Nokia 5 Ve Nokia 6

Nokia 5 Ve Nokia 6

Son dakika Nokia 5 ve Nokia 6 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nokia 5 ve Nokia 6 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nokia 5 ve Nokia 6 haber sayfamızda...

Nokia 5 Ve Nokia 6

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 346 nokia 5 ve nokia 6 haberi bulunmuştur.
Fiyatı görenleri şoke etti! Nokia'nın o telefonu resmen Türkiye'ye geldi
Fiyatı görenleri şoke etti! Nokia'nın o telefonu resmen Türkiye'ye geldi Uzun zamandır sessizliğini koruyan Nokia'nın yeni telefonu Nokia 8, sonunda resmen Türkiye'de satışa çıkıyor. Peki Nokia 8 hangi özelliklerle geliyor ve en önemlisi Türkiye fiyatı ne kadar?
4.10.2017 Teknoloji
Nokia 3, 5 ve 6 için Android Oreo güncellemesi doğrulandı
Nokia 3, 5 ve 6 için Android Oreo güncellemesi doğrulandı Bu ayın başlarında, HMD Global, tüm Nokia Android akıllı telefonlarının bir Android 8.0 Oreo güncellemesi alacağını doğruladı. Ancak şirket o sırada güncelleme için yayınlanma zaman çizelgesini paylaşmadı. Şimdi, şirket Android 8.0 Oreo güncellemesinin bu yılın sonundan önce Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6 akıllı telefonlarına geleceğini açıkladı.
28.09.2017 Teknoloji
Nokia 8'i ön sipariş verenlere akıllı saat hediye edilecek
Nokia 8'i ön sipariş verenlere akıllı saat hediye edilecek Nokia, İngiltere yaşayan müşterilerine Nokia 8 için güzel bir fırsat sunuyor. İngiltere'de yaşayan ve Nokia'nın yeni amiral gemisi Nokia 8'i ön sipariş verenlere ücretsiz bir akıllı saat verilecek.
6.09.2017 Teknoloji
Nokia 8'i benzersiz kılan 4 özellik ne? Nokia 8'in Türkiye fiyatı ne kadar olacak?
Nokia 8'i benzersiz kılan 4 özellik ne? Nokia 8'in Türkiye fiyatı ne kadar olacak? Nokia markalı akıllı telefonlarının üreticisi HMD Global, merakla beklenen akıllı telefonu Nokia 8'i tanıttı. Nokia 8, OnePlus 5, HTC U11, Samsung Galaxy S8 gibi amiral gemisi telefonlarla aynı klasmanda bulunuyor. Peki Nokia 8'i diğer telefonlardan ayıran özellikleri neler? Nokia 8'in Türkiye satış fiyatı ne kadar olacak?
28.08.2017 Teknoloji
Nokia 8 yanlışlıkla firmanın resmi internet sitesinde göründü
Nokia 8 yanlışlıkla firmanın resmi internet sitesinde göründü Nokia 8 hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Şirketin yeni amiral gemisi yanlışla Nokia'nın resmi internet sitesi üzerinde ortaya çıktı.
20.07.2017 Teknoloji
Nokia 8'in satışa çıkacağı tarih belli oldu
Nokia 8'in satışa çıkacağı tarih belli oldu Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6'nın ardından HMD Global'in Android tabanlı yeni amiral gemisi Nokia 8'in piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu.
17.07.2017 Teknoloji
Nokia 6'nın uluslararası sürümünde bazı değişiklikler yapıldı
Nokia 6'nın uluslararası sürümünde bazı değişiklikler yapıldı HMD Global, yaptığı açıklama ile yeni telefonlarının haziran başı temmuz sonu gibi uluslararası pazarda satışa çıkacağını duyurmuştu. Ancak firma, Nokia 6'nın donanım ve yazılımıyla ilgili değişikliklere gitti.
28.06.2017 Teknoloji
Sonunda Türkiye'ye geliyor! Nokia yaptı, fiyatına çok şaşıracaksınız
Sonunda Türkiye'ye geliyor! Nokia yaptı, fiyatına çok şaşıracaksınız Nokia'nın yeni telefonları nihayet Türkiye'de! Üç yeni telefonu Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6 bakın hangi fiyatlarla satışa çıkıyor? Nasıl özelliklerle geliyor?
20.06.2017 Teknoloji
Nokıa’nın nostaljik telefonları geliyor
Nokıa’nın nostaljik telefonları geliyor Nokia’nın eski fenomen modelleri yeni tasarımlarıyla Türkiye’de satışa sunuluyor. Telefonlar temmuz ayının ilk yarısında Türkiye’de satışa çıkacak. Firmanın 2017 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6 model akıllı telefonları ilk üç ay boyunca sadece Vodafone ağında satılacak.
19.06.2017 Ekonomi
Nokia'nın yeni akıllı telefonları Türkiye'de satışa çıkıyor
Nokia'nın yeni akıllı telefonları Türkiye'de satışa çıkıyor Nokia'nın 2017 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6 model akıllı telefonları Türkiye'de satışa çıkıyor. İşte Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia'nın Türkiye satış fiyatı.
20.06.2017 Teknoloji
Nokia yaptı! Sonunda Türkiye'ye geliyor! Fiyatı ise...
Nokia yaptı! Sonunda Türkiye'ye geliyor! Fiyatı ise... Android işletim sistemli Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6 modelleri ile pazara iddialı bir dönüş yapmaya hazırlanan Nokia'nın bu yeni modelleri ülkemizde de satışa sunulacak.
21.04.2017 Teknoloji
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
“Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır”
“Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır” Turkcell, global telekomünikasyon sektörünün en önemli buluşması Mobil Dünya Kongresi’nden (MWC24) yeni nesil teknolojiler konusunda küresel markalarla yapılan iş birliği anlaşmaları ve ödüllerle döndü. Mobil Dünya Kongresi’nde düzenlenen iki panelde şirketin sürdürülebilirlik ve yapay zekâ alanındaki projelerini anlatan Genel Müdür Dr. Ali Taha Koç, MWC kapsamında Turkcell’in dijital gelecek vizyonunu değerlendirdi.
1.03.2024 Ekonomi
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Yeni yılla birlikte Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
8.01.2024 Milliyet Executive
Elektronik atıklara Köstebek harekâtı!
Elektronik atıklara Köstebek harekâtı! Eski telefonlar, kablolar, tüplü televizyonlar, süt pompaları ve tıraş makineleri... Müge Baltacı kurucusu olduğu Köstebek (Mol-e) ile elektronik atıkların nasıl yeniden hayat bulduğunu anlatıyor.
18.09.2023 Milliyet Executive
Leyton Hammonds, Beşiktaş'ta!
Leyton Hammonds, Beşiktaş'ta! Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, uzun forvet pozisyonunu Leyton Hammonds ile güçlendirdi.
5G teknolojisiyle dönüşen sanayi
5G teknolojisiyle dönüşen sanayi Ege Genç İş İnsanları Derneği'nin (EGİAD) İnci Holding iş birliği ile düzenlediği “Verimlilik ile Dijitalleşme” başlıklı webinarın konuğu, Nokia’nın Türkiye CTO’su İhsan Özcan oldu. 5G ve LTE teknolojilerinin üretimde kullanılan örnek uygulamaları ile AB ve Türkiye’deki son gelişmelerin ele alındığı etkinlikte, iş dünyasına yönelik yeni çağ teknolojileri ve gelişmeleri de aktarıldı.
20.03.2022 Ekonomi
İlk akıllı telefon Nokia 9000 Communicator üstünden 25 yıl geçti
İlk akıllı telefon Nokia 9000 Communicator üstünden 25 yıl geçti Nokia 9000 Communicator modeli cep telefonları, henüz 'akıllı telefon' tabiri bile kullanılmadan önce, 1996'da bugün piyasaya sürüldü.
15.08.2021 Teknoloji
Avrupa borsaları düşüşle kapandı
Avrupa borsaları düşüşle kapandı Avrupa borsaları, yatırımcıların dünya genelinde etkisi artan Kovid-19’un delta varyantına odaklanması nedeniyle haftanın ilk işlem gününü düşüşle tamamladı.
28.06.2021 Ekonomi
Türk Telekom’un ilk çeyrek büyüme rakamları belli oldu
Türk Telekom’un ilk çeyrek büyüme rakamları belli oldu Türk Telekom, 2021’in ilk üç ayında yüzde 20,4 büyüme ile 7,6 milyar lira gelir elde ettiğini açıkladı. Şirket, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 105 artarak 1,36 milyar lira net kar seviyesine ulaştı. Son 12 ayda net 2,2 milyon abone kazanan Türk Telekom’un toplam abone sayısı da 50,6 milyonu buldu.
6.05.2021 Uzmanpara
Avrupa borsaları günü düşüşle kapattı
Avrupa borsaları günü düşüşle kapattı Avrupa borsaları günü düşüşle tamamladı. Kapanışta gösterge endeksi Stoxx Europe 600 yüzde 0,26 değer kaybederek 438,79 puana geriledi.
29.04.2021 Ekonomi
Nokia'dan pil ömrüyle dikkat çeken yeni kablosuz kulaklıklar
Nokia'dan pil ömrüyle dikkat çeken yeni kablosuz kulaklıklar Nokia Lite Earbuds olarak isimlendirilen kulaklık, 36 saatlik pil ömrü ile dikkat çekiyor. Nokia bu cihaza ek olarak yeni telefonlarını da tanıtmıştı. İşte kulaklıklar ve dikkat çeken özellikleri:
9.04.2021 Teknoloji
Küllerinden doğabilecek mi? Nokia G20 ve G10 tanıtıldı!
Küllerinden doğabilecek mi? Nokia G20 ve G10 tanıtıldı! Nokia G20 ve G10 modelleri kısa süre önce tanıtıldı.
9.04.2021 Teknoloji
Türk Telekom’dan 5G’de yeni dünya rekoru
Türk Telekom’dan 5G’de yeni dünya rekoru Türk Telekom, yeni teknolojileri deneyen, üreten ve ihraç eden ülkeler arasında olma hedefi ile çalışmalarını sürdürüyor. 5G test şebekesi üzerinde Nokia ile gerçekleştirdiği denemede operatör, 4.5 Gbps üzeri hızlara ulaşarak dünya rekoru kırdı.
20.03.2021 Ekonomi
Apple, Samsung'u solladı
Apple, Samsung'u solladı Geçen yılın son çeyreğinde 90,1 milyon akıllı telefon satışı gerçekleştiren Apple, dünyanın en fazla akıllı telefon satan şirketi olmayı başardı. Ekim-Aralık 2020 döneminde satışlarını yüzde 22 artıran Apple'ın pazar payı yüzde 23,4'e kadar yükseldi.
11.02.2021 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Nokia 5 Ve Nokia 6 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.