Simone Biles

Simone Biles

Son dakika Simone Biles haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Simone Biles gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Simone Biles haber sayfamızda...

Simone Biles

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 41 simone biles haberi bulunmuştur.
Taciz mağdurlarına 138,7 milyon $
Taciz mağdurlarına 138,7 milyon $ ABD Adalet Bakanlığı, ulusal jimnastik takımının hapisteki doktoru Larry Nassar’ın cinsel istismar kurbanlarına 138,7 milyon dolar tazminat ödeyecek.
25.04.2024 Dünya
ABD Adalet Bakanlığı, cinsel taciz kurbanlarına 138,7 milyon dolar ödeyecek
ABD Adalet Bakanlığı, cinsel taciz kurbanlarına 138,7 milyon dolar ödeyecek ABD Adalet Bakanlığı, ulusal jimnastik takımının doktoru Larry Nasser’ın kurbanlarına 138,7 milyon dolar tazminat ödeyecek.
24.04.2024 Dünya
90+3 Ege'de Futbol | Süper Lig yolcusu kalmasın!
90+3 Ege'de Futbol | Süper Lig yolcusu kalmasın! Trendyol 1. Lig’de en yakın rakibi Sakaryaspor'a 9 puanlık fark atan ve 10 maçlık yenilmezlik serisine imza atan Göztepe’yi de değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Sarı kırmızılılar, çok önemli iki puan bıraktı ancak rakipleriyle puan farkını korudu. Son düdüğe kadar rehavete kapılmamalılar.’’
20.03.2024 1.Lig
Mert Aydın yazdı: Olimpiyat'ın yaldızsız kahramanları
Mert Aydın yazdı: Olimpiyat'ın yaldızsız kahramanları Olimpiyat Oyunları her zaman kendi kahramanlarını yaratır. Ama bazıları hep daha öndedir. Jesse Owens, Carl Lewis, Nadia Comaneci, Michael Phelps, Usain Bolt, Michael Jordan hep el üstündedir. Ancak en az onlar kadar hatta zaman zaman onlardan daha başarılı bazı isimler ise spot ışıklarından faydalanamamıştır. Bu yazı onların bir kısmını hatırlatmak için yazılmıştır.
14.05.2023 Diğer
Elon Musk, Time tarafından 'yılın kişisi' seçildi!
Elon Musk, Time tarafından 'yılın kişisi' seçildi! Saygın haber ve politika dergilerinden Time, dünyanın en zengin olan insanı olan Elon Musk’ı yılı kişisi seçti. Tesla ve SpaceX'in CEO'su olan milyarder iş insanı otomobillerin ve uzay yolculuğunun geleceğini şekillendirmeye devam ederken, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dünyanın en etkili kişisi olmayı başardı.
13.12.2021 Dünya
ABD'li cimnastikçi Simone Biles denge aletinde 3. oldu
ABD'li cimnastikçi Simone Biles denge aletinde 3. oldu 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın 11. gününde ABD'li cimnastikçi Simone Biles denge aletinde 3. oldu.
3.08.2021 Yaz Olimpiyatları
Son dakika - Tokyo 2020'de Simone Biles geri dönüyor
Son dakika - Tokyo 2020'de Simone Biles geri dönüyor 2020 Tokyo’da yaşadığı zihinsel sağlık sorunu sebebiyle artistik cimnastikte 4 finale çıkmayan ABD’li Simone Biles'ın denge aletinde madalya mücadelesinde yer alacağını bildirdiği kaydedildi.
3.08.2021 Yaz Olimpiyatları
ABD'li cimnastikçi Simone Biles, Tokyo 2020'de yer hareketleri finalinden çekildi
ABD'li cimnastikçi Simone Biles, Tokyo 2020'de yer hareketleri finalinden çekildi 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda artistik cimnastikte mücadele eden ABD'li Simone Biles, yaşadığı zihinsel sağlık sorunu sebebiyle yarın yapılacak kadınlar yer hareketleri finalinden çekildi.
1.08.2021 Yaz Olimpiyatları
Madalyonun diğer yüzü
Madalyonun diğer yüzü Tüm zamanların en iyi kadın cimnastikçisi olarak kabul edilen ABD’li Simon Biles’ın Tokyo 2020 Olimpiyatları’ndan psikolojik nedenlerden dolayı çekilmesi sporun zirvesine tırmanmanın ağır bedellerini hatırlattı
1.08.2021 Pazar
Tokyo 2020'de iki dünya, iki olimpiyat rekoru kırıldı
Tokyo 2020'de iki dünya, iki olimpiyat rekoru kırıldı 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın sekizinci gününde yüzmede iki dünya, atletizmde ise iki olimpiyat rekoru kırıldı.
31.07.2021 Yaz Olimpiyatları
ABD'li cimnastikçi Simone Biles bireysel yarışmalarda yok
ABD'li cimnastikçi Simone Biles bireysel yarışmalarda yok 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda, yaşadığı zihinsel sağlık sorunları nedeniyle kadınlar takım ve bireysel genel tasnif finallerinden çekilme kararı alan ABD'li cimnastikçi Simone Biles, yarın yapılacak yarışlarda da yer almayacak.
31.07.2021 Yaz Olimpiyatları
Son dakika - Novak Djokovic'den Simon Biles çıkışı!
Son dakika - Novak Djokovic'den Simon Biles çıkışı! Mental problemlerin ardından oyunlardan çekilen Simon Biles’a destek mesajları yağarken, Sırp tenisçi ise ayrı telden çaldı, “Profesyonel sporun olduğu yerde baskı da olur. Zirveyi hedefliyorsanız, bununla başa çıkmayı öğrenmelisiniz” dedi
30.07.2021 Yaz Olimpiyatları
Simone Biles, hayat hikayesiyle dikkati çekiyor
Simone Biles, hayat hikayesiyle dikkati çekiyor Yaşadığı zihinsel zorluklar nedeniyle 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'ndaki iki finalden çekilme kararı alan dünyaca ünlü ABD'li kadın cimnastikçi Simone Biles, daha önce özel hayatında birçok engelin üstesinden geldi.
29.07.2021 Yaz Olimpiyatları
Simone Biles'ın jimnastik finalinden mental sebeplerden çekilmesi doğru bir karar mı?
Simone Biles'ın jimnastik finalinden mental sebeplerden çekilmesi doğru bir karar mı? Simone Biles'ın Tokyo 2020'den mental sorunlar sebebiyle çekildiği haberini aldık. Dünyaca ünlü, başarılı atletin bu kararının arkasında ne yatıyor? Simone Biles Tokyo 2020'den çekilmesi doğru bir karar mıydı? Gelin hep birlikte Molatik olalım...
29.07.2021 Spor
Simone Biles sağlık sorunlarıyla nedeniyle çekildi
Simone Biles sağlık sorunlarıyla nedeniyle çekildi Simone Biles, sağlık gerekçesiyle bireysel genel tasnif finallerine de katılmayacak. Dünkü finalin kendisi için çok stresli geçtiğini belirten Biles, "Yüzde 100 orada olmanız gerekiyor, bunu yapamazsanız incinirsiniz. Titriyordum, uyuyamadım. Daha önce bir yarışma öncesinde hiç böyle hissetmemiştim. Performansımdan sonra devam etmek istemedim" ifadelerini kullanmıştı.
28.07.2021 Yaz Olimpiyatları
ABD'li cimnastikçi Simone Biles, Tokyo 2020'de sağlık problemi nedeniyle takım finalinden çekildi
ABD'li cimnastikçi Simone Biles, Tokyo 2020'de sağlık problemi nedeniyle takım finalinden çekildi 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden ABD'li cimnastikçi Simone Biles, sağlık sorunu nedeniyle kadınlar takım finalinden çekildi.
27.07.2021 Yaz Olimpiyatları
En ilginç rekorları kıran ünlüler
En ilginç rekorları kıran ünlüler Bir sürü Guinness Dünya Rekorları'na giren ve ağzımızı açık bırakan rekor çeşidi var. Fakat bu ünlü simaların kazandıkları rekorlar da biraz enteresan. Hangi ünlü hangi ilginç rekorları kırmış? Gelin hep birlikte öğrenelim.
27.05.2021 Ünlüler
Simone Biles'ten inanılmaz meydan okuma...
Simone Biles'ten inanılmaz meydan okuma... Amerikalı kadın jimnastikçi Simone Biles, amuda kalkıp eşofmanını çıkararak karantina sürecinde yaşanan meydan okumalara bambaşka bir boyut getirdi.
12.04.2020 Diğer Sporlar
Dünya'da 2019 böyle geçti: Futbola kadın eli değdi
Dünya'da 2019 böyle geçti: Futbola kadın eli değdi FIFA Kadınlar Dünya Kupası’nda izleyici rekoru kırıldı. Şampiyonluğa ulaşan ABD Milli Takımı, ‘eşit ücret’ taleplerinin de sözcüsü haline geldi. İlk kez bir UEFA finalini kadın hakem yönetirken, kadın futboluna ayrılan paralar artırıldı.
1.07.2020 Diğer
Simone Biles'ten tarihi rekor
Simone Biles'ten tarihi rekor ABD'li Simone Biles, Dünya Artistik Cimnastik Şampiyonası tarihinin en fazla madalya kazanan sporcusu oldu. 
1.07.2020 Diğer
Simone Biles'tan rekor
Simone Biles'tan rekor ABD'li Simone Biles, Dünya Artistik Cimnastik Şampiyonası tarihinin en fazla madalya kazanan kadın sporcusu oldu.
1.07.2020 Diğer
Nike, yeni nesil kadın sporculara verdiği desteği artırıyor!
Nike, yeni nesil kadın sporculara verdiği desteği artırıyor! Dünyanın en iyi kadın sporcularından 40’ı, bu yaz Fransa’da yapılacak turnuva için 14 Milli Takım Koleksiyonu’nu tanıtmak üzere Nike ile Paris’te bir araya geldi. Rekortmen jimnastikçi Simone Biles, şampiyon eskrimci Ibtihaj Muhammad, iki kez Grand Slam şampiyonluğu kazanan Li Na ve diğer elit atletler, spor yapan kadınları ve kız çocukları desteklemeye yönelik yeni ortaklıkları duyurmak amacıyla tanıtım etkinliğine katıldı.
1.07.2020 Diğer
Simone Biles'ten tarihi başarı
Simone Biles'ten tarihi başarı Dünya Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda mücadele eden ABD'li kadın sporcu Simone Biles, elde ettiği 3 altın madalya ile tarihi bir başarıya imza attı.
1.07.2020 Diğer
ABD cimnastiğinde taciz skandalı
ABD cimnastiğinde taciz skandalı Olimpiyat altın madalyalı Biles, milli takım eski doktoru Nassar'ın kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti
1.07.2020 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Simone Biles ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.