Sünger

Sünger

Son dakika Sünger haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sünger gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sünger haber sayfamızda...

Sünger

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.499 sünger haberi bulunmuştur.
Duşakabin camı ayna gibi parlayacak! Tek bir fısı ovalamaya gerek bırakmıyor
Duşakabin camı ayna gibi parlayacak! Tek bir fısı ovalamaya gerek bırakmıyor Yeni bir yöntemle duşakabin camındaki kireç lekeleri artık tarih oldu! Saniyeler içinde pratik ve etkili bir çözümle duşakabin camınızı temizlemek mümkün. Bu yöntem sayesinde, duşakabininizdeki tüm lekelerden hızla kurtulacaksınız.
25.04.2024 Püf Noktası
Çamaşır suyunu bile geride bıraktı! Çay kahve lekesini söküp atıyor
Çamaşır suyunu bile geride bıraktı! Çay kahve lekesini söküp atıyor Çay ve kahve lekeleri, özellikle açık renkli kumaşlarda belirgin ve çoğu zaman zorlu temizlik gerektiren lekelerdir. Bu tür lekeleri çıkarmak için etkili bir çözüm var. Hatta en ağır kimyasallardan bile daha etkili. İşte çay ve kahve lekesini kökünden kazıyan o yöntem…
25.04.2024 Püf Noktası
Çocukların tehlikeli oyunu feci yangınla son buldu! Gecekondu ve kamyonet alev alev yandı
Çocukların tehlikeli oyunu feci yangınla son buldu! Gecekondu ve kamyonet alev alev yandı Antalya Kepez'de çocukların çakmakla oyunu feci bir yangına sebep oldu. Ev ile kamyonet cayır cayır yandı.
8.04.2024 Gündem
Süngeri teli rafa kaldırdı! Pas lekesini söküp atan patates tüyosu
Süngeri teli rafa kaldırdı! Pas lekesini söküp atan patates tüyosu Suyun temas ettiği her yerde ortaya çıkabilen pas lekesi canınızı sıkıyorsa üzülmeyin. Sünger, tel ne varsa rafa kaldıran patates yöntemiyle pas lekelerinden kurtulabilirsiniz.
5.04.2024 Püf Noktası
Araba temizlerken bu hataya düşmeyin! Aracın değerini düşürüyor
Araba temizlerken bu hataya düşmeyin! Aracın değerini düşürüyor Ev temizliği kadar araç temizliği de önemli. Düzenli olarak araba temizliği yapanlardansanız bazı noktalara dikkat etmeniz gerekir. Özellikle bazı hatalar var ki aracın değerini düşürüyor.
4.04.2024 Püf Noktası
İkiye bölüp üzerine tuz dökün! Ne tel ne de sünger gerekli, pas lekeleri su gibi akıyor
İkiye bölüp üzerine tuz dökün! Ne tel ne de sünger gerekli, pas lekeleri su gibi akıyor Ev içerisinde mikroplardan arındırılması gereken en temel yer tuvalet ve banyodur. Zamanla banyoda oluşan pas lekeleri hem görüntü hem de hijyen açısından olumsuz etkiler verir. İşte pas lekelerini yok eden yöntemler.
1.04.2024 Püf Noktası
Barcelona'nın yıldızı Willy Hernangomez isyan bayrağını çekti!
Barcelona'nın yıldızı Willy Hernangomez isyan bayrağını çekti! Barcelona'nın yıldızlarından Willy Hernangomez, takım içinde aldığı sürelerin azlığından dert yandı.
28.03.2024 Basketbol
İbrahim Üzülmez'den Mert Hakan Yandaş'a tepki: O kadar hareket yapılır mı?
İbrahim Üzülmez'den Mert Hakan Yandaş'a tepki: O kadar hareket yapılır mı? Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe ile oynadıkları maçta yaşananlarla ilgili olarak Mert Hakan Yandaş'a tepki gösterdi. Öte yandan Thiam'ın oruç tuttuğunu açıklayan Üzülmez, hiçbir idmanı kaçırmadığını dile getirdi.
22.03.2024 Fenerbahçe
Çamaşır yıkarken makinenin içine atın! Tüy, saç, kıl ne varsa bir seferde topluyor
Çamaşır yıkarken makinenin içine atın! Tüy, saç, kıl ne varsa bir seferde topluyor Çamaşır makinesinde yıkadığımız çamaşırlar ne kadar temiz olsa da tüy probleminden arındırmak bir hayli zor olabilir. Ancak sünger yardımıyla bu sorundan hemen kurtulabilirsiniz. İşte yöntemi.
21.03.2024 Püf Noktası
Sarı sünger mi, kabak lifi mi? Bulaşık temizliğinde yeni bir çağ başladı
Sarı sünger mi, kabak lifi mi? Bulaşık temizliğinde yeni bir çağ başladı Bulaşık yıkamak için kullanılan bulaşık süngerlerinin sağlıklı ve geri dönüştürülebilir olmadığına dair birçok tartışma çıktı. Zararlı ve doğa dostu olmayan maddelerden üretildiği düşünülen süngerlerin yeni rakibi kabak lifi. Peki kabak lifi bulaşık süngerinden daha mı sağlıklı?
1.03.2024 Püf Noktası
Tunç Soyer'den partisine sitem! 'Teşekkürü çok gördüler'
Tunç Soyer'den partisine sitem! 'Teşekkürü çok gördüler' İzmir'de, şehir içi ulaşımın en önemli aşamalarından biri olan, Bornova Evka-3 ile Narlıdere'yi birbirine bağlayacak Narlıdere Metrosu törenle açıldı. Yeniden aday gösterilmeyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, partisine sitem etti.
24.02.2024 Gündem
Musluk bataryalarını ayna gibi parlatıyor! Artık kireç ve su lekesi tutmayacak… Tek damlası yetiyor
Musluk bataryalarını ayna gibi parlatıyor! Artık kireç ve su lekesi tutmayacak… Tek damlası yetiyor Musluklar, sık sık su ve kireç lekeleriyle kaplanır ve bu lekeleri temizlemek oldukça zaman alıcı ve zorlu bir iş olabilir. Ancak, musluk bataryalarınızı ayna gibi parlatmanın basit bir yöntemi var. Tek damlası yetiyor.
24.02.2024 Püf Noktası
CHP'de kılıçlar çekildi! 'Birkaç hazımsızı 1 Nisan’da göreceğiz'
CHP'de kılıçlar çekildi! 'Birkaç hazımsızı 1 Nisan’da göreceğiz' CHP lideri Özgür Özel, Sosyalist Enternasyonel toplantısına katılmak üzere Madrid’e gitti. Özel dün, Madrid’de Türkiye’nin Madrid Büyükelçiliği’ni ziyaret ederek Büyükelçi Nükhet Küçükel Ezberci ile görüştü.
24.02.2024 Gündem
Özgür Özel'den '1 Nisan'cılara cevap: Avuçlarını yalarlar
Özgür Özel'den '1 Nisan'cılara cevap: Avuçlarını yalarlar CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti içindeki tartışmalara ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi.
21.02.2024 Haberler
Özgür Özel'den '1 Nisan'cılara cevap: Avuçlarını yalarlar
Özgür Özel'den '1 Nisan'cılara cevap: Avuçlarını yalarlar CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti içindeki tartışmalara ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi.
21.02.2024 Gündem
‘Tartışmanın değil çalışmanın vakti’
‘Tartışmanın değil çalışmanın vakti’ Partililere ‘aday tartışmaları’na son vermeleri çağrısında bulunan Özel, “Kırılanımız, üzülenimiz oldu. Hakkı yenmiş olanlar olabilir istemeden. Bundan önce söylenene, yapılana sünger çekiyoruz. Yarından itibaren halkın partisinin üyelerini büyük mücadeleye davet ediyorum” dedi.
21.02.2024 Gündem
Kararan kaşık ve çatalları ayna gibi yapıyor! Kaynar suya bir miktar eklemek yeterli
Kararan kaşık ve çatalları ayna gibi yapıyor! Kaynar suya bir miktar eklemek yeterli ‘Çatal kaşık takımı nasıl parlatılır?’ diyorsanız bu yöntem tam size göre… Sıklıkla ev eşyaları arasında kullandığımız çatal ve kaşıklar zamanla kararıyor ve yıkandıktan sonra su lekeleri üstünde kalabiliyor. Bu durumda kaynar suya batırdığınız çatal kaşıklarınıza bir miktar eklemek yeterli oluyor.
19.02.2024 Püf Noktası
Tunç Soyer'den 'Yıkılmadım, yıkamadılar' açıklaması
Tunç Soyer'den 'Yıkılmadım, yıkamadılar' açıklaması İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediyenin yönetim kadrolarıyla bir araya geldi.
16.02.2024 Gündem
Barajlar dolsa da yeraltı su fakiri! ‘Sünger şehirler planlanmalı’
Barajlar dolsa da yeraltı su fakiri! ‘Sünger şehirler planlanmalı’ İstanbul’da barajların doluluk oranı yüzde 70 seviyesine ulaşarak rahat bir nefes aldırsa da günlük ortalama su tüketimi 3 milyon metreküp düzeyinde gerçekleşen megakent, nüfusun su ihtiyacını karşılayabilecek kaynaklara sahip değil.
9.02.2024 Gündem
Depremzedeler geri döndüler!
Depremzedeler geri döndüler! TBMM Göç ve Uyum Alt Komisyonu Başkanı Uslu’nın paylaştığı verilere göre; Adıyaman’ın deprem öncesi 635 bin olan  nüfusu 604 bin, Hatay’ın 1 milyon 650 bin olan nüfusu 1 milyon 550 bin, Karamanmaraş’ın 1 milyon 177 bin olan nüfusu 1 milyon 150 bin. Gaziantep’in nüfusu ise deprem öncesinin de üzerine çıktı...
9.02.2024 Gündem
2. katta inanılmaz anlar! Son anda yakaladılar
2. katta inanılmaz anlar! Son anda yakaladılar Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde bir apartmanın 2’nci katından atlamak isteyen kadını, içeridekiler son anda yakaladı.
30.01.2024 Haberler
2. katta inanılmaz anlar! Son anda yakaladılar
2. katta inanılmaz anlar! Son anda yakaladılar Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde bir apartmanın 2’nci katından atlamak isteyen kadını, içeridekiler son anda yakaladı.
30.01.2024 Gündem
Tavaları çöpe atmaktan kurtaran teknik! Zahmetsizce lekeleri çıkarıyor
Tavaları çöpe atmaktan kurtaran teknik! Zahmetsizce lekeleri çıkarıyor Mutfakta kullanılan tavalar, zaman içinde çeşitli lekelerle karşılaşabilir. Ancak, bu lekelerle savaşmak için başvurulan ilk çözüm genellikle tavanın tamamen değiştirilmesidir. Oysa, basit ve etkili bir yöntemle tavalarınızı kurtarabilir ve lekeleri kolayca çıkarabilirsiniz.
25.01.2024 Püf Noktası
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! İşte dokunulmazlığı kazanan takım
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! İşte dokunulmazlığı kazanan takım Survivor doludizgin devam ediyor. Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. Aleyna ile Pınar birbirine girdi. Acun Ilıcalı Turabi'yi fena fırçaladı. Konsey'de bir de ilk yaşandı. İşte heyecanın doruklara çıktığı Survivor'da merak edilenler...
22.01.2024 Cadde
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı uzay istasyonunda! 14 gün boyunca neler yapacak?
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı uzay istasyonunda! 14 gün boyunca neler yapacak? Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'yı taşıyan kapsülün Uluslararası Uzay İstasyonu'na (UUİ) yolculuğu tamamlandı. Kenetlenme işlemi sonrasında astronotlar istasyona giriş yaptı. CNN TÜRK erkanlarında Kaan Temeltaş'ın konuğu olan Harvard Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Furkan Burak, Alper Gezeravcı'nın uzayda 14 günde neler yapacağını anlattı. İşte detaylar...
20.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sünger ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.