Seçime az süre kala ABD'de 'sansür' krizi patlak verdi!
Seçime az süre kala ABD'de 'sansür' krizi patlak verdi! Gelen son dakika haberlerine göre; Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) 3 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri öncesinde, Demokratlar'ın Başkan Adayı Joe Biden'ın oğlu ile ilgili haberlerin sosyal medyada paylaşılmasına sınırlama getirmesiyle ilgili tartışmalar Kongre'ye taşındı.
15.10.2020 Dünya
Son dakika | İran'da ortalık savaş alanına döndü! Ölü ve yaralılar var...
Son dakika | İran'da ortalık savaş alanına döndü! Ölü ve yaralılar var... İran'da benzin zammını protesto etmek için düzenlenen gösterilerde yaklaşık 1000 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
17.11.2019 Gündem
Paris'te eylemler devam ediyor
Paris'te eylemler devam ediyor Fransa'da, başta başkent Paris olmak üzere çeşitli kentlerde yeniden sokağa çıkan sarı yelekliler Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve hükümetin politikalarını protesto etti. Sarı yeleklilerin Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve hükümetin politikalarına karşı düzenlediği eylemler, 14'üncü haftasında yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleşti. Paris'te Champs-Elysees Caddesi'nde toplanan eylemciler, kentte yürüyüşe geçti. Yürüyüş sırasında polisle göstericiler arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Daha sonra sarı yelekli eylemciler Invalides Meydanı'na gelirken, polis, taş ve şişe atan eylemcilere biber gazı sıktı. Paris Emniyet Müdürlüğü, başkentteki gösteride 16 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Rouen kentinde düzenlenen eylemde ise arabasına saldıran göstericilerden kaçmaya çalışan sürücü, 3 kişiyi yaraladı. Sürücünün daha sonra polise teslim olduğu belirtildi. Lyon'daki gösteride de protestocuların A7 otoyolunda yol kapatma eylemi yapması, trafikte aksamaların yaşanmasına neden oldu. Bordeaux, Toulouse, Marseille, Nantes, Strasbourg, Nice ve Saint-Etienne gibi kentlerde de eylemler düzenlendi. İçişleri Bakanlığının paylaştığı verilere göre, ülke çapındaki gösterilere Paris'te 3 bin olmak üzere 10 bin 200 kişi katıldı.
11.09.2019 Haberler
Gelinim Mutfakta'da ortalık karıştı! Gelinim Mutfakta 115. Bölüm
Gelinim Mutfakta'da ortalık karıştı! Gelinim Mutfakta 115. Bölüm Gelinim Mutfakta'da ortalık karıştı! Gelinim Mutfakta 115. Bölüm
11.09.2019 Televizyon
Sefa Kalya’nın cenazesinin çıktığı sırada olaylar çıktı!
Sefa Kalya’nın cenazesinin çıktığı sırada olaylar çıktı! Taksim’de gece kaldığı otelde sabah saatlerinde ölü olarak bulunan Fenerbahçe taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler lideri Sefa Kalya’nın cenazesi incelemelerin ardından tekbirlerle cenaze aracına koyuldu. Cenaze aracı otelin önünden ayrılacağı esnada taraftarlar ile bazı vatandaşlar tartışınca ortalık bir anda karıştı.
13.01.2016 Futbol
Karar sonrası ortalık karıştı
Karar sonrası ortalık karıştı Kocaeli'nin Gölcük İlçesi’nde geçen yıl 13 yaşındaki Ö.Y.’ye tecavüz etmekle suçlanan 4’ü tutuklu, 8 sanığın yargılandığı Kocaeli 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşma öncesinde Kocaeli Kadın Platformu üyeleri protesto gösterisi yaptı. Karar sonrası ise ortalık karıştı!
15.04.2014 Gündem
Derbi bitti, ortalık karıştı!
Derbi bitti, ortalık karıştı! Fenerbahçe Trabzonspor maçının sonunda iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Ortalık karıştı!
Ortalık karıştı! DVTK - Videoton maçında Szabo Zsolt ve Roland Juhasz birbirine girdi.
11.04.2013 Futbol
Maç öncesi gerginlik, polis copla müdahale etti
Maç öncesi gerginlik, polis copla müdahale etti Elazığ Atatürk Stadyumu'nda bugün saat 19.00'da başlayacak Sanica Boru Elazığspor-Galatasaray maçı öncesi, taraftarlar ile polis arasında gerginlik yaşandı. Polisin copla müdahale etmesi üzerine taraftarlar 13 no'lu güvenlik kapısını kırdı
30.06.2020 Galatasaray