Top

Top

Son dakika top haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan top gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan top haber sayfamızda...

Top

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 72.926 top haberi bulunmuştur.
Zehra Güneş İspanya'da! Milli voleybolcu tarzıyla göz kamaştırdı!
Zehra Güneş İspanya'da! Milli voleybolcu tarzıyla göz kamaştırdı! A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yetenekli isimlerinden biri olan Zehra Güneş, başarılı sporculuk kariyerinin yanında sosyal medya hesabında yayınladığı gönderilerle de adından söz ettiriyor. Güzel voleybolcunun son olarak İspanya'da verdiği pozlar göz kamaştırdı.
12.05.2024 Cadde
Metin Ülgen: 'Metin Oktay' gururu yaşatan şampiyonluk!
Metin Ülgen: 'Metin Oktay' gururu yaşatan şampiyonluk! Galatasaray kadın futbol takımını tarihindeki ilk şampiyonluğa taşıyan teknik direktör Metin Ülgen, “Ben ismini Metin Oktay’dan almış bir kişiyim. Camiaya böyle bir hizmette bulunduğum, bu forma ve arma altında bir şampiyonluk yaşattığım için çok mutluyum” dedi.
Galatasaray'da Fatih Karagümrük mesaisi tamamlandı!
Galatasaray'da Fatih Karagümrük mesaisi tamamlandı! Süper Lig'in 36'ncı haftasında Fatih Karagürmük ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'da hazırlıklar sona erdi.
11.05.2024 Galatasaray
Bu görüntüler Muğla'dan! 'Denizkurdu' nefes kesti
Bu görüntüler Muğla'dan! 'Denizkurdu' nefes kesti Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Denizkurdu-2/2024 Tatbikatı'nda, bölgeye helikopterle intikal eden SAS timi, suya atlayıp yüzerek mayına, patlayıcı ve fünye monte etti. Timin helikoptere alınmasının ardından mayın imha edildi.
11.05.2024 Gündem
Beyoğlu’nda park halindeki 11 aracın lastiği patlatıldı
Beyoğlu’nda park halindeki 11 aracın lastiği patlatıldı Beyoğlu'nda bir kişi kaldırım üzerinde park halindeki 11 aracın lastiğini bıçakla patlatarak kaçtı.
11.05.2024 Haberler
Beyoğlu’nda park halindeki 11 aracın lastiği patlatıldı
Beyoğlu’nda park halindeki 11 aracın lastiği patlatıldı Beyoğlu'nda bir kişi kaldırım üzerinde park halindeki 11 aracın lastiğini bıçakla patlatarak kaçtı.
11.05.2024 Gündem
Ricardo Quaresma'nın panik anları! Sarışın güzelle yakalandı
Ricardo Quaresma'nın panik anları! Sarışın güzelle yakalandı Bir dönem Beşiktaş'da top koşturan eski futbolcu Ricardo Quaresma, önceki gün bir ödül töreni için İstanbul'a geldi. Türkiye'de olduğu dönemde gece hayatında sıkça görüntülenen eski futbolcu, bu sefer Bebek'te objektiflere yansıdı. Portekizli yıldızın panik halleri dikkat çekti.
11.05.2024 Cadde
Necmi'den sert tepki
Necmi'den sert tepki Cihan (Kubilay Aka) Reyyaz (Selim Erdoğan) ile konuştuklarını Necmi (Onur Akbay), Nusret (Rıza Kocaoğlu) ve Berzan (Fatih Yücebağ) ile paylaştı. Reyyaz’ın işlerin başına kendilerini geçireceğini ama Aleyna’yı öldürme şartını öne sürdüğünü açıkladı. Eğer Aleyna’yı öldürürlerse daha önce Sırat’ın olan ne varsa onların olacağını söyleyen Cihan’a Nusret’in “Süper lige çıkacağız yani” demesi Necmi’yi çileden çıkarttı. Necmi “Top mu oynuyoruz biz burada?” diyerek arkadaşlarına sert tepki gösterdi.
10.05.2024 Televizyon
'İnci Taneleri'nde gözyaşları sel oldu! Abla kardeş yıllar sonra yan yana geldi
'İnci Taneleri'nde gözyaşları sel oldu! Abla kardeş yıllar sonra yan yana geldi Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem başrolünde yer aldığı 'İnci Taneleri', yeni bölümü ile ekrana geldi. Azem’i takip eden kişinin kızı Nehir olduğunun ortaya çıktığı bölüme, Cihan ve Nehir'in kavuşması damga vurdu. Abla kardeşin yıllar sonra yan yana geldiği sahneler izleyicileri gözyaşlarına boğdu.
10.05.2024 Cadde
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gelişmesi! Dün idmana çıkmamıştı
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gelişmesi! Dün idmana çıkmamıştı Fenerbahçe'de deneyimli golcüsü dün yapılan antrenmana katılmadı. Golcü futbolcunun durumu netlik kazandı.
9.05.2024 Fenerbahçe
Real Madrid'i finale taşıyan Joselu ile ilgili şaşırtan gerçek! Nereden nereye
Real Madrid'i finale taşıyan Joselu ile ilgili şaşırtan gerçek! Nereden nereye Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında duble yaparak Real Madrid'in final vizesi almasında başrolü oynayan deneyimli golcü ile ilgili şaşırtan gerçek ortaya çıktı.
9.05.2024 Şampiyonlar Ligi
Ajdin Hasic hedefini açıkladı: Kendimi kanıtlamak istiyorum
Ajdin Hasic hedefini açıkladı: Kendimi kanıtlamak istiyorum Beşiktaş’tan kiralık olarak Bosna Hersek Ligi takımlarından FK Sarajevo’da forma giyen Ajdin Hasic, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
9.05.2024 Beşiktaş
Biden CNN'e konuştu: İsrail Refah'a girerse bomba yollamayacağım
Biden CNN'e konuştu: İsrail Refah'a girerse bomba yollamayacağım CNN Türk Washington Temsilcisi Yunus Paksoy ABD Başkanı Biden'in verdiği özel röportajdaki açıklamalarını paylaştı. Biden bu röportajda 'İsrail Refah'a girerse bomba yollamayacağım.' ifadelerini kullandı.
8.05.2024 Dünya
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yunus Emre Özden, ikinci eleme adayı Batuhan Karacakaya, üçüncü eleme adayı Sercan Yıldırım, dördüncü ve son eleme adayı Furkan Kızılay olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
9.05.2024 Cadde
SON DAKİKA | Fenerbahçe Beko Final Four'da! EuroLeague tarihinde bir ilk
SON DAKİKA | Fenerbahçe Beko Final Four'da! EuroLeague tarihinde bir ilk Turkish Airlines EuroLeague play-off 5'inci maçında Monaco ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya geldi. Nefes kesen maçın normal süresi 70-70'lik eşitlikle geçilirken rakibini uzatmalarda 80-79 yenen Fenerbahçe, Final Four'a yükseldi. 
Trabzonspor 2. yarıda açıldı! Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu
Trabzonspor 2. yarıda açıldı! Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu Fatih Karagümrük, Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Trabzonspor'u konuk etti. Rakibini 4-0 yenen Trabzonspor Türkiye Kupası'nda finale yükseldi.
8.05.2024 Türkiye Kupası
AS Monaco - Fenerbahçe Beko maçı heyecanı Misli'de!
AS Monaco - Fenerbahçe Beko maçı heyecanı Misli'de! Fenerbahçe Beko, AS Monaco ile "Kazan ya da Evine dön!" maçında Euroleague Final-Four'a kalabilmek için kozlarını parkede paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Canlı Bahis, Canlı İzle, Canlı Sohbet, Şampiyon Oran seçenekleri ve Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
8.05.2024 Basketbol
Havuzda yetiştirdi, 7 yılda şirketini kurdu! Verim katlanıyor, içinde kimyasal da yok
Havuzda yetiştirdi, 7 yılda şirketini kurdu! Verim katlanıyor, içinde kimyasal da yok Çalışma hayatına çocuk yaşlarda başladı. İlkokul birinci sınıftan üniversiteye kadar berberlik yaparak azmiyle ailesinin övünç kaynağı oldu. Ancak ziraat mühendisi Volkan Akın’ın başarısı bununla sınırlı kalmadı. Üniversiteyi bitirdikten sonra kendi işini kuran genç adam, 'Bitkilerinize hayat verin' mottosuyla çıktığı yolda hem çiftçinin hem de toprağın yüzünü güldürdü.
8.05.2024 Yaşam
Ergin Ataman'dan Maccabi Tel Aviv maçı sonrası Türkiye mesajı! Avrupa'da tarih yazdı
Ergin Ataman'dan Maccabi Tel Aviv maçı sonrası Türkiye mesajı! Avrupa'da tarih yazdı Turkish Airlines EuroLeague çeyrek finalinde Panathinaikos sahasında Maccabi Tel Aviv'i 81-72 mağlup ederek seriyi 3-2'ye getirdi ve final four biletini kaptı. Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçının ardından "Bu kez yumruklarımı Türk halkı için kaldırıyorum." dedi.
Konyaspor-Fenerbahçe maçında tartışma yaratan iki pozisyon! Ahmet Oğuz'un Ferdi'ye hareketi kırmızı kart mı? İptal edilen gol
Konyaspor-Fenerbahçe maçında tartışma yaratan iki pozisyon! Ahmet Oğuz'un Ferdi'ye hareketi kırmızı kart mı? İptal edilen gol Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe deplasmanda kümede kalma mücadelesi veren Konyaspor'la golsüz berabere kaldı. Yayıncı kuruluşun Trio kadrosu, Bahattin Şimşek ve ekibinin görev yaptığı müsabakanın tartışmalı pozisyonlarına yönelik değerlendirmelerde bulundu.
7.05.2024 Fenerbahçe
Ateşkes isteğine bombayla yanıt
Ateşkes isteğine bombayla yanıt Hamas dün öğle saatlerinde, Mısır ve Katar’ın Gazze Şeridi’nde ateşkes teklifini kabul ettiğini duyurdu. Birkaç saat sonra İsrail ordusu Refah’a hava harekatı başlattı.
7.05.2024 Dünya
Antalya’ya gitar fabrikası kuruyor
Antalya’ya gitar fabrikası kuruyor Beş yıllık Ar-Ge çalışması sonucu aldığı patentlerle ürettiği prototipleri tanıtıp yatırımcıların desteğini alan Shark Gitar, bu yıl seri üretime başlıyor. Shark Gitar kurucu ortağı Cem Köksal şu bilgileri verdi:
7.05.2024 Kobi
Erdoğan ile Hamas lideri Heniyye görüştü: Kalıcı ateşkes için adım atılmalı
Erdoğan ile Hamas lideri Heniyye görüştü: Kalıcı ateşkes için adım atılmalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hamas’ın Türkiye’nin telkinleri ile verdiği kararı olumlu bulduğumuzu ifade ettiğim görüşmede, İsrail’in de kalıcı ateşkes için adım atması gerektiğini vurguladık. " dedi.
6.05.2024 Gündem
Katar ve Mısır devreye girdi! Hamas ateşkesi kabul etti
Katar ve Mısır devreye girdi! Hamas ateşkesi kabul etti El Cezire'nin haberine göre, Hamas, Katarlı ve Mısırlı arabuluculara ateşkes teklifini kabul ettiğini bildirdi.
6.05.2024 Dünya
Arda Turan kariyer hedefini açıkladı: Henüz çok erken
Arda Turan kariyer hedefini açıkladı: Henüz çok erken Eyüpspor ile Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Arda Turan çarpıcı açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Top ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.