Otizmli Çocuklar

Otizmli Çocuklar

Son dakika otizmli çocuklar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan otizmli çocuklar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan otizmli çocuklar haber sayfamızda...

Otizmli Çocuklar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 315 otizmli çocuklar haberi bulunmuştur.
Anlamlı çağrı
Anlamlı çağrı Şükrü Özyıldız ve Berkay Ateş, doğum günlerini Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı’na bağışladı.
7.02.2024 Cadde
Berkay Ateş'ten anlamlı hareket
Berkay Ateş'ten anlamlı hareket Berkay Ateş, 19 Şubat tarihli doğum günü için anlamlı bir bağış projesine imza attı. Oyuncu, hediye göndermek isteyen dostları için sosyal medya hesabından duyuruda bulundu.
6.02.2024 Cadde
Otizmli çocuklara destek
Otizmli çocuklara destek Depremden etkilenen otizmli çocuklara destek için yayımlanan “Baş Süsleri, Takılar ve Etnik Dövmeler” adlı fotoğraf kitabının geliriyle Adıyaman’da bir konteyner kent okulunun sınıfı donatıldı, Hatay’da bir okulun güçlendirme çalışmaları tamamlandı.
6.02.2024 Kültür Sanat
Anlamlı bağış
Anlamlı bağış Hande Doğandemir ile Nurettin Sönmez, Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı’yla (TODEV) doğum günü kampanyası başlatarak, otizmli çocukların hayatına dokundu.
19.11.2023 Cadde
Hande Doğandemir doğum gününü otizmli çocuklara armağan ediyor
Hande Doğandemir doğum gününü otizmli çocuklara armağan ediyor Oyuncu Hande Doğandemir, otizmli çocuklara yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı (TODEV) ile doğum günü kampanyası başlattı.
18.11.2023 Cadde
Milletvekili Kemal Çelik ve ailesinin, 'Bahadır'dan öncesi ve sonrası' hayatı
Milletvekili Kemal Çelik ve ailesinin, 'Bahadır'dan öncesi ve sonrası' hayatı AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik ve eşi Hatice Çelik'in hayatı, ağır otizmli, down sendromlu, serebral palsi hastası olan Bahadır'ın (15)  dünyaya gelmesiyle değişti.
3.09.2023 Gündem
Parayı veren ölümü saçar! Bayer Türkiye’de de mahkemelik oldu
Parayı veren ölümü saçar! Bayer Türkiye’de de mahkemelik oldu Yabani otlara karşı kullanılan ‘glifosat’ ilacı kansere yol açtığı gerekçesiyle dünyanın birçok yerinde yasaklandı. Türkiye’de de ilaç firmasına 4 yıl önce dava açan çevreci avukatlar iç hukuk yollarını tüketince dosyayı AİHM’e taşıdı...
12.08.2023 Gündem
Onlar 3-4 kat daha fazla etkilendi
Onlar 3-4 kat daha fazla etkilendi Deprem bölgesindeki otizmli çocuklar zor durumda.
5.05.2023 Gündem
Anlamlı çağrı
Anlamlı çağrı Caner Cindoruk, doğum gününde hediye yerine Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı’na (TODEV) bağış yapılmasını istedi.
12.04.2023 Cadde
Caner Cindoruk doğum gününü bağışladı
Caner Cindoruk doğum gününü bağışladı Oyuncu Caner Cindoruk, Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı (TODEV) ile doğum günü kampanyası başlatarak, depremzede otizmli çocukların hayatına dokunmayı istedi.
11.04.2023 Cadde
Otizmli çocuklara vosvos konvoyu
Otizmli çocuklara vosvos konvoyu Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Otizm Derneği ve 'Vos Garage 16' grubunun geleneksel hale getirdiği farkındalık konvoyu ile otizme dikkat çekildi. Otizmli çocuklar ve aileleri, süslenen vosvoslarla şehir turu attı.
2.04.2023 Haberler
'Ne zaman evimize gideceğiz?'
'Ne zaman evimize gideceğiz?' Afet sahasını ziyaret eden, çadır ve konteyner kentlerde görev alan psikolog ve psikiyatri uzmanlarına, çocuk ve ergenlerin ruh sağlığına ilişkin gözlemlerini ve başlıca ihtiyaçlarını sorduk.
19.03.2023 Pazar
Herkesin iyilik ikizi
Herkesin iyilik ikizi İzmir’de 30 Ekim 2020’de meydana gelen depremde ikizleri Sayra ve Çınar’ı kaybeden Tülin Batmaz, çocuklarının yarım kalan hikayesini “İyilik İkizim” hareketiyle sürdürdü, ardından bir vakıf kurdu.
26.02.2023 Pazar
Otizmli çocuğun ailesinden korkunç iddia! '6’ncı dakikada ağzına vurmaya başlıyor'
Otizmli çocuğun ailesinden korkunç iddia! '6’ncı dakikada ağzına vurmaya başlıyor' Otizmli 6 yaşındaki Mustafa Koşar, iddiaya göre evine özel eğitim vermesi için gelen klinik psikolog İ.A tarafından darbedildi. İ.A. eğitimlerin katı kurallar dahilinde olduğuna vurgu yaparak iddiaları yalanlarken, aile, klinik psikolog İ.A hakkında suç duyurusunda bulundu.
29.01.2023 Gündem
Doğum gününü bağışladı
Doğum gününü bağışladı Sedef Avcı, 22 Ocak’taki doğum gününü otizmli çocuklarla paylaşıyor.
20.01.2023 Cadde
Doğum gününde bağış istedi
Doğum gününde bağış istedi  Sarp Levendoğlu, 25 Aralık’taki doğum gününde otizmli çocuklara destek oluyor.
21.12.2022 Cadde
Sarp Levendoğlu doğum gününde bağış istedi
Sarp Levendoğlu doğum gününde bağış istedi Oyuncu Sarp Levendoğlu, 25 Aralık tarihli doğum gününde otizmli çocuklara destek oluyor. Levendoğlu, Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı (TODEV) ile doğum günü kampanyası başlattı.
20.12.2022 Cadde
Otizmli çocuklar için bir araya geldiler
Otizmli çocuklar için bir araya geldiler Otizmli bireylerin yararına her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve büyük ilgi gören yılbaşı alışveriş festivali, bu yıl kapılarını 15. kez Galataport İstanbul Paket Postanesi’nde açtı.
5.12.2022 Ekonomi
Otizmli çocuklara eğitim yuvası
Otizmli çocuklara eğitim yuvası Aydın Büyükşehir ve Kuşadası belediyelerinin işbirliğiyle ilçeye kazandırılan “Kuşadası Elma Şekerleri Çocuk Gelişim Merkezi ve Kuşadası Otizm Destek Merkezi” hizmete açıldı.
4.12.2022 Ege
TBMM Başkanı Şentop, Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesi'nde konuştu
TBMM Başkanı Şentop, Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesi'nde konuştu Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesi'nde konuşan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Engelli Hakları Ulusal Eylem Planı, istihdamdan erişilebilirliğe, eğitimde sağlığa siyasi hayata katılımdan hakların korunmasına kadar çok geniş bir alanı kapsamaktadır. Bu plan, güçlü koordinasyon, çok taraflı iş birliği ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla hazırlanan 31 hedefe yönelik 107 eylem alanı ve 275 faaliyeti içermektedir" dedi.
2.12.2022 Siyaset
‘Özel çocukların annesi’
‘Özel çocukların annesi’ Aydın Büyükşehir, otizmli çocukların yanında yer almaya devam ediyor. Başkan Çerçioğlu, “Eğitimde fırsat eşitliğini yakalamaları için gece gündüz çalışıyoruz” dedi
23.09.2022 Ege
İspanyol gezginden  Efeler’e övgü
İspanyol gezginden Efeler’e övgü Ülkesi İspanya’dan 2022 Dünya Kupası’nı izlemek üzere Katar’a kadar yürüyecek olan ve 2 hafta önce Türkiye’ye varan 41 yaşındaki gezgin Santiago Sanchez Cogedor, rotası üzerindeki Efeler’e ulaştı.
2.08.2022 Ege
Otizmli çocuklar yararına
Otizmli çocuklar yararına Muzipo Kids Kurucu Ortağı Aslı Olgun, çocuklarda farkındalık için ‘Yastık Altı Masalları’ e-kitap projesine imza attı.
22.07.2022 Cadde
Hediye  yerine  bağış  istedi
Hediye yerine bağış istedi Esengül Aypek, 16 Temmuz olan doğum gününü Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı’na bağışladı.
14.07.2022 Cadde
Yalnız bırakmadı
Yalnız bırakmadı Bornova Belediyesi’nin Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurduğu Işıkkent’teki Atık Sanat Atölyesi’nde, 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü’ne özel bir etkinlik gerçekleşti.
4.04.2022 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Otizmli Çocuklar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.