Nihan Peker

Nihan Peker

Son dakika Nihan Peker haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nihan Peker gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nihan Peker haber sayfamızda...

Nihan Peker

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 103 nihan peker haberi bulunmuştur.
Cumhuriyet coşkusu her yerde
Cumhuriyet coşkusu her yerde Sanatçılar, hem yurt içinde hem de yurt dışındaki mekanlarda sahne alarak, Cumhuriyet’in 100’üncü yılını sevenleriyle kutladı.
31.10.2023 Cadde
Demet Özdemir'den yeni pozlar!
Demet Özdemir'den yeni pozlar! Yaklaşık 3 ay önce şarkıcı Oğuzhan Koç ile yılın düğününe imza atan oyuncu Demet Özdemir, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yeni fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu. Doğal makyajı ve iddialı tarzıyla binlerce beğeni alan ünlü isimin paylaşımı, yorum yağmuruna tutularak kısa sürede gündem oldu.
14.12.2022 Cadde
Oğuzhan Koç'tan Demet Özdemir'e çiçek sürprizi!
Oğuzhan Koç'tan Demet Özdemir'e çiçek sürprizi! Yaklaşık 3 ay önce şarkıcı Oğuzhan Koç ile yılın düğününe imza atan oyuncu Demet Özdemir, Bakü dönüşü eşinin kendisine yaptığı sürprizi aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Koç'u da etiketleyerek kendisine gelen çiçekleri paylaşan güzel oyuncu, kısa sürede hayranlarından büyük ilgi gördü.
3.12.2022 Cadde
Demet Özdemir-Oğuzhan koç çiftinden yeni pozlar!
Demet Özdemir-Oğuzhan koç çiftinden yeni pozlar! Yaklaşık 3 ay önce şarkıcı Oğuzhan Koç ile yılın düğününe imza atan oyuncu Demet Özdemir, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından eşiyle çekilen yeni fotoğraflarını yayınladı. Kısa sürede büyük ilgi gören ünlü ismin paylaşımına binlerce beğeni ve yorum gelirken; Koç da bu karelere kayıtsız kalamadı.
1.12.2022 Cadde
Demet Özdemir: Ben de çok şaşkınım, hâlâ ikna olamıyorum!
Demet Özdemir: Ben de çok şaşkınım, hâlâ ikna olamıyorum! Şarkıcı Oğuzhan Koç ile yaklaşık iki yıllık birlikteliğini 28 Ağustos tarihinde evlilikle taçlandıran Demet Özdemir, son günlerde dijital platformda yayınlanan yeni projesi ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Bir süre dinlenip, evle ilgileneceğini dile getiren 30 yaşındaki güzel oyuncu, magazin gündeminden düşmeyen evliliğinin nasıl gittiğini de ilk kez anlattı.
8.10.2022 Cadde
Şevval Şahin'in 23'üncü yaş partisi! 'Zirve tek kişiliktir'
Şevval Şahin'in 23'üncü yaş partisi! 'Zirve tek kişiliktir' 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, 13 Eylül de 23'üncü yaşına bastı. Doğum günü için parti düzenleyen ünlü isim; rengarenk, pırıltılı elbisesiyle verdiği pozları Instagram hesabından paylaştı. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan Şahin'e, takipçilerinden yorum yağdı.
17.09.2022 Cadde
Defile gibi düğünler
Defile gibi düğünler Gelinler hayalini kurdukları düğünlerde artık birden farklı tasarım giyerek tabiri caizse kendi defilelerini yapıyor.
11.09.2022 Pazar
Eser Yenenler: Düğünümüzde kulise kaçıp, kebap yemiştik!
Eser Yenenler: Düğünümüzde kulise kaçıp, kebap yemiştik! Oyuncu Demet Özdemir ile hayatını birleştiren şarkıcı Oğuzhan Koç'u, mutlu gününde yalnız bırakmayan isimlerden biri de yakın arkadaşı Eser Yenenler oldu. Eşi Berfu Yenenler ile düğüne katılan oyuncunun, 2019 yılındaki kendi düğünlerinden örnep verip, "İlerleyen saatlerde içten içe 'Herkes evine gitse de dağılsak' moduna girecekler" sözleri dikkat çekti.
30.08.2022 Cadde
Yılın düğünü gerçekleşti
Yılın düğünü gerçekleşti 26 Ağustos’taki nikâh törenini olumsuz hava şartları nedeniyle erteleyen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, iki günlük gecikmeyle nikâh masasına oturdu. İbrahim Çelikkol'dan Selin Şekerci'ye pek çok ünlü ismin yer aldığı düğün, Six Senses Hotel’de gerçekleşti.
29.08.2022 Magazin
Yılın düğünü gerçekleşti! Oğuzhan'dan Demet'e dudak uçuklatan hediye
Yılın düğünü gerçekleşti! Oğuzhan'dan Demet'e dudak uçuklatan hediye 26 Ağustos’taki nikâh törenini olumsuz hava şartları nedeniyle erteleyen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, iki günlük gecikmeyle nikâh masasına oturdu. İbrahim Çelikkol'dan Selin Şekerci'ye pek çok ünlü ismin yer aldığı düğün, Six Senses Hotel’de gerçekleşti. Gecede üç farklı gelinlik giyen Özdemir'in ilk seçimi çok konuşulurken; Koç'un da ayakkabıları da sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Öte yandan Oğuzhan Koç'un eşi Özdemir'e aldığı düğün hediyesinin fiyatı ise dudak uçuklattı.
29.08.2022 Cadde
Yılın düğünü! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç evlendi
Yılın düğünü! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç evlendi Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Six Senses Hotel’de organizasyonunu Jovie Events ‘in yaptığı düğün töreniyle dünyaevine girdi.
28.08.2022 Cadde
Oğuzhan Koç ile evlenmeye hazırlanan Demet Özdemir’den kına gecesi
Oğuzhan Koç ile evlenmeye hazırlanan Demet Özdemir’den kına gecesi Yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı şarkıcı Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturmaya hazırlanan oyuncu Demet Özdemir yakın arkadaşlarıyla kına gecesi organize etti. Sosyal medya hesabından ilk kareleri paylaşan Özdemir, kına yakılırken gözyaşlarını tutamadı. Öte yandan çiftin yarın akşam yapılacak düğünü, yağmur nedeniyle pazar gününe ertelendi. İşte detaylar…
27.08.2022 Cadde
Gelinlikleri bağışlayacak
Gelinlikleri bağışlayacak Demet Özdemir’in, cuma akşamı Oğuzhan Koç’la düğününde üç gelinlik giyeceği öğrenildi.
24.08.2022 Cadde
Miss Turkey güzeli Şevval Şahin bikinili pozuyla dikkat çekti
Miss Turkey güzeli Şevval Şahin bikinili pozuyla dikkat çekti Ünlü model Şevval Şahin son dönemlerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Aktif Instagram kullanıcısı Şevval Şahin, bu bikinili pozlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Şahin'in pozları kısa sürede binlerce beğeni aldı.
22.07.2022 Cadde
Hadise stil değiştirdi
Hadise stil değiştirdi Hadise, Bursa Kültür, Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından düzenlenen 60’ıncı Uluslararası Bursa Festivali kapsamında sahneye çıktı.
22.06.2022 Cadde
Editör'ün seçtikleri...
Editör'ün seçtikleri... Masalsı koleksiyon ‘Nihan Peker X DeFacto’ koleksiyonundaki her parça Nihan Peker’in çarpıcı dokunuşlarıyla hayat buluyor...
4.06.2022 Cadde
Masalsı atmosfer
Masalsı atmosfer Nihan Peker, 2022 Gelinlik Koleksiyonu’nu Pera Palace’da gerçekleştirilen koleksiyon sunumuyla moda tutkunlarının beğenisine sundu.
19.05.2022 Cadde
'Ekler' paylaşımı tiye alınan Şevval Şahin'den eleştirilere yanıt!
'Ekler' paylaşımı tiye alınan Şevval Şahin'den eleştirilere yanıt! Magazin dünyasında son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin, her yaptığıyla gündeme gelmeyi başarıyor. Ünlü manken, eklerle ilgili bir paylaşım yapmış ve sözcüğü 'eclair' şeklinde yazmıştı. Şahin'den kendisine yapılan eleştirilere yanıt geldi.
14.04.2022 Cadde
Şevval Şahin'in paylaşımı sosyal medyanın diline düştü!
Şevval Şahin'in paylaşımı sosyal medyanın diline düştü! Magazin dünyasında son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin, her yaptığıyla gündeme gelmeyi başarıyor. Son olarak sosyal medyadan bir paylaşım yapan Şahin, ekler tatlısına bakın ne dedi...
13.04.2022 Cadde
Şevval Şahin kombiniyle dikkat çekti! Kıyafeti bakın neye benzetildi
Şevval Şahin kombiniyle dikkat çekti! Kıyafeti bakın neye benzetildi Ünlü model Şevval Şahin son dönemlerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Aktif Instagram kullanıcısı Şevval Şahin, bu sefer kombiniyle dikkatleri üzerine çekti.
5.04.2022 Cadde
Şevval Şahin: Ben kesinlikle sıcak hava kızıyım!
Şevval Şahin: Ben kesinlikle sıcak hava kızıyım! Magazin dünyasında son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yeni pozlarını takipçileriyle paylaşıp, fotoğraflarına dikkat çeken bir not yazdı.
25.03.2022 Cadde
Şevval Şahin: Zırt pırt uçmak insanı yoruyor!
Şevval Şahin: Zırt pırt uçmak insanı yoruyor! Magazin dünyasında son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin, önceki gün izleyici olarak defileye katıldı. Şahin, geçtiğimiz günlerde "Seyahat etmekten yoruldum Paris'e bile gidemiyorum" şeklinde yaptığı ve tepki çeken sosyal medya paylaşımıyla ilgili açıklamada bulundu.
18.03.2022 Cadde
Mardin’e gidiyor
Mardin’e gidiyor Şevval Şahin, izleyici olarak katıldığı Nihan Peker defilesinde görüntülendi.
18.03.2022 Cadde
Mehmet Dinçerler ile nişanlanan Hadise'nin yüzüğü görüldü
Mehmet Dinçerler ile nişanlanan Hadise'nin yüzüğü görüldü Hadise, önceki akşam iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler’le aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlandı. Ünlü şarkıcı, dün ise kardeşi Derya Açıkgöz’le Fashion Week İstanbul kapsamında Çırağan Sarayı’nda düzenlenen Nihan Peker defilesini izledi.
17.03.2022 Cadde
Moda yavaşladı, ya siz?
Moda yavaşladı, ya siz? Artık satın almak out, kiralamak in. Trendler değil, çevre duyarlılığı başı çekiyor. Satın alacaksak bile ikinci el tercihler öne çıkıyor. Modanın ezberlerini bozan bu dönüşümü, sektörün önde gelen isimleri yorumluyor
21.11.2021 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Nihan Peker ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.