Tutuklama Talebi

Tutuklama Talebi

Son dakika tutuklama talebi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tutuklama talebi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tutuklama talebi haber sayfamızda...

Tutuklama Talebi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 916 tutuklama talebi haberi bulunmuştur.
'Davada ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin'
'Davada ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin' 25 kişinin hayatını kaybettiği, 328 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin 13 sanığın yargılandığı davada, karar duruşması görülecek. Duruşma öncesi aileler ile yürüyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin. Bu iş burada bitmez. Bu tip kararları alanları, tren kazasında ölmüş 3 yaşında, 5 yaşındaki yavruların hakkına girenlerin peşini bırakmam; namussuzluktur" şeklinde konuştu.
25.04.2024 Gündem
Devrimci Parti Genel Başkan Yardımcısı tutuklandı
Devrimci Parti Genel Başkan Yardımcısı tutuklandı Muğla'da hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan Devrimci Parti Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşçı (26), tutuklandı.
5.04.2024 Gündem
Gece kulübü faciasında ölen 17 yaşındaki Efe'nin babası: Cinayet bu, başka bir şey değil
Gece kulübü faciasında ölen 17 yaşındaki Efe'nin babası: Cinayet bu, başka bir şey değil Beşiktaş'ta gece kulübünde yapılan tadilat sırasında çıkan yangında 17 yaşındaki oğlu Efe Demir’i kaybeden Adem Demir, Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü’nde ifade verdi.
5.04.2024 Gündem
Ayasofya Camii'nde Gazze mesajı! Erdoğan: Her türlü yardımı gönderiyoruz
Ayasofya Camii'nde Gazze mesajı! Erdoğan: Her türlü yardımı gönderiyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya Camii'nde cuma namazı sonrası dua etti. Ardından Erdoğan, Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Dairesi’ni ziyaret etti.
5.04.2024 Gündem
Tekirdağ'da fabrika yangını! 10 işçi hastaneye kaldırıldı
Tekirdağ'da fabrika yangını! 10 işçi hastaneye kaldırıldı Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde bir fabrikada çıkan yangında, bazı işçiler dumandan etkilendi. Ekiplerin müdahalesi sürüyor.
5.04.2024 Gündem
Eros'un katili yine serbest! İkinci kez yargılandı ama...
Eros'un katili yine serbest! İkinci kez yargılandı ama... Eros isimli kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan ikinci kez yargılandığı davada ‘iyi hal’ indirimiyle 2 yıl 6 ay cezaya çarptırıldı. Karara isyan eden hayvanseverlerin bazıları da ağladı.
14.03.2024 Gündem
İstanbul - Mısır - ABD üçgeni! Eylem Tok ve oğlu için yeni gelişme
İstanbul - Mısır - ABD üçgeni! Eylem Tok ve oğlu için yeni gelişme İstanbul'da ölümlü kaza sonrası önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu için yeni bir gelişme yaşandı.
12.03.2024 Haberler
İstanbul - Mısır - ABD üçgeni! Eylem Tok ve oğlu için yeni gelişme
İstanbul - Mısır - ABD üçgeni! Eylem Tok ve oğlu için yeni gelişme İstanbul'da ölümlü kaza sonrası önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu için yeni bir gelişme yaşandı.
12.03.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan casusluk yapanlara mesaj
Bakan Tunç'tan casusluk yapanlara mesaj Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye aleyhine casusluk yapan, askeri ve siyasal yararlarımız aleyhine buralarda faaliyet gösteren hiçbir sanığa, şüpheliye müsaade edilmeyeceğini belirtti.
9.03.2024 Gündem
CHP lideri Özel, Çorlu'daki tren kazası duruşmasına katıldı
CHP lideri Özel, Çorlu'daki tren kazası duruşmasına katıldı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği, 328 kişinin yaralandığı tren kazasıyla ilgili 13 sanıklı davanın karar duruşması, ertelendi. Duruşma öncesi aileler ile yürüyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, davanın seçimlerin sonrasına ertelenmesine tepki gösterdi.
29.02.2024 Gündem
Yer: Ardahan! Ormanın hayaleti yeniden göründü
Yer: Ardahan! Ormanın hayaleti yeniden göründü Gece avlandığı gündüz dinlendiği için "ormanın hayaleti" olarak adlandırılan vaşaklar, Ardahan'ın Çataldere köyünde karlı arazide görüntülendi.
20.02.2024 Gündem
Son dakika... Feyza Altun hakkında karar
Son dakika... Feyza Altun hakkında karar Sosyal medya paylaşımları nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan Avukat Feyza Altun, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
20.02.2024 Gündem
Avukat Feyza Altun'a tutuklama talebi!
Avukat Feyza Altun'a tutuklama talebi! Avukat Feyza Altun savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.
20.02.2024 Gündem
Ayşenur'un ölümüne ilişkin davada mütalaa açıklandı! 'Bu yapılanlar barbarca'
Ayşenur'un ölümüne ilişkin davada mütalaa açıklandı! 'Bu yapılanlar barbarca' Eskişehir’de Ayşenur Çolakoğlu 4 ay önce ayrıldığı eski sevgilisi tarafından silahla öldürdü. Şahsın yargılandığı davada mütalaa açıklandı.
15.02.2024 Gündem
Son dakika: AK Parti programına saldırıda yeni detaylar! Suikast için geldiler
Son dakika: AK Parti programına saldırıda yeni detaylar! Suikast için geldiler AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’ndeki aday tanıtım etkinliğini yapılan saldırıya ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı. Öte yandan Yeniay, olayın kendisine yönelik olduğunu düşündüğü için şikayetçi oldu.
15.02.2024 Gündem
'Ramazan Hoca'nın katilini ele veren detay! Nereden tanıştıkları ortaya çıktı
'Ramazan Hoca'nın katilini ele veren detay! Nereden tanıştıkları ortaya çıktı Sosyal medyada 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' olarak tanınan Ramazan Pişkin'in öldürülmesine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
2.02.2024 Gündem
Türk gencini evlenirken sınır dışı ettiler: 'Mükemmel aşk yok edildi'
Türk gencini evlenirken sınır dışı ettiler: 'Mükemmel aşk yok edildi' Mülteci olarak gittiği Avusturya'da Alman bir kadınla evlenmek üzereyken ülkeden atılan Hamza, Türkiye'ye geldi. Hamza'nın avukatı, gencin eşiyle tekrar bir araya gelmesi için önünde tek bir yolun olduğunu kaydetti.
17.01.2024 Haberler
Türk gencini evlenirken sınır dışı ettiler! Talihsiz gelin hastanelik oldu
Türk gencini evlenirken sınır dışı ettiler! Talihsiz gelin hastanelik oldu Mülteci olarak gittiği Avusturya'da Alman bir kadınla evlenmek üzereyken ülkeden atılan Hamza, Türkiye'ye geldi. Hamza'nın avukatı, gencin eşiyle tekrar bir araya gelmesi için önünde tek bir yolun olduğunu kaydetti.
17.01.2024 Dünya
Abi cinayetinde kan donduran ifadeler: Cansız bedenini yabani hayvanlara attı
Abi cinayetinde kan donduran ifadeler: Cansız bedenini yabani hayvanlara attı Eskişehir’de kayıp olarak aranan Nazmi Önal’ın vücudundan parçaların bulunması ardından başlatılan çalışmalar sonucu gözaltına alınan ve savcılık sorgusunda ‘sigara içme’ mevzusundan tartıştığı ağabeyini öldürdüğü itiraf eden erkek kardeşi Mevlüt Önal, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
10.01.2024 Haberler
Kardeş cinayetinde kan donduran ifadeler: Cansız bedenini yabani hayvanlara attı
Kardeş cinayetinde kan donduran ifadeler: Cansız bedenini yabani hayvanlara attı Eskişehir’de kayıp olarak aranan Nazmi Önal’ın vücudundan parçaların bulunması ardından başlatılan çalışmalar sonucu gözaltına alınan ve savcılık sorgusunda ‘sigara içme’ mevzusundan tartıştığı ağabeyini öldürdüğü itiraf eden erkek kardeşi Mevlüt Önal, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
10.01.2024 Gündem
Fatih Camii imamına bıçaklı saldırı anı! Saldırganın babasının ifadesi ortaya çıktı
Fatih Camii imamına bıçaklı saldırı anı! Saldırganın babasının ifadesi ortaya çıktı Fatih Camisi'nde yaşanan bıçaklı saldırının ardından gözaltına alınan Ömer Salgın tutuklama talebiyle adliyeye sevk edildi. Öte yandan avukatı aracılığı ile ifade vermek istemediğini belirten Ömer Salgın, “Susma" hakkını kullandığı belirtildi. Salgın tutuklandı.
9.01.2024 Gündem
Gözaltına alınan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'dan ilk sözler: Asıl suçlu onlar!
Gözaltına alınan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'dan ilk sözler: Asıl suçlu onlar! Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti. Şikayetler üzerine harekete geçen polis ekipleri çifti Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alırken ilk ifadeler de ortaya çıktı.
5.01.2024 Gündem
Ebeye cinsel taciz hekime ölüm tehdidi
Ebeye cinsel taciz hekime ölüm tehdidi Okuldan, statlara son dönemde dalga dalga yayılan şiddet, bu açıdan en mağdur durumda olan sağlıkçıları bir kez daha hedef aldı. Şiddetin adresi bu kez Denizli’nin Babaköy İlçesi, Yeniköy Mahallesi; hedeftekiler ise biri hekim diğeri ebe iki kadın sağlıkçıydı.
21.12.2023 Gündem
Çorlu'daki tren faciasında 3 sanık için tutuklama talebi
Çorlu'daki tren faciasında 3 sanık için tutuklama talebi Çorlu'da 25 kişinin hayatını kaybettiği, 328 kişinin yaralandığı tren kazasıyla ilgili 13 sanıklı davanın bugünkü duruşmasında mütalaasını veren savcı, TCDD 1'inci Bölge Demiryolu Bakım Müdürü Mümin Karasu ile Turgut Kurt ve Özkan Polat'ın, 'Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçundan cezalandırılmalarını ve tutuklanmalarını, diğer sanıkların 'basit taksir' suçundan cezalandırılmalarını talep etti.
23.11.2023 Gündem
Son dakika! Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler hakkında karar verildi
Son dakika! Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler hakkında karar verildi Kara para aklamakla suçlanan Bahar ve Nihal Candan kardeşler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Karar sonrası Nihal Candan'ın sinir krizi geçirdiği öğrenildi.
16.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tutuklama Talebi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.