Sındırgı

Sındırgı

Son dakika sındırgı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sındırgı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sındırgı haber sayfamızda...

Sındırgı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 456 sındırgı haberi bulunmuştur.
Balıkesir'de CHP’nin adayı Ahmet Akın Büyükşehir Belediye Başkanı oldu
Balıkesir'de CHP’nin adayı Ahmet Akın Büyükşehir Belediye Başkanı oldu Balıkesir'de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, resmi olmayan sonuçlara göre, CHP’nin adayı Ahmet Akın Büyükşehir Belediye Başkanı oldu.
1.04.2024 Gündem
2024 SINDIRGI SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Balıkesir Sındırgı Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 SINDIRGI SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Balıkesir Sındırgı Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Balıkesir Sındırgı Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Sındırgı ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Balıkesir Sındırgı Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok'tan ve İzmir adayı Hamza Dağ'dan peş peşe açıklamalar
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok'tan ve İzmir adayı Hamza Dağ'dan peş peşe açıklamalar AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, İzmir Büyükşehir Başkan Adayı ise Hamza Dağ olurken adaylıkları açıklanan iki başkan adayı ilk açıklamalarını yaptı.
18.01.2024 Gündem
AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ
AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ AK Parti Aday Tanıtım Töreninde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Hamza Dağ olduğunu açıkladı.
18.01.2024 Gündem
11 OCAK SON DEPREMLER LİSTESİ (güncel): Az önce deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi takip ekranı...
11 OCAK SON DEPREMLER LİSTESİ (güncel): Az önce deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi takip ekranı... Son depremler listesi gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin son depremler listesinde en son olan depremlerin detayları yer alıyor. Peki az önce deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır? İşte 11 Ocak AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...
11.01.2024 Bilgi Rehberi
Tarihi cami ibadete açıldı
Tarihi cami ibadete açıldı Sındırgı’da 2022 yılında başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlanan Yakup Bey Camisi kılınan namaz ile ibadete açıldı. Vakıflar Balıkesir Bölge Müdürlüğü tarafından restore edilen cami çevresi Balıkesir Büyükşehir ve Sındırgı Belediyesi tarafından hayırsever vatandaşlar işbirliği ile düzenlendi.
6.01.2024 Ege
“Ankara-İzmir hızlı tren projesi 2026 yılında tamamlanacak”
“Ankara-İzmir hızlı tren projesi 2026 yılında tamamlanacak” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Manisa’da yapımına yeniden başlanan Gördes-Akhisar karayolunda incelemelerde bulundu.
5.01.2024 Ekonomi
Balıkesir'de cip ile kamyon çarpıştı; 3 kişi hayatını kaybetti
Balıkesir'de cip ile kamyon çarpıştı; 3 kişi hayatını kaybetti Balıkesir''in Bigadiç ilçesinde, kamyon ile kafa kafaya çarpışan cipteki aynı aileden 3 kişi yaşamını yitirdi.
21.12.2023 Gündem
BUGÜNKÜ SON DEPREMLER SON DAKİKA 21 KASIM 2023: Az önce deprem mi oldu KANDİLLİ/AFAD? En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
BUGÜNKÜ SON DEPREMLER SON DAKİKA 21 KASIM 2023: Az önce deprem mi oldu KANDİLLİ/AFAD? En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Son dakika depremler. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen son depremleri listelemeye devam ediyor. Bulunduğu bölgede deprem olup olmadığını merak eden vatandaşlar Kandilli ve AFAD son depremler listesine bakarak anlık olarak takip edebiliyor. Peki, bugün deprem meydana geldi mi? İşte son depremler listesine göre Türkiye'de en son meydana gelen depremler.
21.11.2023 Bilgi Rehberi
İzmirli Balıkesirliler hemşehrileriyle buluştu
İzmirli Balıkesirliler hemşehrileriyle buluştu İzmir’de Balıkesir’in yetiştirdiği rektörler bürokratlar, gazeteci ve iş insanları bir araya geldi. Balıkesir’in tanıtımı için neler yapılabilir konusunu ele aldı.
18.11.2023 Ege
Gençler için el ele verdiler
Gençler için el ele verdiler Balıkesir Büyükşehir ve Sındırgı belediyeleri işbirliğinde spor salonları, gençlik merkezleri ve halısahalar hizmete açıldı. Şimdi de okullara spor malzemesi desteğinde bulunuyorlar.
4.11.2023 Ege
BUGÜNKÜ SON DEPREMLER LİSTESİ (15 EKİM) En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Kandilli/AFAD son depremler listesi...
BUGÜNKÜ SON DEPREMLER LİSTESİ (15 EKİM) En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Kandilli/AFAD son depremler listesi... Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Bulunduğu bölgede deprem olup olmadığını merak eden vatandaşlar günlük deprem listesini inceleyerek nerede, kaç şiddetinde deprem olduğunu görüntüleyebilirler. İşte 15 Ekim 2023 son dakika depremler.
15.10.2023 Bilgi Rehberi
Domates üreticisi düşük fiyatlar nedeniyle dertli
Domates üreticisi düşük fiyatlar nedeniyle dertli Balıkesir ve bölgede salçalık domates yetiştiriciliği konusunda iddialı yerlerden biri olan Sındırgı ilçesinde, hava şartları nedeniyle rekolte düşüklüğünün yanı sıra fiyatların da düşmesi çiftçiyi tedirgin etti.
7.10.2023 Ekonomi
Dursunbey’den sonra sıra Sındırgı’ya geldi
Dursunbey’den sonra sıra Sındırgı’ya geldi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, tarımsal ve hayvansal üretimle geçimini sağlayan ilçelerde asfalt serimi çalışmalarını sürdürüyor.
5.08.2023 Ege
Balıkesir'deki yangında 5 hektar alan zarar gördü
Balıkesir'deki yangında 5 hektar alan zarar gördü Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde dün çıkıp, ormana sıçrayan örtü yangınında 5 hektar alan yandı.
18.07.2023 Gündem
Son dakika: Orman yangınlarıyla mücadele! Köyler boşaltıldı, yollar kapatıldı
Son dakika: Orman yangınlarıyla mücadele! Köyler boşaltıldı, yollar kapatıldı Çanakkale’de dün 16.30 sıralarında merkeze bağlı Kızılkeçili köyü yakınlarında çıkan orman yangını, yaklaşık iki gündür kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Çanakkale’ye gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı son durumu açıkladı. Gelen son bilgilere göre; Balıkesir'deki yangın kontrol altına alındı.
17.07.2023 Gündem
Hatay'daki yangınla ilgili yeni gelişme! Bir kişi tutuklandı
Hatay'daki yangınla ilgili yeni gelişme! Bir kişi tutuklandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaşanan orman yangınlarından beşinin sebebinin ortaya çıkartıldığını ve Hatay'da meydana gelen orman yangınının bahçe temizliği maksadıyla sazlık alanın yakılmasıyla başladığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, Hatay'daki yangına ilişkin 2 kişinin gözaltına alındığını kaydederek, "Bugün birinin tutuklandığını, birinin de adli kontrolle serbest bırakıldığını belirtmek istiyorum" dedi.
17.07.2023 Gündem
‘Neslimizin en acı hatırası’
‘Neslimizin en acı hatırası’ Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
15.07.2023 Ege
Şehit Er Ramazan Sarıkaya için evinin önünde helallik alındı
Şehit Er Ramazan Sarıkaya için evinin önünde helallik alındı Van’ın Gürpınar ilçesinde geçirdiği trafik kazasında şehit olan Piyade Er Ramazan Sarıkaya'nın (22) cenazesi helallik için İzmir'deki babaevine getirildi. Şehidin annesi Gülsüm Sarıkaya ve babası Rıza Sarıkaya ayakta durmakta güçlük çekerken, kardeşi Resul Sarıkaya (15) ağabeyinin askeri üniformasını giydi.
12.07.2023 Gündem
MSB acı haberi duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Van’ın Gürpınar ilçesinde trafik kazası sonucu ağır yaralanan bir askerin şehit olduğunu açıkladı.
11.07.2023 Gündem
Sındırgı Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de
Sındırgı Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimlerinin ardından Sındırgı Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Sındırgı için seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Balıkesir ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de 2. tur seçim sonuçları verilerine ulaşabilirsiniz. 2. Tur Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye genelinde aldığı oy sayıları ile birlikte il il seçim istatistiklerini görmek isterseniz; 1. Tur 14 Mayıs 2023 seçimlerinde hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, 2. Tur seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz.
26.05.2023 Bilgi Rehberi
Sındırgı’da jeotermal enerji her alanda kullanılıyor
Sındırgı’da jeotermal enerji her alanda kullanılıyor Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 20 km uzaklıktaki Hisaralan bölgesinden ilçe merkezine özel hat ile getirilen jeotermal enerji turizm, termal, konut ısıtması, jeotermalle sebze ve meyve kurutmasında kullanılıyor. Konut ısıtması sonrasında deşarj edilen jeotermal suyun değerlendirilmesi adına da bin metrekarelik örnek sera yapıldı.
22.04.2023 Haberler
Sındırgı’da jeotermal enerji her alanda kullanılıyor
Sındırgı’da jeotermal enerji her alanda kullanılıyor Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 20 km uzaklıktaki Hisaralan bölgesinden ilçe merkezine özel hat ile getirilen jeotermal enerji turizm, termal, konut ısıtması, jeotermalle sebze ve meyve kurutmasında kullanılıyor. Konut ısıtması sonrasında deşarj edilen jeotermal suyun değerlendirilmesi adına da bin metrekarelik örnek sera yapıldı.
22.04.2023 Ekonomi
Mart sonunda kar sürprizi! Birçok kent beyaza büründü okullar tatil edildi
Mart sonunda kar sürprizi! Birçok kent beyaza büründü okullar tatil edildi D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişi İstanbul istikameti yoğun kar yağışı yaşandı. Birçok yerde kar yağışı etkili oldu okullar tatil edildi.
29.03.2023 Gündem
Sındırgı’da kar yağışı etkili oldu
Sındırgı’da kar yağışı etkili oldu Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde gün içinde başlayan kar yağışı Ulus dağı başta olmak üzere, yüksek rakımlı mahalleleri beyaza bürüdü.
29.03.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Sındırgı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.