Spor Toto Türkiye Kupası

Spor Toto Türkiye Kupası

Son dakika Spor Toto Türkiye Kupası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Spor Toto Türkiye Kupası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Spor Toto Türkiye Kupası haber sayfamızda...

Spor Toto Türkiye Kupası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.255 spor toto türkiye kupası haberi bulunmuştur.
Mevlüt Kaan Günay'a THF'den teşekkür plaketi
Mevlüt Kaan Günay'a THF'den teşekkür plaketi Köyceğiz Belediyespor - Spor Toto, Türkiye Kupası maçında, gole giderken, kendisini takip eden rakip oyuncunun sakatlandığını görüp oyunu durduran ve sağlık görevlilerinin sahaya gelmesini sağlayan Mevlüt Kaan Günay'a Federasyonumuz tarafından bir teşekkür plaketi verildi.
11.04.2022 Diğer
Fenerbahçe 7. kez şampiyon!
Fenerbahçe 7. kez şampiyon! Spor Toto Basketbol Ligi play-off finalinde Anadolu Efes'i 4-2'yle geçen Fenerbahçe, tarihinin 7. şampiyonluğuna ulaştı.
1.07.2020 Basketbol
Bogdanovic: Savaşıp kazanacağız
Bogdanovic: Savaşıp kazanacağız Sarı-lacivertli takımın Sırp basketbolcusu Bogdanovic, Final-Four maçı öncesi iddialı konuştu.
1.07.2020 Basketbol
Erdenay: "Seneye ligimiz daha kaliteli olacak"
Erdenay: "Seneye ligimiz daha kaliteli olacak" Türkiye Basketbol Ligi'nde 2014-2015 sezonu Pınar Karşıyaka'nın şampiyonluğu ile sona ererken, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, sezon değerlendirmesinde bulundu.
Türkiye Kupası'ndan çekildiler!
Türkiye Kupası'ndan çekildiler! Spor Toto Süper Kupası'nda mücadele eden Gaye Spor Kulübü, Türkiye Kupası'ndan çekilme kararı aldı.
1.07.2020 Diğer
"Eurocup eskisi gibi değil"
"Eurocup eskisi gibi değil" Beşiktaş İntegral Forex Yardımcı Antrenörü Faruk Beşok, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Basketbol
Trabzonspor MP'de kombine satışları başladı
Trabzonspor MP'de kombine satışları başladı Trabzonspor Medical Park, kombine kart satışlarına başladı.
1.07.2020 Basketbol
Pınar Karşıyaka final göremedi!
Pınar Karşıyaka final göremedi! Beko Basketbol Ligi play-off yarı finalinde Fenerbahçe Ülker'e elenerek 2013-2014 sezonunu tamamlayan Pınar Karşıyaka, bu sezon oynadığı 58 resmi maçta yüzde 53'lük galibiyet oranı yakaladı.
Aslan bir ilke imza attı!
Aslan bir ilke imza attı! Tarihinin en başarılı sezonlarından birini yaşayan Galatasaray, ulusal ve uluslararası alanda 3 şampiyonluk yaşarken, hepsinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi saf dışı bıraktı.
1.07.2020 Basketbol
Galatasaray'da '3 kupa' sevinci
Galatasaray'da '3 kupa' sevinci Galatasaray Odeabank'ta 3 kupayı da Fenerbahçe'den almanın sevinci yaşanıyor
30.06.2020 Galatasaray
Kenan Sipahi sezonu kapattı!
Kenan Sipahi sezonu kapattı! Fenerbahçe Ülker'de Kenan Sipahi şoku yaşanıyor... Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında kolu kırılan genç oyuncunun sezonu kapattığı açıklandı.
1.07.2020 Basketbol
Williams'ın 'Karşıyaka Arena' heyecanı
Williams'ın 'Karşıyaka Arena' heyecanı Ligde yarın Anadolu Efes'i konuk edecek Pınar Karşıyaka'da Türkiye Kupası maçları öncesinde transfer edilen Jawad Hason Williams, "Karşıyaka Arena'da forma giymek için sabırsızlanıyorum" dedi.
Karşıyaka'nın kupası Özgür'ün mezarı başında...
Karşıyaka'nın kupası Özgür'ün mezarı başında... Pınar Karşıyakalı basketbolcular, Türkiye Kupası'nı 5,5 sene önce Banvit deplasmanına giderken silahlı kavgada öldürülen taraftar Özgür Soylu'nun mezarına götürdü.
Galatasaray'da ilk kriz patlak verdi!
Galatasaray'da ilk kriz patlak verdi! Sarı-kırmızılı basketbol takımında 3 aydır maaşların ödenmemesi yüzünden büyük huzursuzluklar yaşandığı ortaya çıktı
Moralli Kaf Kaf Avrupa sınavında
Moralli Kaf Kaf Avrupa sınavında Spor Toto Türkiye Kupası sahibi Pınar Karşıyaka, yarın ULEB Avrupa Kupası'nda Almanya'dan Ratiopharm Ulm'u konuk edecek.
1.07.2020 Eurocup
Pınar Karşıyaka'ya coşkulu karşılama
Pınar Karşıyaka'ya coşkulu karşılama Anadolu Efes'i 66-65 yenerek şampiyon olan Pınar Karşıyaka, İzmir'de coşkuyla karşılandı.
1.07.2020 Basketbol
KARSIYAKA SALLANDI
KARSIYAKA SALLANDI Basketbolda Türkiye Kupası’nı ilk kez müzesine götürerek büyük bir başarıya imza atan Pınar Karşıyaka’da şölen devam etti. İzmir’e gelen kafileyi taraftarlar karşılarken, Başantrenör Ufuk Sarıca omuzlarda taşındı
1.07.2020 Basketbol
Türkiye Kupası Karşıyaka'nın!
Türkiye Kupası Karşıyaka'nın! Spor Toto Türkiye Kupası finalinde Anadolu Efes'i 66-65 mağlup eden Pınar Karşıyaka kupayı müzesine götürdü.
Başkent’te final günü
Başkent’te final günü Ankara’da düzenlenen Spor Toto Türkiye Kupası’nın şampiyonu bugün belli olacak. Pınar Karşıyaka tarihinde ilk kez mutlu sona ulaşmaya çalışırken, Anadolu Efes yıllardır süren hasretini sonlandırmayı amaçlayacak
1.07.2020 Basketbol
Anadolu Efes finale son bileti kaptı
Anadolu Efes finale son bileti kaptı Spor Toto Türkiye Kupası'nda Galatasaray Liv Hospital ile Anadolu Efes final için karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Anadolu Efes 69-64 kazanarak finalde Pınar Karşıyaka'nın rakibi oldu.
1.07.2020 Basketbol
Macvan TOFAŞ maçında sahada mı?
Macvan TOFAŞ maçında sahada mı? Galatasaray Liv Hospital'da Hırvat oyuncu Milan Macvan'ın ayak bileğini burktuğu açıklandı.
1.07.2020 Basketbol
Pınar Karşıyaka, 7 sene sonra yarı finalde
Pınar Karşıyaka, 7 sene sonra yarı finalde Spor Toto Türkiye Kupası'nda Türk Telekom'u saf dışı bırakan İzmir temsilcisi, yarı finalde yarın Fenerbahçe Ülker'le karşılaşacak.
1.07.2020 Basketbol
Fenerbahçe'de Kenan Sipahi şoku!
Fenerbahçe'de Kenan Sipahi şoku! Fenerbahçe Ülker'in 18'lik yıldızı Kenan Sipahi, Trabzonspor karşılaşmasında ağır bir sakatlık yaşadı.
1.07.2020 Basketbol
Kunter umut dolu
Kunter umut dolu Beşiktaş Kulübü Basketbol Genel Direktörü Erman Kunter, Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası 8'li Finalleri ile birlikte önemli bir periyoda gireceklerini söyledi...
1.07.2020 Basketbol
"Farkın açılması nedeniyle maçı çeviremedik"
"Farkın açılması nedeniyle maçı çeviremedik" Anadolu Efes Genel Menajeri Özerhun: "Fenerbahçe Ülker karşısında bir ara 23 sayı geriye düştük. Böyle maçlarda bu tip farkları kapatmak kolay değil"

Benzer Haber Etiketleri

Spor Toto Türkiye Kupası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.