan bu sahneye yapılan montaj da izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.
24.05.2018 Futbol
Zlatan İbrahimovic rakibine tokat attı!
Zlatan İbrahimovic rakibine tokat attı! Kariyerine ABD Ligi ekiplerinden Los Angeles Galaxy'de devam eden İsveçli yıldız Zlatan İbrahimovic, Montreal Impact maçında rakibine attığı tokatla kırmızı kart gördüi
22.05.2018 Futbol
Drogba sezon sonunda futbola veda ediyor
Drogba sezon sonunda futbola veda ediyor Bir dönem Galatasaray forması da giyen Fildişi Sahilli golcü, sezon sonunda kariyerini noktalayacağını yineledi
30.06.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Montreal Impact ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.