Porselen

Porselen

Son dakika porselen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan porselen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan porselen haber sayfamızda...

Porselen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.586 porselen haberi bulunmuştur.
Buram buram tarih kokusu
Buram buram tarih kokusu Bekir Kantarcı koleksiyonundan hazırlanan “Gılaf-ı Reyya” sergisi, 18. YY’dan 20. YY’a Osmanlı ve Avrupa’daki koku şişelerinin en sanatsal hâlini ortaya koyuyor.
9.05.2024 Kültür Sanat
CHP’den MHP’ye 7 yıl sonra ilk ziyaret
CHP’den MHP’ye 7 yıl sonra ilk ziyaret Yerel seçim sonrası siyasette diyalog ve müzakere kanallarını açık tutmaya yönelik normalleşme ziyaretlerine Cumhurbaşkanı Erdoğan ile başlayan CHP lideri Özgür Özel dün de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis’te bir araya geldi.
8.05.2024 Gündem
YENİ 3 MAYIS BİM KATALOĞU | BİM 3 Mayıs Cuma aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa çıkacak? Türk Kahvesi Makinesi, Çay Makinesi, Blender Set, Mikrodalga Fırın
YENİ 3 MAYIS BİM KATALOĞU | BİM 3 Mayıs Cuma aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa çıkacak? Türk Kahvesi Makinesi, Çay Makinesi, Blender Set, Mikrodalga Fırın BİM mağazalarında Salı ve Cuma günleri satışa sunulan yeni kataloglar yayımlandı. Bu hafta Cuma günü BİM mağazalarında satışa çıkacak ürünler arasında Şarjlı Elektrikli Süpürge, Çay Makinesi, Blender Set, Tost Makinesi, Tava, Düdüklü Tencere Seti, Seramik Karnıyarık Tenceresi, Güral Porselen 24 Parça Yemek Takımı, Yumak Çeşitleri, Benzinli Ağaç Kesme Motoru, Budama Makinesi, Basınçlı Yıkama Makinesi gibi birçok ürün satışta olacak. İşte 3 Mayıs BİM yeni aktüel katalog ürünleri...
1.05.2024 Bilgi Rehberi
Melike’nin düş dünyasına giriş
Melike’nin düş dünyasına giriş 2021’de kaybettiğimiz Melike Abasıyanık Kurtiç anısına Erimtan Müzesi’nde düzenlenen retrospektif sergisi, sanatını rastlantıya ve sezgiye dayandıran özel bir sanatçının düş dünyasına davet.
21.04.2024 Kültür Sanat
Porselenleri  Louvre’a gitti
Porselenleri  Louvre’a gitti Doğadan aldığı ilhamla ürettiği porselen çalışmalarında gerçeküstü hibrit dünyalar oluşturan Melis Buyruk’un “Habitat-Kalila wa Dimna” adlı eseri Louvre Abu Dhabi’de sergileniyor.
15.04.2024 Kültür Sanat
Bambum’dan yeni fabrika
Bambum’dan yeni fabrika Türkiye içinde 2 bin bayi ve dünya genelinde 100’e yakın ülkedeki satış noktasına sahip olan Bambum, Kütahya’da toplamda 40 bin metrekarelik bir alanda yeni bir üretim tesisini hayata geçiriyor.
11.04.2024 Ekonomi
Küresel piyasada yeni faiz dönemi
Küresel piyasada yeni faiz dönemi Fed'in beklenmedik güvercin duruşu ve TCMB'nin kararlı faiz artışı, finansal piyasalara yeni bir yön veriyor. Yatırımcılar ve şirketler, faiz oranlarındaki bu kritik değişikliklere ve döviz kurlarındaki potansiyel dalgalanmalara dikkat kesilmeli...
5.04.2024 Milliyet Executive
Tadımlık fincan
Tadımlık fincan Porselen üreticisi Porland, Uluslararası Kahve Derneği’nin (International Coffee Organization - ICO) bir parçası olarak Özel Kahve Birliği (Specialty Coffee Association – SCA) tarafından düzenlenen Dünya Kahve Tadımcıları Şampiyonası’nın (World Cup Tasters Championship – WCTC) üç yıl süresince isim sponsoru oldu.
4.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sorunlarımızı büyümeyi sürdürerek çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sorunlarımızı büyümeyi sürdürerek çözeceğiz NG Kütahya Seramik 100. Yıl Fabrikaları Açılış Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye ilişkin mesajlar verdi.
28.02.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sorunlarımızı büyümeyi sürdürerek çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sorunlarımızı büyümeyi sürdürerek çözeceğiz NG Kütahya Seramik 100. Yıl Fabrikaları Açılış Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye ilişkin mesajlar verdi.
28.02.2024 Gündem
Titanik batığında afallatan görüntü! Tabak dayandı, denizaltı dayanamadı
Titanik batığında afallatan görüntü! Tabak dayandı, denizaltı dayanamadı 112 yıl önce buzdağına çarpan Titanik, gövdesinin makine dairesinden yarılması sebebiyle su alarak battı. Bu batış hiçbir deniz kazasındakine benzemiyordu. Dünyanın en büyük transatlantik gemisi batarken ikiye bölünmüştü. Ancak gemi darmadağın olsa da bazı eşyelar enkaz alanında sapasağlam duruyordu. Peki, demirden geminin hatta Titan denizaltısının dayanamadığı basınca cam ve porselenler nasıl dayandı?
25.02.2024 Yaşam
Bir yılda 40 bin kutu çikolata satıldı
Bir yılda 40 bin kutu çikolata satıldı TBMM Halkla İlişkiler Binası’nda 4 yıldır hizmet veren Destek Hizmetleri Başkanlığı bünyesindeki hediyelik eşya mağazasında, çok çeşitli ürünler yer alıyor.
20.02.2024 Gündem
Feyhaman Duran’ın düş dünyasına davet
Feyhaman Duran’ın düş dünyasına davet 1914 kuşağının öncülerinden, Atatürk ile İnönü portreleriyle tanınan ressam Feyhaman Duran’ın birçok eserini yaptığı Süleymaniye’deki evi restore edilerek ziyarete açıldı.
7.02.2024 Kültür Sanat
İşin sırrı uykuda saklı! Cildi porselen gibi yapıyor, koyu halkaları yok ediyor
İşin sırrı uykuda saklı! Cildi porselen gibi yapıyor, koyu halkaları yok ediyor Cildinizin donuk ve cansız görünmesine neden olabilecek çeşitli faktörler vardır. Stres, sağlıksız beslenme alışkanlıkları ve hatta günlük cilt bakımı rutinini kaçırıyor olmanız bile olabilir. Bunu telafi etmek için cildinize yönelik bazı basit ve etkili yüz bakımlarını denemek için biraz zaman ve enerji harcamanız gerekir.
1.02.2024 Cilt Bakımı
Emisyonu ambalaj çözümüyle azaltacak
Emisyonu ambalaj çözümüyle azaltacak Edding, yeni ambalaj çözümleriyle karbon emisyonlarını 3 bin ton azaltmayı planlıyor. Edding Türkiye Genel Müdürü Yüce Tümer, Edding’in sürdürülebilir bir strateji benimsediğini bildirdi.
1.02.2024 Ekonomi
Süt kaynarken taşıyorsa kenarlarına sürün! Taşmasını engelliyor
Süt kaynarken taşıyorsa kenarlarına sürün! Taşmasını engelliyor Süt kaynatırken taşmasın diye saatlerce başında bekleyenleri sevindirecek yöntemi sizlerle paylaştık. Tencere kenarlarına sürdüğünüzde taşmasını engelliyor ve sizi ocak temizleme derdinden kurtarıyor.
30.01.2024 Püf Noktası
Süleymaniye’nin mirası Tasarım Müzesi oldu
Süleymaniye’nin mirası Tasarım Müzesi oldu UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde bulunan Süleymaniye’deki Sıra Dükkânlar, İBB İstanbul Tasarım Müzesi olarak 31 Ocak Çarşamba günü kapılarını açıyor.
29.01.2024 Kültür Sanat
Tuzlu kahve yerini tuzlu çaya bıraktı! ABD’li bilim insanından ‘çaya tuz atın’ çağrısı
Tuzlu kahve yerini tuzlu çaya bıraktı! ABD’li bilim insanından ‘çaya tuz atın’ çağrısı Çay tüketiminde Türkiye birinci sırada yer alıyor. Yıllardır çay demleme tekniği hiç değişmemiştir. Ancak ABD’li Profesör Michelle Francl’in ‘çaya tuz atılmalı’ savı dünya gündemine bomba gibi oturdu.
27.01.2024 Yaşam
Çay krizine Türk cevabı
Çay krizine Türk cevabı ABD’li bir kimya profesörünün çayın içine bir tutam tuz atılması gerektiği yönündeki açıklaması İngiltere’de en çok tartışılan konular arasına girince ABD ve İngiltere esprili ve diplomatik bir atışma yaşadı.
27.01.2024 Gündem
Porselen cilde sahip olmanın kolay yolu! Cildinize kahve molası verin
Porselen cilde sahip olmanın kolay yolu! Cildinize kahve molası verin Cildinizi yaz kış korumak, bakım ürünlerine yüzlerce lira vermek zor geliyorsa, her gün içtiğiniz kahveyle mucizevi bir maske yapabilirsiniz. Kahve maskesiyle tanışmak size iyi gelecek. Detaylar haberimizde!
26.01.2024 Cilt Bakımı
Diş Teli Fiyatları 2024: Şeffaf Plak, Lingual, Porselen ve Metal Diş Teli Fiyatları Ne Kadar?
Diş Teli Fiyatları 2024: Şeffaf Plak, Lingual, Porselen ve Metal Diş Teli Fiyatları Ne Kadar? Hem görsel açıdan hem de sağlık sorunu nedeniyle diş teli tedavisi oldukça tercih edilir. Genellikle bozuk diş yapısına sahip olan kişilere uygulanır. Diş teli fiyatları çeşitleri ve kişinin çene, ağız yapısına ve malzeme kalitesine göre farklılık gösterir. Piyasada en çok tercih edilen diş teli çeşitleri şeffaf plak ve metal diş telidir. Diş teli taktırma işlemi özel hastane veya kliniklerde yapılabildiği gibi devlet hastanelerinde uygulanabilir. Devlet hastanelerinde diş teli 18 yaş altı çocuklara belli bir miktarı SGK tarafından karşılanarak takılır. Şeffaf plak ve metal diş teli fiyatları ne kadar? diyorsanız ‘Diş Teli Fiyatları 2024’ içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
3.01.2024 Sağlık
'Cumhuriyetin Mimarları' Kitabı
'Cumhuriyetin Mimarları' Kitabı Yıldız Entegre, Cumhuriyet’in 100. yılında, mimari alanda önemli izler bırakacak “Cumhuriyetin Mimarları” adlı eseri sektöre ve Türkiye’ye kazandırdı.
1.01.2024 Mimarlık
Porselen gibi cilt için çözüm sardalya ve hamsi! Bu bilgi sosyal medyayı salladı
Porselen gibi cilt için çözüm sardalya ve hamsi! Bu bilgi sosyal medyayı salladı Cilt bakım rutinleri kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Ancak sosyal medyada paylaşılan bir videoda porselen gibi cilt için önerilen sardalya ve hamsi detayı birçok kişinin dikkatini çekti. Bakın uzmanlar ne diyor...
27.12.2023 Cilt Bakımı
Mermer tozu ölüm saçıyor! Geri dönüşü yok
Mermer tozu ölüm saçıyor! Geri dönüşü yok Avusturalya’da silikozis vakaları nedeniyle yasaklanan suni mermer Türkiye’de yaygın olarak kullanılıyor. Milliyet, akciğerleri bitiren bu mermerin etkisini uzmanlarına sordu…
25.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Porselen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.