Morpheus

Morpheus

Son dakika morpheus haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan morpheus gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan morpheus haber sayfamızda...

Morpheus

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 64 morpheus haberi bulunmuştur.
'The Matrix' serisine beşinci film geliyor!
'The Matrix' serisine beşinci film geliyor! Tüm dünyada büyük bir başarı yakalayan 'The Matrix' serisinin dördüncü filmi 2021'de vizyona girmiş; serinin son halkasını beğenenler kadar eleştirenler de olmştu. 'The Matrix Resurrections'ın üzerinden üç yıl geçmişken, serinin beşinci filmine yeşil ışık yakıldı.
5.04.2024 Cadde
Bilim Kurgu Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En İyi, En Heyecanlı, Sürükleyici Bilim Kurgu Filmleri Listesi
Bilim Kurgu Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En İyi, En Heyecanlı, Sürükleyici Bilim Kurgu Filmleri Listesi Zaman yolculuğu, uzay, farklı gezegen veya uzak ve yakın gelecek ile ilgili konuları ele alan bilim kurgu filmlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle teknolojinin gelişmesi ile birlikte bilim kurgu filmlerinin görselleri de giderek daha kaliteli olmaya başladı. Dünya üzerinde belki de bilim kurgu alanında binlerce film bulunuyor. Birbirinden farklı konuları ile dünya listelerine adını yazdıran bu filmler günümüzde de izlenmeye devam ediyor. En iyi ve en güzel bilim kurgu film önerileri için “Bilim Kurgu Filmleri 2024” içeriğimize detaylı göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Oyun bilgisayarından ‘canavar’ çıkardı
Oyun bilgisayarından ‘canavar’ çıkardı İlhan Yılmaz... Oyun bilgisayarında yerli bir marka yaratan bir girişimci. Monster Notebook’u sıfırdan yaratıp dünyaya açtı. Firmanın adını izlediği filmden esinlenerek monster (canavar) koydu...
16.02.2023 Milliyet Executive
Sesiyle hafızalara kazınan Ayhan Kahya vefat etti
Sesiyle hafızalara kazınan Ayhan Kahya vefat etti Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya, kalp krizi nedeniyle 64 yaşında hayatını kaybetti.
11.10.2022 Gündem
Matrix’ten John Wick’e transfer mi?
Matrix’ten John Wick’e transfer mi? Matrix serisinin dördüncü filmi “The Matrix Resurrections” üzerine tartışmalar gündemden düşmüyor.
1.01.2022 Kültür Sanat
Beklenen gün geldi! Matrix gerçek olursa 10 yıl sonra...
Beklenen gün geldi! Matrix gerçek olursa 10 yıl sonra... 18 yıldır merakla beklenen 'Matrix' serisinin 4'üncü filmi seyirci ile buluştu. ABD'li izleyicileri ikiye bölen film bazıları tarafından zekice bulunurken, bazıları ise kusurlara odaklandı. Bugün Türkiye'de de vizyona giren yeni Matrix aslında neyi anlatıyor? Metaverse çağında 'Matrix' gerçeğe dönüşüyor olabilir mi? Bizi 10 yıl içinde neler bekliyor? İşte Matrix evreni hakkında bilmeniz gerekenler...
25.02.2022 Gündem
Sevgili Neo, aramıza dönmesen de olurdu
Sevgili Neo, aramıza dönmesen de olurdu 22 sene önce vizyona giren “The Matrix” geleceği gören bir bilim kurguydu. “The Matrix Resurrections” ise bugüne yetişmeye çalışan zorlama bir aksiyon
24.12.2021 Kültür Sanat
'Matrix' efsanesi nihayet dönüyor
'Matrix' efsanesi nihayet dönüyor Görsel efektleriyle ve birçok anlam barındıran senaryosuyla efsaneleşen "Matrix" serisinin 4’üncü filmi "Matrix Resurrections" 24 Aralık'ta vizyona giriyor, başrollerde yine Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss var. Serinin yaratıcıları Wachowski kardeşlerden yeni yapımla ilgili sorulara net olmayan yanıtlar gelmesi, 18 yıl aradan sonra heyecanı artırıyor. İşte dünden bugüne “Matrix” yolculuğu...
19.12.2021 Dünya
Yol macerasında ilk yarı tamam
Yol macerasında ilk yarı tamam Planlarım 44 sürüş günüydü. Bugün yolu gün olarak yarıladım. Birecik, Suruç ve Kızıltepe’den sonra Nusaybin’e geldim. Bir sonraki durağım terk edilmiş Süryani köylerine sürdüm Vagabond’u
19.09.2021 Pazar
'The Matrix Resurrections' beklentileri karşılayacak mı?
'The Matrix Resurrections' beklentileri karşılayacak mı? Sinema tarihinde çığır açan 'Matrix'in üç filminden sonra yıllaaaar sonra dördüncü filmi çıkıyor. Haliyle bizler de merakla ‘The Matrix Resurrections’ı merakla bekliyoruz. Peki, ‘The Matrix Resurrections’ beklediğimiz gibi mi olacak yoksa bir hayal kırıklığı mı yaşayacağız?
9.09.2021 Sanat
Laurence Fishburne açıkladı! 'Matrix 4'te neden yok?
Laurence Fishburne açıkladı! 'Matrix 4'te neden yok? Dünyaca ünlü bilim kurgu serisi 'Matrix'in sevilen karakteri 'Morpheus'u canlandıran Laurence Fishburne, çekimleri devam eden 'Matrix 4' filminde neden rol almadığını açıkladı.
30.06.2021 Cadde
Uzay Filmleri: Bilim Kurgu Ve Uzay İle İlgili Çekilmiş En İyi Filmler
Uzay Filmleri: Bilim Kurgu Ve Uzay İle İlgili Çekilmiş En İyi Filmler Uzay filmleri nelerdir? Bilim kurgu ve uzay ile ilgili çekilmiş en iyi filmler hangileridir, en iyi uzay filmleri nelerdir? Hangilerinden izlemeye başlamak gerekir? Sizin için keyif alabileceğiniz ve bu zamana kadar akıllardan silinmeyen uzay filmlerini derledik.
27.01.2021 Kültür Sanat
Resimdeki gerçeği anlatan bir sergi
Resimdeki gerçeği anlatan bir sergi The Pill’de 10 Şubat’a dek görülebilecek “Salad Cake” adlı yeni bir sergi açan İrem Günaydın, Milliyet Sanat’ın ocak sayısına verdiği söyleşide “Salad Cake, orta seviyelerde ve ondalık rakımlarda neler olabilecekleri fikri etrafında toplanan bir sergi” diyor
6.01.2021 Kültür Sanat
Matrix serisindeki 'telefon' sırrı nasıl çözüldü?
Matrix serisindeki 'telefon' sırrı nasıl çözüldü? Dünyada çekilmiş en efsane serilerden olan Matrix'in yeni filminin çekimleri devam ediyor. Serinin hayranları ise merak ettikleri sorulara her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Fakat geçtiğimiz günlerde çok merak edilen bir soru cevabını buldu. Peki Matrix'le ilgili büyük sır nasıl çözüldü? Gelin Molatik olalım...
29.09.2020 Sanat
'Matrix 4'te nasıl bir hikâye anlatılacak?
'Matrix 4'te nasıl bir hikâye anlatılacak? Yeni 'Matrix' serisinde Morpheus karakterini göremeyeceğiz belki ama Neil Patrick Harris var. Keanu Reeves ise merakla beklenen filmle ilgili enteresan ipuçları vermiş. Peki 'Matrix 4'te nasıl bir hikâye anlatılacak?
18.09.2020 Sanat
'Matrix'teki karakterler neden güneş gözlüğü takıyor?
'Matrix'teki karakterler neden güneş gözlüğü takıyor? Wachowski Kardeşler müjdeyi verdi, Matrix serisi 4. filmle geri dönüyor... Peki madem tekrar Matrix dünyasına ufaktan adım atacağız, o zaman serinin en gizemli yanlarına da teker teker Molatik olma zamanı geldi. Mesela 'Matrix'teki karakterler neden güneş gözlüğü takıyor olabilir?
10.09.2020 Sanat
Matrix'in 4'üncü filminde Laurence Fishburne neden yok?
Matrix'in 4'üncü filminde Laurence Fishburne neden yok? İlk filmi 1999'da yayınlanan 'Matrix' serisi hakkında bir yeni haber daha gündemde. 'Matrix'in 4'üncüsünde, filmin olmazsa olmazlarından Morpheus yani Laurence Fishburne rol almayacakmış. İyi de neden?
21.08.2020 Sanat
Matrix ve felsefe ilişkisi
Matrix ve felsefe ilişkisi Sinema ve bilim kurguya damga vuran 'Matrix' serisi üzerine kitaplar dahi yazılmıştı. 'Matrix', felsefe sevenlerin gözüyle de bambaşka bir boyut kazandı. Gelin Matrix'in felsefesine Molatik olalım...
12.03.2020 Sanat
Keanu Reeves'ten Matrix 4 açıklaması!
Keanu Reeves'ten Matrix 4 açıklaması! Bilim kurgu filmlerinin efsanelerinden olan Matrix bildiğiniz gibi yeni bir film ile birlikte, beyaz perdeye dönecek. Martix filmlerinde Neo rolünü üstlenen Keanu Reeves, Matrix 4'ün senaryosunu okuduktan sonra ilk açıklamalarını yaptı!
27.09.2019 Teknoloji Haberleri
Ya gördüğümüz kırmızı değilse?
Ya gördüğümüz kırmızı değilse? Benim mavi dediğim rengin, başkasının algısında benim kırmızı veya mor dediğim renge karşılık gelmediğini nereden biliyorsun?
21.05.2019 Hayat
Düğmeye basıldı! Matrix projesi gerçek oluyor
Düğmeye basıldı! Matrix projesi gerçek oluyor Londra merkezli teknoloji firması Matrix filmini andıran bir sanal gerçeklik dünyası oluşturmak için çalışmalara başladı.
15.05.2017 Teknoloji
Uyurken vücudunuzda gerçekleşen 9 büyüleyici şey
Uyurken vücudunuzda gerçekleşen 9 büyüleyici şey Mola'da bu büyüleyici konuyu daha da araştırmaya karar verdik. İşte Morpheus'un kollarına düştüğünüzde vücudunuza gelen dokuz en ilginç şey...
13.03.2018 Hayat
ABD'li senarist: 'The Matrix yeniden çekilmemeli, çekilemez'
ABD'li senarist: 'The Matrix yeniden çekilmemeli, çekilemez' Warner Bros'un The Matrix üçlemesini geri döndürmek için kolları sıvadığı ve ABD'li senarist Zak Penn'in de senaryoyu tekrar yazacağı iddiaları filmin hayranlarını kızdırdı. Bunun üzerine Penn "The Matrix yeniden çekilmemeli, çekilemez de" dedi.
20.03.2017 Teknoloji
Neo ve Morpheus yeniden bir arada!
Neo ve Morpheus yeniden bir arada! 2014 yılının en beğenilen aksiyon filmlerinden biri olan 'John Wick'in devanı filmi 'John Wick: Chapter Two'dan ilk fragman yayınlandı.
10.10.2016 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Morpheus ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.