Tarkan Gözübüyük

Tarkan Gözübüyük

Son dakika Tarkan Gözübüyük haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tarkan Gözübüyük gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tarkan Gözübüyük haber sayfamızda...

Tarkan Gözübüyük

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 84 tarkan gözübüyük haberi bulunmuştur.
Pentagram’dan yeni albüm turnesi: 8 Ekim'de başlıyor!
Pentagram’dan yeni albüm turnesi: 8 Ekim'de başlıyor! Pentagram, geçtiğimiz haftalarda yayımladığı yeni albümü Makina Elektrika’da yer alan, hem dinleyicilerin hem de müzik eleştirmenlerinin beğenisini kazanan yeni şarkılarını sahneye taşıyor.
5.10.2022 Kültür Sanat
Janset Paçal ile  Tarkan Gözübüyük el ele gecelerde
Janset Paçal ile Tarkan Gözübüyük el ele gecelerde Bir döneme damga vuran yapımlardan biri olan ‘Yarım Elma’ dizisindeki ‘Yonca’ karakteri ile hafızalara kazınan Janset Paçal uzun bir aradan sonra Asmalımescit’de 26 yıllık sevgilisi müzisyen Tarkan Gözübüyük ile el ele görüntülendi. Ünlü çift, flaşların patlamasıyla şaşkınlıklarını gizleyemedi.
19.04.2022 Cadde
26 yıldır el ele
26 yıldır el ele Janset Paçal, uzun bir aradan sonra sevgilisi Tarkan Gözübüyük ile el ele görüntülendi.
18.04.2022 Cadde
Hadi gel buluşalım o eski günlerde
Hadi gel buluşalım o eski günlerde Bir dönem dünyanın 'eğlence' başkenti olmaya aday İstanbul'un çehresi çok değişti. Özellikle de Beyoğlu'nun. "Değişen ben miyim yoksa Beyoğlu mu?" sorusunun peşine düşüp semtin arka sokaklarında gençliğimizi aradım.
13.02.2022 Gündem
Koray Candemir: İçimdeki karanlığı şarkılarla atıyorum
Koray Candemir: İçimdeki karanlığı şarkılarla atıyorum Koray Candemir, Türkiye'deki rock sahnesinin en önemli seslerinden biri olarak 90'lardan bu yana içinde benim de yer aldığım farklı kuşaklara büyük etki bırakmış bir isim. Kargo ile artık Türkçe Rock klasikleri olmuş şarkılara hayat veren Koray Candemir, Maskot grubuyla da dikkat çeken çalışmalara imza atı. Türkiye'nin en önemli rock yıldızlarından biri olan Koray Candemir, Sade albümü ile başlayan solo yolculuğunda Kimileri şarkısıyla yaklaşık bir yılın ardından dinleyicileri yeni bir şarkıyla selamlıyor. Sonbahar aylarında çıkacak olan ve uzun süredir merakla beklenen solo albümünün de habercisi olan ve içinde buna dair ipuçları barındıran Kimileri Koray Candemir'in deyimiyle bir Şampiyonlar Ligi ekibinin eseri. Kimileri şarkısı ve ufuktaki albümünü konuşmak için bir araya geldiğimiz Koray Candemir ile doğal olarak kaseti 90'lara da sardık.
3.07.2021 Kültür Sanat
Pentagram Küçükçiftlik Park'ta müzikseverlerle buluşacak
Pentagram Küçükçiftlik Park'ta müzikseverlerle buluşacak KüçükÇiftlik Park etkinlikler açıklamaya devam ediyor. %100 Music Sunar: Park’ta Rock konser serisinde bu kez sahne sırası 31 Temmuz Cumartesi akşamı heavy metal müziğin devi Pentagram’da!
30.06.2021 Kültür Sanat
‘Dünyalar Senin Olsun’
‘Dünyalar Senin Olsun’ Fatma Turgut’un ‘Dünyalar Senin Olsun’ isimli şarkısı, Avrupa Müzik etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini aldı.
29.06.2021 Cadde
Koray Candemir’den yeni şarkı Kimileri
Koray Candemir’den yeni şarkı Kimileri ‘Şairin Elinde’, ‘Renklerin İçinde’, ‘Nefesini Tut’, ‘Yıldızların Altında’ gibi her biri hit olmuş şarkıların etkileyici yorumcusu Koray Candemir, uzun süren sessizliğini 2020 yılında çıkan “İhtimaller” ile bozmuştu. “İhtimaller” ile başlayan bu geri dönüş yerini bu sefer daha ritmik bir şarkı olan “Kimileri”ne bırakıyor. Candemir, kendisinden duymaya alışmış olduğumuz rock sound’unu pop ve synth öğeleri ile birleştirerek; yalnızlık teması üzerine yazmış olduğu yepyeni şarkısı 25 Haziran 2021’de dinleyicisiyle buluşuyor.
24.06.2021 Kültür Sanat
Turgut’tan yeni single
Turgut’tan yeni single Fatma Turgut, yeni single’ı ‘Dünyalar Senin Olsun’ ile sevenlerine sürpriz yaptı.
19.06.2021 Cadde
Finale kalanlar belli oldu
Finale kalanlar belli oldu Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde, End Productions tarafından gerçekleştirilen on-line olarak düzenlenen İpana 23. Türkiye On-Line Liselerarası Müzik Yarışması’nda finale kalan okullar belli oldu.
17.06.2021 Cadde
Pentagram’ın yeni albümünden ikinci şarkıyı yayımladı
Pentagram’ın yeni albümünden ikinci şarkıyı yayımladı Geçtiğimiz Kasım, uzun zaman sonra ilk yeni şarkısı Bu Düzen Yıkılsın’ı dinlediğimiz Pentagram; kayıtları devam eden yeni albümünden ikinci şarkı “Sur”u dinleyiciyle buluşturdu.
30.01.2021 Kültür Sanat
"Bu Düzen Yıkılsın, tam kadro devam eden yeni hikayenin ilk parçası"
"Bu Düzen Yıkılsın, tam kadro devam eden yeni hikayenin ilk parçası" Pentagram, Türkiye'de sadece heavy metal değil genel manada gerçek bir müzikal efsane. Bu satırları okuyan pek çok gencin yaşından daha uzun bir süredir birlikte müzik üreten Pentagram yeni albümlerinin müjdecisi "Bu Düzen Yıkılsın" ismini taşıyan teklisini Sony Müzik etiketiyle yayımladı. 2021 bitmeden çıkarılması hedeflenen albüm öncesi belli aralıklarla tekliler yayımlayacak olan Pentagram ile hem bu süreci hem de genel manada müziğin gidişatını konuştuk. Tabii söz ister istemez pandemi koşullarına ve bir bütün olarak müzik sektörünün bu süreçte yaşadığı sorunlara da geldi. Kendi deyimleriyle tam kadro devam edecek olan hikâyelerini grup üyelerinden dinledik.
26.11.2020 Kültür Sanat
Koray Candemir sessizliğini bozuyor
Koray Candemir sessizliğini bozuyor ‘Şairin Elinde’, ‘Renklerin İçinde’, ‘Nefesini Tut’, ‘Yıldızların Altında’ gibi her biri hit olmuş şarkıların etkileyicisi sesi Koray Candemir, uzun süren sessizliğini “İhtimaller” ile bozuyor.
22.05.2020 Kültür Sanat
"Bu çeşitlilik bizi tıkanmaktan kurtarıyor."
"Bu çeşitlilik bizi tıkanmaktan kurtarıyor." Razor INC. bir cover grubu olarak 10 yılı aşkın süredir sayısız konserler verdi. Uzun soluklu sahne programları devam ederken 2019 yılının sonlarına doğru ilk albümlerini “The Road” ismiyle ve Hammer Müzik etiketi ile 1 Kasım 2019 tarihinde CD formatında yayınladılar ve albüm o tarihten sonra dijital platformlarda da yerini aldı. Razor Inc. ile ilgili merak ettiğinizi düşündüğümüz her şeyi konuştuk. Yolları açık olsun diyor ve röportajımıza geçiyoruz.
3.03.2020 Kültür Sanat
‘Altın Güvercin’ başlıyor
‘Altın Güvercin’ başlıyor Kuşadası’nda ilki 1985’te düzenlenen ve son 6 yıldır da yapılamayan Altın Güvercin Beste Yarışması yarın başlıyor. Belediye Başkanı Günel, ‘Tanıtıma katkı koyan etkinlik yeniden hayata geçtiği için mutluyum’ dedi
1.09.2019 Gündem
Yer yerinden oynayacak!
Yer yerinden oynayacak! Kuşadası Belediyesi tarafından ilki 1985’te düzenlenen ve son altı yıldır da yapılamayan Altın Güvercin Beste Yarışması, bu yıl tekrarlanıyor. Başkan Günel, ilçe tanıtımına büyük katkı koyan etkinliğin yeniden hayata geçecek olmasından mutluluk duyduğunu söyledi
29.08.2019 Ege
Tarkan Gözübüyük kimdir, kaç yaşında?
Tarkan Gözübüyük kimdir, kaç yaşında? Tarkan Gözübüyük kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Janset ile 23 yıldır birlikte olan Tarkan Gözübüyük, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımın ardından binlerce kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Janset'in Tarkan Gözübüyük ile dudak dudağa paylaşımı ve altına yazdıkları kimileri tarafından romantik olarak karşılanırken kimileri tarafından ise yadırgandı. Peki Tarkan Gözübüyük kimdir?
27.08.2019 Gündem
Janset'ten duygusal paylaşım: Seni çok seviyorum güzel adam
Janset'ten duygusal paylaşım: Seni çok seviyorum güzel adam Oyuncu Janset Paçal, müzisyen-yapımcı Tarkan Gözübüyük'e olan aşkını sosyal medya hesabından duygusal bir yazıyla kaleme aldı.
26.08.2019 Cadde
'Müziğim şekillendi laflarım büyüdü'
'Müziğim şekillendi laflarım büyüdü' Model grubundan ayrıldıktan sonra ilk solo albümü “Elimde Dünya”yla sevenlerinin karşısına çıkan Fatma Turgut,  “Grupla yaptığımız işlerde herkes bir fikir veriyordu. Şimdi işin sahibi ben oldum. Bir de tabii çok gençtim. Şimdi 35 yaşında bir kadından bahsediyoruz. Ona göre şekillendim ben de. Müziğim de şekillendi, laflarım da büyüdü” diyor.
5.05.2019 Pazar
Hemşehrilerine söyledi
Hemşehrilerine söyledi Şebnem Ferah, memleketi Bursa Jolly Joker’de sahne aldı.
19.04.2019 Cadde
Fatma Turgut stüdyoda
Fatma Turgut stüdyoda Fatma Turgut, ilk solo albümü için stüdyoya girdi.
19.08.2018 Cadde
Şebnem Ferah'tan yeni albüm: Parmak İzi
Şebnem Ferah'tan yeni albüm: Parmak İzi İlk albümü 'Kadın’dan bu yana söz yazarı, besteci ve yorumcu kimliği ile Türk müzik tarihinde önemli bir yer edinen Şebnem Ferah’ın uzun süredir beklenen albümü 'Parmak İzi' 12 Nisan Perşembe günü Pasaj Müzik etiketiyle yayınlanacak.
11.04.2018 Cadde
Pentagram 30 yıllık yolculuğunu video serisi haline getirdi
Pentagram 30 yıllık yolculuğunu video serisi haline getirdi Türk rock ve metal müziğinin mihenk taşı Pentagram, kurulduktan bu yana tam 30 yıl geçti. Bu 30 yıl içerisinde sayısız müzisyenle, grupla ve dinleyiciyle bir araya geldi. Şimdi ise grup kurulduktan bu yana çekilen videolar, röportajlar, fotoğraflar ve diğer birçok kayıt gün yüzüne çıkıyor.
15.03.2018 Müzik
'Gündüz Gece' klibi yayınlandı
'Gündüz Gece' klibi yayınlandı 30. yılına 'Akustik' albümüyle giren Pentagram, ikinci video klibiyle dinleyiciyle buluşuyor. Sony Music etiketiyle çıkan, tüm eski elemanları bir araya getirmesiyle ve sevilen Pentagram şarkılarının yeniden yorumlarıyla büyük ilgi gören albümün ikinci klibi 'Gündüz Gece'ye çekildi.
26.08.2017 Cadde
Pentagram'dan 30. yıla özel konser
Pentagram'dan 30. yıla özel konser Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği yaz konserleri hız kesmeden devam ediyor.
30.07.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Tarkan Gözübüyük ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.