90+3 Ege'de Futbol | Para şartları değiştirir, duyguları asla
90+3 Ege'de Futbol | Para şartları değiştirir, duyguları asla Trendyol 1. Lig’de küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Siyah beyazlılar, üzerindeki ölü toprağını atmalı. Şehri yönetenler, atananlar, bu kentten para kazanan sanayiciler, iş adamları Altay için seferberlik ilan etmeli’’ dedi.
18.04.2024 1.Lig
Hasan Arat'tan Galatasaray'a cevap! 'Tesise girmesi yasak'
Hasan Arat'tan Galatasaray'a cevap! 'Tesise girmesi yasak' Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat, kadro dışı kalan futbolcular, Muçi, Semih Kılıçsoy hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Tesislere girmesini yasakladığı kişiyi açıklayan Arat, kulübe bir sporcunun ihtar çektiğini ifade etti. Öte yandan Galatasaray'a Onur Göçmez yanıtı geldi.
9.03.2024 Beşiktaş
Samet Aybaba: Rebic’in performansı çok düşük!
Samet Aybaba: Rebic’in performansı çok düşük! Beşiktaş'ta kurmaylar basın mensuplarıyla buluştu. Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar sohbet toplantısında dikkat çeken ifadeler kullandı.
29.02.2024 Beşiktaş
Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sert cevap: Derhal Kulüpler Birliği başkanlığından istifa etmeli
Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sert cevap: Derhal Kulüpler Birliği başkanlığından istifa etmeli Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, gündemde yer alan konularla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Birçok konuya değinen Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a da sert cevaplar verdi. İşte detaylar...
6.02.2024 Galatasaray
ÖZEL | Ali Eren Beşerler, Süper Lig'de şampiyonluk favorisini açıkladı: Doğru adım attılar
ÖZEL | Ali Eren Beşerler, Süper Lig'de şampiyonluk favorisini açıkladı: Doğru adım attılar Beşiktaş'ın eski savunmacısı ve antrenör Ali Eren Beşerler, Süper Lig'de yaşanan son gelişmelerle ilgili Skorer'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son olarak teknik direktör Mustafa Dalcı'nın yardımcılığını üstlenen deneyimli futbol adamı, teklif geldiği takdirde değerlendireceğini söyledi.
15.01.2024 Süper Lig
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Quaresma ve Atiba itirafı! 'Doğru şekilde saygı göstermedi'
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Quaresma ve Atiba itirafı! 'Doğru şekilde saygı göstermedi' Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, İngiliz basınından Sky Sports'a konuştu. Başkan Arat, Quaresma ve Atiba ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
6.01.2024 Beşiktaş
Ali Gültiken, Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası Beşiktaşlı futbolculara patladı! 'Çöp adamlar izledik'
Ali Gültiken, Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası Beşiktaşlı futbolculara patladı! 'Çöp adamlar izledik' Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye 3-1'lik skorla mağlup olduğu derbiyi Ali Gültiken değerlendirdi. Siyah-beyazlıların efsane futbolcuları arasında yer alan Ali Gültiken, Beşiktaşlı futbolcularla ilgili çok sert konuştu.
9.12.2023 Beşiktaş
Elektrikçi kaleci, pizzacı golcü! Galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasında yer alıyorlardı
Elektrikçi kaleci, pizzacı golcü! Galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasında yer alıyorlardı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın ön eleme aşamasındaki muhtemel rakipleri arasında yer alan Faroe Adaları ekibi KI Klaksvik'in kadrosunu oluşturan isimler dikkat çekti. Faroe Adaları'nın 5 bin nüfuslu kasabasının takımı, ilk kez mücadele ettiği Avrupa kupalarında inanılmaz bir başarı öyküsüne imza attı.
28.10.2023 Dünyadan Futbol
Şenol Güneş'in yerine Beşiktaş'a kim gelecek? Canlı yayında açıkladı
Şenol Güneş'in yerine Beşiktaş'a kim gelecek? Canlı yayında açıkladı Beşiktaş'ta Lugano yenilgisinin faturası ağır oldu. Siyah-beyazlılarda yönetim olağanüstü seçim kararı alırken teknik direktör Şenol Güneş istifasını verdi. Gazeteci Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'taki son gelişmeleri Skorer TV'de değerlendirirken Şenol Güneş'in yerine gelecek muhtemel isimleri de duyurdu.
6.10.2023 Beşiktaş
Ceyhun Kazancı'dan Valerien Ismael cevabı! Şenol Güneş itirafı: Fikir ayrılıklarımız oldu
Ceyhun Kazancı'dan Valerien Ismael cevabı! Şenol Güneş itirafı: Fikir ayrılıklarımız oldu Beşiktaş'ta sportif direktörlük görevinden ayrılan Ceyhun Kazancı suskunluğunu bozdu. Ceyhun Kazancı, siyah-beyazlılardan ayrılık süreci hakkında gelen soruya cevap verirken, Valerien Ismael kararı hakkında konuştu. Şenol Güneş'in imza törenindeki açıklamaları nedeniyle bir algı yaratıldığını dile getirdi.
13.09.2023 Beşiktaş
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023 Eğitim öğretim hayatında edebiyat dersleri öğrencilerin aldığı derslerden birisidir. Özellikle lise 9. 10. 11. ve 12. sınıf öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı dersleri alırlar. Üniversite giriş sınavı YKS oturumları TYT-AYT gibi merkezi sınavlarda öğrencilerin karşısına çıkan alanlardan bir tanesidir. Ders kitapları her yıl MEB tarafından açıklanan müfredata göre düzenlenmektedir. 10. sınıf edebiyat ders kitabında öğrencilerin kendini geliştirebileceği çeşitli etkinliklerin yanı sıra cevaplayabilecekleri bilgi verici sorular da bulunmaktadır. 2022-2023 yılında 10. sınıf edebiyat ders kitabı MEB Yayınları cevap anahtarını merak ediyorsanız "10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları" içeriğimize göz atabilirsiniz.
25.08.2023 Eğitim
SON DAKİKA: Ali Koç'tan Arda Güler açıklaması: Fenerbahçe'de kalmayacak!
SON DAKİKA: Ali Koç'tan Arda Güler açıklaması: Fenerbahçe'de kalmayacak! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İsmail Kartal için düzenlenen imza töreninde Arda Güler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
5.07.2023 Fenerbahçe
Nihat Kırmızı: Icardi'nin yerine başka oyuncu da olsa en az onun kadar büyük bir yıldız olacaktır
Nihat Kırmızı: Icardi'nin yerine başka oyuncu da olsa en az onun kadar büyük bir yıldız olacaktır Galatasaray Sportif A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı, Arjantinli futbolcu Mauro Icardi’nin sarı-kırmızılılardaki geleceği ile ilgili yaptığı açıklamada, "Taraftar olarak baktığınızda Icardi’yi ben de çok istiyorum. İnşallah Galatasaray’da kalacaktır. Icardi’yi hepimiz çok seviyoruz. Seneye Galatasaray’da oynayacağına da inanıyorum ama onun yerine başka oyuncu da olsa en az Icardi kadar büyük bir yıldız olacaktır" dedi. Kırmızı, transfer komitesinin Erden Timur liderliğinde Şampiyonlar Ligi kadrosu kurmak için hızla çalıştığını da dile getirdi.
21.06.2023 Galatasaray
Volkan Demirel'den Fenerbahçe cevabı! Noktayı koydu
Volkan Demirel'den Fenerbahçe cevabı! Noktayı koydu Jorge Jesus'un vedası sonrası Fenerbahçe için teknik direktör adayları arasında ismi anılan Volkan Demirel, DHA'ya açıklamalarda bulundu.
20.06.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de teknik direktör kararı verildi! İşte en güçlü aday
Fenerbahçe'de teknik direktör kararı verildi! İşte en güçlü aday Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un ardından yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu oldu. Sarı-lacivertlilerde İsmail Kartal, Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu gibi isimler güneme gelirken en güçlü aday belli oldu.
20.06.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'dan yeni forvet transferi hamlesi! Şampiyonlar Ligi ön elemelerine yetişecek
Galatasaray'dan yeni forvet transferi hamlesi! Şampiyonlar Ligi ön elemelerine yetişecek Mauro Icardi'nin bonservisinde yaşanması muhtemel bir krize karşı önlem almak isteyen Galatasaray, listesindeki golcü oyuncunun transferi için harekete geçti. Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi elemelerine elinde sadece Mostafa Mohamed ve Barış Alper Yılmaz ile girmek istemiyor.
13.06.2023 Galatasaray
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Anderson Talisca cevabı! '4-5 oyuncuya iyi teklif var'
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Anderson Talisca cevabı! '4-5 oyuncuya iyi teklif var' Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılıların transfer çalışmalarına dair açıklamalarda bulundu. Başkan Özbek, Anderson Talisca'yla ilgili soruya cevap verdi.
13.06.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'de veda sonrası Yılmaz Vural'dan olay çıkış: Antipati oluştu, Ali Koç ve Jorge Jesus...
Fenerbahçe'de veda sonrası Yılmaz Vural'dan olay çıkış: Antipati oluştu, Ali Koç ve Jorge Jesus... Finalde Başakşehir'i 2-0 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe'de Portekizli teknik adam sarı-lacivertli kulübe veda ettiğini açıkladı. Türk futbolunun deneyimli teknik adamlarından Yılmaz Vural, Skorer'e yaptığı özel açıklamada Jorge Jesus dönemini değerlendirdi. Fenerbahçe yönetimine tavsiyelerde bulunan tecrübeli hoca, Başkan Ali Koç'a da eleştiri getirdi.
12.06.2023 Fenerbahçe
Şenol Güneş'ten yabancı kuralı açıklaması! 'Tamamen karşı değilim'
Şenol Güneş'ten yabancı kuralı açıklaması! 'Tamamen karşı değilim' Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sabah FK ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Maç hakkında görüşlerini aktaran tecrübeli çalıştırıcı yabancı kuralına da değindi.
13.05.2023 Beşiktaş
Servet Çetin şampiyonluk favorisini açıkladı: İpi göğüslerler
Servet Çetin şampiyonluk favorisini açıkladı: İpi göğüslerler Şu anda Sivasspor'da Rıza Çalımbay'ın yardımcı antrenörlüğünü yapan Servet Çetin, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Daha önce formalarını giydiği Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışına değinen Çetin, favorisini de söyledi.
16.03.2023 Galatasaray
Hasan Çavuşoğlu'ndan Ersun Yanal sözleri: İlk defa bir hocanın böyle davrandığını gördüm
Hasan Çavuşoğlu'ndan Ersun Yanal sözleri: İlk defa bir hocanın böyle davrandığını gördüm Süper Lig temsilcisi Alanyaspor'un Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Skorer TV’nin konuğu oldu. Transfer başarılarından, yabancı hakeme kadar birçok konuya değinen Çavuşoğlu, yeni teknik direktörleri Ersun Yanal'la ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
3.03.2023 Alanyaspor
Ghezzal gerçeğini duyurdu: Yetkili bir isim 'Bırakın Galatasaray'a gitsin' dedi!
Ghezzal gerçeğini duyurdu: Yetkili bir isim 'Bırakın Galatasaray'a gitsin' dedi! Spor Toto Süper Lig'in erteleme maçında Beşiktaş sahasında Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Gazeteci Serdar Sarıdağ, siyah-beyazlılardaki son gelişmeleri Skorer TV canlı yayınında değerlendirirken Ghezzal için olay bir itirafta bulundu.
27.02.2023 Beşiktaş
ÖZEL | 'Yerli Haaland' Bertuğ Yıldırım'ın yeni takımı belli oldu! Fenerbahçe'yle anılıyordu
ÖZEL | 'Yerli Haaland' Bertuğ Yıldırım'ın yeni takımı belli oldu! Fenerbahçe'yle anılıyordu Ülkemizde meydana gelen deprem felaketinin ardından Süper Lig kulüpleri, ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK’nın oyuncularına kucak açmıştı. Hatayspor'un genç yıldızı Bertuğ Yıldırım'ın yeni adresi belli oldu.
16.02.2023 Antalyaspor
Göztepe Başkanı Ankersen Süper Lig hedefini açıkladı
Göztepe Başkanı Ankersen Süper Lig hedefini açıkladı Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Göztepe'de kulüp hisselerinin yüzde 70'ini alan kulüp başkanı olan Danimarkalı Rasmus Ankersen Süper Lig hedefini açıkladı.
24.01.2023 1.Lig
Galatasaray'da Erden Timur açıkladı! Transfer sürecinde yıldızları nasıl ikna etti?
Galatasaray'da Erden Timur açıkladı! Transfer sürecinde yıldızları nasıl ikna etti? Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, sarı-kırmızılıların gündemine dair açıklamalarda bulundu. Erden Timur, Galatasaray'ın transfer döneminde yıldızları nasıl ikna ettiğini açıkladı.
29.09.2022 Galatasaray