Terhis

Terhis

Son dakika terhis haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan terhis gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan terhis haber sayfamızda...

Terhis

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.097 terhis haberi bulunmuştur.
Rusya Ukrayna’nın enerjisini ‘çökertti’
Rusya Ukrayna’nın enerjisini ‘çökertti’ Rusya, Ukrayna’nın başkenti Kiev’in güneyindeki Tripilya Elektrik Santrali’ne füze ve insansız hava araçlarıyla saldırı düzenledi.
13.04.2024 Dünya
Polis Özel Harekat (Pöh) Nasıl Olunur? Pöh Olmanın Şartları - 2024
Polis Özel Harekat (Pöh) Nasıl Olunur? Pöh Olmanın Şartları - 2024 Polis Özel Harekat, İç İşleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı özel bir birimdir. Bu birim; yüksek riskli bölgelerde çalışan ve özel eğitim alan personelden oluşmaktadır. PÖH olabilmek için ise izlenmesi gereken bazı prosedürler bulunmaktadır. İşte PÖH nasıl olunur hakkında merak edilen tüm detaylar.
9.01.2024 Kariyer
Terhis olan askerden anneye sürpriz!
Terhis olan askerden anneye sürpriz! Vatani görevini tamamlayan Fırat Kasımoğlu (21), Konya'da, askeri üniformayla, alışveriş merkezinde annesi Gülcan Kasımoğlu'nun karşısına çıkıp, sürpriz yaptı. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.
3.01.2024 Haberler
Terhis olan askerden anneye sürpriz!
Terhis olan askerden anneye sürpriz! Vatani görevini tamamlayan Fırat Kasımoğlu (21), Konya'da, askeri üniformayla, alışveriş merkezinde annesi Gülcan Kasımoğlu'nun karşısına çıkıp, sürpriz yaptı. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.
3.01.2024 Gündem
İsrail'den Beyrut'ta Hamas'ın 2 numarası Salih el-Aruri'ye suikast! Çok sayıda ölü var...
İsrail'den Beyrut'ta Hamas'ın 2 numarası Salih el-Aruri'ye suikast! Çok sayıda ölü var... Lübnan’ın başkenti Beyrut’un güneyinde meydana gelen patlamada aralarında Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih El Aruri’nin bulunduğu 7 kişi hayatını kaybetti. Lübnan'dan açıklama geldi.
3.01.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrail ordusuna bunalım şoku! 250 asker terhis edildi
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrail ordusuna bunalım şoku! 250 asker terhis edildi 27 Ekim'de Gazze'de kara harekatına başlayan İsrail ordusu aradan geçen 2 ay sonunda adeta kabusu yaşadı. Yerel medya askerlerin ruhsal sorunlar yaşadığını belirterek yüzlerce kişinin ordudan terhis edildiğini duyurdu.
2.01.2024 Dünya
Etkisi olur mu?
Etkisi olur mu? BM Güvenlik Konseyi’nde uzun müzakereler ve ertelemeler sonrası kabul edilen karar tasarısı, verilen tavizler ve yapılan değişiklikler nedeniyle karmaşık bir tepkiyle karşılaştı.
24.12.2023 Dünya
YSK'nin seçim kararlarına göre 32 ilde oy kullanma saatleri değişti
YSK'nin seçim kararlarına göre 32 ilde oy kullanma saatleri değişti Resmi Gazete'de yayımlanan Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Kararı'na göre; güneşin doğuş ve batış saatlerindeki farklılık dikkate alınarak yerel seçimlerde 32 ilde oy verme saatleri 07.00- 16.00 olarak belirlendi. Öte yandan Yurt İçi Seçmen Kütüğü'nün güncelleştirilmesine ilişkin usul ve esasları belirleyen genelge de Resmi Gazete'de yer aldı.
20.12.2023 Gündem
Önce şehit ilan edildi: Keşke ortaya çıksa, 'Bir Türk askeri çıktı ve bizi öldürmedi' dese
Önce şehit ilan edildi: Keşke ortaya çıksa, 'Bir Türk askeri çıktı ve bizi öldürmedi' dese Kıbrı Barış Harekatı'nın sembol fotoğraflarından Türk bayraklı fotoğrafta yer alan gazi Mehmet Gemici harekatta en çok etkilendiği olayın Rum evlerini kontrol ederken küvette karşılaştığı aile olduğunu söyleyerek, "Küvette sarı saçlı bir kadın ve kolunun altında 2 çocuk vardı. O an küçük kız kardeşim gözümün önüne geldi. Kapıyı kapattım ve oradan çıktım. Kadın hayattaysa keşke ortaya çıksa, görmek çok isterim" dedi.
13.11.2023 Gündem
Engin Polat'ın yeni ifadesi ortaya çıktı! 25 milyon lira 'harçlık' göndermiş
Engin Polat'ın yeni ifadesi ortaya çıktı! 25 milyon lira 'harçlık' göndermiş İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında tutuklanan Engin Polat'ın ifadesinin detayları ortaya çıktı. Engin Polat'ın ifadesinde eşi Dilan Polat'ın şirketlerin reklam yüzü olduğunu mali işlerle kendisinin ilgilendiğini belirterek, "Suçlamaları kabul etmiyorum. Şirketlerimin faaliyetleri tamamen yasal, mevzuata uygundur" dedi. Engin Polat'ın babasının hesabına 18, kardeşinin hesabına ise 7 milyon liralık transferlerin sorulması üzerine harçlık olarak gönderdiğini söylemesi dikkat çekti.
8.11.2023 Gündem
13 yaşındayken Atatürk'ü gördü! Yaşadıklarını anlattı
13 yaşındayken Atatürk'ü gördü! Yaşadıklarını anlattı Kayseri'de,100 yaşındaki Mükremin Çağman, 13 yaşındayken gördüğü Atatürk'ü ve askerlik anılarını unutamıyor.
24.10.2023 Haberler
13 yaşındayken Atatürk'ü gördü! Yaşadıklarını anlattı
13 yaşındayken Atatürk'ü gördü! Yaşadıklarını anlattı Kayseri'de,100 yaşındaki Mükremin Çağman, 13 yaşındayken gördüğü Atatürk'ü ve askerlik anılarını unutamıyor.
24.10.2023 Gündem
Türkiye Taşkömürü Kurumu'na müracatlar başladı
Türkiye Taşkömürü Kurumu'na müracatlar başladı Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) işçi alımı için yapılan kurada adı çıkan bin 500 tahlilinin 300'ü Personel Daire Başkanlığı’na evraklarını teslim etti.
23.10.2023 Ekonomi
Terhis olan oğullarını almak için yola çıktılar! Kahreden son: 2 ölü
Terhis olan oğullarını almak için yola çıktılar! Kahreden son: 2 ölü Batman’dan terhis olan oğullarını almak için Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine gitmek için yola çıkan ailenin bulunduğu araç, kontrolden çıkıp takla attı.
5.10.2023 Gündem
2023 JANDARMA UZMAN ALIMI başvurusu nasıl yapılır, şartlar neler? Jandarma sözleşmeli uzman erbaş alımı başvuru ekranı ve boy-kilo tablosu!
2023 JANDARMA UZMAN ALIMI başvurusu nasıl yapılır, şartlar neler? Jandarma sözleşmeli uzman erbaş alımı başvuru ekranı ve boy-kilo tablosu! Jandarma uzman erbaşı alımı başvuru ekranı, işatları ve diğer ayrıntılar adaylar tarafından merak ediliyor. 6.612 jandarma, 2 at bakıcısı, 16 bot serdümeni, 200 sıhhiyeci, 100 muhabere ve 10 havacılık alt branşlarında toplam 6.940 sözleşmeli uzman erbaş alımı gerçekleştireceği açıklandı. Adaylar, jandarma uzman erbaş alımı başvurusunu nasıl yapacaklarını araştırıyorlar. İşte jandarma uzman erbaş alımı başvuru ekranı detayları... 2023 Jandarma uzman alımı başvurusu nasıl yapılır, şartlar neler?
20.09.2023 Bilgi Rehberi
Daha önce duyulmamış Dahmer kayıtları! 'Küçük kutuları hatırladın mı?'
Daha önce duyulmamış Dahmer kayıtları! 'Küçük kutuları hatırladın mı?' Hayatını anlatan dizi nedeniyle canilikleri küresel çapta bir kez daha hatırlanan ABD'li seri katil Jeffrey Dahmer'a ait ilk kez ortaya çıkan yeni detaylar onu bir kez daha gündemin üst sıralarına taşıdı. Özellikle diziden sonra hayat hikâyesi adeta didik didik araştırılan Dahmer'ın daha önce deşifre edilmemiş bir telefon görüşmesi kan donduracak cinsten.
20.09.2023 Dünya
Jandarma olmak isteyenler dikkat! 6940 uzman erbaş alınacak
Jandarma olmak isteyenler dikkat! 6940 uzman erbaş alınacak Jandarma Genel Komutanlığı sözleşmeli uzman erbaş alımı için ilana çıktı. İlana göre 6940 kişilik sözleşmeli uzman erbaş kadrosu açılacak.
18.09.2023 Ekonomi
Joe Biden’ın başı Hunter ile dertte!
Joe Biden’ın başı Hunter ile dertte! ABD Başkanı Joe Biden’ın başı, oğlu Hunter nedeniyle dertte. Hunter Biden hakkında 3 suçlama nedeniyle mahkemeye iddianame sunulurken, bu, görev başındaki bir başkanın çocuğunun yargılanması yolunu açacak
16.09.2023 Dünya
Ekin Mert Daymaz ekranlara dönmeye hazırlanıyor
Ekin Mert Daymaz ekranlara dönmeye hazırlanıyor Daha önce rol aldığı 'Çilek Kokusu', 'Hayat Sevince Güzel', 'Payitaht Abdülhamid', 'Korkuyorum Baba', 'Hayaller ve Hayatlar', 'Seni Kalbime Sakladım' gibi yapımlarla adını duyuran oyuncu Ekin Mert Daymaz, son olarak Murat Boz ve Burcu Özberk ile birlikte 'Rüyanda Görürsün' adlı filmde boy göstermişti. 32 yaşındaki oyuncu, yeni bir projeyle ekranlara döneceğini duyurdu.
2.05.2023 Cadde
JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI başvuru ekranı ve şartları 2023: Jandarma sözleşmeli uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır?
JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI başvuru ekranı ve şartları 2023: Jandarma sözleşmeli uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır? Jandarma uzman erbaş alımı başvuruları başladı. Jandarma Genel Komutanlığına 500 lojistik alt branşlı sözleşmeli uzman erbaş alımı gerçekleştirilecek. Uzman erbaş alımı başvuruları online olarak yapılacak. Başvuru yapacaklar, şartlar ve branş dağılımı hakkında detayları araştırıyorlar. Peki Jandarma uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır ve şartlar neler 2023?
27.04.2023 Bilgi Rehberi
Askerlik işlemleri e-Devlet'ten yapılabilecek
Askerlik işlemleri e-Devlet'ten yapılabilecek Milli Savunma Bakanlığı, askerlikle ilgili iş ve işlemlerin dijital ortamda tek nokta üzerinden yapılabilmesine imkan sağlayan 'Askerliğim' bütünleşik hizmetinin, e-Devlet'ten hizmete sunulduğunu duyurdu.
21.03.2023 Gündem
7 yaşındaki çocuğu fidye için kaçıran sanık: Çok kumar oynadım ve borçlandım
7 yaşındaki çocuğu fidye için kaçıran sanık: Çok kumar oynadım ve borçlandım Bolu'da, 7 yaşındaki çocuğu fidye için kaçırması nedeniyle 25 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Onur Özarslan (21), "Çok kumar oynadım ve sürekli borçlandım. Amacım, borcumu ödemek için hırsızlık yapmaktı. Çocuğu bahçede tek başına görünce hırsızlık yapmaktan vazgeçtim. Çocuğu fidye için kaçırdım” dedi.
3.03.2023 Gündem
MSB: O baş koyduğun omuz; devlettir, millettir
MSB: O baş koyduğun omuz; devlettir, millettir Milli Savunma Bakanlığı (MSB), depremzede bir çocuğun yere çömelmiş askerin omzuna başını dayadığı görüntüyü, "O baş koyduğun omuz; devlettir, millettir" notu ile paylaştı.
17.02.2023 Gündem
Bakan Akar açıkladı: Afet bölgesindeki 10 bin 900 ere sıla izni
Bakan Akar açıkladı: Afet bölgesindeki 10 bin 900 ere sıla izni Terörle mücadele, hudut güvenliği, semalar, denizler ve yurt dışındaki görevlerini aksaksız ve eksiksiz sürdüren Mehmetçik, deprem bölgesinde de güvenliği tesis ediyor. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Karamsarlık yaymaya gayret edenlere karşı birliğimizi koruyacak, gayretlerimizi sürdüreceğiz. Çok kısa sürede yaraları saracağımıza inanıyoruz" dedi. 24 geminin de bölgede hizmet verdiğini belirten Akar, bölgedeki yaklaşık 11 bin askere sıla izni verildiğini açıkladı.
17.02.2023 Haberler
Bakan Akar: Erken terhis söz konusu değil
Bakan Akar: Erken terhis söz konusu değil Terörle mücadele, hudut güvenliği, semalar, denizler ve yurt dışındaki görevlerini aksaksız ve eksiksiz sürdüren Mehmetçik, deprem bölgesinde de güvenliği tesis ediyor. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Karamsarlık yaymaya gayret edenlere karşı birliğimizi koruyacak, gayretlerimizi sürdüreceğiz. Çok kısa sürede yaraları saracağımıza inanıyoruz" dedi. 24 geminin de bölgede hizmet verdiğini belirten Akar, bölgedeki yaklaşık 11 bin askere sıla izni verildiğini açıkladı.
17.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Terhis ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.