Prens Philip

Prens Philip

Son dakika Prens Philip haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Prens Philip gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Prens Philip haber sayfamızda...

Prens Philip

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 409 prens philip haberi bulunmuştur.
Gizli yasak deşifre oldu, ele veren de Kraliçe'nin oğlu! 'Monopoly kapıdan içeri giremez'
Gizli yasak deşifre oldu, ele veren de Kraliçe'nin oğlu! 'Monopoly kapıdan içeri giremez' Yaz akşamlarının, arkadaş ve akraba buluşmalarının vazgeçilmez eğlencelerinden olan Monopoly, oynayanların kazanma ve en çok da mülk satın alma aşkıyla yanıp tutuştuğu tutkulu bir oyun. Dünya üzerinde herkesin oynamakta özgür olduğu bu oyunu, bırakın oynamayı evine sokması bile yasak olan bir aile var!
17.04.2024 Yaşam
Gündemden düşmeyen 'öteki kadın!' İşte Leydi Rose Hanbury hakkında her şey
Gündemden düşmeyen 'öteki kadın!' İşte Leydi Rose Hanbury hakkında her şey Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. 'Kayıp' Prenses'in nerede olduğu merak edilirken, Prens le ilişkisi olduğu iddia edilen Leydi Rose Hanbury'nin de adı öne çıkmaya başladı. Peki Rose Hanbury kim? William ile aralarındaki ilişkiye dair söylentiler neler? İşte detaylar...
16.03.2024 Cadde
Kalbindeki evlat acısıyla veda etti
Kalbindeki evlat acısıyla veda etti Prenses Diana ile sevgilisi Dodi el Fayed, 31 Ağustos 1997’de trafikte ölmüştü. Dodi’nin babası Muhammed el Fayed ise 30 Ağustos 2023’te vefat etti. Evlat acısı çeken baba, kazanın üstündeki ‘sis’i kaldırmaya çalışmıştı.
3.09.2023 Dünya
FBI'dan kraliçe itirafı! Parkta öldüreceklermiş
FBI'dan kraliçe itirafı! Parkta öldüreceklermiş ABD Federal Soruşturma Bürosu’nun (FBI) yeni yayınladığı belgelere göre, Kraliçe 2. Elizabeth 1983'te ABD’ye yaptığı bir ziyaret sırasında bir suikast planıyla karşı karşıya kaldı.
26.05.2023 Dünya
Kralın en büyük ailevi gücü
Kralın en büyük ailevi gücü İngiltere Kralı Charles’ın zayıflayan monarşiye eski ihtişamını kazandırmak için kardeşi Prenses Anne’e güvendiği belirtildi.
14.05.2023 Dünya
Prens Andrew, paravan şirket kurdu iddiası
Prens Andrew, paravan şirket kurdu iddiası İngiltere Kralı 3.Charles’ın kardeşi Prens Andrew’nun (63) mal varlığını gizlemek için paravan şirkete yatırım yaptığı öne sürüldü.
27.04.2023 Dünya
Kate Middleton ölüm döşeğinde Kraliçe'nin yanına gitmemişti! Gerçek sebebi ortaya çıktı
Kate Middleton ölüm döşeğinde Kraliçe'nin yanına gitmemişti! Gerçek sebebi ortaya çıktı Veliaht Prens William'ın 2011 yılında dünyaevine girdiği eşi Kate Middleton, geçtiğimiz sene Kraliyet ailesinin diğer üyeleriyle birlikte hayatını kaybeden Kraliçe Elizabeth'in yanına gitmemesiyle dikkat çekmişti. Prenses'in çocuklarına bakmak için geride kaldığı düşünülürken, gerçek sebebin bambaşka olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...
19.04.2023 Cadde
Prens Harry kitabında anlattı: 25 kişiyi öldürdüm
Prens Harry kitabında anlattı: 25 kişiyi öldürdüm Prens Harry, İngiliz Kraliyet ailesiyle ilgili çarpıcı iddiaları kaleme aldığı kitabı ‘Yedek’te Afganistan'da 25 kişiyi öldürdüğünü yazdı.
6.01.2023 Dünya
Hepsi birden 'uçuş düzeni'nde gökyüzünde belirdi! Gördüğünüz tüm UFO'ları unutun
Hepsi birden 'uçuş düzeni'nde gökyüzünde belirdi! Gördüğünüz tüm UFO'ları unutun 430 kilometre mesafedeki farklı şehirlerde görülen küre şeklindeki ışıkların video kayıtları, şok etkisi yarattı. Ürkütücü görüntüler bir gün arayla çekildi, ışık kümelerinden biri 32 kilometre boyunca bir araçtan izlendi.
21.12.2022 Dünya
Buckingham Sarayı'nda skandal! Kraliçe 2. Elizabeth'e en yakın isimdi
Buckingham Sarayı'nda skandal! Kraliçe 2. Elizabeth'e en yakın isimdi İngiltere’nin eski Kraliçesi 2. Elizabeth'in nedimesi ve Prens William’ın vaftiz annesi olan Leydi Susan Hussey, siyahi Ngozi Fulani'ye yönelik ırkçı sorularının ardından Buckingham Sarayı'ndaki görevinden özür dileyerek istifa etti.
30.11.2022 Dünya
Kral ile Miçotakis’in Londra’da ‘ilginç gündemi’
Kral ile Miçotakis’in Londra’da ‘ilginç gündemi’ İngiltere’yi ziyaret eden Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Kral Charles ile de bir araya geldi. Euronews’un aktardığına göre, Windsor Kalesi’ndeki görüşmede, Prens Philip’in ailesine ait olan Yunanistan’daki yazlık evin daha iyi korunması ve restore edilmesi konuşuldu.
30.11.2022 Dünya
Kraliçe de 'alacakaranlık uykusu'nu kullandı! Ellerini, ayaklarını ve gözlerini bağladılar
Kraliçe de 'alacakaranlık uykusu'nu kullandı! Ellerini, ayaklarını ve gözlerini bağladılar 116 yıl önce kadınların doğum sürecini 'kolaylaştıracak' devrim niteliğinde bir gelişme yaşandı. Hızla yayılan 'Alacakaranlık Uykusu' adlı bu yöntem ilk başlarda oldukça cazipti. Kraliçe II. Elizabeth başta olmak üzere buna başvuran birçok kadının yaşadığı dehşet verici anları ise tüm dünya daha sonra öğrendi.
30.11.2022 Dünya
Camilla bir kraliyet geleneğine son verdi
Camilla bir kraliyet geleneğine son verdi İngiltere Kralı 3’üncü Charles’ın eşi Konsort Kraliçe Camilla, Buckingham Sarayı’nda nedime pozisyonunu kaldırarak bir geleneğe son verdi.
28.11.2022 Dünya
Kraliçe II. Elizabeth kanserden mi öldü?
Kraliçe II. Elizabeth kanserden mi öldü? Yakında çıkacak biyografik kitapta Kraliçe II. Elizabeth'in kanserden öldüğü ve son zamanlarını acı içinde geçirdiği öne sürüldü.
26.11.2022 Dünya
Kuşkonmaz falıyla tahmin ediyor! İşte Dünya Kupası'nda final oynayacak iki ülke
Kuşkonmaz falıyla tahmin ediyor! İşte Dünya Kupası'nda final oynayacak iki ülke Geleceği tahmin ettiğini iddia eden pek çok kahin birbirinden farklı yöntemlere başvuruyor. Ancak kendini 'Mystic Veg' olarak tanıtan Jemima Packington'ın yöntemi bugüne kadar hiç görülmemiş türden. Kahin, kuşkonmazları havaya atıyor ve daha sonra neler yaşanacağını söylüyor! Bunlar arasında Kral III. Charles ve Katar 2022 Dünya Kupası ile ilgili kehanetler de var.
23.11.2022 Dünya
Prens Philip Kraliçe’yi aldattı mı?
Prens Philip Kraliçe’yi aldattı mı? Prens Philip’in dostu olan Penny Knatchbull ile gizli ilişki yaşadığı iddiası ‘Crown’ dizisine konu olurken, Kraliçe’nin ölümünden sonra söz konusu iddianın ekrana yansıtılması eleştirildi.
12.10.2022 Dünya
Kraliçe II. Elizabeth'in ardından yeni dönem! İşte Kral III. Charles'ın hükümdarlığının arkasındaki kadınlar
Kraliçe II. Elizabeth'in ardından yeni dönem! İşte Kral III. Charles'ın hükümdarlığının arkasındaki kadınlar 70 yıl tahtta kalarak İngiltere'nin en uzun süre görev yapan hükümdarı olan Kraliçe II. Elizabeth'in 8 Eylül'de hayatını kaybetmesiyle tahta geçen Kral III. Charles, uzun yıllar sürecek bir 'erkek varis' saltanatı başlatmış oldu. Ancak Charles'ın hükümdarlığının ardında kendisini destekleyen birçok kadın var. İşte detaylar...
4.10.2022 Cadde
Kraliçe'den son mektup! Yürek burkan sözleri kainat güzelini ağlattı
Kraliçe'den son mektup! Yürek burkan sözleri kainat güzelini ağlattı 10 yıldır beyin tümörüyle savaşan ve bu alanda yaptığı çalışmalarla pek çok kişiye ilham olan Dünya Kainat Güzeli Kerri Parker, Platinum Jübile kutlamaları kapsamında Buckingham Sarayı'ndaki bahçe partisine davet edilmişti. Kraliçe'nin kibar daveti için teşekkür mektubu yazan genç kadın, tarihi bir ana şahit olacağından ise habersizdi.
26.09.2022 Dünya
Şok kehanet! Nostradamus Kraliçe’nin ölümünü 450 yıl önce bildi
Şok kehanet! Nostradamus Kraliçe’nin ölümünü 450 yıl önce bildi Fransa’da 16. yüzyılda yaşayan doktor ve kahin Nostradamus’un ünlü kehanetlerinde geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden İngiltere Kraliçesi 2’nci Elizabeth’in ölümünü öngördüğü iddia edildi. Fransız kahine göre Kral lll. Charles’ten sonra da tahta Prens William değil Prens Harry geçecek.
26.09.2022 Dünya
Buckingham Sarayı, Kraliçe II. Elizabeth'in mezar taşını paylaştı
Buckingham Sarayı, Kraliçe II. Elizabeth'in mezar taşını paylaştı Buckingham Sarayı, 8 Eylül’de 96 yaşında hayatını kaybeden Kraliçe II. Elizabeth'in Windor Kalesi'ndeki mezar taşını paylaştı.
25.09.2022 Dünya
Fosfor barındıran yeraltı okyanusu, dünya dışı varlıklara ev sahipliği yapıyor olabilir
Fosfor barındıran yeraltı okyanusu, dünya dışı varlıklara ev sahipliği yapıyor olabilir Dünya dışı yaşam için bilim dünyasının araştırmaları sürerken, dikkatler Satürn'ün uydusu Encaladus'a çevrildi. Bunun nedeni, son yapılan bir araştırmaya göre, Enceladus'ta yaşamın oluşması için gereken materyallerin bolca bulunduğu okyanusların olması.
23.09.2022 Dünya
Kral lobisi... Prenses Diana ile birlikte planladı!
Kral lobisi... Prenses Diana ile birlikte planladı! Karmaşık ilişkileri ve entrikalarıyla gizemini her zaman koruyan Kraliyet Ailesi'yle ilgili yazılan bir kitap gündeme bomba gibi düştü. Saraydan, ismi gizli tutulan kıdemli bir kaynağa dayandırılan iddialar, Kral ile kardeşi arasındaki ilişkinin pamuk ipliğine bağlı olduğunu ileri sürüyor.
22.09.2022 Dünya
Kimsenin bilmediği UFO detayı! Prens Philip 70 yıl biriktirdi, anlattığı tek kişi var
Kimsenin bilmediği UFO detayı! Prens Philip 70 yıl biriktirdi, anlattığı tek kişi var İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in geçtiğimiz yıl vefat eden eşi Prens Philip'in uzun yıllar gizli yürüttüğü çalışması gündeme geldi. Gökyüzünün derinliklerine inen Prens Philip'in 70 yıl boyunca biriktirdikleri ise merak uyandırdı.
22.09.2022 Dünya
Kraliçe hakkında şaşkına çeviren 10 ilginç gerçek! Evlenmek için kupon biriktirdi
Kraliçe hakkında şaşkına çeviren 10 ilginç gerçek! Evlenmek için kupon biriktirdi İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in ölümünün ardından dünyanın dört bir yanından insanlar onun hayatına dair detayları da merak etti. 70 yıl tahtta kalan Kraliçe'nin birbirinden ilginç alışkanlıkları ve onunla ilgili bilinmeyen bazı gerçekler ise 'pes' dedirtecek cinsten.
20.09.2022 Cadde
En görkemli veda
En görkemli veda İngiltere, Kraliçe Elizabeth’e yakın dönemde eşi benzeri görülmemiş, çok görkemli bir törenle veda etti. İngilizler, Kraliçe’nin naaşını görebilmek için cenazenin güzergahına akın etti.
20.09.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Prens Philip ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.