Pandemi

Pandemi

Son dakika pandemi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pandemi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pandemi haber sayfamızda...

Pandemi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.974 pandemi haberi bulunmuştur.
ATO Başkanı Baran, Ankara'dan direkt uçuşlar konusunu değerlendirdi
ATO Başkanı Baran, Ankara'dan direkt uçuşlar konusunu değerlendirdi Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ATO’nun Ankara’dan yurt dışına direkt uçuşlar konusunda yaptığı çalışmalarla pandemi öncesi dönemde bu konuda ilerleme kaydedildiğini dile getirerek, “Pandemi tüm gelişmeleri tersine çevirdi. Bugün İstanbul Havalimanı’ndan haftalık yurt dışı uçuş sayısı 4 bin iken Esenboğa Havalimanı’ndan sadece 160 uçuş gerçekleştirildiği görülüyor” dedi.
26.04.2024 Ekonomi
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük Dünyanın önde gelen perakende liderlerini bir araya getiren The Retail Summit 23-24 Nisan tarihlerinde Dubai’de gerçekleştirildi. Zirve kapsamında Körfez pazarını mercek altına alan panelde konuşan Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, bölgede Türk ürünlerine ve Türk kültürüne büyük ilgi olduğunu söyledi.
26.04.2024 Ekonomi
Karavana yoğun talep
Karavana yoğun talep Deprem, pandemi ve yüksek kiralar gibi nedenlerle alternatif yaşam şekilleri araştıran vatandaşların bir kısmı karavanlara yöneldi. İzmir Kamp ve Karavan Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Mustafa Yokuş, tatil için karavanı tercih edenlerin yanı sıra karavan sahiplerinin yüzde 20'sinin yılın 12 ayı karavanda yaşadığını söyledi.
26.04.2024 Ekonomi
Fiyatı 55 TL’den 150 TL’ye çıktı! Ambalaj uygulaması fahiş artışı bitirecek
Fiyatı 55 TL’den 150 TL’ye çıktı! Ambalaj uygulaması fahiş artışı bitirecek Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde fahiş fiyatla mücadele kapsamında kendisine sorulan bir soru üzerine, “Gerekli tedbirler için ilgili Bakanlıklarımız şu anda çalışmalarını yapıyor. Ambalajların üzerine fiyatlarının yazılması konusu da düşünülebilir” dedi. Peki ambalaj fiyatı uygulaması temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde fahiş fiyatı bitirir mi? Marketler ambalajda yazan fiyatın üzerinde satış yapabilecek mi? İşte detaylar...
26.04.2024 Ekonomi
Kaygı çocukları esir aldı
Kaygı çocukları esir aldı Dünya sorunları, akıllı telefonlar, sosyal medya ve sınavlar nedeniyle çocuklar, adeta kaygının esiri oldular. Korku, endişe, saç dökülmesi, egzema, depresyon bu durumun belirtileri arasında.
26.04.2024 Eğitim
Sokakta dilenen milyoner! 'Herkes sıfırdan 1 milyon dolar kazanır' dedi, sonu kötü bitti
Sokakta dilenen milyoner! 'Herkes sıfırdan 1 milyon dolar kazanır' dedi, sonu kötü bitti Pandemi pek çok insanın servetini kaybedip depresyona girmesine neden oldu. Söz konusu bu insanlara ilham olmak isteyen milyoner YouTuber Mike Black de sıfırdan bir hayat kurabileceğini ispatlamak için sokakta yaşamaya başladı. Bir yıl içinde 1 milyon dolar kazanmanın mümkün olduğunu iddia eden genç adam, bu süreçte bir kahve markası kurdu ancak sonu kötü bitti.
26.04.2024 Yaşam
Arazi fiyatı Boğaz’daki yalının değerini aştı! Kira artışı yüzde 150’ye dayandı
Arazi fiyatı Boğaz’daki yalının değerini aştı! Kira artışı yüzde 150’ye dayandı Gayrimenkul fiyatlarındaki artış gündemde. Türkiye genelindeki OSB’lerde kira artış oranları yüzde 150’ye yaklaşırken, OSB arazilerin metrekare satış fiyatı ise Boğaz’daki yalıların değerini aştı. Artış hızının en yüksek olduğu bölgelerin başında ise açık ara Marmara geliyor.
25.04.2024 Ekonomi
“Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor”
“Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor” Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, halı fuarlarının sektör açısından önemli buluşma noktaları olduğunu söyledi.
23.04.2024 Ekonomi
AB ülkelerinde kızamık ve boğmaca vakalarında artış sonrası ECDC'den uyarı
AB ülkelerinde kızamık ve boğmaca vakalarında artış sonrası ECDC'den uyarı ECDC'nin ön verileri, boğmaca vakalarında 2022 ve 2021'e kıyasla 2023 ve 2024'te on kat artış olduğunu gösteriyor.
23.04.2024 Dünya
İngiltere hükümetinin sığınmacıları Ruanda'ya gönderme planı onaylandı: Tasarı neden tartışılıyordu?
İngiltere hükümetinin sığınmacıları Ruanda'ya gönderme planı onaylandı: Tasarı neden tartışılıyordu? İngiltere hükümetinin ülkeye yasa dışı yollarla giren bazı sığınmacıları Doğu Afrika ülkesi Ruanda'ya göndermek için iki yıldır geçirmeye uğraştığı plan Avam Kamarası'nda onaylandı.
23.04.2024 Dünya
Ailesine kızdı, elleriyle mağara kazdı! İçerisi evden farksız, sırada jakuzi var
Ailesine kızdı, elleriyle mağara kazdı! İçerisi evden farksız, sırada jakuzi var Özellikle ergenlik döneminde ailesiyle ufak tefek tartışmalar yaşamayan neredeyse kimse yoktur. Ancak bu tartışmaların sonu, bir yer altı mağarasında yaşamaya kadar gitmemiştir! "Köye giderken eşofman giyme" diyen ailesine kızan 14 yaşındaki genç, tartışmayı ileri bir boyuta taşıyarak kendine elleriyle mağara kazdı.
22.04.2024 Yaşam
Vertigo iş gücü kaybına yol açıyor
Vertigo iş gücü kaybına yol açıyor Yoğun teknoloji kullanımı ve uzun çalışma saatleri gibi etkenlerle tetiklenebilen vertigo iş yaşamında olumsuz sonuçlar doğuruyor. Araştırmalara göre vertigosu olan kişilerin yüzde 63’ten fazlası bazı günler çalışamıyor, yüzde 6’sı işlerinden ayrılıyor.
20.04.2024 Pazar
Hizmet ihracatçıları “strateji” belirledi
Hizmet ihracatçıları “strateji” belirledi Hizmet İhracatçılar Birliği, 19-21 Nisan tarihlerinde Sapanca’da düzenlediği Hizmet İhracatı Strateji Toplantısı ile sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.
20.04.2024 Ekonomi
Sosyal medyada boykot furyası: Fahiş fiyatlar sonrası vatandaşlar harekete geçti!
Sosyal medyada boykot furyası: Fahiş fiyatlar sonrası vatandaşlar harekete geçti! Dışarıda yeme- içme yapan vatandaşlar karşılaştıkları fahiş fiyatlar karşısında sosyal medya üzerinden harekete geçtiler. Vatandaşlar cafe, restoran, lokantaları hafta sonu (20-21 Nisan) boykot edeceklerini duyurdu. Peki boykot diğer sektörlere de sıçrar mı? Boykot sonrası cafe ve restoranlarda fiyatlar geriler mi? İşte detaylar...
20.04.2024 Haberler
Sosyal medyada boykot furyası: Fahiş fiyatlar sonrası vatandaşlar harekete geçti!
Sosyal medyada boykot furyası: Fahiş fiyatlar sonrası vatandaşlar harekete geçti! Dışarıda yeme- içme yapan vatandaşlar karşılaştıkları fahiş fiyatlar karşısında sosyal medya üzerinden harekete geçtiler. Vatandaşlar cafe, restoran, lokantaları hafta sonu (20-21 Nisan) boykot edeceklerini duyurdu. Peki boykot diğer sektörlere de sıçrar mı? Boykot sonrası cafe ve restoranlarda fiyatlar geriler mi? İşte detaylar...
20.04.2024 Ekonomi
CHP'ye para sayma soruşturmasında yeni ifade
CHP'ye para sayma soruşturmasında yeni ifade CHP'de para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada avukat Ergün Özer'in ifadesi alındı.
19.04.2024 Gündem
Yonca'yı ölüme götüren mesajl! 'Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum'
Yonca'yı ölüme götüren mesajl! 'Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum' Ankara’da Kerim Coşkun (36), 6 aylık uzaklaştırma kararının sona ermesinin ardından boşanma aşamasındaki eşi Yonca Kazan Coşkun'a (32), oğlunun telefonundan 'Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum' mesajı gönderdi. Anne Yonca, hasta olduğunu düşündüğü oğlunun yanına gitmek için kapıyı açtığı sırada eve giren eşi tarafından öldürüldü.
19.04.2024 Gündem
Juventus'a Ronaldo darbesi! İşte ödenecek tazminat
Juventus'a Ronaldo darbesi! İşte ödenecek tazminat Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da futbol yaşamını sürdüren Portekizli efsane oyuncudan eski takımı Juventus'a kötü haber geldi. CR7 eski takımına açtığı davayı kazandı.
18.04.2024 İtalya Serie A
“15 Nisan itibariyle 3 bin 225 maden ruhsat sahası denetlendi”
“15 Nisan itibariyle 3 bin 225 maden ruhsat sahası denetlendi” Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, bakanlık olarak madenlere yönelik yaptıkları denetimleri artırdıklarını kaydederek “Bu yıl, 15 Nisan itibariyle 3 bin 225 maden ruhsat sahasının denetimi gerçekleştirildi. Çalışanlarını öncelemeyen hiçbir işletmeyi bizim desteklememiz söz konusu olamaz” dedi.
18.04.2024 Ekonomi
İkinci el araç alacaklar dikkat! Fiyatlarda dikkat çeken değişim
İkinci el araç alacaklar dikkat! Fiyatlarda dikkat çeken değişim Geçen yılın sonlarına doğru düşüş gösteren araç piyasasında rota değişti. Özellikle ikinci el araçlarda 4 aylık fiyat değişimi dikkat çekti. Peki araç fiyatları neden yükseliyor? Fiyatı en çok artan modeller hangileri, şu anda piyasada en hızlı satılan araçlar neler? Konuyla ilgili tüm merak edilenler haberin detayında...
17.04.2024 Ekonomi
Çalışanlar dikkat: İlk kez bir Türk şirket denedi! İşte haftada 4 gün mesainin çalışana etkisi
Çalışanlar dikkat: İlk kez bir Türk şirket denedi! İşte haftada 4 gün mesainin çalışana etkisi Geçen yıl itibarıyla hükümet kanadında mesai saatlerinin düşürülmesiyle ilgili bir çalışma yapıldığı bilgisi paylaşılmıştı. İlk kez bir Türk şirketi haftada 4 gün mesai uygulamasına geçtiğini duyurmuştu. Şirket çalışanları ile ilgili yapılan bir ankette ise çarpıcı sonuçlar elde edildi. Peki Türkiye’de 4 gün mesai uygulaması daha da yaygınlaşır mı? Mesai saatlerinin azaltılmasıyla birlikte çalışanların ücretleri düşer mi? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Borsada Rönesans dönemi başlayacak
Borsada Rönesans dönemi başlayacak Portföyündeki iddialı AVM’lerle, borsadaki GYO rekabetine renk katmayı hedefleyen Rönesans Gayrimenkul Yatırım (RGY), hızlı büyümeye oynayacak.
17.04.2024 Ekonomi
80 milyonluk vurgun'da 'salça' savunması: Tokat'tan getirip sattım!
80 milyonluk vurgun'da 'salça' savunması: Tokat'tan getirip sattım! Ailesinin de içerisinde bulunduğu bir şebeke kurup 80 milyon lira dolandırmakla suçlanan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D. ve 14 sanık hakkında hazırlanan iddianamede detaylar ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Süleyman Hurma'dan Emre Mor açıklaması! 'Fenerbahçe ve Galatasaray'a yaranamıyoruz'
Süleyman Hurma'dan Emre Mor açıklaması! 'Fenerbahçe ve Galatasaray'a yaranamıyoruz' Fatih Karagümrük'te kiralık oynayan Emre Mor'un Fenerbahçe karşısında forma giymemesi tartışmalara neden olmuştu. Kırmızı-siyahlı kulübün Başkanı Süleyman Hurma konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
15.04.2024 Karagümrükspor
Karavan pazarı hareketlendi
Karavan pazarı hareketlendi Yaz öncesi artan karavan talebine yönelik İstanbul’da Karavan Tanıtım Günleri düzenlenecek.
15.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Pandemi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.