Fuat Oktay: Başkaları kaç masa kurarsa kursun, yola devam diyoruz
Fuat Oktay: Başkaları kaç masa kurarsa kursun, yola devam diyoruz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Sultan Selim Cami'de kıldığı teravih namazının ardından Mevlana Meydanı'nda Konya Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı salepleri vatandaşlara dağıttı. Ardından da Mevlana Müzesi'ni ziyaret edip, Mevlana'nın sandukası başında dua etti. 
18.04.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Karadeniz için önemli sorumluluklar göstermekteyiz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Karadeniz için önemli sorumluluklar göstermekteyiz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Biz bir iç deniz olarak Karadeniz'deki deniz yetki alanlarımız 463 bin kilometrekare mavi vatan safımızın önemli bir  bölümünü oluşturmaktadır. Deniz güvenliğine etkisi, ticaret potansiyeli ve enerji kaynaklarıyla Karadeniz'in barış, istikrar ve refah denizi olması için Türkiye olarak önemli sorumluluklar göstermekteyiz. Karadeniz'in jeopolitik, jeostratejik ve jeogüvenlik açısından önemine istinaden tüm kıyıdaş devletlerin bölgede müşterek sorumluluğu bulunduğuna yürekten inanmaktayız" dedi.
19.09.2021 Siyaset
Doğalgaz keşfi cari açığa kalıcı katkı
Doğalgaz keşfi cari açığa kalıcı katkı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Karadeniz’deki doğalgaz keşfi nedeniyle doğalgaz kontratlarında oluşacak rekabetçilik ve yerli doğalgazın kullanılmasının cari dengenin kalıcı şekilde iyileşmesine katkı yapacağını bildirdi.
22.10.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan doğal gaz açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan doğal gaz açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Karadeniz’deki doğal gaz keşfi kaynaklı olarak yeni doğal gaz kontratlarında fiyatların daha rekabetçi yapılması ve 2023 yılında yerli doğalgazın kullanılmaya başlanacak olması, cari dengemizin uzun vadede kalıcı şekilde iyileşmesine önemli katkı yapacaktır." dedi.
21.10.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay açıkladı! Şu an kontrolümüz altında
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay açıkladı! Şu an kontrolümüz altında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Fırat’ın doğusundaki yaklaşık 480 kilometrelik alanın 120 kilometresi şu anda kontrolümüz altında bulunmaktadır." dedi.
25.10.2019 Siyaset
CiHAZLAR ARTIK ARALARINDA ‘KONUŞUYOR’
CiHAZLAR ARTIK ARALARINDA ‘KONUŞUYOR’ Teknoloji yenilendikçe birkaç cihazın bir arada kullanımı gündeme geldi. Yeni teknolojilerin öncekilerle uyumlu yapıları sayesinde cihazlar artık birbirleriyle konuşabiliyor!
15.12.2010 Cadde
Galatasaray, Ereğli Belediyespor’u engelini aştı ve liderliğini sürdürdü
Galatasaray, Ereğli Belediyespor’u engelini aştı ve liderliğini sürdürdü Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’'nin 28. haftasında Galatasaray sahasında Ereğli Belediyespor’u 4-2 mağlup etti ve ligde liderliğini sürdürdü.
Bursa'da yılların hayali gerçek oluyor! 3 ulaşım ana hattı geliyor
Bursa'da yılların hayali gerçek oluyor! 3 ulaşım ana hattı geliyor Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yeni projelerini açıkladı. Aktaş 'şehri 3 ulaşım ana hattına' kavuşturma çalışmalarını anlattı. İşte detaylar...
9.03.2024 Gündem
BİR SEVDADIR İSHAK ALİ KİMDİR? Bir Sevdadır dizisinin İshak Ali'si Sinan Tuzcu kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında?
BİR SEVDADIR İSHAK ALİ KİMDİR? Bir Sevdadır dizisinin İshak Ali'si Sinan Tuzcu kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında? Bir Sevdadır dizisi bu akşam başlıyor. Ekranların yeni dizisi Bir Sevdadır oyuncuları ise merak ediliyor. Günay Günaydın'ın yönettiği “Bir Sevdadır” dizisinde Sude Zulâl Güler ve Feyyaz Şerifoğlu başrollerde yer alıyor. İshak Ali karakterini ise genç oyuncu Sinan Tuzcu canlandırıyor. Peki, Bir Sevdadır İshak Ali kimdir? Bir Sevdadır dizisinin İshak Ali'si Sinan Tuzcu kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında? Sinan Tuzcu hayatı ve biyografisi…
31.01.2024 Bilgi Rehberi
Süper Lig'in yeni 'Genç Semih'i! Rekor Batuhan Karadeniz'de
Süper Lig'in yeni 'Genç Semih'i! Rekor Batuhan Karadeniz'de Süper Lig'de Hatayspor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta 2005 doğumlu Semih Kılıçsoy maça damga vurdu. Genç Semih kulüp tarihine geçti. Öte yandan Volkan Demirel'in Hatay'ında düşüş devam etti.
26.12.2023 Beşiktaş
Kayıp 11 mürettebat ile ilgili yeni gelişme! 'Yoğunlaştığımız bir bölge var'
Kayıp 11 mürettebat ile ilgili yeni gelişme! 'Yoğunlaştığımız bir bölge var' Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde batan Kafkametler adlı yük gemisinin kayıp 11 mürettebatını arama çalışmaları gece boyunca karadan ve denizden devam edecek. AFAD Başkanı Oktay Memiş açıklama yaptı.
21.11.2023 Gündem
100 yılın unutulmazları
100 yılın unutulmazları Türk futbol tarihi, ulusal ve uluslararası alanda nice başarılarla dolu. Hakkı Yeten, Metin Oktay, Lefter, Can Bartu gibi efsanevi futbolcuların yanı sıra devrim gerçekleştiren teknik adamlar hem hayat hikayeleri hem de film gibi yaşamlarıyla maziye damgalarını vurdu.
26.10.2023 Skorer
İsveç'in NATO üyeliği! Fuat Oktay: Çok ciddi çalışacağız, ikna olmuş değiliz
İsveç'in NATO üyeliği! Fuat Oktay: Çok ciddi çalışacağız, ikna olmuş değiliz CNN Türk'te konuşan TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay, İsveç'in NATO üyeliğiyle ilgili süreç hakkında son bilgileri aktardı.
19.09.2023 Haberler
İsveç'in NATO üyeliği! Fuat Oktay: Çok ciddi çalışacağız, ikna olmuş değiliz
İsveç'in NATO üyeliği! Fuat Oktay: Çok ciddi çalışacağız, ikna olmuş değiliz CNN Türk'te konuşan TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay, İsveç'in NATO üyeliğiyle ilgili süreç hakkında son bilgileri aktardı.
19.09.2023 Gündem
Amerika ve Avrupa’dan sonra Türkiye'de de üretiliyor! İlk hasat
Amerika ve Avrupa’dan sonra Türkiye'de de üretiliyor! İlk hasat Amerika ve Avrupa’dan sonra 2020 yılında Türkiye'de Karadeniz bölgesinde deneme üretimi yapılarak olumlu sonuç alınan süper meyve aronya, devlet desteğiyle yaygınlaştırılması isteniyor.
25.08.2023 Ekonomi
Trabzon’da her yol sanata çıkar
Trabzon’da her yol sanata çıkar Trabzon’da bu yıl ilki düzenlenen Sümela Kültür Yolu Festivali kentin tarihi ve turist mekânlarında 27 Ağustos’a kadar sürecek. Festivalde sergi, konser, film ve tiyatro gösterimleri ile söyleşiler var.
22.08.2023 Kültür Sanat
Pençe Kilit şehitlerine veda! Duygusal anlar
Pençe Kilit şehitlerine veda! Duygusal anlar Irak'ın kuzeyinde yürütülen operasyonda teröristlerin taciz ateşinde şehit olan kahramanların cenazelerinde duygulandıran anlar yaşandı.
11.08.2023 Gündem
57 ile yeni vali atandı: AFAD Başkanı Sezer'e yeni görev
57 ile yeni vali atandı: AFAD Başkanı Sezer'e yeni görev Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan atama kararları ile 57 ile yeni vali atandı.
10.08.2023 Gündem
Sakarya Valiliği'ne yeni isim! Resmi Gazete'de yayımlandı
Sakarya Valiliği'ne yeni isim! Resmi Gazete'de yayımlandı Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi’ne göre Sakarya Valiliği'ne atanan isim belli oldu.
9.08.2023 Gündem
57 ile yeni vali atandı! Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı
57 ile yeni vali atandı! Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'ne göre; 57 ile yeni vali atandı. İşte il il atanan yeni valiler...
9.08.2023 Gündem
Ayedaş ve Bedaş duyurdu! İstanbul’da saatlerce süren elektrik kesintisi… 5 Ağustos İstanbul elektrik kesintisi listesi
Ayedaş ve Bedaş duyurdu! İstanbul’da saatlerce süren elektrik kesintisi… 5 Ağustos İstanbul elektrik kesintisi listesi Ayedaş ve Bedaş İstanbul’un bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Pek çok ilçede bakım çalışması amaçlı yapılan kesintide saatlerce elektrik verilmeyecek. Ayrıca Ayedaş ve Bedaş yaşanan kesintiye dair tüm detayları paylaştı.
4.08.2023 Gündem
Diplomasinin nabzı Ankara’da atıyor
Diplomasinin nabzı Ankara’da atıyor ABD, Rusya, İran ve Ukrayna’nın Ankara büyükelçileri Azerbaycan Milli Günü resepsiyonunda bir araya geldi. Dört büyükelçinin aynı salonda bulunmaları, Ankara’nın diplomatik arenadaki önemini gözler önüne serdi...
28.05.2023 Gündem
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre, yeni dönemde TBMM'de yer alacak 600 milletvekili belli oldu.
15.05.2023 Gündem
Fuat Oktay: Biz Kılıçdaroğlu ve avanesine benzemeyiz
Fuat Oktay: Biz Kılıçdaroğlu ve avanesine benzemeyiz  Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "AK Parti, Cumhur İttifakı söz verdiyse yapar. Biz Kılıçdaroğlu ve avanesine benzemeyiz. Onlar baksa baksa FETÖ'ye, PKK'ya, DHKP-C'ye, ABD'ye, Almanya'ya, Fransa'ya bakar. Sonra milliyetçi geçinir. Sizden bir şey olmaz, kendinize bile faydanız olmadı sizin" dedi.
8.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Bu mankurtlarla boğuşarak 21 yılda nice icraatlar yaptık
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Bu mankurtlarla boğuşarak 21 yılda nice icraatlar yaptık Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yozgat Cumhuriyet Meydanı'nda toplu açılış töreninde konuşma yaptı.
26.04.2023 Gündem