Tomsk

Tomsk

Son dakika Tomsk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tomsk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tomsk haber sayfamızda...

Tomsk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 148 tomsk haberi bulunmuştur.
Rusya’da polis krizi: Yoğun çalışma saatleri, moral bozuklukları ve toplu istifalar
Rusya’da polis krizi: Yoğun çalışma saatleri, moral bozuklukları ve toplu istifalar Birçok Rus polis, yoğun çalışma saatleri ve düşük maaş nedeniyle görevinden istifa ediyor. 21 aydır devam eden Ukrayna'nın işgaliyle birlikte ise bu sayı son yılların en yüksek oranına yükseldi.
1.10.2023 Dünya
1 rubleyle Rusya’dan Türkiye’ye seyahat
1 rubleyle Rusya’dan Türkiye’ye seyahat Rusya’nın Tomsk şehrinde yaşayan Aleksey Loskutnikov adlı genç, bir iddiayı gerçekleştirmek için cebinde sadece 1 rubleyle (29 kuruş) otostop yaparak 2 ayda İstanbul’a geldi.
18.08.2023 Gündem
Rusya'da kır evinde yangın: Anne, baba ve beş çocuk öldü
Rusya'da kır evinde yangın: Anne, baba ve beş çocuk öldü Ahşap kır evini saran alevler söndürüldüğünde aile faciası ortaya çıktı, Rus medyası yangının çıkış nedeninin araştırıldığını bildiriyor.
17.07.2022 Dünya
Fenerbahçe ve Artem Dzyuba transfer için anlaştı iddiası! Alacağı maaşı da duyurdular
Fenerbahçe ve Artem Dzyuba transfer için anlaştı iddiası! Alacağı maaşı da duyurdular Jorge Jesus'un imzasının ardından yeni sezon hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da hız kazandı. Lincoln Henrique ve Bruma'yı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerin, Artem Dzyuba'yla da anlaştığı öne sürüldü. Rus forvetin Fenerbahçe'den alacağı maaş da duyuruldu. İşte detaylar...
22.06.2022 Fenerbahçe
Galatasaray transfer için gündemine aldı! Fenerbahçe ile anılan dev forvet...
Galatasaray transfer için gündemine aldı! Fenerbahçe ile anılan dev forvet... Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından teknik direktörlük görevine de Okan Buruk'u getiren Galatasaray'da tüm gözler transfer dönemine çevrildi. Sarı-kırmızılıların, Fenerbahçe'nin de gündeminde olduğu iddia edilen dünyaca ünlü santraforu transfer etmek istediği iddia edildi. İşte detaylar...
19.06.2022 Galatasaray
Fenerbahçe'ye dev forvet transferi! Gece yarısı duyurdular, 2 yıllık imza
Fenerbahçe'ye dev forvet transferi! Gece yarısı duyurdular, 2 yıllık imza Jorge Jesus'un imza atmasının ardından transfer çalışmalarına yoğunlaşan Fenerbahçe'de UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynanacak Dinamo Kiev maçlarına kadar kadroya takviyelerin yapılması kararı alındı. Sarı-lacivertlilerle ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Süper Lig devinin, dünyaca ünlü santraforla 2 yıllık sözleşme imzalamaya hazırlandığı belirtildi.
17.06.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye golcü müjdesi! Kulübü ile sözleşme uzatmadı, bedavaya...
Fenerbahçe'ye golcü müjdesi! Kulübü ile sözleşme uzatmadı, bedavaya... Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu yıldız forvetin transferine ilişkin flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli kulüp, bir yandan Jorge Jesus'a imza attırmak için gün sayarken, diğer yandan da golcü problemini çözmek istiyor. Ülke basını, Fenerbahçe'nin istediği deneyimli futbolcunun kulübüyle sözleşme yenilemeyeceğini duyurdu. İşte detaylar...
22.05.2022 Fenerbahçe
Son dakika... Fotoğraflar Moskova'dan! Provası bile yetti
Son dakika... Fotoğraflar Moskova'dan! Provası bile yetti Ukrayna'da beklediği galibiyet gelmeyen Rus lider Putin için geri sayım başladı, uluslararası haber ajansları Moskova'dan onlarca fotoğrafı arka arkaya dünyaya servis etti.
7.05.2022 Dünya
Son dakika: Savaşta 4. sıcak temas için geri sayım! Dünya diken üstünde! 5. madde devreye girecek mi?
Son dakika: Savaşta 4. sıcak temas için geri sayım! Dünya diken üstünde! 5. madde devreye girecek mi? Gelen son dakika haberine göre; Rusya'nın Ukrayna'ya işgal girişiminde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Savaşı durdurmak için masaya oturan Kiev ve Moskova yönetimlerinden gün içinde arka arkaya açıklamalar geldi. ABD, Rusya'ya uyarıda bulundu ve NATO'nun 5’inci maddesini hatırlattı. Rusya ve Ukrayna'dan müzakere açıklaması geldi.
14.03.2022 Dünya
‘Sualtı’ndan zafer çıkardılar
‘Sualtı’ndan zafer çıkardılar Görevde bulunduğu süre içerisinde Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’nun sayısız başarılara imza atmasını sağlayan Başkan Prof. Dr. Şahin Özen, “Sualtı zenginliklerimizi korumayı ve sualtı sporlarındaki gelişmemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.
23.01.2022 Su Sporları
Rus Belediye Başkanı çalışırken gözaltına alındı
Rus Belediye Başkanı çalışırken gözaltına alındı Rusya'nın Tomsk kenti Belediye Başkanı İvan Klyin, odasında çalıştığı sırada istihbarat görevlileri tarafından kelepçelenerek gözaltına alındı.
30.12.2021 Haberler
Rus Belediye Başkanı çalışırken gözaltına alındı
Rus Belediye Başkanı çalışırken gözaltına alındı Rusya'nın Tomsk kenti Belediye Başkanı İvan Klyin, odasında çalıştığı sırada istihbarat görevlileri tarafından kelepçelenerek gözaltına alındı.
30.12.2021 Dünya
ABD'den Navalnıy'ın zehirlenmesiyle ilgili kişi ve kuruluşlara yaptırım
ABD'den Navalnıy'ın zehirlenmesiyle ilgili kişi ve kuruluşlara yaptırım ABD yönetimi, Rus muhalif Aleksey Navalnıy’ın zehirlenmesi ve Rusya'nın kimyasal silah programıyla ilgili 9 kişi ve 2 kuruluşu yaptırım listesine aldı.
20.08.2021 Ekonomi
Son dakika... Rusya'da radardan kaybolan uçak bulundu!
Son dakika... Rusya'da radardan kaybolan uçak bulundu! Rusya'da radardan kaybolan, içerisinde 17 kişinin bulunduğu AN-28 tipi yolcu uçağı bulundu. Son dakika haberine göre, tüm yolcuların hayatta olduğu aktarıldı.
16.07.2021 Dünya
Derin Toparlak: 9 yıldır bunun için uğraşıyordum, çok mutluyum
Derin Toparlak: 9 yıldır bunun için uğraşıyordum, çok mutluyum Rusya'daki CMAS Paletli Yüzme Büyükler Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak tarihi bir başarı elde eden milli yüzücü Derin Toparlak, Türkiye'ye döndü. Toparlak yaptığı açıklamada, "9 yıldır bunun için uğraşıyordum. Gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Hiç pes etmemenin gerçekten ne kadar doğru bir şey olduğunu görmüş oldum" dedi.
9.07.2021 Diğer
Derin Toparlak'tan yüzmede tarihi başarı
Derin Toparlak'tan yüzmede tarihi başarı Milli yüzücü Derin Toparlak, Rusya’nın Tomsk şehrinde düzenlenen CMAS Paletli Yüzme Büyükler Dünya Şampiyonası’nda şampiyon oldu.
6.07.2021 Diğer
ABD'den Rusya'ya Navalnıy hamlesi
ABD'den Rusya'ya Navalnıy hamlesi ABD Ticaret Bakanlığı, Rus muhalif Aleksey Navalnıy'ın zehirlenmesine tepki olarak Rusya'ya yönelik ihracat kısıtlamalarını genişleteceğini duyurdu.
17.03.2021 Ekonomi
Beyaz Saray: Biden'ın, Putin ile ilişkisi Trump'ınkinden çok daha farklı olacak
Beyaz Saray: Biden'ın, Putin ile ilişkisi Trump'ınkinden çok daha farklı olacak Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, ABD Başkanı Joe Biden'ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ilişkisinin Donald Trump yönetiminden daha farklı olacağını açıkladı.
2.03.2021 Dünya
Son dakika... Yaptırımlar devrede! Kremlin "karşılıksız bırakmayacağını" duyurdu...
Son dakika... Yaptırımlar devrede! Kremlin "karşılıksız bırakmayacağını" duyurdu... ABD yönetimi ve Avrupa Birliği (AB), Rusya'nın sinir gazıyla zehirleyerek öldürmeye çalıştığı iddia edilen Navalnıy için yaptırım uygulamaya başladı.
2.03.2021 Dünya
Son dakika... Şok BM raporu! 'Navlnıy'i Rusya zehirledi'
Son dakika... Şok BM raporu! 'Navlnıy'i Rusya zehirledi' Birleşmiş Milletler (BM) insan hakları soruşturmacısı Callamard, Rus muhalif Navalnıy’in zehirlendiği iddialarının doğru olduğunu açıkladı.
1.03.2021 Dünya
ABD Dışişleri Bakanı Blinken'dan Rusya'ya Navalnıy tepkisi
ABD Dışişleri Bakanı Blinken'dan Rusya'ya Navalnıy tepkisi ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Moskova Şehir Mahkemesinin Rus muhalif Aleksey Navalnıy'ın 3,5 yıllık ertelenmiş hapis cezasını, adli kontrol şartlarını yerine getirmediği gerekçesiyle normal hapis cezasına çevirmesine tepki göstererek, Navalnıy ve son günlerde protestolarda tutuklanan yüzlerce göstericinin derhal serbest bırakılması çağrısında bulundu.
2.02.2021 Dünya
Son dakika... Rus muhalif Navalni'ye hapis cezası!
Son dakika... Rus muhalif Navalni'ye hapis cezası! Moskova'da mahkeme, Rus muhalefet lideri Aleksey Navalni'ye, Almanya'da sinir gazı zehirlenmesi tedavisi gördüğü için denetimli serbestlik şartlarını ihlal ettiği suçlamasıyla hapis cezası verdi.
2.02.2021 Dünya
Navalnıy hakim karşısında, dünya izliyor
Navalnıy hakim karşısında, dünya izliyor Rusya'da, muhalif Aleksey Navalnıy’a adli kontrol şartlarını ihlal ettiği gerekçesiyle dava açıldı.
2.02.2021 Dünya
Hollanda'da, Rus muhalif Aleksey Navalnıy'e destek için gösteri düzenlendi
Hollanda'da, Rus muhalif Aleksey Navalnıy'e destek için gösteri düzenlendi Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da bir araya gelen göstericiler, tutuklu Rus muhalif Aleksey Navalnıy'ın serbest bırakılmasını istedi.
31.01.2021 Dünya
Son dakika... İtiraz reddedildi! Zehirlenen Putin muhalifinin tutukluluğu devam edecek...
Son dakika... İtiraz reddedildi! Zehirlenen Putin muhalifinin tutukluluğu devam edecek... Rusya'da mahkeme, Putin muhalifi Aleksi Navalni'nin tutukluluğunun devamına karar verdi. Navalny, 22 Ağustos 2020'de Omsk'tan özel bir uçakla Berlin'deki Charite Hastanesine nakledilmiş, Rusya'ya döner dönmez Moskova'daki havaalanında 17 Ocak'ta gözaltına alınmıştı.
28.01.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tomsk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.