Piyalepaşa İstanbul

Piyalepaşa İstanbul

Son dakika Piyalepaşa İstanbul haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Piyalepaşa İstanbul gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Piyalepaşa İstanbul haber sayfamızda...

Piyalepaşa İstanbul

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 431 piyalepaşa istanbul haberi bulunmuştur.
Piyalepaşa’da hedef 7.5 milyon ziyaretçi
Piyalepaşa’da hedef 7.5 milyon ziyaretçi Özel sektör eliyle yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul, ofis, alışveriş ve yaşam merkezi konsepti ile yılda 7.5 milyon müşteri çekmeyi hedefliyor.
21.10.2023 Ekonomi
Piyalepaşa’da ikinci etap inşaatı başladı
Piyalepaşa’da ikinci etap inşaatı başladı Polat Holding tarafından projelendirilen Piyalepaşa İstanbul’un ikinci fazı ‘İstanbul Premium’un inşaatı başladı.
17.11.2022 Ekonomi
Galatasaray'da seçime 2 gün kala başkan adayları açılışta bir araya geldi
Galatasaray'da seçime 2 gün kala başkan adayları açılışta bir araya geldi Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas ve başkan adayları Dursun Özbek ile Eşref Hamamcıoğlu bir araya geldi.
9.06.2022 Galatasaray
İstanbul’un yeni ‘Sanat Meydanı’
İstanbul’un yeni ‘Sanat Meydanı’ MERKUR, Zilberman, .artSümer ve Pi Artworks’u bu yıl başında bünyesine katan Piyalepaşa İstanbul, yeni “Sanat Meydanı” ile şehrin sanat rotasında “Ben de varım” diyor.
22.05.2022 Kültür Sanat
İstanbul’un yeni sanat rotası
İstanbul’un yeni sanat rotası Polat Piyalepaşa İstanbul Çarşı Sanat Meydanı kapılarını açtı.
20.05.2022 Cadde
PEYZAJ: Piyalepaşa İstanbul Biyofilik Dış Mekan Yaşam Alanı
PEYZAJ: Piyalepaşa İstanbul Biyofilik Dış Mekan Yaşam Alanı Piyalepaşa İstanbul projesindeki üç ayrı konut bloğunu birbirine bağlayan iki betonarme yapı, Mimaristudio tasarımıyla “mekandaki doğa”, “mekanın doğası” ve “doğal anımsatıcılar” başlığı altındaki biyofilik tasarım adımları kullanılarak biyofilik bir dış mekan yaşam alanına dönüştürülmüş.
25.04.2022 Vitrin
Mimarlık alanındaki yeni yorumlar Milliyet Mimarlık Dergisi’nde
Mimarlık alanındaki yeni yorumlar Milliyet Mimarlık Dergisi’nde Milliyet Gazetesi ve Yapı Dergisi iş birliğiyle hazırlanan Milliyet Mimarlık Dergisi’nin 24 Nisan Pazar günü yeni sayısı çıkıyor. Nisan sayısında mimari alanda ortaya çıkmış yeni anlayışlara, Türkiye’de ilklere imza atan projelere ve sektördeki son gelişmelere yer veriliyor.
21.04.2022 Vitrin
‘Ev’ini sanal gezen dijital yoldan alıyor
‘Ev’ini sanal gezen dijital yoldan alıyor Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında bir süre evdeyiz! Bu sürede gayrimenkul satışını canlı tutmak isteyen firmalar, dijital sistemle müşterilerine sanal ev turu yaptırıyor.
3.04.2020 Ekonomi
Piyalepaşa’da tapu sevinci
Piyalepaşa’da tapu sevinci Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projelerinden Piyalepaşa İstanbul’da konut etabının sonuna gelindi.
1.06.2019 Ekonomi
Düsseldorf iyi geçti devamı gelsin
Düsseldorf iyi geçti devamı gelsin Almanya’nın Düsseldorf kentinde 3 gün boyunca Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarının projeleri ile Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşlarını buluşturan Evim Türkiye Fuarı sıcak satış ortamı oluşturdu. Firmalar, fuarın devamının gelmesini bekliyor
12.02.2019 Ekonomi
Tek tavsiyem emlak yatırımı
Tek tavsiyem emlak yatırımı Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projelerinden Piyalepaşa İstanbul’da yaşam başladı.
24.10.2018 Ekonomi
Stüdyo daireleri  satışta
Stüdyo daireleri satışta Polat tarafından İstanbul’un merkezi Beyoğlu’nda, Piyalepaşa İstanbul projesi içerisinde hayata geçirilen Polat Rezidans’ın mobilyalı stüdyo daireleri satışa çıktı. Rezidans’ta 1+0’dan 2+1’e kadar değişen farklı büyüklüklerde 190 daire yer alıyor.
8.10.2018 Ekonomi
‘Devrime ihtiyaç var’
‘Devrime ihtiyaç var’ Başkan adaylığını düşünmediğini söyleyen Adnan Polat, “Topluma açılmak lazım. Galatasaray’a gönül vermiş akademisyen, sanatçı, iş adamı, bürokrat, toplumun her kesiminden birikimli insanlar var. Onları içeri almamız lazım” dedi.
30.06.2020 Galatasaray
Adnan Polat sessizliğini bozuyor!
Adnan Polat sessizliğini bozuyor! Galatasaray eski başkanı Adnan Polat 17 Nisan Salı günü düzenleyeceği basın toplantısıyla uzun süren sessizliğini bozacak.
30.06.2020 Galatasaray
Piyalepaşa’da yeni kampanya
Piyalepaşa’da yeni kampanya Polat’ın, özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’da 2018 yılının ilk kampanyası başladı.
23.01.2018 Ekonomi
Yabancı yatırım mesajı: Gittikleri gibi gelirler
Yabancı yatırım mesajı: Gittikleri gibi gelirler Türkiye’nin konumu ve fırsatlarıyla vazgeçilmez olduğunun altını çizen Polat, yabancı yatırımlar için “Gittikleri gibi gelirler” diyor
13.12.2017 Ekonomi
Londra’dan büyük ödülle döndü
Londra’dan büyük ödülle döndü Dünyada ve Türkiye’de gerçekleştirdiği 30 milyon metrekarelik projeleriyle adından söz ettiren ‘İki Design Group’ bölgelerinde ‘en iyi’ seçilen projelerin yarıştığı ve dünyanın en önemli mimarlık ofisleri ile gayrimenkul geliştiricilerinin katıldığı International Property Awards 2017 Grand Final’den büyük ödülle döndü.
5.12.2017 Ekonomi
Piyalepaşa İstanbul ödülleri topluyor
Piyalepaşa İstanbul ödülleri topluyor Özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, daha önce çeşitli ödüller aldığı Londra’da düzenlenen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri (European Property Awards 2017-2018) kapsamında 2 ödüle daha değer görüldü.
7.11.2017 Ekonomi
30 Kasım’a kadar ‘0’ faiz imkÂnı VERDİ
30 Kasım’a kadar ‘0’ faiz imkÂnı VERDİ Özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak nitelenen Piyalepaşa İstanbul’da yılın son kampanyasının başladığı duyuruldu.
26.10.2017 Ekonomi
İstanbul’da sahaf günleri
İstanbul’da sahaf günleri Piyalepaşa İstanbul Sahaf Günleri, Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi’nde 9 - 16 Eylül arasında yapılacak.
4.09.2017 Gündem
‘Avrupa’ farkı
‘Avrupa’ farkı Gayrimenkul geliştiriciler İstanbul Avrupa yakasında projelerine tam gaz devam ediyor. Şehrin merkezlerinde kentsel dönüşüm öne çıkarken, gelişen alanlarında ise arazi arayışları sürüyor
29.08.2017 Ekonomi
Avrupa Yakası'nın En Prestijli Siteleri
Avrupa Yakası'nın En Prestijli Siteleri Konut ve rezidans projelerinin hızla arttığı İstanbul'da, Avrupa yakası siteler ve rezidans projeleri ile yatırım yapmak isteyenlerin ve konut arayışında olanların ilgisini çekmeye devam ediyor...
Piyalepaşa’da kura çekiminde büyük heyecan
Piyalepaşa’da kura çekiminde büyük heyecan Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’da hak sahipleri için kura çekimi, noter huzurunda gerçekleştirildi. İstanbul Piyalepaşa’da hayata geçirilen proje alanında yaşayan tapulu hak sahiplerine yönelik düzenlenen kura çekimine Piyalepaşa Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat ve Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel de katıldı.
2.05.2017 Ekonomi
'Şimdi ev almayan başını taşlara vurur!'
'Şimdi ev almayan başını taşlara vurur!' Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçen Piyalepaşa İstanbul projesi hakkında konuşan Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, "Bu dönemde konut almayan ilerde başını duvara vurur" dedi
30.03.2017 Ekonomi
Fırsat bu fırsat!
Fırsat bu fırsat! Piyalepaşa İstanbul projesinin 2. etap konutlarını satışa çıkardıklarını duyuran Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, “40 yıldır inşaattayım, bu fırsatlar bir daha gelmez” dedi
29.03.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Piyalepaşa İstanbul ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.