Veliaht Prens Selman

Veliaht Prens Selman

Son dakika Veliaht Prens Selman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Veliaht Prens Selman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Veliaht Prens Selman haber sayfamızda...

Veliaht Prens Selman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 828 veliaht prens selman haberi bulunmuştur.
Erdoğan ile Veliaht Prens Selman görüştü! İşte masadaki konular...
Erdoğan ile Veliaht Prens Selman görüştü! İşte masadaki konular... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Türkiye ile Suudi Arabistan ikili ilişkileri, küresel ve bölgesel konular ele alındı.
8.04.2024 Gündem
Putin 'yıldırım tur'la meydan okudu! Savaşı gölgede bırakan seyahat
Putin 'yıldırım tur'la meydan okudu! Savaşı gölgede bırakan seyahat Rusya liderinin savaş uçaklarıyla birlikte Orta Doğu'ya inmesiyle başlayan gezi, özellikle zamanlamasıyla dikkat çekici. Rus ajansları Putin'in Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan saraylarında güldüğü çok sayıda fotoğrafı servis etti.
7.12.2023 Dünya
Dünyanın izlediği zirvede Erdoğan'dan Gazze çağrısı
Dünyanın izlediği zirvede Erdoğan'dan Gazze çağrısı İslam İşbirliği Teşkilatı 8. Olağanüstü İslam Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan katılımcılara hitap etti. Tarihte eşi benzeri görülmemiş bir barbarlıkla karşı karşıya olunduğunu vurgulayan Erdoğan, 'Batı'nın şımarık çocuğu gibi davranan İsrail devleti verdiği zararı tazmin etmek zorunda.' ifadelerini kullandı.
11.11.2023 Gündem
ABD basını 'yeni dünyanın işareti'ni Türkiye ile verdi!
ABD basını 'yeni dünyanın işareti'ni Türkiye ile verdi! Rus haber ajansı Erdoğan ve Putin görüşmesindeki başlıkları sıraladı, Kızıldeniz kıyısındaki buluşmayı haberleştiren CNBC ise 'orta güçler' Türkiye ve Suudi Arabistan'ın oynadığı rolün ortaya çıkardığı tabloyu yazdı.
2.08.2023 Dünya
Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyareti ve Veliaht Prens Selman ile görüşmesi sonrası ortak açıklama
Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyareti ve Veliaht Prens Selman ile görüşmesi sonrası ortak açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyareti ve Veliaht Prens Muhammed Bin Selman ile görüşmesinde, ticaret ve yatırım alanlarında işbirliği ivmesinin artırılması, altyapı, inşaat, mühendislik, savunma ve enerji alanındaki işbirliklerinin ele alındığı, iki tarafın, Yemen, Sudan, İran, Mısır ve Filistin konularında görüş alışverişinde bulunduğu bildirildi.
19.07.2023 Gündem
Suudi Arabistan ile enerji ve savunma ağırlıklı 5 anlaşma imzalandı: Ticarette hedef 10 milyar dolar
Suudi Arabistan ile enerji ve savunma ağırlıklı 5 anlaşma imzalandı: Ticarette hedef 10 milyar dolar Erdoğan’ın Körfez turundaki ilk durağında 6,5 milyar dolar olan dış ticaret hacmini 10 milyar dolara çıkarmak için anlaşmalar imzalandı. Milli TİHA Bayraktar, imzalanan anlaşmayla artık Suudi Arabistan Hava ve Deniz Kuvvetleri envanterine girecek.
19.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Sani’ye TOGG hediye etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Sani’ye TOGG hediye etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Katar’da Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani’ye TOGG hediye etti.
18.07.2023 Gündem
Erdoğan Arap medyasında manşet: 'Kardeş ülke'
Erdoğan Arap medyasında manşet: 'Kardeş ülke' Körfez turunun ilk durağı Suudi Arabistan'da birçok anlaşma imzalandı, Veliaht Prens Selman Togg sürdü. Arap medyası ziyareti ilk sayfadan sunarken, CNN Arabic Togg için özel haber yaptı.
18.07.2023 Dünya
Cidde'de kritik zirve! Erdoğan ile Prens Selman bir araya geldi
Cidde'de kritik zirve! Erdoğan ile Prens Selman bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Suudi Arabistan’da Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile görüştü.
18.07.2023 Haberler
‘Esad ile görüşmeye kapalı değiliz’
‘Esad ile görüşmeye kapalı değiliz’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan, Katar ve BAE’yi kapsayan Körfez ülkeleri turuna dün başladı. Körfez ülkeleriyle önemli mesafeler katedildiğini belirten Erdoğan Suriye lideri Esad ile de görüşmeye kapalı olmadığını vurguladı.
18.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan'da! 5 yeni anlaşmaya imza atıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan'da! 5 yeni anlaşmaya imza atıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Suudi Arabistan’da Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile görüştü.
18.07.2023 Gündem
ABD, Kaşıkçı cinayeti davasında Veliaht Prens Selman'a dokunulmazlık verilmesini istedi
ABD, Kaşıkçı cinayeti davasında Veliaht Prens Selman'a dokunulmazlık verilmesini istedi Mahkemeye görüş bildiren Washington yönetimi, Veliaht Prens'in halihazırda Suudi Arabistan başbakan unvanı taşımasını gerekçe olarak gösterdi.
18.11.2022 Dünya
Uluslararası entrika: Dünyanın en pahalı tablosu nerede? Veliaht Prens Selman...
Uluslararası entrika: Dünyanın en pahalı tablosu nerede? Veliaht Prens Selman... Rekor fiyata alıcı bulan dünyanın en pahalı tablosu sırra kadem bastı. Kimse nerede olduğunu bilmiyor. 450 milyon dolara satılan tabloyla ilgili tüm oklar Suudi Arabistan Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ı işaret ediyor. Hakkında pek çok soru işareti olan tablo, uluslararası bir sır perdesi.
25.08.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Veliaht Prens Selman görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Veliaht Prens Selman görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile telefonda görüştü.
11.07.2022 Siyaset
Erdoğan'dan peş peşe kritik temaslar: Harekete geçme zamanı geldi
Erdoğan'dan peş peşe kritik temaslar: Harekete geçme zamanı geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, görüşmede BM'nin güvenli koridor planı için harekete geçme zamanının geldiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Zelenskiy ile bir görüşme gerçekleştirdi.
11.07.2022 Siyaset
Yeni dönem için ortak kararlılık
Yeni dönem için ortak kararlılık Suudi Arabistan ile normalleşme süreci kapsamında Erdoğan nisanda Suudi Arabistan’ı ziyaret etmişti. Dün de Veliaht Prens Selman Ankara’ya iadei ziyarette bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede iş birliğini artırma konusunda mutabık kalındı
23.06.2022 Siyaset
Suudi Arabistan ile yeni dönem! Veliaht Prens Selman Ankara'da
Suudi Arabistan ile yeni dönem! Veliaht Prens Selman Ankara'da Yaklaşık 2 aylık aradan sonra Riyad yönetiminden iade-i ziyaret gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'ya gelen Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ı Beştepe'de resmi törenle karşıladı. İki liderin yaklaşık olarak 2 saat süren baş başa görüşmesinin ardından heyetlerarası görüşmeye geçildi.
22.06.2022 Haberler
Suudi Arabistan Veliaht Prens Selman Ankara'da
Suudi Arabistan Veliaht Prens Selman Ankara'da Yaklaşık 2 aylık aradan sonra Riyad yönetiminden iade-i ziyaret gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'ya gelen Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ı Beştepe'de resmi törenle karşıladı.
22.06.2022 Haberler
'Kırmızı hat'tan olumlu sonuç! Türk gemisi Ukrayna'dan ayrıldı
'Kırmızı hat'tan olumlu sonuç! Türk gemisi Ukrayna'dan ayrıldı Karadeniz’de açılması planlanan tahıl koridoruyla ilgili ilk toplantı Moskova’da gerçekleştirildi. Olumlu havada geçen toplantı sonrası ilk yabancı gemi olarak Türk gemisi Mariupol limanından ayrıldı.
22.06.2022 Gündem
Petrol fiyatlarında sert gerileme
Petrol fiyatlarında sert gerileme Petrol piyasası haftanın ortasında sert fiyat hareketlerine sahne oldu. Brent petrol 116 dolar seviyelerinden hızla düşüşe geçti. İşte nedeni...
22.06.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Veliaht Prens Selman'ı kabul edecek!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Veliaht Prens Selman'ı kabul edecek! Ankara bugün Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman'ı ağırlayacak. Veliaht Prens, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Beştepe'de kabul edilecek. Erdoğan, Muhammed Bin Selman ile iki ülke ilişkilerini değerlendirecek.
22.06.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prens Selman’ı ağırlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prens Selman’ı ağırlayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ı ağırlayacak. Türkiye-Suudi Arabistan ilişkilerinin normalleşmesinin ardından Veliaht Prens Selman bugün Ankara’ya gelecek.
22.06.2022 Siyaset
Son dakika... Kral'a zehirli yüzük! Dünyayı şoka uğrattı
Son dakika... Kral'a zehirli yüzük! Dünyayı şoka uğrattı Son dakika haberlere göre, öldürülmeden Suudi Arabistan'dan kaçmayı başaran gizli servis yöneticisi, Amerikan televizyonuna Veliaht Prens Selman'ın planlarını bütün detaylarıyla anlattı.
26.10.2021 Dünya
İsrail medyası: Beyaz Saray Veliaht Prens Selman ile normalleşmeyi görüştü
İsrail medyası: Beyaz Saray Veliaht Prens Selman ile normalleşmeyi görüştü ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan'ın Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile Riyad'ın İsrail'le ilişkileri normalleştirmesini görüştüğü bildirildi.
20.10.2021 Dünya
Son dakika - Beşiktaş-Galatasaray derbisinin iddaa oranları açıklandı!
Son dakika - Beşiktaş-Galatasaray derbisinin iddaa oranları açıklandı! Süper Lig'de önümüzdeki hafta oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisinin iddaa oranları belli oldu.
18.10.2021 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Veliaht Prens Selman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.