Türk Takımı

Türk Takımı

Son dakika Türk takımı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Türk takımı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Türk takımı haber sayfamızda...

Türk Takımı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 27.372 türk takımı haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe Alagöz'den bir ilk! Danabaş: Bu takımla gurur duyuyorum
Fenerbahçe Alagöz'den bir ilk! Danabaş: Bu takımla gurur duyuyorum Sarı-lacivertliler EuroLeague'de üst üste şampiyon olan ilk Türk takımı unvanına sahip oldu. Fenerbahçe'nin Kadın Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Danabaş, takımın başarısıyla gurur duyduğunu söyledi.
15.04.2024 Basketbol
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor'
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor' Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.
15.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Alagöz, Euroleague'de üst üste 2. kez şampiyon!
Fenerbahçe Alagöz, Euroleague'de üst üste 2. kez şampiyon! Kadınlar EuroLeague finalinde Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı, Fransız ekibi Villeneuve ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler, Mersin'de oynanan finali 106-73 kazanarak üst üste 2. kez şampiyon oldu.
14.04.2024 Basketbol
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Arda Güler ile ilgili konuştu. Acun Ilıcalı, Slovenya'dan bir takım satın almak istediğini dile getirdi. Türk iş insanı, Mesut Özil ile ilgili Survivor iddialarını cevapladı.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Dursun Özbek: Herkese itidali tavsiye ediyorum!
Dursun Özbek: Herkese itidali tavsiye ediyorum! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir iftar programının ardından basın mensuplarına konuştu.
22.03.2024 Galatasaray
Daniele Santarelli, Eczacıbaşı galibiyeti sonrası konuştu: Türk ve İtalya takımlarının kalitesi çok yakın
Daniele Santarelli, Eczacıbaşı galibiyeti sonrası konuştu: Türk ve İtalya takımlarının kalitesi çok yakın Imoco Conegliano Başantrenörü Daniele Santarelli, Eczacıbaşı'nı mağlup ettikleri mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Voleybol
Euroleague'de Fenerbahçe Beko, Barcelona'yı devirdi! Jasikevicius, İspanya'da gündem oldu: Kan döktü
Euroleague'de Fenerbahçe Beko, Barcelona'yı devirdi! Jasikevicius, İspanya'da gündem oldu: Kan döktü Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague'nin 30. hafta maçında Barcelona'yı evinde ağırladı. Sarı-lacivertliler karşılaşmadan 88-74 galip ayrıldı. Fenerbahçe Beko'nmun galibiyeti sonrası İspanya'da gündem Saras Jasikevicius oldu.
Fenerbahçe'de ayrılık! Ferdi Kadıoğlu derken ters köşe: Rekor bonservis
Fenerbahçe'de ayrılık! Ferdi Kadıoğlu derken ters köşe: Rekor bonservis UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'yı 3-0 mağlup ederek çeyrek final kapsını araladı. Mücadele sonrası sarı-lacivertlilerdeki gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirirken sezon sonu rekor bonservisle ayrılabilecek oyuncuyu duyurdu. İşte detaylar...
8.03.2024 Fenerbahçe
UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk favorileri güncellendi! Fenerbahçe'nin sırası değişti
UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk favorileri güncellendi! Fenerbahçe'nin sırası değişti Avrupa'da mücadele eden tek Türk takımı olan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union Saint Gilloise'yı 3-0 yenerek çeyrek final kapısını sonuna kadar araladı. Sarı-lacivertlilerin galibiyeti sonrası şampiyonluk favorileri güncellendi. İşte detaylar...
8.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray tur için Sparta Prag karşısında! Yüzde 93'lük başarı
Galatasaray tur için Sparta Prag karşısında! Yüzde 93'lük başarı UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam eden Galatasaray, son 16 takım arasına kalabilmek için bugün Çek temsilcisi Sparta Prag ile karşılaşacak. İlk maçtaki 3-2’lik galibiyetin avantajını kullanmak isteyen Cim-Bom, 22 Mayıs’ta Dublin’de oynanacak finalin bir ayağında olmak istiyor.
22.02.2024 Galatasaray
SON DAKİKA: Çekya'da gündem Muslera! 'O olmasaydı Galatasaray nerede olurdu? Sparta'nın tek bir görevi var'
SON DAKİKA: Çekya'da gündem Muslera! 'O olmasaydı Galatasaray nerede olurdu? Sparta'nın tek bir görevi var' Temsilcimiz Galatasaray yarın Çekya'da Sparta Prag ile karşı karşıya gelecek. Çek basını, Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Fernando Muslera'yı manşetlere taşıdı.
21.02.2024 Galatasaray
UEFA'dan dört büyüklere Avrupa'dan men uyarısı!
UEFA'dan dört büyüklere Avrupa'dan men uyarısı! UEFA tarafından yayımlanan Avrupa Kulüp Finansmanı ve Yatırım Raporu'na göre Trendyol Süper Lig takımları, finansal performanslarıyla Avrupa'da net öz sermayede en fazla zarar veren ligini oluşturdu.
19.02.2024 Galatasaray
Fenerbahçe dünyada 26. sırada! Türkiye'de zirveye yerleşti
Fenerbahçe dünyada 26. sırada! Türkiye'de zirveye yerleşti İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe bu sezon rekorları art arda kırarken istatistiklerde de zirveye çıkmayı başardı. İşite detaylar...
7.02.2024 Fenerbahçe
İTÜ'lü öğrencilerden büyük başarı! NASA devreye girdi
İTÜ'lü öğrencilerden büyük başarı! NASA devreye girdi NASA tarafından 30’uncusu gerçekleşecek İnsanlı Keşif Aracı Yarışması’na, İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu Bellatrix Uzay Takımı kabul alan ilk Türk takımı oldu.
25.01.2024 Haberler
İTÜ'lü öğrencilerden büyük başarı! NASA devreye girdi
İTÜ'lü öğrencilerden büyük başarı! NASA devreye girdi NASA tarafından 30’uncusu gerçekleşecek İnsanlı Keşif Aracı Yarışması’na, İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu Bellatrix Uzay Takımı kabul alan ilk Türk takımı oldu.
25.01.2024 Gündem
Tijana Boskovic şampiyonluğun sırrını verdi! Filenin Sultanları'nı övdü: Türkiye yerini hak ediyor
Tijana Boskovic şampiyonluğun sırrını verdi! Filenin Sultanları'nı övdü: Türkiye yerini hak ediyor Eczacıbaşı’nın dünya şampiyonu olduğu turnuvada da MVP ödülüne layık görülen Tijana Boskovic, "Takımın birinciliği benim için her zaman daha önemli. En iyi oyuncu seçilmek de hoş elbette ama bu takımdaşlık olmasaydı, bu şampiyonluğu elde edemezdik" diyor.
24.12.2023 Voleybol
İngiltere'de skandal olay! Türk takımına vize verilmedi, 1’i sakat 5 oyuncuyla sahaya çıktılar
İngiltere'de skandal olay! Türk takımına vize verilmedi, 1’i sakat 5 oyuncuyla sahaya çıktılar FIBA Kadınlar Avrupa Kupası play-off turu rövanş maçı için İngiltere'ye giden Bursa Uludağ Kadın Basketbol Takımı skandal bir olayla karşı karşıya kaldı. Takım İngiltere’nin vize sorunu çıkarması nedeniyle sahaya 1’i sakat 5 oyuncuyla çıkabildi.
22.12.2023 Basketbol
Şampiyon Eczacıbaşı Türkiye'ye döndü! Hande Baladın'dan 'rüya takım' göndermesi
Şampiyon Eczacıbaşı Türkiye'ye döndü! Hande Baladın'dan 'rüya takım' göndermesi 2023 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde VakıfBank'ı yenerek mutlu sona ulaşan Eczacıbaşı Dynavit yurda döndü.
19.12.2023 Voleybol
Türkiye'nin gururlarına özel anons! Eczacıbaşı Dynavit ve VakıfBank yurda dönüyor
Türkiye'nin gururlarına özel anons! Eczacıbaşı Dynavit ve VakıfBank yurda dönüyor FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nın finalinde karşı karşıya gelen Eczacıbaşı Dynavit ile VakıfBanklı voleybolcular yurda dönerken sürpriz bir jestle karşılandı.
18.12.2023 Skorer Tv
Türkiye'nin gururlarına özel anons! Eczacıbaşı Dynavit ve VakıfBank yurda dönüyor
Türkiye'nin gururlarına özel anons! Eczacıbaşı Dynavit ve VakıfBank yurda dönüyor FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nın finalinde karşı karşıya gelen Eczacıbaşı Dynavit ile VakıfBanklı voleybolcular yurda dönerken sürpriz bir jestle karşılandı.
18.12.2023 Voleybol
Sparta Prag'ı yakından tanıyalım! Çekya'da Galatasaray endişesi: İstanbul'da cehennem bekliyor
Sparta Prag'ı yakından tanıyalım! Çekya'da Galatasaray endişesi: İstanbul'da cehennem bekliyor UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek temsilcimiz Galatasaray, play-off turunda Çekya temsilcisi Sparta Prag ile eşleşti. Çekya'nın önemli ekol takımlarından olan Sparta Prag, son yıllarda genç oyunculara yaptığı yatırımlarla dikkat çekiyor. Çekya basını da Galatasaray eşleşmesine geniş verdi. Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi Sparta Prag'ı yakından tanıyalım...
18.12.2023 UEFA Avrupa Ligi
Voleybolcu kadınlarımız, gururlarımız!
Voleybolcu kadınlarımız, gururlarımız! Çin’de düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda Türk voleybolu bir ilki daha yaşadı, finalde iki temsilcimiz kozlarını paylaştı. Eczacıbaşı Dynavit, Vakıfbank’ı karar setinde mağlup ederek 3. kez kupayı müzesine götürmeyi başardı.
18.12.2023 Voleybol
TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: Bütün dünyaya nasıl voleybol oynanır onu gösterdiler
TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: Bütün dünyaya nasıl voleybol oynanır onu gösterdiler Çin'de düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda VakıfBank'ı yenen Eczacıbaşı şampiyonluğa ulaştı. Mücadelenin ardından TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ açıklamalarda bulundu.
17.12.2023 Voleybol
🏆 Vakıfbank - Eczacıbaşı maçında kim, hangi takım kazandı? Vakıfbank - Eczacıbaşı maç sonucu
🏆 Vakıfbank - Eczacıbaşı maçında kim, hangi takım kazandı? Vakıfbank - Eczacıbaşı maç sonucu Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda iki Türk takımı Eczacıbaşı ve Vakıfbank tarihi bir finale çıktı. Voleybol severler maçı kaçırmak istemedi. CEV Şampiyonlar Ligi'nin rövanşı niteliğindeki Çin'de yaşanan karşılaşma canlı yayınlandı. Peki Eczacıbaşı - Vakıfbank maçı kaç kaç bitti, kim, hangi takım kazandı?
17.12.2023 Bilgi Rehberi
Tarihi finalde şampiyon Eczacıbaşı! VakıfBank ikinci oldu
Tarihi finalde şampiyon Eczacıbaşı! VakıfBank ikinci oldu Çin'de düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda iki Türk takımı Eczacıbaşı ve VakıfBank tarihi finalde karşı karşıya geldi. Eczacıbaşı 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 3-2 galip ayrıldı ve kupaya uzandı.
17.12.2023 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Türk Takımı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.